German Chistyakov

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: German Chistyakov

Δημοσίευση από nikolasf »

Από Αετό ... κοτοπουλάκι!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

trel@menos έγραψε:την αλαγη του ονοματος και της γλωσσας που την ειδες ρε φιλε?
το Π.Α.Ο.Κ ΕΓΙΝΕ ΠΑΟΚ
Η ΓΛΩΣΣΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΡΩΣΣΙΚΗ
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΠΑΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΖ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:μαλλον θα εννοει οτι δεν υπαρχουν τελειες αναμεσα στα γραμματα...
που κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν.
Εσυ το ΠΑΟΚ το γραφεις με τελειες αναμεσα στα γραμματα?
Εδω ρε καποιοι απο αυτους που βριζουν γραφουν το ΠΑΟΚ παοκ και τους πειραξε η κυριλικη γραφη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το θεμα δεν ειναι στις τελειες. Οπως ευστοχα εγραψε καποιος χτες, προκειται για σχεδιο βγαλμενο απο καρτουν. Στα μωρουδιακα δεχομαι μονο να το βαζουν.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν ξέρω αν πρέπει να γράφουμε σε αυτό το τόπικ ...

Τελικά κάποιος όντως εχθές υπέκλεψε το σήμα ... 1η παπαριά ...

Κάποια πράγματα για το σήμα έγραψα στο τόπικ για την φανέλα ...

Τελικά τώρα φαίνεται πιο όμορφο αλλά οι διαφωνίες μου παραμένουν και όλα εξηγούνται από την επιλογή στην εταιρεία που έκανε η ΠΑΕ ...

H Beetroot όντως είναι άξια παλικάρια συντοπίτες μας και πολυβραβευμένοι αλλά κατά την γνώμη μου πάσχουν πάρα πολύ σε επίπεδο ουσίας στο branding ...

Πάντα προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και πολλές φορές αγνοούν αν αυτό θα αγοραστεί από τον καταναλωτή ...

Το σήμα μου μοιάζει να σχεδιάστηκε περισσότερο για αυτούς και ίσως για τον εντολέα που είναι η ΠΑΕ ... και όχι για εμάς ...

Μπορεί να τους αδικώ αλλά αυτό εισπράτω ...

Για το χρυσό έχω πει την γνώμη μου ... εμένα μου αρέσει γιατί παραπέμπει στο βυζάντιο και τονίζει περισσότερο το σήμα ΠΑΟΚ ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παιδια το ζητουμενο ειναι αν προσβαλει αυτη η αλλαγη του σηματος την ιστορια της ομαδας ολα τα αλλα ειναι για μενα μπουρδες.

υ.γ απο που και ως που ρε βροχοποιε καρτουν? αν ειναι δυνατον δηλαδη ο αλλος μιλαει για κοτοπουλα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οντως ειναι καλυτερο νομιζω απ αυτο π διερευσε χτες. Ετσι μ φαινετ;ι τουλαχιστον. Αλλα τα πολλα νευρα μ τα φερνει η φημη/ειδηση οτι ξοδευτηκαν δεκαδς; χιλιαδες ευρω. Ανευ λογου.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γιατι να αλλάξουμε σήμα ρε παιδια;;;; Ποια μεγάλη ομάδα άλλαξε σήμα αν δεν υπήρχε τρελός λογος;η Ρεάλ, η μπαρτσα, η μπαγερν και όλες οι μεγάλες....καμία μα καμία!

Μονο η Λίβερπουλ άλλαξε ελάχιστα και έβαλε τις δάδες προς τιμήν των νεκρών της...δεν είδα να άλλαξε το liver bird με καμία στρουθοκαμηλο!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

obanebane έγραψε:Ρε παιδια το ζητουμενο ειναι αν προσβαλει αυτη η αλλαγη του σηματος την ιστορια της ομαδας ολα τα αλλα ειναι για μενα μπουρδες.

υ.γ απο που και ως που ρε βροχοποιε καρτουν? αν ειναι δυνατον δηλαδη ο αλλος μιλαει για κοτοπουλα.
Σε καμία περίπτωση δεν προσβάλει την ιστορία μας ...

Ίσα ίσα είναι ένα πεντακάθαρο σήμα ΠΑΟΚ ...

Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερο ...

Thanix το σήματα παγκοσμίως που δεν αλλάζουν είναι άριστα σχεδιασμένα σήματα... το δικό μας είναι ένα πράγμα που ο καθένας το τραβούσε όπου ήθελε ... έχω δει στην ζωή μου τουλάχιστον 15 σήματα ΠΑΟΚ ...

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν και χρειάζεται ένα καλοσχεδιασμένο σήμα με διαχρονικότητα ... δεν είναι κακό να γίνει αυτή την εποχή ... !!! η ζωή εξελίσσεται και μαζί πρέπει να εξελίσσεται προς το καλύτερο και ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν με χαλάει το χρυσό, ίσα ίσα, πάντα με άρεζε και το έβαζα πού και πού σε φανέλες που έφτιαχνα παλιά στο Pro 6 (φανελάρες).
Με χαλάει όλο το υπόλοιπο.
Δηλαδή "ΠΑΟΚ" έτσι χωρίς τελείες; Κλιτό ουσιαστικό είναι;; Αρχικά είναι ρε το στανιό μου μέσα!
Π.Α.Ο.Κ.

Ο Δικέφαλος έγινε περίεργος.. Χίλιες φορές να είχε ανοιχτά τα φτερά, συμβολίζοντας έτσι την ανάκαμψη που ελπίζουμε να φέρει ο Σαββίδης...! Ούτε το σχήμα του περιγράμματος μ'αρέσει..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι μπηκε το ετος ιδρυσεως πανω πανω κανεις δεν το σχολιασε...

Δε θεωρω οτι εγινε καποια τρελη αλλαγη.Ουτε ζεστη ουτε κρυο.Βεβαια το οτι μπηκανε καποιοι απο χθες και λεγανε για μη γνωση της ιστοριας για απαξιωση,χωρις να εχουν δει επισημα το νεο λογοτυπο και να κραζουν τον τσιστακοφ ειναι αρρωστημενο.
Οποιον βρουμε και οποιος μας ερθει στο μυαλο τον κραζουμε λες και ενας αποφασιζει για ολα.

Επειδη καποιοι το ψιριζουν πολλοι και ισως καλα κανουν.Τα χρωματα δεν αλλαξαν.Το να βαλεις στο γυρω γυρω χρυσο δε αλλαζει τα χρωματα της ομαδας.Με την ιδια λογικη να μη φοραμε και τη μωβ φανελα.
Ηρεμηστε λιγο κυριοι.Εχει πολυ σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ακριβώς!!!
:pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε: Δηλαδή "ΠΑΟΚ" έτσι χωρίς τελείες; Κλιτό ουσιαστικό είναι;; Αρχικά είναι ρε το στανιό μου μέσα!
Π.Α.Ο.Κ.
Φίλε δες τί έγραψα στο τπικ της φανέλας για να μην το επαναλάβω!!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εικόνα

ο δικέφαλος γιατί έγινε κοτοπουλο περιστέρι κλπ....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

sourmenetes έγραψε:Το οτι μπηκε το ετος ιδρυσεως πανω πανω κανεις δεν το σχολιασε...

Δε θεωρω οτι εγινε καποια τρελη αλλαγη.Ουτε ζεστη ουτε κρυο.Βεβαια το οτι μπηκανε καποιοι απο χθες και λεγανε για μη γνωση της ιστοριας για απαξιωση,χωρις να εχουν δει επισημα το νεο λογοτυπο και να κραζουν τον τσιστακοφ ειναι αρρωστημενο.
Οποιον βρουμε και οποιος μας ερθει στο μυαλο τον κραζουμε λες και ενας αποφασιζει για ολα.

Επειδη καποιοι το ψιριζουν πολλοι και ισως καλα κανουν.Τα χρωματα δεν αλλαξαν.Το να βαλεις στο γυρω γυρω χρυσο δε αλλαζει τα χρωματα της ομαδας.Με την ιδια λογικη να μη φοραμε και τη μωβ φανελα.
Ηρεμηστε λιγο κυριοι.Εχει πολυ σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθει η ομαδα.
πολλά +++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”