πέστα ρε,δεν παλέυεται η μίρλα μας,μόνο ΠΑΟΚ λαίμαιPhotis έγραψε:Το σήμα είναι μια χαρά, απλά δεν νομίζω πως ήταν αναγκαίο αυτό τώρα.
Φανέλα ΠΑΟΚ
-
vieirinha_gate_4_
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
vieirinha_gate_4_ έγραψε:εγώ ξέρω πως είμαστε φερέφωνα των ΑΡΔ ,ρώτησε ο μινος την μ@λ@κι@ του και πέσαμε ολοι να τους φάμε όλους...μόνο ΠΑΟΚ
Π.Α.Ο.Κ. φιλε μου...θα παρεξηγηθώ!!
λαθος φιλε η αλλαγη τοτε εγκριθικε απο γενικη συνελευσηxlebouras έγραψε:Πως θα ειχαν αντιδρασει οι παππουδες μας οταν αλλαξε το τετραφυλλο τριφυλλι με το πεταλο σε δικεφαλο αετο;
και δεν υπηρχε προβλημα γιατι αυτο ηθελαν απο την αρχη
σημερα καποιος
Ο Αλέξης Νίκου από την πλευρά του είπε: "Βελτιώσαμε τις γραμμές του αετού. Να ανοίξουμε λίγο τα φτερά να γίνει πιο δυναμικό το σχήμα. Για τη γραφή, επιλέξαμε μία γεωμετρική, δυνατή και μπορεί και διαχρονική. Η προσθήκη της χρυσής λωρίδας, έχει αναφορές στην ιστορία του ΠΑΟΚ με το Βυζάντιο, ενώ το χρυσό για τον αθλητισμό σημαίνει αριστεία. Αυτό θέλουμε για τον ΠΑΟΚ, να αριστεύσει και να είναι πάντα πρώτος".
αποφασισε να προσθεσει νεο χρωμα
αυρι μπορει να βαλει και αλλο η να αφαιρεσει ενα απο τα 2
το ειπε και μονος του θα δουμε πολλα ακομα
στα κινεζικα πως ειναι το ΠΑΟΚ ξερει κανενας να μας προετοιμασει?
-
vieirinha_gate_4_
μήνυμα προς moderators ...αλλάξτε τώρα τα συγκεκριμένα emoticonspaoki19 έγραψε:vieirinha_gate_4_ έγραψε:εγώ ξέρω πως είμαστε φερέφωνα των ΑΡΔ ,ρώτησε ο μινος την μ@λ@κι@ του και πέσαμε ολοι να τους φάμε όλους...μόνο ΠΑΟΚ
Π.Α.Ο.Κ. φιλε μου...θα παρεξηγηθώ!!![]()
![]()
-
arrwstos
Τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. είναι ΑΣΠΡΟ και ΜΑΥΡΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι να 'χαμε να λέγαμε. Πάμε να το παίξουμε και Γιούβε, την είδαμε και ευρωπαίοι τρομάρα μας. Δεν ντρέπονται λίγο λέω εγώ. Όλο παπαριές κάνουν σε όλα τα επίπεδα.
P.A.O.K. ρε
Black and white Falcon....
Γελάμε γιατί με όσα ζούμε στην καθημερινότητά μας, αυτό μας έμεινε,
αν και είπαν ότι θα το δηλώνουμε στο Ε13 στη φορολογική δήλωση...
Black and white Falcon....
Γελάμε γιατί με όσα ζούμε στην καθημερινότητά μας, αυτό μας έμεινε,
αν και είπαν ότι θα το δηλώνουμε στο Ε13 στη φορολογική δήλωση...
帕奧克marley 4 έγραψε:
στα κινεζικα πως ειναι το ΠΑΟΚ ξερει κανενας να μας προετοιμασει?
Συγγνωμη αλλα δεν βλεπω και την τρομερη αλλοιωση του εμβληματος ( σημα εχει ο γαυρος και ο βαζελος , εμεις εχουμε εμβλημα , ειναι διαφορετικο ).... Αντε να πουμε οτι δεν περιλαμβανει τις τελειες στα αρχικα ....Αυτο να το δεχτω...
Εκτος αν ειναι προβλημα οι 4 ριγες στην ουρα με τις 3 που εχει το καινουργιο....
οκ
ο 帕奧克 ανιμετωπιζει αυριο την τσελσι για τον ημιτελικο του τσαμπιονς λιγκ
καρχαρια
την προσθηκη νεου χρωματος δεν την βλεπεις?
το ρωσσικο ΠΑΟΚ δεν το βλεπεις
και φυσικα η ομαδα γραφεται Π.Α.Ο.Κ γιατι ειναι αρχικα οχι ΠΑΟΚ
ο 帕奧克 ανιμετωπιζει αυριο την τσελσι για τον ημιτελικο του τσαμπιονς λιγκ
καρχαρια
την προσθηκη νεου χρωματος δεν την βλεπεις?
το ρωσσικο ΠΑΟΚ δεν το βλεπεις
και φυσικα η ομαδα γραφεται Π.Α.Ο.Κ γιατι ειναι αρχικα οχι ΠΑΟΚ
Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι επικρατει αρρωστημενο κλιμα στην ομαδα και γιατι δε παει ποτε μπροστα και δε προκειται να παει.. οταν ακομα και για το σημα υπαρχει γκρινια..
για την προσθηκη νεου χρωματος δεν εχεις προβλημα?
αποφασισε καποιος περιεργοσ να προσθεσει νεο χρωμα και δεν τρεχει τιποτα?
αποφασισε καποιος περιεργοσ να προσθεσει νεο χρωμα και δεν τρεχει τιποτα?
Αν έβαζαν αυτό το σήμα σε ψηφοφορία με 2-3 άλλα που έχουμε δει πχ σε συνδέσμους θα σας έλεγα, εσάς που σας αρέσει, αν θα το ψηφίζατε.
Τέλος πάντων, θα το συνηθίσουμε με τον καιρό, είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να έχουμε αντιπαραθέσεις για το σήμα.
Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα που καίνε και προσφέρονται για σφάξιμο και αίμα!!

Τέλος πάντων, θα το συνηθίσουμε με τον καιρό, είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να έχουμε αντιπαραθέσεις για το σήμα.
Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα που καίνε και προσφέρονται για σφάξιμο και αίμα!!
-
Μπαρκαρούτσος
Γενικά πολύ κουβέντα για το τίποτα.Πάντως δικέφαλος αητός δεν είναι, δικέφαλο περιστέρι είναι.