Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Εγώ επειδή κουράστηκα..Δεν φέρνετε έτσι στα γρήγορα τον Άγγελο να τελειώνει το πανηγύρι;
εμεινε ελευθερος επειδη την εριξε κατηγορια απο σαραγοσα ο μανολο χιμενεθ που ειχε καποτε η κουλα
ακομα δεν ακουσαμε κατι γιαυτον ε??

ακομα δεν ακουσαμε κατι γιαυτον ε??

- kataramenos5
Odi έγραψε:Εγώ επειδή κουράστηκα..Δεν φέρνετε έτσι στα γρήγορα τον Άγγελο να τελειώνει το πανηγύρι;

Μάλλον αυτόν χρειαζόμαστε.

Με τις ευλογιες του, σε περιπτωση ξενου προπονητη....
( Με τους Ελληνες με καλυψε ο Καταραμενος )
- ΑποστόληςΑ
Με τους ρωσους ειμαστε καλυμενοι .... Με Ρουμανους κλπ , οσο και να το κανεις υπαρχει το λεγομενο "ορθοδοξο τοξο " ...
Δεν θα εχουμε προβλημα ....
Δεν θα εχουμε προβλημα ....

Κούρασε το θέμα... Μεγάλη καθυστέρηση.... Αποπροσνατολισμός το θέμα του σήματος (δεν είναι OFF topic)...
Είμαι πολύ απογοητευμένος για το μέλλον.... και σίγουρα κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για κάποιο λόγο!!!!!

Είμαι πολύ απογοητευμένος για το μέλλον.... και σίγουρα κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για κάποιο λόγο!!!!!

- Maximus
H αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Όλοι στην ΠΑΕ εργάζονται πυρετωδώς για να καλυφθεί η κενή θέση του προπονητή και να εμπλουτισθεί το ρόστερ...

- ΑποστόληςΑ
Η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν απο λιγο κατα την διαρκεια μυστικης συσκεψης ( κατω απο την πορτοκαλι ομπρελλα) των εμπλεκομενων στην ΠΑΕ για την εξευρεση του επομενου προπονητη.....
Για ευνοητους λογους δεν αποκαλυπτονται τα προσωπα....

Για ευνοητους λογους δεν αποκαλυπτονται τα προσωπα....

- kataramenos5
shark4 έγραψε:Η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν απο λιγο κατα την διαρκεια μυστικης συσκεψης ( κατω απο την πορτοκαλι ομπρελλα) των εμπλεκομενων στην ΠΑΕ για την εξευρεση του επομενου προπονητη.....
Για ευνοητους λογους δεν αποκαλυπτονται τα προσωπα....![]()

- Maximus
Αμα αρχισει και ποναει ο κωλος μας, τοτε καλυτερα να αλλάξουμε ομάδα...!kataramenos5 έγραψε:Μεχρι τώρα πονούσαν τα μυαλά μας, τώρα άρχισαν να πονάνε κι άλλα πράγματα.