Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Χααχαχαχαχαχαχαχαχα
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
- pirate_salonica
Τι αίσχος είν'τούτο? Μόνο να μην είναι αυτή η αηδία,μόνο να μην είναι αυτό το έκτρωμα...
Μου θυμίζει ασπίδα απο τα playmobil που είχα παλιά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Δευ 10 Ιουν 2013, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικά αυτό δεν είναι νέο σήμα. Δεν έχει τίποτε το νέο. Είναι το παλιό, χωρίς το ΠΑΟΚ στη μέση. Κανένας δεν κουράστηκε για να καταλήξει σε αυτό το σχέδιο.
Όλα τα παραπάνω ΑΝ είναι αυτό το νέο σήμα.
Όλα τα παραπάνω ΑΝ είναι αυτό το νέο σήμα.
Εχω σκαλωσει τωρα κ δε μπορω να θυμηθω σε ποιο αρθρο διαβαζα προσφατα οτι ο στρατηγικος συμβουλος πληρωσε εταιρια για να τ αλλαξει.
Υγ
Στο τελευταιο αρθρο του Κουβεντιδη μιλαει για ξοδεμα 100 χιλιαρικα για την αλλαγη!!!
Υγ

- sunnyblack
Αηδεία.
Σε τι γραμματοσειρά είναι τα γραμμένο το Π.Α.Ο.Κ. ή μήπως το έκαναν στο paint;
Που είναι οι τελείες;
Χρυσό περίγραμμα; ΜΑΥΡΟ & ΑΣΠΡΟ μόνο ρε. Σήμα είναι όχι φανέλα.
Ο Δικέφαλος μου θυμίζει μία κουπα-βάζο(φρουτοθήκη) της γιαγιάς, τα φτερά με μοιάζουν για κρόσια ή κασκόλ στην άκρη της φρουτοθήκης και από μέσα ξεφυτρώνουν τα δύο κεφάλια του Δικέφαλου.
Υ.Γ. Πως έχουμε threat για ανέκδοτα, πρέπει να έχουμε και ένα με τρομακτικές ιστορίες-τραυματικές εμπειρίες. Σίγουρα έχει θέση σε ένα τέτοιο threat.
Υ.Γ.2 Το περίγραμμα ανταποκρίνεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ελπίζω να είναι μούφα και να ψάρωσα όμως....
Σε τι γραμματοσειρά είναι τα γραμμένο το Π.Α.Ο.Κ. ή μήπως το έκαναν στο paint;
Που είναι οι τελείες;
Χρυσό περίγραμμα; ΜΑΥΡΟ & ΑΣΠΡΟ μόνο ρε. Σήμα είναι όχι φανέλα.
Ο Δικέφαλος μου θυμίζει μία κουπα-βάζο(φρουτοθήκη) της γιαγιάς, τα φτερά με μοιάζουν για κρόσια ή κασκόλ στην άκρη της φρουτοθήκης και από μέσα ξεφυτρώνουν τα δύο κεφάλια του Δικέφαλου.
Υ.Γ. Πως έχουμε threat για ανέκδοτα, πρέπει να έχουμε και ένα με τρομακτικές ιστορίες-τραυματικές εμπειρίες. Σίγουρα έχει θέση σε ένα τέτοιο threat.
Υ.Γ.2 Το περίγραμμα ανταποκρίνεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ελπίζω να είναι μούφα και να ψάρωσα όμως....
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokfc.gr/nea/synenteyksi-typoy-ths-pae-paok/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Δευ 10 Ιουν 2013, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως να πούμε πως απλά ψάχναμε τρόπο να ξεπλύνουμε 100.000
Θα είναι λιγότερο προσβλητικό 

- ΑποστόληςΑ
- xrictoforoc
Κάποιοι σύνδεσμοι έχουν φανταστικά σήματα (π.χ. Ρόδου-Ρεθύμνου) (εκτός από το κλασσικό των συνδέσμων που είναι επίσης ωραίο) αντί να δώσετε λεφτά στα παλικάρια να σας σχεδιάσουν σηματάρα (στάνταρ θα το έκαναν και τσάμπα) πήγατε και δώσατε όσα δώσατε σε κάτι γελοία ανθρωπάκια που δεν ξέρουν τι εστί ΠΑΟΚ να κάνουν ένα σήμα ΓΙΑ ΤΟΝ Π..ΤΣΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΛΦΗΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Π*ΠΑ ΠΑΝΩ..
Αν έβλεπα έναν άλλης σχεδιαστικής φιλοσοφίας δικέφαλο, έστω κι αν ήταν χάλια, θα αναγνώριζα πως έγινε μια επαγγελματική προσπάθεια. Εδώ μιλάμε για δουλειά της μιας νύχτας στο pc. Μιλάμε για κοροϊδία.
Αηδία το σήμα δεν είναι. Είναι απλά λίγο περισσότερο αηδιαστικό από το προηγούμενο. Είδατε εσείς τόσο μεγάλες διαφορές που σαν έφεραν αναγούλα; Μια ζωή στην υπερβολή.
Αηδία το σήμα δεν είναι. Είναι απλά λίγο περισσότερο αηδιαστικό από το προηγούμενο. Είδατε εσείς τόσο μεγάλες διαφορές που σαν έφεραν αναγούλα; Μια ζωή στην υπερβολή.
- pirate_salonica
Ρε εγώ που απ'αυτά σκαμπάζω τα cojones μου και είχα κάνει ένα 10 φορές καλύτερο,δεν το κράτησα όμως... Για να έχετε μια εικόνα,φανταστείτε περίπου το πρώτο σήμα μ'ένα δικέφαλο (το ρετρό της φετινής ριγέ) αντί για το τριφυλλοπέταλο... Αν μπορέσω να το ξαναφτιάξω θα το βάλω μια εδώ.
- fiorentinos
Είναι λίγο πλακουτσωτός ο δικέφαλος ή είναι ιδέα μου? Πάντως κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση! Νομίζω ότι δεν είναι αυτό το σήμα μας. Κάτι παίζει!
- pirate_salonica
Bασικά η φωτογραφία μοιάζει σα να έχει τραβηχτεί από την οθόνη κινητού