Νέος προπονητής
- pagotatzis
Re: Νέος προπονητής
ετσι για να μετριασουμε την στεναχωρια μας...
και ποιος ειναι μωρε ο Ντομιγκος? επειδη εκανε μια χρονια καλη με Μπραγκα?
αν βγαλετε εξω αυτη τη χρονια τι του μενει?
αποτυχιες κυριοι, απολυσεις και παραιτησεις..σε ποια ομαδα εκτος την Μπραγκα πετυχε?
ασε που ολοι οι πορτογαλλοι με περγαμηνες απετυχαν στην ελλαδα..και ο Φερειρα, και ο Πεσειρο, και ο Ζαρντιμ αλλα και ο Σαντος που καταφερε να χασει το αχαστο πρωταθλημα με την αεκ...
οποτε τι να λεμε τωρα? καλα τον εκανε ο Ιβαν....
πορτογαλλος προπονητης= ανεκδοτο, μεχρι και τον Μουρινιο τον κραξανε στην μαδριτη...
σας καλυψα?

και ποιος ειναι μωρε ο Ντομιγκος? επειδη εκανε μια χρονια καλη με Μπραγκα?
αν βγαλετε εξω αυτη τη χρονια τι του μενει?
αποτυχιες κυριοι, απολυσεις και παραιτησεις..σε ποια ομαδα εκτος την Μπραγκα πετυχε?
ασε που ολοι οι πορτογαλλοι με περγαμηνες απετυχαν στην ελλαδα..και ο Φερειρα, και ο Πεσειρο, και ο Ζαρντιμ αλλα και ο Σαντος που καταφερε να χασει το αχαστο πρωταθλημα με την αεκ...
οποτε τι να λεμε τωρα? καλα τον εκανε ο Ιβαν....
πορτογαλλος προπονητης= ανεκδοτο, μεχρι και τον Μουρινιο τον κραξανε στην μαδριτη...
σας καλυψα?
Το θέμα του Σάντος τελείωσε και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
Γιατί χθες νίκησε η Εθνική και ο Πορτογάλος είναι είναι μεγάλη π@@, ντεμέκ εκνευρίστηκε..
Ας έχανε να υπάρχει μουρμούρα και θα τα βλέπαμε αλλιώς.
Από εκεί και πέρα ο Πασιέντζα απορρίφθηκε από τον Σαββίδη.
Πλέον κάνουν μια καινούργια κρούση στον Στέφεν με 1,5 έως 1-8 εκ γιούρο.
Η προετοιμασία λογικά θα ξεκινήσει 5 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι, δηλ κοντά στις 20-25 Ιουνίου.
Πλέον εδώ που φτάσαμε μία για εμένα προσωπικά είναι η λύση.
Αφού διαθέτουν τόσα πολλά λεφτά, να δώσουν 300-400 χιλ στον Άγγελο και τα υπόλοιπα 1 εκ ευρώ να φέρουν 2-3 παικταράδες στυλ Γκαρσία να χτυπήσεις τον γάβρο στα ίσια.
Σιγά το πρωτάθλημα της π@τσας που χρειάζεται και προπονητή με 1,5 χαρτί.
Τον Χριστόπουλο, τον Τσιώλη και τον Χατζηνικολάου έχεις αντιπάλους.
Θα φέρουν τον Στέφενς ( λέμε τώρα) αλλά αμφιβάλλω αν θα φέρουν 8-9 παίκτες που λένε.
Αν μιλάμε για παίκτες των 300 χιλ ευρώ, βρίσκεις 10 σήμερα, αν θέλουμε να κάνουμε την διαφορά πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Πρώτον δεν προλαβαίνουν και δεύτερον αμφιβάλλω...
Αλλά είπαμε για να γίνει το πρώτο, πρέπει να κοπούν πολλά μέσα από την ΠΑΕ και αυτό ενοχλεί, εδώ οι ΑΡΔ τους κράζουν για την μη πληροφόρηση που πέρσι σαν καλές φιλιππινέζες μια χαρά εξυπηρέτησαν τον ζησάκο στην υπόθεση (π@στριλίκι) Μπόλονι.
ΥΓ. Αρμαγεδόνα ,άστο δεν πείθεις, την προσπάθεια όμως δημιουργίας "κλίματος" δεν θα την επιτρέψω να την συνεχίσεις.
Γιατί χθες νίκησε η Εθνική και ο Πορτογάλος είναι είναι μεγάλη π@@, ντεμέκ εκνευρίστηκε..
Η προετοιμασία λογικά θα ξεκινήσει 5 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι, δηλ κοντά στις 20-25 Ιουνίου.
Αφού διαθέτουν τόσα πολλά λεφτά, να δώσουν 300-400 χιλ στον Άγγελο και τα υπόλοιπα 1 εκ ευρώ να φέρουν 2-3 παικταράδες στυλ Γκαρσία να χτυπήσεις τον γάβρο στα ίσια.
Θα φέρουν τον Στέφενς ( λέμε τώρα) αλλά αμφιβάλλω αν θα φέρουν 8-9 παίκτες που λένε.
Αν μιλάμε για παίκτες των 300 χιλ ευρώ, βρίσκεις 10 σήμερα, αν θέλουμε να κάνουμε την διαφορά πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Αλλά είπαμε για να γίνει το πρώτο, πρέπει να κοπούν πολλά μέσα από την ΠΑΕ και αυτό ενοχλεί, εδώ οι ΑΡΔ τους κράζουν για την μη πληροφόρηση που πέρσι σαν καλές φιλιππινέζες μια χαρά εξυπηρέτησαν τον ζησάκο στην υπόθεση (π@στριλίκι) Μπόλονι.
ΥΓ. Αρμαγεδόνα ,άστο δεν πείθεις, την προσπάθεια όμως δημιουργίας "κλίματος" δεν θα την επιτρέψω να την συνεχίσεις.
- paoki_sweden
Bielsa from outside Aggelos from Greece.
10 players, 5 players that cost at least 800 000 - 1 000 000.
PAOK needs players that will make the difference, like Garcia, Katsour, Lino, Jacobo.........
PAOK needs players that will make the difference, like Garcia, Katsour, Lino, Jacobo.........
καλα αμα φερουνε τον αγγελου καηκαμε!ποιος αγγελους ωρε παληκαρια?!γελαει ο κοσμος..μακαρι να ερθει ο στεφενς!Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι!
αν η ομαδα εχει στοχο το πρωταθλημα στην ελλαδα, ναι ο Αγγελος με παικταραδες διπλα του μπορει να το χτυπησει, αν και μονο με τις φανελλες σ αυτης της δυναμικοτητας πρωταθλημα ευκολα το αποκτας..
το λεω αυτο γιατι ο Αγγελος ειναι ενας θαυμασιος κοουτς αλλα προπονητης δεν ειναι...
ανακατευεται σολα, τα κανει μπαχαλο και γινεται και γραφικος, δεν μπορει να συνυπαρξει με παικταραδες και γενικα το προφιλ του ειναι επικινδυνο για τον ΠΑΟΚ...
οι δε δηλωσεις του τραγικες..."να φυγει ο Αλεξανδριδης γιατι το βλεμμα του με θυμιζει διαβολο"...
θα σκοτωθει με πουρλιοτοπουλο και βρυζα, θα ανακατευθει με τις ακαδημιες και θα ζητησει απο τον Ιβαν να μην κανει μεταγραφες οπως τοτε που βγηκαμε στο τσου λου και ξεφτιλιστηκαμε απο την υπερομαδα της Μακαμπι
το λεω αυτο γιατι ο Αγγελος ειναι ενας θαυμασιος κοουτς αλλα προπονητης δεν ειναι...
ανακατευεται σολα, τα κανει μπαχαλο και γινεται και γραφικος, δεν μπορει να συνυπαρξει με παικταραδες και γενικα το προφιλ του ειναι επικινδυνο για τον ΠΑΟΚ...
οι δε δηλωσεις του τραγικες..."να φυγει ο Αλεξανδριδης γιατι το βλεμμα του με θυμιζει διαβολο"...
θα σκοτωθει με πουρλιοτοπουλο και βρυζα, θα ανακατευθει με τις ακαδημιες και θα ζητησει απο τον Ιβαν να μην κανει μεταγραφες οπως τοτε που βγηκαμε στο τσου λου και ξεφτιλιστηκαμε απο την υπερομαδα της Μακαμπι
εγω λεω δερμιτζακης εξω..φοβερος ηταν με φενερ κ αγιαξ..paoki_sweden έγραψε:Bielsa from outside Aggelos from Greece.
Re: Απ: Νέος προπονητής
Έχω πει πολλές φορές γιατί τακτικό μυαλό του αγγέλου,αλλά δεν θα άντεχα άλλη μουρμούρα στην τούμπα
Προφανώς και δεν μένουν και πολλές επιλογές από την άποψη ότι όποιος έρθει σε στύλ Ντομίνγκος θα υπάρχει μια αμφιβολία για το τι θα κάνει και τι θα ακολουθήσει. Θεωρώ ότι μόνο με λύση Στέφενς ή Μπιέλσα θα είναι ικανοποιημένος ο Ιβάν και οι υπόλοιποι. Ίσως και με Άγγελο( ο Ιβάν )με αυτά που του έχουν πει και έχει ακούσει από διάφορους και από προσωπικούς φίλους(εκτός από τους συμβούλους του). Όσο για το κασέ του Άγγελου- και με 200 χιλιάρικα έρχεται στον ΠΑΟΚ. Μην πω 150.
Ολα όσα διαβάζω παραπάνω...........
Ονειρα νάχαμαι να κάναμε....
Βολευτείτε τώρα και τα λέμε.... αργότερα :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Α ρε ΙΒΑΝ τα "λόγια τα μεγάλα".....
Ονειρα νάχαμαι να κάναμε....
Βολευτείτε τώρα και τα λέμε.... αργότερα :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Α ρε ΙΒΑΝ τα "λόγια τα μεγάλα".....
-
Armagedonas
Φίλε μου μοικανέ,εάν θέλεις τώρα σου στέλνω σε μέιλ την επαγγελματική μου ταυτότητα και είσαι ευπρόσδεκτος όποτε θέλεις για καφέ στο γραφείο μου.Είμαι σιγουρος 1000% πως στα περισσότερα θέματα -αν όχι σε όλα-θα συμφωνήσουμε!
Αλλά κι εσύ από όσο βλέπω,πολλές φορές επικρίνεις τα κακώς κείμενα της ομάδας(και πολύ καλά κάνεις),αλλά δεν σε απείλησε κανένας ούτε με μπαν ούτε με τίποτα.
Πάντως Παοκτσής να απευθύνεται με τέτοιο μένος σε συνοπαδό του,επειδή τυχαίνει να έχει διαφορετική άποψη,μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Αλλά κι εσύ από όσο βλέπω,πολλές φορές επικρίνεις τα κακώς κείμενα της ομάδας(και πολύ καλά κάνεις),αλλά δεν σε απείλησε κανένας ούτε με μπαν ούτε με τίποτα.
Πάντως Παοκτσής να απευθύνεται με τέτοιο μένος σε συνοπαδό του,επειδή τυχαίνει να έχει διαφορετική άποψη,μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση να γράφει ένας βλάκας ότι ο Πασιέντζα έσκυβε το κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έτσι του είπαν, και εσύ να το πιστεύεις!
Για τα προηγούμενα ποστ δεν το σχολιάζω, από κεί και πέρα καταντάει κουραστικό να ξέρεις, ούτε μένος υπάρχει ούτε απειλή, λανθασμένα το εξέλαβες.
Όσο για το ραντεβού το κανονίζουμε ένα απόγευμα και τα λέμε και από κοντά.
Για τα προηγούμενα ποστ δεν το σχολιάζω, από κεί και πέρα καταντάει κουραστικό να ξέρεις, ούτε μένος υπάρχει ούτε απειλή, λανθασμένα το εξέλαβες.
Όσο για το ραντεβού το κανονίζουμε ένα απόγευμα και τα λέμε και από κοντά.
- desperando
- Επικοινωνία:
κατσε ρε συ μοικαν πολυ απλα σε βρισκω,αντε θα του κανουμε την χαρη να ρθει,θα του δωσουμε και τα διπλα απο αυτα που παιρνει?moican4 έγραψε:Το θέμα του Σάντος τελείωσε και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
αλλα πλακα πλακα ουτως ή αλλως ετσι οπως τα εχουν κανει πρωταθλημα δεν παιρνω φετος,στην καλυτερη να παιξω ομιλους γιουροπα αν εχω καλη κληρωση.ας ερθει αυτος ο αγγελος να δουλεψει μια φορα σε εναν ΠΑΟΚ χωρις προβληματα και οταν θα αποτυχει ,τουλαχιστον δεν θα μας τα ξαναπρηξουν τα αγγελοσκυλα.
Σωστός. Αλλά όχι Όταν θα αποτύχει. ΑΝ αποτύχει.desperando έγραψε:κατσε ρε συ μοικαν πολυ απλα σε βρισκω,αντε θα του κανουμε την χαρη να ρθει,θα του δωσουμε και τα διπλα απο αυτα που παιρνει?moican4 έγραψε:Το θέμα του Σάντος τελείωσε και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
αλλα πλακα πλακα ουτως ή αλλως ετσι οπως τα εχουν κανει πρωταθλημα δεν παιρνω φετος,στην καλυτερη να παιξω ομιλους γιουροπα αν εχω καλη κληρωση.ας ερθει αυτος ο αγγελος να δουλεψει μια φορα σε εναν ΠΑΟΚ χωρις προβληματα και οταν θα αποτυχει ,τουλαχιστον δεν θα μας τα ξαναπρηξουν τα αγγελοσκυλα.