Εδώ που τα λέμε τώρα ο slidar δίκαιο έχει μωρέ.Συνυπογράφω.slidar έγραψε:Γουσταρω armagedona με τρελα..
Πολλα κανταρια αγνου ΠΑΟΚτσιδικου trolling..
Συνεχισε ετσι δικε μου..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εδώ που τα λέμε τώρα ο slidar δίκαιο έχει μωρέ.Συνυπογράφω.slidar έγραψε:Γουσταρω armagedona με τρελα..
Πολλα κανταρια αγνου ΠΑΟΚτσιδικου trolling..
Συνεχισε ετσι δικε μου..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτη μεταγραφή (θέλω να είναι) ο Πιπίνης.
Φεεετα..Αν δεν το ανακοινώσει ο ινδιάνος δε πιστεύω τίποτα.Μας τα ζαλισαν τόσες μέρες.DAMANAKIS έγραψε:ρε σεις μας δουλευουν αυτοι?πριν λιγο γραφτηκε οτι σημερα το απογευμα ο πιασιενσια μιλησε σε ραδιοφωνο της πορτογαλιας,και ειπε οτι ειναι στην χωρα του και οχι στην ελλαδα!!οι αλλοι λενε οτι ειναι στο μακεδονια παλλας και μιλαει με τον ιβαν!αλλοι γραφουν οτι και ο βρυζας διεψευσε οτι ο πορτογαλος ειναι εδω!τι γινεται ρε αλανια?
Απλά να σου θυμίσω πως στην Ελλάδα ήρθανMANIAKOS έγραψε:ΕΙμαι φαν της πορτογαλικης σχολης...ειναι η καλυτερη τα αρκετα τελευταια χρονια...Βεβαια θελει στηριξη εμπρακτη ;απο τη διοικηση...ενωμενη διοικηση
Απο το στομα μου τα πηρες. +1926Armagedonas έγραψε:Απλά να σου θυμίσω πως στην Ελλάδα ήρθανMANIAKOS έγραψε:ΕΙμαι φαν της πορτογαλικης σχολης...ειναι η καλυτερη τα αρκετα τελευταια χρονια...Βεβαια θελει στηριξη εμπρακτη ;απο τη διοικηση...ενωμενη διοικηση
ο νέος Μουρίνιο Κάρλος Καρβαλιάλ ήρθε μετά βαίων και κλάδων στον Αστέρα αλλά έφυγε νύχτα
ο Πεσέιρο στον ΠΑΟ και δεν έκανε τίποτα
Ο Μανουέλ Μασάδο στον άρη και επίσης δεν έκανε τίποτα
Ο Ζαρντιμ εδιώχθη γιατί προσέφερε απλόχερα κολλύριο στους οπαδούς του ολυμπιακού,αν και τον είχε πρώτο
ακόμη
ο επί χρόνια βοηθός του Φέργκιουσον Κάρλος Κειρόζ δεν στέριωσε πουθενά
το μεγάλο αστέρι Βίλας Μπόας απέτυχε παταγωδώς στην Τσέλσι και στη συνέχεια πήγε στην Τότεναμ χωρίς να πετύχει τίποτα παραπάνω από αυτά που συνήθως πετυχαίνει η Τότεναμ κάθε χρόνο(με τεράστιο μπάτζετ)δηλαδή Ευρώπη και 5-6 στην Αγγλία
ο δικός μας πλέον Ντομινγκος Πασιέντζα συνετέλεσε στην πτώση της Λα Κορούνια
Για ποια σχολή ακριβώς μιλάς?πετάμε μια λέξη έτσι στον αέρα?
Μήπως την σχολή που κατατροπώθηκε από την πιο άμπαλη ομάδα του κόσμου,δηλαδή την Εθνική Ελλάδος,2 φορές μέσα στο σπίτι της?(με ΓΕΡΜΑΝΟ φυσικά προπονητή?)
Mario Jardel έγραψε:Ειναι και δεν ειναι. Ολα σχετικα ειναι αλλωστε.
Η απάντηση είναι εδώkrik the greek έγραψε:Τελικα τι παιζει με το πορτογαλο ειναι ή δεν ειναι εδω??
Ηρθε ο Γιουρκας Σαλονίκηtrel@menos έγραψε:εμενα αλλον μου θυμιζει παρα πολυ..
![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6123.html