Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ρατσιστής, ανυπάκουος και απείθαρχος κωλοχαρακτήρας. Έχει και παιδί αυτός.
ο κοντός που έχασε άχαστο με έβγαλε φίλε, μη μπερδεύεσαιobanebane έγραψε:Eσυ αγαπας τον παιχτη που εβγαλε σχεδον μονος του την ομαδα σου απο τη συνεχεια της μεγαλυτερης στιγμης της συγχρονης ιστοριας της?
Ωραιος.
Παιχταρας ο γκουφι δε λεω αλλα να τον κανουμε και εικονισμα μεσα στο φορουμ πολυ του παει.
όχι ο σουάρεζ που έκανε τη δουλειά του για την ομάδα του κι ας ήταν για φευγιό
δεν έπρεπε να απαντήσω αλλά δεν άντεξα
trel@menos έγραψε:και τι να κανουμε ρε φιλε? να τον σταυρωσουμε επειδη ηταν παικταρας και μας απεκλεισε μονος του?
και για τους λιβερπουλιανς ναι, ηταν μεγαλη λατρεια ο σουαρεζ και πολυ κριμα που φευγει.
[youtube]LAElF07yTKY[/youtube]
danirifle έγραψε:ο κοντός που έχασε άχαστο με έβγαλε φίλε, μη μπερδεύεσαιobanebane έγραψε:Eσυ αγαπας τον παιχτη που εβγαλε σχεδον μονος του την ομαδα σου απο τη συνεχεια της μεγαλυτερης στιγμης της συγχρονης ιστοριας της?
Ωραιος.
Παιχταρας ο γκουφι δε λεω αλλα να τον κανουμε και εικονισμα μεσα στο φορουμ πολυ του παει.
όχι ο σουάρεζ που έκανε τη δουλειά του για την ομάδα του κι ας ήταν για φευγιό
δεν έπρεπε να απαντήσω αλλά δεν άντεξα
Αγαπα οποιον γουσταρεις αδερφε αλλα εικονισματα παιχτες που μας απεκλεισαν δεν μου αρεσει να βλεπω εδω μεσα.
Και ο ιβιτς που εχασε το πεναλτυ και αυτος φταιει?
δεν πειράζει, ούτε εμένα μαρέσουν εικόνες που αναρτούσαν διάφοροι, αλλά δεν είναι δουλειά μου να ελέγχω το τί είσαι "σωστό" να ανεβαίνει στο φόρουμ και τί όχι.
ο ίβιτς στο πρώτο ματς όμως έβαλε και μια γκολάρα προσωπική.
δεν είναι το ίδιο.
ο ίβιτς στο πρώτο ματς όμως έβαλε και μια γκολάρα προσωπική.
δεν είναι το ίδιο.
Δεν εκανα κανεναν ελεγχο την αποψη μου ειπα,μεταξυ μας μιλαμε ειδες πουθενα να απευθυνομαι σε καποιον να επιληφθει του θεματος?
Δεν ειπα οτι εκανες και κανενα εγκλημα.
Υ.Γ Την κακιουλα σου παντως την ειπες για τον σαλπιγγιδη,σε αντιθεση με τον ρατσιστη οπως γραφει και ο πιτσιρικος πιο πανω που τον εχεις εικονισμα.
Δασκαλος ειπαμε οτι εισαι?
Δεν ειπα οτι εκανες και κανενα εγκλημα.
Υ.Γ Την κακιουλα σου παντως την ειπες για τον σαλπιγγιδη,σε αντιθεση με τον ρατσιστη οπως γραφει και ο πιτσιρικος πιο πανω που τον εχεις εικονισμα.
Δασκαλος ειπαμε οτι εισαι?
δεν κρύβω ότι στην εκτίμησή μου έχω πιο ψηλά το σουάρεζ απ'ότι το σαλπιγγίδη για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης
ναι δάσκαλος είμαι
ναι δάσκαλος είμαι
Ο Σουάρεζ φταίει που μας απέκλεισε;;
Η γυναίκα του φταίει που δε γέννησε 20 ώρες πριν.

Ελα ντε τι γκαντεμια και αυτη , δεν θα έπαιζε κα θα περνουσαμε
Ρε μάγκες ποδοσφαιριστής ειναι και γιαυτο τον γουστάρουμε , τι σχέση εχει αν ειναι ρατσιστης,εμπρηστης , διπροσωπος η αντιπρόσωπος δλδ;;; Έλεος
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Μακάρι να είχα 11 τετοιους ρατσιστες στην ομάδα μουRoMaN έγραψε:Ρατσιστής, ανυπάκουος και απείθαρχος κωλοχαρακτήρας. Έχει και παιδί αυτός.
20 ωρες πιο πριν να του χε σηκωθει 9 μηνες πριν το παιχνιδι ρε πουστηhitman έγραψε:Ο Σουάρεζ φταίει που μας απέκλεισε;;
- Μπαρκαρούτσος
Λιγότερα προκαταρκτικά ήθελε.. Και να έτρεχε πιο γρήγορα το σπερματοζωάριο!jibbie έγραψε:20 ωρες πιο πριν να του χε σηκωθει 9 μηνες πριν το παιχνιδι ρε πουστηhitman έγραψε:Ο Σουάρεζ φταίει που μας απέκλεισε;;
Κάποιοι δεν θα ήταν ευχαριστημένοι γιατί πρόεδρος θα ήταν ακόμη ο Θ.Ζ.