Φανέλα ΠΑΟΚ
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
όντος πολύ όμορφη της Μπιλμπάο!
Όλες οι ομάδες umbro πήγαν φέτος στην nike
ΠΑΟΚ Μπιλμπάο Σιτη Εθνική Αγγλίας
Όλες οι ομάδες umbro πήγαν φέτος στην nike
ΠΑΟΚ Μπιλμπάο Σιτη Εθνική Αγγλίας
Αν η ΝΙΚΕ δίνει στην Εθνική τις φανέλες που χρησιμοποιούνται τα τελευταία 2-3 χρόνια τότε δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος...Σε μαύρο-άσπρο ωραίες μεν, αλλά copy-paste από σχεδόν όλες τις ομάδες της ΝIke...

http://www.sport24.gr/football/ellada/e ... 81634.html
Μάγκες εγώ γουστάρω μίνιμαλ...βέβαια αυτή η μεγάλη ρίγα στα μανίκια δε με ξετρέλανε. Δε νομίζω να χρειάζεται να φτιάξουμε την φανέλα της εθνικής σε άσπρο-μαύρο. Εύκολο να τη φανταστούμε..
Άντε να δούμε.

Μάγκες εγώ γουστάρω μίνιμαλ...βέβαια αυτή η μεγάλη ρίγα στα μανίκια δε με ξετρέλανε. Δε νομίζω να χρειάζεται να φτιάξουμε την φανέλα της εθνικής σε άσπρο-μαύρο. Εύκολο να τη φανταστούμε..
Άντε να δούμε.

Συνεργασία ΠΑΟΚ με τη Nike
αναρτήθηκε στις 07/06/2013, 11:53
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία της συνεργασίας της από την 1η Ιουλίου 2013 με την μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο Nike.
Η εταιρία Nike θα αναλάβει να εξοπλίσει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ με κορυφαίο αθλητικό υλικό και εμφανίσεις τεχνολογικής αιχμής DRIFIT, που ελέγχει τη θερμοκρασία, την υγρασία, καθώς και τη ροή του αέρα προς το δέρμα ιδιαίτερα στα σημεία του σώματος που θερμαίνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων.
Η επιλογή της Nike, όσον αφορά στην προμήθεια αθλητικού υλικού, ήταν αποτέλεσμα συστηματική έρευνας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας δήλωσε: «H συνεργασία μας με τη Nike είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου στην ιστορία του συλλόγου. Η Nike είναι ιδανικός συνεργάτης δεδομένης της εμπειρίας της, καθώς και της ποιότητας και του πρωτοποριακού αθλητικού υλικού που προσφέρει.
Η συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο είναι ακόμη ένα σημάδι ισχυροποίησης του στάτους του ΠΑΟΚ. Σε συνεργασία με τη Nike φιλοδοξούμε να χαράξουμε νέες ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας».
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Nike Kristjan Luha υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαιτέρα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. O ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αναγνωρισμένη για το πάθος της και τους φανταστικούς φιλάθλους της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία την νέα χρονιά».
http://www.paokfc.gr/nea/synergasia-paok-me-th-nike/
- pirate_salonica
- Μπαρκαρούτσος
Πρόσεχε, γιατί αν μετά πάρουμε Adidas και πεις τα ίδια, θα είσαι μεγάλος κωλοτούμπας!Ζήσης Βρύζας έγραψε:Η συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο είναι ακόμη ένα σημάδι ισχυροποίησης του στάτους του ΠΑΟΚ.
Για πόσα χρόνια έχουμε Nike; Από την 1η Ιουλίου 2013 λέει η ανακοίνωση, αλλά δεν λέει έως πότε... Μήπως ξέρει κανείς; Μήπως ο Moican;

- pagotatzis
Σήμερα το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Nike, η οποία θα ντύνει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Σχεδόν αμέσως έγινε γνωστό και το κόστος της νέας ριγέ φανέλας που θα φοράει η ομάδα και το οποίο σε αρχική φάση θα είναι 49,90€.
Ο κόσμος της ομάδας μπορεί να προπαραγγείλει την νέα φανέλα από το paok-megastore.gr και οι αποστολές θα αρχίσουν να γίνονται από τις 15 Ιουλίου.
Οι φανέλες της UMBRO της περασμένης σεζόν συνεχίζουν να πωλούνται στην τιμή των 24,50€.
απο paokweb
Καλή τιμή!
Ο κόσμος της ομάδας μπορεί να προπαραγγείλει την νέα φανέλα από το paok-megastore.gr και οι αποστολές θα αρχίσουν να γίνονται από τις 15 Ιουλίου.
Οι φανέλες της UMBRO της περασμένης σεζόν συνεχίζουν να πωλούνται στην τιμή των 24,50€.
απο paokweb
Καλή τιμή!
- pirate_salonica
Οι φωτογραφίες έχουν πολύ μπλε απάνω,δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό,μπορεί η φανέλα να έχει μπλε απάνω,θα κάνω μια προσπάθεια για μια σαν της Γιούβε (αυτήν που έχει το Κόλκας24 παντού) με μπλε αριθμούς και σηματάκι,αλλά δε θέλω μπλε φανέλα με τίποτα! (ειδικά γαλάζια,με θυμίζει τη Λάτσιο και δεν είμαι και από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της συγκεκριμένης ομάδας)
Δε νομίζω το μπλε να παίζει κανά ρόλο -ιδίως- στη ριγέ. Ελπίζω δηλαδή.
Τις λεπτομέρειες θα τις προτιμούσα σε χρυσό, ή και κόκκινους αριθμούς όπως παλιά (μη χοροπηδάτε ρε
ωραίο είναι).
50 ευρώ...πάλι καλά. Είχε ακουστεί για 3 χρόνια νομίζω.
Τις λεπτομέρειες θα τις προτιμούσα σε χρυσό, ή και κόκκινους αριθμούς όπως παλιά (μη χοροπηδάτε ρε

50 ευρώ...πάλι καλά. Είχε ακουστεί για 3 χρόνια νομίζω.
με αυτη την τιμη τωρα η ειναι δευτερης ποιοτητας η την πουλαμε σχεδον στο κοστος η ειναι μοντελο 10-11 η11-12 εσεις τι πιστευεται
Ασφαλώς και με την τιμή στα 49,90 είναι φανέλα προηγούμενης σεζόν. Δεν το συζητάμε. Απλά είμαι περίεργος να δω εκτός από τη ριγέ τις υπόλοιπες φανέλες και φυσικά τα υπόλοιπα προιόντα. Εκεί παίζει να κάνει τη διαφορά η συνεργασία μας με τη ΝΙΚΕ.
Για την ριγέ είμαι πολύ απαισιόδοξος, γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η ΝΙΚΕ να δημιούργησε φανέλα αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ μας από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας. Απ' του χρόνου και βλέπουμε... Οπως συμβαίνει πάντα.
Αλλά και πάλι δεν με χαλάει το όλο σκηνικό. Είναι βήματα μπροστά. Εϊχαμε τον γλουγλου και την Φούμα, πήγαμε στην τεράστια συμφωνία του σουβλατζή και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν κολοσσο. Κάτι είναι κι αυτό...
Πότε είδαμε προπαραγγελία φανέλας στον ΠΑΟΚ μας??? Ποτέ. Γκρινιάζαμε που οι φανέλες, όχι μόνο ήταν πανάκριβες αλλά τις έφερναν στην μπουτίκ κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τώρα φαίνεται ότι από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς θα υπάρχει η νέα φανέλα στο κατάστημα (άσχετα αν παίζουμε χωρίς κόσμο...)
Και για την ριγέ το ξαναλέω σίγουρα θα είναι πατρόν προηγούμενων ετών. Πως θα βγει αλλιώς 49,90 από την πρώτη ημέρα. Α και φροντίστε εκεί στην ΠΑΕ και στο μεγκαστορ να βάλετε καμια εξωπραγματική τιμή στα τυπώματα.
Για την ριγέ είμαι πολύ απαισιόδοξος, γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η ΝΙΚΕ να δημιούργησε φανέλα αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ μας από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας. Απ' του χρόνου και βλέπουμε... Οπως συμβαίνει πάντα.
Αλλά και πάλι δεν με χαλάει το όλο σκηνικό. Είναι βήματα μπροστά. Εϊχαμε τον γλουγλου και την Φούμα, πήγαμε στην τεράστια συμφωνία του σουβλατζή και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν κολοσσο. Κάτι είναι κι αυτό...
Πότε είδαμε προπαραγγελία φανέλας στον ΠΑΟΚ μας??? Ποτέ. Γκρινιάζαμε που οι φανέλες, όχι μόνο ήταν πανάκριβες αλλά τις έφερναν στην μπουτίκ κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τώρα φαίνεται ότι από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς θα υπάρχει η νέα φανέλα στο κατάστημα (άσχετα αν παίζουμε χωρίς κόσμο...)
Και για την ριγέ το ξαναλέω σίγουρα θα είναι πατρόν προηγούμενων ετών. Πως θα βγει αλλιώς 49,90 από την πρώτη ημέρα. Α και φροντίστε εκεί στην ΠΑΕ και στο μεγκαστορ να βάλετε καμια εξωπραγματική τιμή στα τυπώματα.