Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Φερτε τωρα και Βιερινια,Σικαμπαλα....να δουμε ποσα διαρκειας θα εχουμε και εαν θα ειναι γεμαΤη η Τουμπα του χρονου!.....
ΥΓ.Ζαγορ....μπορει να τα εκανες πουτανα στη διαχειριση και λογω αγνοιας να εμπιστευτηκες λαθος ανθρωπους.....αλλα.....ΞΕΡΕΙΣ!!!!ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!
ΥΓ.Ζαγορ....μπορει να τα εκανες πουτανα στη διαχειριση και λογω αγνοιας να εμπιστευτηκες λαθος ανθρωπους.....αλλα.....ΞΕΡΕΙΣ!!!!ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Τρί 04 Ιουν 2013, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γιατί ρε παιδιά?
Και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής δεν άφησε τα εκατομμύρια της Μπολόνια για να υπογράψει στην ομάδα της καρδιάς του ΕΝ ΛΕΥΚΩ (με 1.000.000 Ευρώ)???
Και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής δεν άφησε τα εκατομμύρια της Μπολόνια για να υπογράψει στην ομάδα της καρδιάς του ΕΝ ΛΕΥΚΩ (με 1.000.000 Ευρώ)???
ετσι ρε μπαφε και ο βιερινια πισω και 8α γινει της πουτ@ν@ς
παιχτες που νιωθουν ΠΑΟΚ που θα ξεσηκωσουν τον κοσμο θα μας κανουν να ονειρευομαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΞΑΝΑ
φερε αντελινο οσα και αν θελουν δεν θα χασεις δεν θα χασεις δεν θα χασεις
παιχτες που νιωθουν ΠΑΟΚ που θα ξεσηκωσουν τον κοσμο θα μας κανουν να ονειρευομαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΞΑΝΑ
φερε αντελινο οσα και αν θελουν δεν θα χασεις δεν θα χασεις δεν θα χασεις
Αυτο θελω να ξαναζησω στην Τουμπα!!!Και τοτε...ΟΛΟΙ θα δουν ποιος ειναι Ο ΠΑΟΚ!!!!!!marley 4 έγραψε:ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΞΑΝΑ
tad έγραψε:Γιατί ρε Παυλάρα χαλάς την πιάτσα ??????
γιατί αγορίνα μου εσύ ο πιο ευσυνείδητος επαγγελματίας υπογράφεις εν Λευκώ .... ?????????????????
Εσύ που υπέγραψες συμβόλαιο πολλών εκατομυρρίων με την ομαδούλα που λέγετε Ρεάλ Μαδρίτης ... πως είναι δυνατόν να βάζεις τόσο μπροστά την αγάπη για την φανέλα και την εκτίμηση για τον κόσμο αυτής της μικρής ομάδας που λέγετε Π.Α.Ο.Κ. ????????
Γιατί αγορίνα μου δεν είσαι σαν τον ΓΔ, σαν τον Κοντρέρας, σαν τον Χαλκιά, σαν τον Βιτόλο, σαν τον Μπόλονι, σαν τον Φιλομένο, σαν όλους αυτούς τους μεγάλους επαγγελματίες που ζητάνε όλα τους τα δικαιώματα ?????
Γιατί χαλάς την πιάτσα παλικάρι μου ???????? .... θα σε παρεξηγήσει ο Ιβάν ... στον οποίο είναι όλοι με την παλάμη ανοιχτή να ζητιανεύουν ....
υποσ...
και μετά κάποιοι αναρωτιέστε γιατί λατρεύουμαι αυτόν τον άνθρωπο και γιατί θέλουμε να είναι παράδειγμα για τα παιδιά μας ... ?????
Η χαρά που θα πάρει το πρόσωπο των παιδιών μου όταν θα τους ανακοινώσω ότι ο Πάμπλο γυρίζει είναι όλη του η ανταμοιβή !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπόλοιποι κρατήστε τα φράγκα
ταντ εισαι ολα τα λεφτα.....
στη χαρα των παιδιων θα προσθεσω και τον τρομο των αντιπαλων....ηδη ξεκινασαν να ειρωνευονται απ το φοβο οτι ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει παλι κοχονες και ψυχη

Εγω δεν θελω να χαλασω το γιορτινο κλιμα αλλα τον φοβο μου θα τον πω.Θα ηθελα να σταματησει φετος ο Γκαρσια την καριερα του με τον τροπο που του αρμοζε,θα ηθελα επισης μετα απο οτι εγινε να επιστρεψει σε καποιο διοικητικο ποστο, αλλα η επιστροφη του ως παικτη πολυ φοβαμαι οτι θα δημιουργησει περισσοτερα προβληματα απο οσα θα λυσει.Σε εναν ΠΑΟΚ, που οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι απο εμας, ελπιζουν οτι θα εχει εντελως διαφορετικη εικονα με σημαντικες προσθηκες σε καθε θεση ο ρολος του θα ειναι δεδομενα συμπληρωματικος και αυτο ευχομαι πραγματικα να μην αποτελεσει και παλυ λογο διαμαχης.
ρε ξερεις απο ανθρωπους με εγωισμο και αρχδια .... μονο και μονο απο πεισμα σολους αυτους θα παιζει σαν 25χρονος και δε θα δημιουργησει κανενα θεμα....κατσε και θα δεις..... ο γδ θα το φυσαει και δε θα κρυωνει

Εγώ το μόνο που θα πω είναι οτι περιμένω να εκφράσουν ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ τις αντιρρήσεις τους όσοι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ τάσσονταν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες ενάντια στην επιστροφή του Πάμπλο.
ΥΓ Οχι τίποτ άλλο, αλλά άμα είναι τόσο αληθινά και σοβαρά τα επιχειρηματά τους, ας τα στηρίξουν τουλάχιστον.
ΥΓ Οχι τίποτ άλλο, αλλά άμα είναι τόσο αληθινά και σοβαρά τα επιχειρηματά τους, ας τα στηρίξουν τουλάχιστον.
Σειρά παίρνει ο Κούδας με τον Σαράφη αντε και ο Σκαρτάδος που είναι και ποιο νέος.
Μιλάμε για φοβερό κέντρο.
Δηλαδη για να καταλαβω εσυ πχ δεν θελεις να αποκτησουμε πρωτοκλασσατο αμυντικο χαφ και να παει ο κατσουρανης στα χαφ;che4 έγραψε:ρε ξερεις απο ανθρωπους με εγωισμο και αρχδια .... μονο και μονο απο πεισμα σολους αυτους θα παιζει σαν 25χρονος και δε θα δημιουργησει κανενα θεμα....κατσε και θα δεις..... ο γδ θα το φυσαει και δε θα κρυωνει
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω αλλα θελω μπακ απ τον παμπλο ο οποιος οταν θα μπαινει δε θα φαινεται η διαφορα
rainmaker έγραψε:Εγώ το μόνο που θα πω είναι οτι περιμένω να εκφράσουν ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ τις αντιρρήσεις τους όσοι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ τάσσονταν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες ενάντια στην επιστροφή του Πάμπλο.
ε οχι δηλαδη δεν ηταν θεμα δωνη μονο? πεφτω απο τα συνεφα ..
τι να πουνε ρε? θα τους παρει ο διαολος η ο σαβιδης την καρεκλα
και ποιο πολυ φοβουνται μην χασουν την καρεκλα αυτοι...
@κωστα
τουλαχιστον δεν εισαι κολοτουμπας εσυ τωρα τι εισαι δεν ξερω .....
Ναι μα άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούσαν τότε και άλλα τώρα. Τέσπα ας περιμένουμε να δούμε το -άμεσο- μέλλον και βλέπουμε...
Αυτοί δεν πρόκειται να γυρίσουν γιατίKOSTAS54 έγραψε:Σειρά παίρνει ο Κούδας με τον Σαράφη αντε και ο Σκαρτάδος που είναι και ποιο νέος.
1.Δεν είναι λαικιστές
2.Δεν είναι αριστεροί
3.Δεν προέρχονται από τριτοκοσμική χώρα
4.Δεν είναι εγωπαθείς.