Νέος προπονητής
- pagotatzis
Re: Νέος προπονητής
νέος προπονητής νέοι παίχτες Νέα φανέλα νέος χορηγός (ακούγεται ότι 7 Ιουνίου θα ανακοινωθεί η Gazprom για Ελλάδα και για ΠΑΟΚ)
όλα από την αρχή!
Και εγώ κλείνω προς τον Πορτογάλο λόγου ταμπεραμέντο Και κουλτούρα!
το γερμανόολλανδικό πιστεύω ότι αυτήν την εποχή δεν ταιριάζει!
όλα από την αρχή!
Και εγώ κλείνω προς τον Πορτογάλο λόγου ταμπεραμέντο Και κουλτούρα!
το γερμανόολλανδικό πιστεύω ότι αυτήν την εποχή δεν ταιριάζει!
Κι εγώ τα ίδια είμαι full Paciencioσκυλο..
Και στην τελική αυτά τα έχω stand by κάποιον και μιλάω και με καλύτερους ποτέ δε μου άρεσαν..
Εκθέτεις τον προπονητή πριν τον πάρεις..
Και στην τελική αυτά τα έχω stand by κάποιον και μιλάω και με καλύτερους ποτέ δε μου άρεσαν..
- ΑποστόληςΑ
-
Σωστος. Αλλη μια φορα λαθος χειρισμοι. Στο τελος θα μας ξαποστειλει κι αυτος και θα ψαχνουμε παλι απο την αρχη.Parolos έγραψε:Κι εγώ τα ίδια είμαι full Paciencioσκυλο..
Εκτος αν ειναι κολπο για να ψηθει λιγο καλυτερα ο κοσμος.
- V-olakiotis
Απαξιώνει τον προπονητή η καθυστέρηση. Με τα "μήπως" και τα "αν κάτσει κάτι καλύτερο", παραδέχεσαι έμμεσα ότι δεν έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Κι αν αυτό από οικονομικής άποψης είναι λογικό αφού οι δυνατότητες ακόμα και του Ιβάν είναι πεπερασμένες, σε επίπεδο εντυπώσεων στον κόσμο είναι τροφή για μουρμούρες...
- pagotatzis
έχεις δίκιο φίλε, απαξιώνουν τον Πορτογάλο,
αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το τομάρι μας!
καλύτερα βάλτο ξανασκεφτούν τώρα παρά σε 3-4 μήνες!
αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το τομάρι μας!
καλύτερα βάλτο ξανασκεφτούν τώρα παρά σε 3-4 μήνες!
arrwstos έγραψε: Προτιμώ Ντομίνγκος με έρθει με γούστα και όρεξη να στρωθεί (και να μας στρώσει).
Με βρισκεις απολυτως συμφωνο...
Αν ειναι να αρχισουν κατσε εσυ , να ψαξουμε για κατι αλλο καλυτερο και αν δεν το βρουμε θα ξαναγυρισουμε σε σενα , κουραζουν και συναμα ξεφτυλιζουν το ολο θεμα ....

++++++++++++++++++++++++++++++++++shark4 έγραψε:arrwstos έγραψε: Προτιμώ Ντομίνγκος με έρθει με γούστα και όρεξη να στρωθεί (και να μας στρώσει).
Με βρισκεις απολυτως συμφωνο...
Αν ειναι να αρχισουν κατσε εσυ , να ψαξουμε για κατι αλλο καλυτερο και αν δεν το βρουμε θα ξαναγυρισουμε σε σενα , κουραζουν και συναμα ξεφτυλιζουν το ολο θεμα ....
- PAPA TSIBIKOS
Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το γεγονός ότι υπάρχει ένας προπονητής - ρεζέρβα και κάνουμε προσπάθεια για κάτι λιγότερο ρισκάτο.
Ούτε και εγώ εμπιστευόμουν αυτούς που έχουν αναλάβει να βρουν προπονητή, αλλά κρατώντας stand-by τον Ντομίνγκος δείχνουν ότι υπήρξε σχέδιο και οι αναζητήσεις είχαν σχέδιο Α και σχέδιο Β.
Το ότι ο Ντομίνγκος είναι stand-by και το ξέρει και το αποδέχεται, δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό γι' αυτόν, αλλά είναι άκρως τιμητικό για τον ΠΑΟΚ να έχει στο "περίμενε" τον προπονητή που πέρυσι έριξε άκυρο στο γαύρο.
Ούτε και εγώ εμπιστευόμουν αυτούς που έχουν αναλάβει να βρουν προπονητή, αλλά κρατώντας stand-by τον Ντομίνγκος δείχνουν ότι υπήρξε σχέδιο και οι αναζητήσεις είχαν σχέδιο Α και σχέδιο Β.
Το ότι ο Ντομίνγκος είναι stand-by και το ξέρει και το αποδέχεται, δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό γι' αυτόν, αλλά είναι άκρως τιμητικό για τον ΠΑΟΚ να έχει στο "περίμενε" τον προπονητή που πέρυσι έριξε άκυρο στο γαύρο.
3/6 19:44 Έρχεται το τέλος για Μπίλιτς και Λοκομοτίβ
Ήταν 14 Μαΐου 2012 όταν η Όλγκα Σμορότσκαγια υπέγραφε τον Κροάτη τεχνικό. Ένα χρόνο μετά περίπου ο Μπίλιτς είναι ξένο σώμα για τη Λοκομοτίβ Μόσχας και όλα δείχνουν πώς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ρώσικης ομάδας.
Η πορεία των Μοσχοβιτών στο ρώσικο πρωτάθλημα κρίθηκε απογοητευτική, με τη Λοκομοτίβ να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα ένατη και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κροατίας είχε, τη Δευτέρα (3/6), συνάντηση με τους ιθύνοντες του ρωσικού κλαμπ, η οποία είχε επεισοδιακό χαρακτήρα.
Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στα γραφεία του συλλόγου και την έναρξη των συζητήσεων με τη διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του τμήματος ποδοσφαίρου, σε προγραμματισμένη συνάντηση, ο Σλάβεν Μπίλιτς αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.
Οι δημοσιογράφοι που περίμεναν το τέλος της συνάντησης για δηλώσεις, ρώτησαν τον Μπίλιτς τι ακριβώς συνέβη στα γραφεία με τους διοικούντες το σύλλογο κι αυτός απάντησε ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει μην επιτρέποντάς του τις δηλώσεις. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του κι αποχώρησε, με το περιστατικό αυτό να μαρτυρά την αρχή του τέλους στη συνεργασία του με τη Λοκομοτίβ.
novasports.gr

Ήταν 14 Μαΐου 2012 όταν η Όλγκα Σμορότσκαγια υπέγραφε τον Κροάτη τεχνικό. Ένα χρόνο μετά περίπου ο Μπίλιτς είναι ξένο σώμα για τη Λοκομοτίβ Μόσχας και όλα δείχνουν πώς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ρώσικης ομάδας.
Η πορεία των Μοσχοβιτών στο ρώσικο πρωτάθλημα κρίθηκε απογοητευτική, με τη Λοκομοτίβ να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα ένατη και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κροατίας είχε, τη Δευτέρα (3/6), συνάντηση με τους ιθύνοντες του ρωσικού κλαμπ, η οποία είχε επεισοδιακό χαρακτήρα.
Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στα γραφεία του συλλόγου και την έναρξη των συζητήσεων με τη διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του τμήματος ποδοσφαίρου, σε προγραμματισμένη συνάντηση, ο Σλάβεν Μπίλιτς αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.
Οι δημοσιογράφοι που περίμεναν το τέλος της συνάντησης για δηλώσεις, ρώτησαν τον Μπίλιτς τι ακριβώς συνέβη στα γραφεία με τους διοικούντες το σύλλογο κι αυτός απάντησε ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει μην επιτρέποντάς του τις δηλώσεις. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του κι αποχώρησε, με το περιστατικό αυτό να μαρτυρά την αρχή του τέλους στη συνεργασία του με τη Λοκομοτίβ.
novasports.gr

καλα..το τι διοχετευουν στο κοινο οι ΑΡΔ με το τι πραγματικα συμβαινει απεχει.
ας περιμενουμε την ανακοινωση καλυτερα..
ας περιμενουμε την ανακοινωση καλυτερα..
Παντως μεχρι τωρα οι χειρισμοι ειναι 100% λαθος!
Σε περιπτωση που εχεις κλεισει τον Πασιεντσα πρεπει να τον παρουσιασεις γτ αν περασουν οπως τωρα αρκετες ημερες ο κοσμος θα σκεφτει οτι εψαξες κατι καλυτερο που δεν καταφερες και γυρισες στην σιγουρη λυση που δεν ειχε προτασεις πχ...
Πρεπει να υπαρχουν 3-4 πολοι μεσα στην ΠΑΕ που λεει ο καθενας το δικο του...
Σε περιπτωση που εχεις κλεισει τον Πασιεντσα πρεπει να τον παρουσιασεις γτ αν περασουν οπως τωρα αρκετες ημερες ο κοσμος θα σκεφτει οτι εψαξες κατι καλυτερο που δεν καταφερες και γυρισες στην σιγουρη λυση που δεν ειχε προτασεις πχ...
Πρεπει να υπαρχουν 3-4 πολοι μεσα στην ΠΑΕ που λεει ο καθενας το δικο του...