14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

xrisitsapa έγραψε: Υ.Γ. Οταν θα ερθει η ωρα για τον πρωτο προκριματικο με καμια Λυων στην Τουμπα, και ειμαστε ολοι με την @@@@ στο χερι, ελατε ξανα να συζητησουμε για τα " αδερφια" που μας προστατεψαν με τη Ραπιντ....
Να χαρείτε μη το ξαναρχίζετε.Να πώ κι εγώ οτι θά ταν καλύτερα να έχανε το μάτι ο γιός σου ή το μικρό σου αδελφάκι(δε ξέρω την ηλικία σου) αρκεί να έπαιζε ο ΠΑΟΚ με κόσμο 3 ευρωπ. παιχνίδια?Η μοναδική φορά που ενα ντου είχε σοβαρό λόγο και η μοναδική φορά(ελπίζω ) που συμφώνησα ,όσο κι αν με πονάει το "κεκλεισμένων".Για χίλιες άλλες περιπτώσεις μπορείς να βγάλεις φταίχτη τον κόσμο (κι εγώ μαζί σου) αλλα όχι για αυτό το περιστατικό.Εκείνα τα 10 - 15 λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να μπουκάρουν οι δικοί μας ήταν οτι χειρότερο έχω ζήσει απο πλευράς αγωνίας στη Τούμπα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οκ φιλε το δεχομαι, ας ληξει εδω. Ας κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας και ας παμε παρακατω. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.
Και ο Ιβαν, η ΠΑΕ, οι παικτες, αλλα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Οταν ομως βλεπω αποψεις που δικαιολογουν τα πεσιματα στους παικτες, δε μπορω να το αφησω ετσι.
Ακομα κι αν υπηρχε δικαιολογια για το ντου με τη Ραπιντ ( το δεχομαι) , δεν υπαρχει απλα καμια δικαιολογια για το πεσιμο σε παικτες. Κι εγω εφυγα εκεινη τη μερα βριζοντας, κλωτσωντας κτλ κτλ. Και τι να λεει; πηγα μετα να δειρω κανεναν; αυτοι δηλ οι 500 ειναι πιο ΠΑΟΚτσηδες απο μενα; η απο τους υπολοιπους 9500 που ημασταν εκει και φυγαμε σπιτι; ποιος τους εχει δωσει αυτο το δικαιωμα;
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε και σε άλλο τόπικ:

Σάλπι είσαι αρχηγός και ΠΑΟΚτσής και πρέπει να παίρνεις θέση σε κάθε τι που συμβαίνει και κοστίζει στην ομάδα. Πολύ σωστά τα όσα είπες χθες, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να δώσεις έστω το στίγμα σου και όταν φαγώθηκε ο Πάμπλο με τον πλέον π@@στικο τρόπο, γιατί κι αυτό κόστισε στην ομάδα σε πολλά επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η λύση του συμβολαίου με Garcia είναι θέμα του ιδίου, του ΓΔ και της διοίκησης. Τι είναι ο Σαλπι; Συνδικαλιστής για να μιλάει επί παντός; Το ότι στοίχισε στην ομάδα είναι πορφανές και το ήξεραν όλοι όταν έπαιρναν την απόφαση. Απλά τη δεδομένη στιγμή που ετέθη το δίλημμα Pablo ή ΓΔ, ο Ιβάν στήριξε ΓΔ και ελπίζω να κατάλαβε το λάθος του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

hitman έγραψε:Συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε και σε άλλο τόπικ:

Σάλπι είσαι αρχηγός και ΠΑΟΚτσής και πρέπει να παίρνεις θέση σε κάθε τι που συμβαίνει και κοστίζει στην ομάδα. Πολύ σωστά τα όσα είπες χθες, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να δώσεις έστω το στίγμα σου και όταν φαγώθηκε ο Πάμπλο με τον πλέον π@@στικο τρόπο, γιατί κι αυτό κόστισε στην ομάδα σε πολλά επίπεδα.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marley 4 έγραψε:@ROMAN
καλα εκανες και γελασες φαινεται οτι εισαι γνωστης τετοιων πραγματων εγω νομιζα οτι μεσα στον πανικο και στην αναμπουμπουλα με τα νευρα στο φουλ δεν μπορεις να ελεξεις τον οχλο και επειδη ειναι οχλος δεν βγαζεις ακρη ποιος και τι αλλα εσυ προφανως λες οτι υπηρχε καποιο σχεδιο αν καταλαβα σωστα
για ενημερωσε μας για το σχεδιο να δεχτει πλαστικο μπουκαλι ο γλυκος .....

Δεν μιλάω για σχέδιο, αλλά όχι και να λέμε ότι δεν είχε στόχο το Γλύκο...
Εντάξει, μπορεί να μην ήταν ο Γλύκος, μπορεί κάποιος άλλος παίχτης που ήταν δίπλα του.
Το θέμα είναι (στο οποίο νομίζω συμφωνούμε) ότι τέτοιες συμπεριφορές ούτε για πλάκα στον Π.Α.Ο.Κ.! Ας αφήνουμε να τα κάνουν οι άλλοι και να ρεζιλεύονται..
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Πάντως αυτό που ορισμένοι το λένε ζούγκλα εμείς το λέμε βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα..
Και είναι φυσιολογικό να μην αντέχει το βάρος της πολύς κόσμος..
Γι'αυτό όποιος δε μπορεί να πάει κάπου αλλού.. ;)
kos

Δημοσίευση από kos »

εμεις οι δυο δεν υπαρχει περιπτωση πιτσιρικαδες να τρεχαμε στο ιδιο γηπεδο....

ΥΓ. εχουν καρφωθει στο μυαλο μου εικονες απο υποδοχη στο αεροδρομιο μετα απο ηττες. αλλη ομαδα τοτε θα μου πεις. ματωνε, γυαλιζε το ματι της. κανεις τους δεν ειχε το κεφαλι χαμηλα. περασμενες ιστοριες......
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε:Πάντως αυτό που ορισμένοι το λένε ζούγκλα εμείς το λέμε βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα..
Και είναι φυσιολογικό να μην αντέχει το βάρος της πολύς κόσμος..
Γι'αυτό όποιος δε μπορεί να πάει κάπου αλλού.. ;)
Aυτο που "εσεις" λετε βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα...."εμεις" το λεμε σκουληκιαρικη αντιμετωπιση και νοοτροπια!!!! :evil: :evil:

Ποιοι ειστε "εσεις" που θα πειτε ποιος μπορει και ποιος οχι?....."Εμας" υπαρχει περιπτωση να μας σεβαστειτε ποτε?....Τα,και καλα,"αδερφια" σας?....

Ή θα "κανετε" 50 -100 οτι "γουσταρετε" και θα "μας" γραφετε ολους τους υπολοιπους στ'@ρχιδια σας?.....

Ε,"αδερφε"?....... :evil: :evil: :evil:

ΥΓ.Η ομαδα ειναι βαρια αρρωστη και γι'αυτο δεν φταινε μονο ο Βρυζας με το Ζαγορακη!.............Ευθυνες,και μαλιστα,μεγαλες εχετε και"εσεις"....και "εμεις".Και,εαν,"εσεις" και "εμεις" δεν ψαχτουμε και συνεχισουμε το ιδιο τροπαριο και την επομενη χρονια...αυτα που ειδαμε φετος θα φανταζουν παραδεισενια σε σχεση με αυτα που θα δουμε του χρονου!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

RoMaN έγραψε:
marley 4 έγραψε:@ROMAN
καλα εκανες και γελασες φαινεται οτι εισαι γνωστης τετοιων πραγματων εγω νομιζα οτι μεσα στον πανικο και στην αναμπουμπουλα με τα νευρα στο φουλ δεν μπορεις να ελεξεις τον οχλο και επειδη ειναι οχλος δεν βγαζεις ακρη ποιος και τι αλλα εσυ προφανως λες οτι υπηρχε καποιο σχεδιο αν καταλαβα σωστα
για ενημερωσε μας για το σχεδιο να δεχτει πλαστικο μπουκαλι ο γλυκος .....

Δεν μιλάω για σχέδιο, αλλά όχι και να λέμε ότι δεν είχε στόχο το Γλύκο...
Εντάξει, μπορεί να μην ήταν ο Γλύκος, μπορεί κάποιος άλλος παίχτης που ήταν δίπλα του.
Το θέμα είναι (στο οποίο νομίζω συμφωνούμε) ότι τέτοιες συμπεριφορές ούτε για πλάκα στον Π.Α.Ο.Κ.! Ας αφήνουμε να τα κάνουν οι άλλοι και να ρεζιλεύονται..
ακουσε για να τελειωνουμε με αυτο ο οχλος ειναι οχλος ο αλλος πεταει ενα μπουκαλι χωρις λογω και στοχο αν εσυ νομιζεις οτι συμαδευε καποιον δεν εχεις ιδεα απο οχλο

στο ζουμι και ον τοπικ τωρα
ποιος βεβαιωνει εσενα/εμενα κτλ οτι εφαγε μπουκαλι καποιος? που ειναι τα σπασμενα αμαξια και η βαγδατη ? εισαι σιγουρος εσυ οτι εγιναν ολα αυτα? γιατι αν εγιναν στο ξαναλεω κακως πολυ κακως αλλα εισαι σιγουρος οτι εγιαν ολα αυτα?

τοση ζουγκλα παντως που οι λινο-χακομπο-βουκιτς αποθεωθηκαν
οι ολισε-κουμαλο-σιντεφελντ με δηλωσεις τους θελουν να μεινουν
εμειναν οι φευγατοι (και γενικως φευγατοι :lol: ) ρομπερ-εττο που γονατιστοι παρακαλανε να μεινουν
ο "τιμωριμενος" απο την παε ιτανζ( τρελος και αυτος..) ο λαζαρ(δικο μας παιδι..) και λορενς(αν εχει jameson δεν εχει προβλημα φανταζομαι να μεινει :mrgreen: ) να πουν πως ειδαν το θεμα
η πολυ λαιτ ζουγκλα εγινε η εχουμε μαζοχες ξενους παιχτες δεν συμφωνεις οτι κατι δεν στεκει απο οσα ειπε ο κυριος δημητριος σαλπιγγιδης?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Καταδικάζουμε την βία απεριόριστα και απερίφραστα χωρίς συμβιβασμούς.
Αλλά κάπου κολλάς νομίζω, διότι κανείς παίχτης που τάδωσε όλα και σκίστηκε για την ομάδα και την επιτυχία δεν έφαγε γιούχα ή δέχθηκε έστω και λεκτική βία.
Ο κόσμος βλέπει και εκτιμά.
Όμως πρέπει να πω και του στραβού το δίκιο, οτι υπάρχουν και εξαιρέσεις οπαδών, που παραφέρονται.
Αντε να δούμε και του χρόνου, τι θα κάνεις.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

slidar έγραψε:Ζεις σε ζουγκλα δημητρακη? Τι μας λες ρε.. με 800 χηνες και εγω μενω στην "ζουγκλα" και χαλαρα κιολας.

Οτι εγινε .. εγινε διοτι εσυ και οι συμπαικτες σου εισασταν στα @@ σας.. αδιαφοροι μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Αμα σας αφηνανε χαλαρα εισασταν ικανοι να βγειτε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

Ασε την τρελα σου λοιπον.

Μου λες ειχατε αντιπαλους.. ποιον ρε δημητρακη? Τον ατρομητα και το γιαννενο.. που καθε παιχτης παιρνει 700 ευρω μηνιατικο.. αυτοι ηταν οι αντιπαλοι σας.

Μου χαλασες παλι την ηρεμια. @#)!@)#@!)#!@(%(#$)(^#$!~@
Ζαχαριάδης έγραψε:Και βέβαια κανείς δεν θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να τους ρίχνουν στα θηρία… Και βέβαια κάθε Σαλπιγγίδης οφείλει να είναι συνεπής όταν απολαμβάνει ηγεμονικό συμβόλαιο. Ενας από τους πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνες ποδοσφαιριστές οφείλει να είναι παρών και στα δύσκολα. Δεν καλοπληρώνεται μόνο για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις. Περάσαν αυτές οι εποχές. Ενας ποδοσφαιριστής είναι πρότυπο και μέσα και –κυρίως- έξω από το γήπεδο.
marley4 έγραψε:η αρχιγικη εμφανιση γινεται μετα απο ηττα κυριε οπως την τεταρτη πχ και οχι στην εξοδο στο τσ λου

απο την αλλη εμεις μπορει να ειμαστε ανεργοι να μας παιρνουν τα σπιτια οι τραπεζες τα παιδια να δυσκολευομαστε να τα ταισουμε αλλα εσυ εχεις πιο σημαντικα προβληματα ζεις σε μια ζουγκλα εδω και 3 μερες

να μαζευετουμε αδερφια σε ομαδες να κανουμε περιπολιες μη τυχον και σπασει κανενας τον καθρεφτη του κυριου που ζει σε μια κολαση 800 χιλιαδων το χρονο συν διαφορα μπονους
Ζαχαριάδης έγραψε:Ωραία τα λέει ο Δημητράκης. Εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει κι εφόσον δεν φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα, παίρνει αγκαζέ τα μικρόφωνα. Όλη η πίστα δικιά του. Στις ήττες κρύβεται. Κι αυτός και μερικοί ακόμη συνάδελφοί του, πρωτοπαλίκαρα με πλούσια συμβόλαια.
danirifle έγραψε:οση ζουγκλα παντως που οι λινο-χακομπο-βουκιτς αποθεωθηκαν
οι ολισε-κουμαλο-σιντεφελντ με δηλωσεις τους θελουν να μεινουν
εμειναν οι φευγατοι (και γενικως φευγατοι :lol: ) ρομπερ-εττο που γονατιστοι παρακαλανε να μεινουν
ο "τιμωριμενος" απο την παε ιτανζ( τρελος και αυτος..) ο λαζαρ(δικο μας παιδι..) και λορενς(αν εχει jameson δεν εχει προβλημα φανταζομαι να μεινει :mrgreen: ) να πουν πως ειδαν το θεμα
η πολυ λαιτ ζουγκλα εγινε η εχουμε μαζοχες ξενους παιχτες δεν συμφωνεις οτι κατι δεν στεκει απο οσα ειπε ο κυριος δημητριος σαλπιγγιδης?
Ζαχαριάδης έγραψε:Το καλύτερο από όσα είπε ο Σαλπιγγίδης στα Γιάννενα, είναι αυτό με τους ξένους. Ότι δηλαδή φοβούνται και απορούν με όσα συμβαίνουν. Είπε ότι τρομοκρατούνται. Κατά τα άλλα, μάλλον τρώμε κουτόχορτο, που όλοι ανεξαιρέτως, επιθυμούν διακαώς να παραμείνουν στην ομάδα για ένα και δυό χρόνια. Τέτοια κάψα που την έχουν…
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ ξέρω ότι αν θέλεις να στηλιτεύσεις κάποιες συμπεριφορές προς τους οπαδούς σου,
δε βγαίνεις μετά από νίκη και με 1000 σφυγμούς και ξερνάς τον οχετό σου για όλα αυτά.
Γιατί απλά ζημιώνεις κυρίως το σύλλογο. Διότι ως διεθνής επαγγελματίας παίκτης θα έχεις απήχηση αλλά και διαστρέβλωση των δηλώσεων σου και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (όπως κι έγινε)

Πας στην ΠΑΕ, η οποία έχει τμήμα επικοινωνίας (χαχαχαχαχα) και με μία προσεγμένη ανακοίνωση είτε ατομικά είτε συλλογικά από ποδοσφαιριστές προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Πάνε διάβασε τώρα τις δηλώσεις σου αλλαγμένες στα ξένα site.
Άντε ο κόσμος είναι άμυαλος και εκφράζεται με το συναίσθημα λάθος, εσύ ρε παλίκαρε (να σε κάνει ο Θεός τέτοιον)
δεν έχεις μυαλό και στα 33 σου ξεκατινιάζεσαι με τον κόσμο;

υγ. Δες πως εκφράστηκαν οι ξένοι και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο Κλάους.
Εσύ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός είναι αρχηγός και οφείλει να μιλήσει.Κι εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο. Όταν ο άλλος είναι ντίρλα στο ναρκωτικό ή το αλκοόλ και πάει να σου σπάσει το αυτοκίνητο γιοατί σε θεωρεί - κακώς - υπεύθυνο που δεν κέρδισε η ομάδα του, δεν θέλει πολύ να σε μαχαιρώσει κιόλας!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μήπως να τα πει με ανακοίωνση μέσα από την ΠΑΕ ως σύνολο ποδοσφαιριστών
και όχι σε δημοσιογράφους μετά από παιχνίδι;

Λέω μήπως ο σύλλογος πρέπει πρώτα να λειτουργήσει ως επαγγελματικός σύλλογος και μετά να ζητήσουμε από
τους λιγοστούς οπαδούς που τα κάναν αυτά να αλλάξουν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”