11.Bertrand Robert
Re: 11.Bertrand Robert
απο το να χλευαζουμε ενα παιχτη που καλως η κακως επαιξε 2 χρονια στην ομαδα μας καλο θα ήταν να του πουμε ενα ευχαριστω και καλή συνέχεια. δεν προκάλεσε ποτέ για να τυχάνει τέτοιας αντιμετώπισης.
- kataramenos5
Τι παθαίνετε όλοι οι πιτσιρικάδες μετά τις πανελλήνιες ?Αλλοι άνθρωποι γίνεστε..
Χθές πάντως η μπαλιά που έβγαλε με φάλτσο στον Κλάους απο το πλαι ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Χθές πάντως η μπαλιά που έβγαλε με φάλτσο στον Κλάους απο το πλαι ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Λίγος για τον ΠΑΟΚ,αλλά έδινε πάντα ότι μπορούσε,ειδικά φέτος.Ας μην χλευάζουμε παίκτες που τίμησαν την φανέλα,έστω όσο μπόρεσαν.
Εγώ έχω να πως 2 πράγματα: Έξω από την Τούμπα για καφέ-ποτό όποτε θες,αλλά με την φανέλα ποτέ ξανά και καλή συνέχεια.
Εγώ έχω να πως 2 πράγματα: Έξω από την Τούμπα για καφέ-ποτό όποτε θες,αλλά με την φανέλα ποτέ ξανά και καλή συνέχεια.
- trel@menos
καλη συνεχεια ρομπερ. φιλοτιμος παικτης που οσα πληρωθηκε τα επαιξε. και στα πλει οφ ηταν απο τους διακριθεντες. δεν του αξιζει χλευασμος.
ευχαριστουμε και καλη συνεχεια.
ευχαριστουμε και καλη συνεχεια.
Σωστός.
Δεν χρειάζεται τέτοιες βρισιές.
Εδώ τέλειωσε ήδη. Τον ευχαριστούμε τουλάχιστον για την συνέπειά του στα πλαίυ-οφ και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία μακριά απο μας, αλλά οχι εναντίον μας.

Δεν χρειάζεται τέτοιες βρισιές.
Εδώ τέλειωσε ήδη. Τον ευχαριστούμε τουλάχιστον για την συνέπειά του στα πλαίυ-οφ και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία μακριά απο μας, αλλά οχι εναντίον μας.
- ΑποστόληςΑ
Όσον αφορά την φιλοτιμία και τον επαγγελματισμό του μόνο καλά λόγια έχω να πω.