Πάντως εγώ αυτό που είπα το πιστεύω, κι ας γελάτε..!
1.Jacobo Sanz Ovejero
- Μπαρκαρούτσος
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Καλά ρε, φτάνει, δεν είπα και Χαλκιά!
-
xrisitsapa
Ο Χακόμπο εκτός από καλός τερματοφύλακας, έχει ένα ακόμα προσόν, είναι τρελός..
Χώνει φωνές και αφυπνίζει τους συμπαίκτες, όταν τους έχει πάρει ύπνος βαρύς.
Πολύ σημαντικό αυτό, ότι έκανε και ο Τσιρίλο κάποτε..
Χώνει φωνές και αφυπνίζει τους συμπαίκτες, όταν τους έχει πάρει ύπνος βαρύς.
Πολύ σημαντικό αυτό, ότι έκανε και ο Τσιρίλο κάποτε..
- john4serres
- Mario Jardel
Ρε μάγκες, ένα ανέκδοτο που με είχε πει σε νυχτερινό μαγαζί ο Kresic θυμήθηκα και γελάω...
Για να σοβαρευτούμε...
Τερματίας που έχουμε δει να τρώει τετ α τετ σπάνια, ΠΡΕΠΕΙ να μείνει...
Για να σοβαρευτούμε...
Τερματίας που έχουμε δει να τρώει τετ α τετ σπάνια, ΠΡΕΠΕΙ να μείνει...
Θα είναι πολύ κρίμα να φαγωθείς για χάρη του εκλεκτού του Γιδώνη...ελπίζω να μην το έχουν χάσει τελείως εκεί στην ΠΑΕ..
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά εμένα μου αρέσει αρκετά ο jacobo
τέλειος δεν ειναι κανείς, απο κει και μετα μετράς τα θετικά και τα αρνητικά του καθε παικτη και αποφασίζεις.
Μην προσμετρήσουμε το οτι δεν στεκει και πολύ καλα στα μυαλά του, γιατί εγω προσωπικά στα τοσα χρόνια που έπαιξε αλλα και βλέπω μπάλα δεν γνώρισα ΚΑΝΕΝΑΝ τερματα που να μην καει λάδια ή το λιγότερο να μην εχει καμένη φλάντζα, με ολο το σεβασμό στους τερματαδες αλλα αμα το ψάξετε και εχετε κανέναν φιλο που παίζει αυτην την θέση θα συμφωνήσετε οτι εχει κατι το "ιδιαίτερο"
Νομίζω οτι πρέπει να μείνει.
Μην προσμετρήσουμε το οτι δεν στεκει και πολύ καλα στα μυαλά του, γιατί εγω προσωπικά στα τοσα χρόνια που έπαιξε αλλα και βλέπω μπάλα δεν γνώρισα ΚΑΝΕΝΑΝ τερματα που να μην καει λάδια ή το λιγότερο να μην εχει καμένη φλάντζα, με ολο το σεβασμό στους τερματαδες αλλα αμα το ψάξετε και εχετε κανέναν φιλο που παίζει αυτην την θέση θα συμφωνήσετε οτι εχει κατι το "ιδιαίτερο"
Νομίζω οτι πρέπει να μείνει.
Τριετες πρεπει στον χακομπο.
Αυτο το παλικαρι ειναι απο τους λιγος που παλεψε καταστασεις στην ομαδα φετος, και πρεπει να του αναγνωριστει.
Ηταν και ο πρωτος που ειπε το ΟΧΙ στον Δωνη μεσ τα γιαννενα

Αυτο το παλικαρι ειναι απο τους λιγος που παλεψε καταστασεις στην ομαδα φετος, και πρεπει να του αναγνωριστει.
Ηταν και ο πρωτος που ειπε το ΟΧΙ στον Δωνη μεσ τα γιαννενα
Τριετές λοιπόν ακούγεται.
Εφόσον είναι αλήθεια μιλάμε για μία φοβερή κίνηση.
Μένω ήσυχος για τον άσο πια.
υγ. Σεβασμός στο Χάκομπο και για τη στήριξη στον Πάμπλο. Αυτό δείχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα.
"Μπορεί να τον έζησε λιγότερο από κάποιους άλλους μέσα στον ΠΑΟΚ, όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει κάτι για τον Πάμπλο Γκαρσία στη σελίδα του στο facebook: «I only can say thanks pablo..... U are the best»."
Εφόσον είναι αλήθεια μιλάμε για μία φοβερή κίνηση.
Μένω ήσυχος για τον άσο πια.
υγ. Σεβασμός στο Χάκομπο και για τη στήριξη στον Πάμπλο. Αυτό δείχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα.
"Μπορεί να τον έζησε λιγότερο από κάποιους άλλους μέσα στον ΠΑΟΚ, όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει κάτι για τον Πάμπλο Γκαρσία στη σελίδα του στο facebook: «I only can say thanks pablo..... U are the best»."
Χακομπο ειναι ΠΑΟΚ το εδειξε και σε φασης εκτος καμερας. Οσοι τρεχουν πισω απ τον ΠΑΟΚ ξερουν.
- Mario Jardel
http://www.paokfc.gr/nea/ananewsh-syner ... z-ovejero/
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jacobo Sanz Ovejero. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται στις 30.06.2016."

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jacobo Sanz Ovejero. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται στις 30.06.2016."