Δεν σπαει με τιποτα το ρεκορ αυτο
Eπειδη την κανω για μπανακι εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου να αποδειξεις οτι τα ειπα
Αν δεν σου φτανει να σου δωσω και ολο το 2013

Χρύνσανθε , εσύ είσαι???toumpiotis35 έγραψε:Δεν σε πιανω
καλα μπανια και οχι στα ανοιχτα προσεχεtoumpiotis35 έγραψε:Πρεπει να ειναι η 35η φορα που μου αποδιδεις πραγματα που δεν εχω πει
Δεν σπαει με τιποτα το ρεκορ αυτο
Eπειδη την κανω για μπανακι εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου να αποδειξεις οτι τα ειπα
Αν δεν σου φτανει να σου δωσω και ολο το 2013
χρυσανθος η ο Γιαννης (του χαρβαρντ) ? Δεν ξερωPAPA TSIBIKOS έγραψε:Χρύνσανθε , εσύ είσαι???toumpiotis35 έγραψε:Δεν σε πιανω![]()
Κατι θελεις να αποδειξεις εσυ αλλα δεν σου βγαινει, οταν υποστηριζες τον Φλωριδη ησουν πιο επαγγελματιας, δεν το εχεις το conspiracy, αστοtoumpiotis35 έγραψε:Δεν σε πιανω
arrwstos έγραψε:psykoman συνήθως διαφωνώ μαζί σου αλλά πραγματικά το κείμενό σου με καλύπτει μέχρι τελείας (ερωτηματικού βασικά). Μπράβο ρε αδερφέ.
++++++++ Σωστόςpsykoman έγραψε: υ.γ.1Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει πρωτα να το κατανοησεις...το να λες μικρος ο προπονητης(Πασιεντζα) και του κανεις χαρη που τον παιρνεις μαλλον διογκονεις το προβλημα γτ δν το εχεις κατανοησει και αρα οδηγησε σε λαθος τροπος λυσης...
Η ομαδα χρειαζετε ενα restart(οχι format γτ χρειαζεσε και το παρελθον)
angelheart έγραψε:Καμιά τσόντα στην οποία "πρωταγωνιστεί" ο Ιβάν βρέθηκε ή βάζω δύσκολα ;
Ένα θερμό μπράβο κι από εμένα.. Εύγε!karl έγραψε:Mπραβο για το κείμενο αυτό!