33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Αν θέλεις κι ενδιαφέρεσαι να παίξεις τη μπάλα που μπορείς,ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ για εξωτερικό.Εδω δε πρόκειται.Στο πρώτο λάθος θα εισαι πάλι αμπαλος ,αδιάφορος κλπ κλπ.
ΥΓ Ελπίζω χθες να κατάλαβες το πόσο μετράει η εξωγηπεδική συμπεριφορά στα μάτι του οπαδού.Απο κει ξεκίνησε η όλη ιστορία.
ΥΓ Ελπίζω χθες να κατάλαβες το πόσο μετράει η εξωγηπεδική συμπεριφορά στα μάτι του οπαδού.Απο κει ξεκίνησε η όλη ιστορία.
- ΑποστόληςΑ
Αν είχαμε εξτρεμάρες και χαφάρες κι εγώ θα ήμουν υποφερτός σαν φορ.rouki έγραψε:Για να έχεις τέτοιο σέντερφόρ σαν τον Αθανασιάδη, ΠΡΕΠΕΙ να έχεις και τους κατάλληλους παίχτες δίπλα του και πίσω για να τον τροφοδοτούν.
Την ευκαιρία στο 92΄ δεν έπρεπε να την χάσει. Τώρα θα είμασταν Ch.L. και δεν θα κινδυνεύαμε να βγούμε ακόμη και 4οι.
Δεν έχασε ευκαιρία, μην μπερδεύεσαι. Ευκαιρία χάνεις όταν κάνεις τελική προσπάθεια.
άμα ζαχαρώνεις την γκόμενα, αλλά δεν ΠΑΣ να της μιλήσεις, δεν μπορείς να λές ότι έχασες την ευκαιρία. Μπορείς να λες ότι δεν χάλασες τα ποσοστά σου.
άμα ζαχαρώνεις την γκόμενα, αλλά δεν ΠΑΣ να της μιλήσεις, δεν μπορείς να λές ότι έχασες την ευκαιρία. Μπορείς να λες ότι δεν χάλασες τα ποσοστά σου.
- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είχαμε εξτρεμάρες και χαφάρες κι εγώ θα ήμουν υποφερτός σαν φορ.rouki έγραψε:Για να έχεις τέτοιο σέντερφόρ σαν τον Αθανασιάδη, ΠΡΕΠΕΙ να έχεις και τους κατάλληλους παίχτες δίπλα του και πίσω για να τον τροφοδοτούν.
Την ευκαιρία στο 92΄ δεν έπρεπε να την χάσει. Τώρα θα είμασταν Ch.L. και δεν θα κινδυνεύαμε να βγούμε ακόμη και 4οι.
δεν ηταν και πολυ ευκολο γιατι ο αμυντικος τον εκλεισε καλα.
το λαθος ομως παραμενει για τον επιθετικο , εκει ο κλαους επρεπε να σπρινταρει παραπανω και να σουταρει... και οπου παει
Αυτό θα 'εκανε ο Σαλπιγκίδης στη θέση του (γαιτί άραγε;;;) - και πιθανόν να το έχανε γιατί δεν έχει την εκτελεστική ικανότητα του Κλάους. Στον Αθανασιάδη όμως κάποιος πρέπει να του διδάξει μερικά πράγματα ... όσο είναι νωρίς ακόμη!!!!!john4serres έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είχαμε εξτρεμάρες και χαφάρες κι εγώ θα ήμουν υποφερτός σαν φορ.rouki έγραψε:Για να έχεις τέτοιο σέντερφόρ σαν τον Αθανασιάδη, ΠΡΕΠΕΙ να έχεις και τους κατάλληλους παίχτες δίπλα του και πίσω για να τον τροφοδοτούν.
δεν ηταν και πολυ ευκολο γιατι ο αμυντικος τον εκλεισε καλα.
το λαθος ομως παραμενει για τον επιθετικο , εκει ο κλαους επρεπε να σπρινταρει παραπανω και να σουταρει... και οπου παει
- Μπαρκαρούτσος
Νωρίς είναι τα 20-24... 'Οχι ότι τώρα είναι πολύ αργά αλλά κάποιοι μήτρουλες τον έχουν ήδη προσπεράσει..... Αυτό εννοώ!!!!!!
Ξυπνα Κλαους.. θα βγουμε 4οι και θα χασεις το καλοκαιρι στη Χαλκιδικη..τι θα πουνε οι φιλοι σου στα clubs