Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από guardian4 »

angelheart έγραψε:Ας πω και εγώ κάποια (λίγα) πράγματα τώρα που είμαι λίγο πιο χαλαρά εδώ που είμαι. Αν και τα περισσότερα τα έχω ξαναπεί (και εγώ και άλλοι) ας ξαναγίνουμε κουραστικοί και ας τα επαναλάβουμε. Απλά τώρα με αναφορές συγκεκριμένες σε πρόσωπα και καταστάσεις. Να πω εξαρχής οτι το αποτέλεσμα του αγώνα στα Γιάννενα ΔΕΝ με ενδιαφέρει. Θα ΕΠΡΕΠΕ όμως η διαχείριση ΟΛΩΝ των αγώνων των πλέι οφ να ενδιαφέρει το διοικητικό σχήμα. Έγινε κάτι τέτοιο ; μάλλον όχι. Τέσπα πάμε να ξεφύγουμε.

Ξεκινήσαμε ΝΩΡΙΣ μια προπονητολογία η οποία έκανε ΚΑΚΟ. Μπορούσε να είχε συμμαζευτεί το θέμα. Χρειαζόταν περισσότερη συνεργασία με τα media. Δεν έγινε. Ακούστηκαν αρκετά ονόματα καλών προπονητών. Σχεδόν όλοι (άντε ένας δυο να εξαιρούνται) ήταν ΠΑΡΑΠΑΝΩ από καλές επιλογές. Γιατί λοιπόν τόση φασαρία ; γιατί (το πιθανότερο) έπρεπε να συμφωνήσουν και ο ΘΖ και ο ΖΒ αλλά και ο GC στο όνομα. Είναι αυτό δυνατόν ; όχι λέω εγώ, ειδικά όταν και οι τρεις είναι με ημερομηνία λήξης άγνωστη, που σε μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από το που είπαν "ναι συμφωνώ" ή "όχι δε συμφωνώ". Με ΤΕΤΟΙΕΣ συνθήκες μόνο σε ονόματα όπως Bielsa, Stevens κτλ θα συμφωνούσαν όλοι. Τι έγινε λοιπόν όταν τελικά πλησιάσαμε τον Stevens ; μα το εντελώς λογικό. Κατάλαβε ο ατζέντης του οτι ΜΟΝΟ με αυτόν μιλάμε και ζήτησε (φυσικά) τον ουρανό με τ' άστρα. Δεν θυμάμαι στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ κάτι αντίστοιχο. Να πηγαίνει δλδ μια διοίκηση να μιλήσει με παίκτη/προπονητή και παράλληλα από τα media της να προκύπτει οτι άλλος δεν υπάρχει και αν δεν πάρουμε αυτόν το χάος.

Συμφωνούσα με την επιλογή Stevens ; ΦΥΣΙΚΑ. Όποιος με ξέρει δε χρειάζεται καν να το ρωτήσει. Αλλά στα 2.5 εκ € το χρόνο (+ άλλα τόσα εφορία + συνεργάτες) δεν θα συμφωνούσα με τίποτα. ΑΛΛΟΥ πρέπει να πάνε ΤΩΡΑ τα λεφτά που (επιτέλους) υπάρχουν. Συμφωνώ με τον Πασιέντζα ; ναι. Τέλος.

Περισσότερο όμως θα συμφωνούσα να καταλήγαμε (κάποτε ? επιτέλους ?) και σε τι ακριβώς έχουμε και στο μυαλό μας. Γιατί κάπως έτσι (δλδ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ) πήραμε τον ΓΔ. Και μετά (ή λίγο πριν - είναι αδιάφορο) του είπαμε οτι ΠΡΕΠΕΙ να παίζουμε μπαλάρα, και να προσφέρουμε θέαμα, και να παίζουμε με ΔΥΟ επιθετικούς και να κάνουμε το ένα και το άλλο. Που ΦΥΣΙΚΑ δεν γινόταν όλα αυτά. Και αυτός ο λακαμάς ξεκίνησε κιόλας να κάνει κάποια από αυτά. Και ΠΟΝΕΣΑΝΕ τα μάτια μας με αυτά που είδαμε.

Όπως καταλάβατε ΔΕΝ αποδίδω στον ΓΔ το 100% της ευθύνης για το φετινό φιάσκο. Φταίει ; ΦΥΣΙΚΑ. Αλλά όχι τόσο όσο έχει παρουσιαστεί (ειδικά τώρα τελευταία) από τα media. Και επειδή δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο, σε 360 μέρες να ξαναπώ τα ίδια ακριβώς πράγματα θα τα πω τώρα με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.

Ο Κος Σαββίδης μιας και βγάζει μάτι οτι ΔΕΝ νιώθει από μπάλα, καλό είναι να περιορίσει το ρόλο του στην ομάδα στο δυνατόν λιγότερο. Έχει άριστες προθέσεις φυσικά αλλά με αυτά που κάνει ΔΕΝ βοηθάει. ΧΑΝΕΙ έτσι. Και λεφτά και σε πρεστίζ. Και είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ και αμαρτία από το Θεό αυτό που συμβαίνει.

Ο Κος Τσιστιάκοφ καλό είναι να τα μαζεύει και να φύγει ο ίδιος με αξιοπρέπεια. Ή αν παραμείνει να ΜΗΝ ασχοληθεί με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ θέματα. Δεν το έχει το θέμα. Στα μη αγωνιστικά ο άνθρωπος ΒΟΗΘΗΣΕ και αυτό του το αποδίδω 150% και μπράβο του.

Οι ΖΒ και ΘΖ θα πρέπει σιγά σιγά να χωρίσουν τα τσανάκια τους (αφού μαζί δεν μπορούν), να (μας) πούνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι θέλει ο καθένας να κάνει, και να τελειώνουμε επιτέλους με το θέμα. Πάει 2 χρόνια πια. Ας αναλάβει (πχ) ο ένας όλα τα τμήματα υποδομής και ο άλλος το αγωνιστικό (είπα απλά ένα πιθανό σενάριο). Δουλειά να κάνουν ΥΠΑΡΧΕΙ. Το θέμα είναι μήπως το καταλάβουν ΚΑΙ αυτοί επιτέλους. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι, για το μόνο που θα τους θυμόμαστε σε λίγο καιρό, είναι για την προσωπική τους κόντρα. Και είναι ΑΔΙΚΟ και για τους δυο. Γιατί ΚΑΙ οι δυο έχουν βοηθήσει.

Στον καινούριο προπονητή (που κατά πως λένε οι γραφές θα είναι ο Πασιέντζα) να πούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια. Ότι δλδ, ΤΩΡΑ ξεκινάμε να (ξανα)κάνουμε ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του βάλουμε τον πήχη στο Τσου λου πολύ απλά διότι ΔΕΝ θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές του χρόνου ; φυσικά, αλλά ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ ξεκινήσουμε για πρωτάθλημα.
Σε καμία περίπτωση επίσης, δεν μας παίρνει να του πούμε "πρέπει να παίζουμε μπαλάρα" ή "442 με ρόμβο" ή το διαχρονικό "ο ΠΑΟΚ είχε παικταράδες όπως ο Κούδας και ο Σαράφης και κάποτε νίκησε και τη Μπαρτσελόνα". Γιατί πολύ απλά στο ποδόσφαιρο όσο καλός και να είσαι, κάθε χρόνο κάνεις restart. Έτσι είναι η φύση του "παιχνιδιού". Και όποιος έχει μείνει στον Κούδα, στον Σαράφη στον Garcia ή στο κύπελλο του 4-2 ζει μόνο το παρελθόν. Και το παρελθόν, όσο ένδοξο και αν είναι, είναι αυτό που ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Αυτά τα ...λίγα και την αγάπη μου.

Ρε συ angelheart πολυ περιληπτικα.. Να γραφεις βαριεσαι ρε συ?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Σίγουρα δεν είναι τρολαρισμα από κεί και πέρα τα λέμε Δευτέρα ;)

Απλά αν νομίζετε ότι εμείς ξέρουμε παραπάνω μπάλα απ το γχ που έβγαλε δυο αμ Χαφ και έβαλε επιθετικά κάνει λάθος

Ο γχ ξέρει εμείς δεν ξέρουμε τα λέμε Δευτέρα αλλα όχι με πανηγύρια
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Κοφτετο ρε με την αρνηση.. που ερχετε σημερα στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμενος προπονητης ( ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ και γενικοτερα το ελλ.πρωταθλημα ) ειναι πολυτελεια.

Αμα σας ελεγαν πριν 2 χρονια οτι ο ΠΑΟΚ θα εχει προπονητη τον ντομινγκος.. θα τρεχατε με κλαματα στο αεροδρομιο..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγω κ τωρα αν ειχα βενζινη θα πηγαινα ρε μαν :roll:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

navigator11 έγραψε:
moican4 έγραψε:Απαντάω και στους 2 για να μην κάνω παραθέσεις.
Δεν απαξίωσα κανέναν Πασιέντζα, και αυτό που είπα για τα bold προκύπτει από το γεγονός της στήριξης που θα έχει από την δίοικηση.
Αν αρχίσουν μουρμούρες στις στραβές και ΔΕΝ πάρει θέση η δίοικηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τα πράγματα, τότε δεν θα αντέξει.
Προσωπικά είπα ότι η θα κολλήσει με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει καλή ομάδα η δεν θα κολλήσει καθόλου.
Είναι και θέμα χημείας.
Πιστεύω το πρώτο αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, είμαι επιφυλακτικός.

Φυσικά θα έχει σύμμαχος τον Σάντος όπως και το δικό του επιτελείο που με Πορτογάλο γυμναστή είχαμε την καλύτερη φυσ.κατάσταση.

Γι αυτό στο τέλος κατέληξα ότι όλα θα κριθούν στο χορτάρι, έτσι δεν γίνεται κάθε φορά, αλλιώς μόνο με τα βιογραφικά θα είχαμε εξασφαλισμένη επιτυχία όχι μόνο εμείς αλλά κάθε ομάδα.
Και με τον Στέφενς και ακόμα μεγαλύτερο αυτού όνομα το θέμα της χημείας θα υπήρχε.Αυτό όμως που επίσης θα υπήρχε θα'ταν η αντικειμενική δυσκολία για κάθε <<μπαλαδόμουτρο>> να μαντεύει,προς το παρόν (πιθανώς εν πορεία να ευχόταν κιόλας),την αποτυχία του αρχιδοπροπονηταρά,όπως με περισσή ευκολία γίνεται και θα εξακολουθήσει να γίνεται για τον Πορτογάλο.

Και με Δώνη όλα στο χορτάρι λογικά θα έπρεπε να κριθούν.Περιττό να ειπωθεί πως η λαϊκή εκ Paokmania δυσφορία,ή κομμάτι αν θέλεις αυτής,είχε ήδη ξεκινήσει εκφραζόμενη προτού ακόμα ανακοινωθεί ο Δώνης και κλιμακωνόταν,με τον τρόπο που κλιμακωνόταν,του χρόνου προϊόντος,με την ανοχή των περισσότερων υπευθύνων εδώ μέσα.Κάτι που φέρ'ειπείν στην περίπτωση Σαλπιγγίδη κατεβλήθη φιλότιμη και ορθώς προσπάθεια να αντιμετωπιστεί σαν φαινόμενο -το να γίνεται δηλαδή το νήμα για τον παίχτη εμπόλεμη ζώνη από τον κάθε χολωμένο,που με αφορμή και το ότι δεν απέδιδε ο κοντός τα αναμενόμενα,έβρισκε πρώτης τάξης ευκαιρία να του <<χώσει>> τα εξ αμάξης για να εκτονώσει την απέχθεια στο πρόσωπό του- με το σκεπτικό πως επρόκειτο πλέον για παίχτη του ΠΑΟΚ.Συνεπώς,ΟΧΙ,δε συμβαίνει έτσι κάθε φορά.Προς φρεσκάρισμα της μνήμης.Ανθρώπινο είναι να υπάρχουν προς ένα πρόσωπο συμπάθεια,αντιπάθεια,εμπάθεια,ουδετερότητα κοκ.Και δεν υπάρχει λόγος να επιχειρείται αυτό να ... κουκουλώνεται.
Αν συγκρίνεις τον Δώνη με τον Πασιέντζα, αυτό το γίδι που εσύ έβρισκες κατάλληλο, κάπου τον έχεις χάσει τον "δρόμο" και για να αποφύγουμε τα μισόλογα, πες μου τι ακριβώς μου καταλογίζεις γιατί γράφεις πολλά χωρίς να καταλήγεις πουθενά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

slidar έγραψε:Κοφτετο ρε με την αρνηση.. που ερχετε σημερα στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμενος προπονητης ( ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ και γενικοτερα το ελλ.πρωταθλημα ) ειναι πολυτελεια.

Αμα σας ελεγαν πριν 2 χρονια οτι ο ΠΑΟΚ θα εχει προπονητη τον ντομινγκος.. θα τρεχατε με κλαματα στο αεροδρομιο..

Θα το ξανά πω η αντίδραση δεν είναι για τον κοουτς που είναι τόπ επιλογή όλα ξεκινούν απ το ματς της Τετάρτης
Αν τώρα είχαμε 13 βαθμούς και είμασταν πρώτοι σίγουροι θα κλείσαμε εισιτήρια για αεροδρόμιο για υποδοχή

Ωρες ώρες κάποιοι εδώ μέσα καταλαβαίνουν η κανουν οτι καταλαβαινουν λιγότερο το λαό μας από ότι καταλαβαίνει ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Φτάνει. Έλεος.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

slidar έγραψε:Κοφτετο ρε με την αρνηση.. που ερχετε σημερα στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμενος προπονητης ( ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ και γενικοτερα το ελλ.πρωταθλημα ) ειναι πολυτελεια.

Xιλιοειπωμένα κλισέ!!!

ιδίως αυτό το "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ" το έχουμε σιχαθεί εδώ και 5 χρόνια

καμία πολυτέλεια....χάρη του κάνουμε που τον πήραμε ή μάλλον τον δώσαμε δουλειά γιατί μάλλον θα ήταν άνεργος

Ο ΠΑΟΚ ΩΣ ΟΜΑΔΑ έχει μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη και αυτά περί πολυτέλειας είναι αηδίες....Χεερ,Τσερνάι,Ισραελ,Χααν,Μπλάζεβιτς,Πέτροβιτς,Μπόλονι πέρασαν από μας....ποια πολυτέλεια??

ΥΓ Ξέχασες και το άλλο...ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙ ΓΟΥΜΕΝΟΥ??????Αυτό πάντα κολλάει μαζί με την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Το μόνο σημείο που δεν με βρίσκει σύμφωνο-ενθουσιασμενο-συγκρατημένο με την πρόσληψη του Ντομινκο που όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος μας τεχνικός είναι η σχέση του με την ανάδειξη και αξιοποίηση και προώθηση των μικρών από τα σπλάχνα της ομάδας όχι αγορά μικρών και ανάδειξη τους , μην τα συγχέουμε όπως έγραψαν κάποια αδέλφια ποιο πάνω και για να μην παρεξηγηθώ εννοειτε ότι πρέπει να ισχύουν και τα δυο σε ισορροπία. Αν όμως κοιτάμε μόνο έτοιμους η ακόμη και νέους φέρελπις παίκτες που μέσα απο την ομάδα κάνουν όνομα τότε ποιος ο λόγος τον ακαδημιών και γιατί να δαπανάτε τόσο μεγάλο ποσό όπως ακούγεται και ακόμη μεγαλύτερο για την ύπαρξη τους. Με βάση τα κριτήρια που ακούστηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες:

1)Νέος σε ηλικία
2)Με προοπτική και διάθεση
3)Από προηγμένη ποδοσφαιρικης σχολής χώρα
4)Με ανάλογες επιτυχίες (βάση πάντα της ηλικίας θα έλεγα εγώ)
5)Ανάδειξη ταλέντων απο τις ακαδημίες
6)Ανάδειξη και εντοπισμος ταλέντων εκτός ακαδημιών
7)Δημιουργία ομάδας με χαμηλό σχετικά μπάτζετ και ανταγωνιστικων σε υψηλό επίπεδο
8)Με ποδοσφαιρικες παραστασεις απο μεγάλα πρωταθλήματα(προλαμβάνω σαν παίκτης και διπλα σε μεγαλους προπονητές-δασκάλους και σαν προπονητής ακόμα,ακόμα)
9)Με κασέ κοντά στο εκατομμύριο

και μια σειρά άλλα που νομίζω πλην των ακαδημιών υπερκαλύπτει τα κριτήρια που τέθηκαν.
Απο έμενα προσωπικά υπομονή μακριά από τους ΑΡΔ και κάθε δημοσιοσχεσίτης εκεί μέσα στην ΠΑΕ, καθώς και στήριξη απο τον Ιβαν χωρίς παρεμβατισμους και τα καλύτερα έρχονται...........................
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Μαρεσει η προοπτικη Ντομινγκος.. Οσο για πολλους που γκρινιαζουν,αποψη μου πως αν συνεχιστει αυτο η ομαδα δε θα εξελιχθει και θα παραμεινει μεσ την μιζερια.. Ξεκολλατε επιτελους! Σας εχουν χαζεψει τα λεφτα!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγω παλι θυμαμαι οτι η απολυτη πλειοψηφια οσων τωρα καποιοι αναφερουν ως ΜΕΓΑΛΑ ονοματα ειχαν καποια κοινα :
1. Ηταν μετρια εως καλουτσικα ονοματα. Στεφενς παντως σιγουρα ΔΕΝ ηταν και απορω εν προκειμενω πως ΤΩΡΑ τους παρουσιαζουμε ΟΛΟΥΣ ως τεραστια ονοματα. Αμα φερναμε τωρα αναλογους παλι μιρλα θα ειχαμε.
2. Εφυγαν ως επι το πλειστον χωρις να παιξουμε ιδιαιτερη μπαλα και κυριως χωρις να αφηνουν εργο για το μελλον.
3. Τι ακριβως πετυχαν; Εκτος αν ξεχναω τις τεραστιες επιτυχιες π ειχαμε τη δεκαετια 80/90.

Ξεκαθαριζω οτι δεν τους θεωρω ΟΛΟΥΣ αχρηστους ουτε μικρους. Ειναι δεδομενο ομως πως καποιοι τους θροποιουν μονο για να γκρινιαξουν ήεπειδη τοτε ηταν μικροι σε ηλικια και δεν καταλαβαιναν
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ας γραψω και γω λιγο χωρις τρολ και χωρις συναισθηματισμο, πιο ψυχραιμα....
Η αλήθεια είναι οτι το όνομα του Ντομιγκος δεν σκορπισε ριγη ενθουσιασμου, δεν θα γεμισει το αεροδρομιο αλλα ουτε θα φερει τον σεβασμο προς τους οπαδους μας..
Τον σεβασμο θα πρεπει να τον κερδισει ο ιδιος ο πορτογαλλος με το σπαθι του...
Το οτι πετυχε στην Μπραγκα το ακατορθωτο μαγκια του...όμως απετυχε αλλου και δεν εχει την διαχρονικοτητα ενος προπονητη που θα χαρακτηριστει μεγαλος σε αξια...
Προβληματίζουν γενικως ολοι οι πορτογαλλοι προπονητες που βγαινουν απο την χωρα τους.
Παρ ολα αυτα ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, θα αφησουμε τον ανθρωπο να δειξει το εργο του και μετα θα τον κρινουμε...
δεν θελω μονομιας να παρει το πρωταθλημα, θελω ομως απο τα πρωτα παιχνιδια να φανει αν η ομαδα εχει δουλευτει και αν εχει προυποθεσεις για κατι καλυτερο....
τα 3 χρονια δουλειας τα ακουω βερεσε, 3 χρονια υπομονη σε πρωταθλημα 2 ομαδων σιγουρα δεν θα κανει κανενας, αποκλεισμους απο χωρια, και παικτες επιλογες προπονητη οπως Κουμαλο και Βιβιαν δεν θελουμε να ξαναυπαρξουν...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

moican4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
moican4 έγραψε:Απαντάω και στους 2 για να μην κάνω παραθέσεις.
Δεν απαξίωσα κανέναν Πασιέντζα, και αυτό που είπα για τα bold προκύπτει από το γεγονός της στήριξης που θα έχει από την δίοικηση.
Αν αρχίσουν μουρμούρες στις στραβές και ΔΕΝ πάρει θέση η δίοικηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τα πράγματα, τότε δεν θα αντέξει.
Προσωπικά είπα ότι η θα κολλήσει με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει καλή ομάδα η δεν θα κολλήσει καθόλου.
Είναι και θέμα χημείας.
Πιστεύω το πρώτο αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, είμαι επιφυλακτικός.

Φυσικά θα έχει σύμμαχος τον Σάντος όπως και το δικό του επιτελείο που με Πορτογάλο γυμναστή είχαμε την καλύτερη φυσ.κατάσταση.

Γι αυτό στο τέλος κατέληξα ότι όλα θα κριθούν στο χορτάρι, έτσι δεν γίνεται κάθε φορά, αλλιώς μόνο με τα βιογραφικά θα είχαμε εξασφαλισμένη επιτυχία όχι μόνο εμείς αλλά κάθε ομάδα.
Και με τον Στέφενς και ακόμα μεγαλύτερο αυτού όνομα το θέμα της χημείας θα υπήρχε.Αυτό όμως που επίσης θα υπήρχε θα'ταν η αντικειμενική δυσκολία για κάθε <<μπαλαδόμουτρο>> να μαντεύει,προς το παρόν (πιθανώς εν πορεία να ευχόταν κιόλας),την αποτυχία του αρχιδοπροπονηταρά,όπως με περισσή ευκολία γίνεται και θα εξακολουθήσει να γίνεται για τον Πορτογάλο.

Και με Δώνη όλα στο χορτάρι λογικά θα έπρεπε να κριθούν.Περιττό να ειπωθεί πως η λαϊκή εκ Paokmania δυσφορία,ή κομμάτι αν θέλεις αυτής,είχε ήδη ξεκινήσει εκφραζόμενη προτού ακόμα ανακοινωθεί ο Δώνης και κλιμακωνόταν,με τον τρόπο που κλιμακωνόταν,του χρόνου προϊόντος,με την ανοχή των περισσότερων υπευθύνων εδώ μέσα.Κάτι που φέρ'ειπείν στην περίπτωση Σαλπιγγίδη κατεβλήθη φιλότιμη και ορθώς προσπάθεια να αντιμετωπιστεί σαν φαινόμενο -το να γίνεται δηλαδή το νήμα για τον παίχτη εμπόλεμη ζώνη από τον κάθε χολωμένο,που με αφορμή και το ότι δεν απέδιδε ο κοντός τα αναμενόμενα,έβρισκε πρώτης τάξης ευκαιρία να του <<χώσει>> τα εξ αμάξης για να εκτονώσει την απέχθεια στο πρόσωπό του- με το σκεπτικό πως επρόκειτο πλέον για παίχτη του ΠΑΟΚ.Συνεπώς,ΟΧΙ,δε συμβαίνει έτσι κάθε φορά.Προς φρεσκάρισμα της μνήμης.Ανθρώπινο είναι να υπάρχουν προς ένα πρόσωπο συμπάθεια,αντιπάθεια,εμπάθεια,ουδετερότητα κοκ.Και δεν υπάρχει λόγος να επιχειρείται αυτό να ... κουκουλώνεται.
Αν συγκρίνεις τον Δώνη με τον Πασιέντζα, αυτό το γίδι που εσύ έβρισκες κατάλληλο, κάπου τον έχεις χάσει τον "δρόμο" και για να αποφύγουμε τα μισόλογα, πες μου τι ακριβώς μου καταλογίζεις γιατί γράφεις πολλά χωρίς να καταλήγεις πουθενά.
Το ότι δεν απέκλεια το γίδι να αποδειχθεί κατάλληλο με το ότι δεν το έβρισκα,προτού ακόμα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας ακατάλληλο,έχει μια διαφορά.Δεν είχα εμπάθεια απέναντί του.Εν πάση περιπτώσει,εξακολουθώ να θεωρώ την αποπομπή του δώνη λανθασμένη στο χρονικό σημείο,που έγινε.Ό,τι έγινε,έγινε πάντως και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ ιστορία.
Αυτό που προφανώς καταλογίζω στην ομάδα των αρμοδίων,από τους διαχειριστές σε εσένα,που έχεις παρουσία σε κεντρική και φόρουμ,και κάποιους εκ των συντονιστών του φόρουμ είναι πως ευθύς εξ αρχής είσαστε αντίθετοι στην πρόσληψη δώνη -γούστο σας και καπέλο σας- και με το που δόθηκαν οι ... απαραίτητες αφορμές,ίσως στο πλαίσιο της ικανοποίησης για την προσωπική σας δικαίωση,απολαμβάνατε,δια συμμετοχής ή αποχής,το πανηγυράκι χλευασμού κοκ που,ανεξαρτήτως αποτελέσματος,λάμβανε χώρα κάθε Σαββατοκύριακο στο νήμα του.Ξεκάθαρα το είχα ήδη διατυπώσει αλλά μιας και δεν αντελήφθης ...
Η δημιουργία κλίματος σε βάρος του δώνη ήταν προαποφασισμένη κατά τη γνώμη μου.Ο λόγος,προσωπική αντιπάθεια ή αντίδραση στην επιλογή του Βρύζα τελικά να προσλάβει αυτόν αντί του Άγγελου,δεν με απασχολεί.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Καλά υπέγραψε ο πασιεντζας ????? γιατί βγαίνουν δημοσιεύματα για σερτζιο αγκιρε κτλ πάλι

Αυτοί εκεί στην ΠΑΕ μπορούν να προσλάβουν ένα παιδάκι που σπούδασε επικοινωνία με 700 ευρώ και όρεξη για δουλειά να τελειώνουν οι γελοιότητες έτσι κι αλλιώς εκατοντάδες τέτοιοι είναι άνεργοι
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω φιλε... Μπορουν να τον φερουν αυριο το πρωι και να του δωσουν την δυνατοτητα να κοουτσαρει για μια τριετια ?

Να του δημιουργησουν υγιεις συνθηκες να αναδειξει την ομαδα ? Αμα ειναι να αρχισουν οι εμμισθες μπαλαδοφατσες της ΠΑΕ τα δικα τους , αμα ειναι να αρχισει ο Ιβαν τα θελω πρωταθλημα , κυπελλο και τα συναφη απο την πρωτη αγωνιστικη , δεν παμε πουθενα ....

Καλος ο Μπιελσα και ο Λιπι ( θα πω εγω ) και ο Στεφενς και οποιος αλλος θελετε .... Εχω ομως την εντυπωση οτι προπονητες αυτου του βεληνεκους λενε το "ναι" σε δυο περιπτωσεις ...

1. Σε αφθονα πετροδολλαρα και καραπ@υτσαριο πρωταθλημα με κελεμπιες , καμηλες και ξαπλα ...

2. Σε ομαδες που εκτος των χρηματων υπαρχουν και στοχοι - κυριως - στην Ευρωπη....

Σε εμας "τρεμει ο κ@λος μας να βγει η ψυχη μας " ..... Εχουμε καταντησει τα πελι-οφ με ατρομητο , αγιαξ Ηπειρου , αρκαδικη αρμαδα , λες και ειναι τα ημιτελικα του ΤΣ.Λ. και παλι με αμφιβολα αποτελεσματα....

Οσο και να μην μας αρεσει ενας προπονητης τυπου Μπιελσα δεν θα ερχοταν μονο για το "χαρτι" στον ΠΑΟΚ και γενικοτερα στην Ελλαδα.... Θελουν και αλλα κινητρα.... Δυστυχως προς το παρον δεν τα διαθετουμε ....

Οποτε αν ερθει ο συγκεκριμενος πορτογαλλος μια χαρα ειναι , κατα τη γνωμη μου.... Δεν ερχεται δα και κανενας προπονητης απο τη Μποτσουανα.... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ... Μεχρι πριν λιγους μηνες πληρωναμε την καλυτερη προπονητικη απατη .... Ξεχασατε τις μαλακισμενες δικαιολογιες κατα καιρους ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”