Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε ξεφυγει τελικα για αλλη μια φορα.Ο ενας ηθελε μεγαλο ονομα με συνεχομενες επιτυχιες,κριμα γαμωτο δεν μας κανει δηλαδη ο μουρινιο,οι περισσοτεροι ηθελαν τον στεβενς γιατι αυτος τα ειχε,απο που προκυπτει αυτο δεν το καταλαβα,ολη του η καριερα μια Σαλκε οπου ομολογουμενως τα πηγε περιφημα.Ποιο αλλο ονομα ελευθερο θεωρειτο μεγαλο,ο εμερει που με παρομοια καριερα του ντομινγκος εχει κασε 3 μυρια η ο Καπαρος που μετα την Σεβιλλη αγνοειται;Να ειμαστε λιγακι σοβαροι και να μην ξεχναμε ποιοι ειμαστε,τον Ντομινγκος τον παρακαλαγε ενα καλοκαιρι ο γαυρος του σιγουρου τσου λου και εφαγε χιλοπιτα τοσο μετραμε ως πρωταθλημα και αν ειχε αλλη μια επιτυχια στο βιογραφικο του θα ηταν ο νεος βιλας μποας κασε πολλων εκατομυριων.Απο ολους τους υποψηφιους ταιριαζε καλυτερα ως πακετο.Νεος,φιλοδοξος που βλεπει τον ΠΑΟΚ ως ελπιδα ανακαμψης της καριερας του,με εμπειρια κυριως σε αναλογα μπατζετ και γνωριμιες με αγορες στις οποιες μπορουμε να στοχευσουμε οικονομικα.Καλως να ερθει και καλη επιτυχια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Θυμαμαι πολυ καλα τι λεγοταν γι αυτον τοτε με τη Μπραγκα, και ειχα δει και καποια ευρωπαικα ματς. Λοιπον:
1. Επαιζε 4-2-3-1 με ταμπουρι πισω και γρηγορους μπροστα
2. Ειχε αναδειξει και νεους παικτες, κυριως κατι Βραζιλιανακια τα οποια μοσχοπουληθηκαν μετα.
3. Η γενικοτερη πολιτικη της Μπραγκα ηταν αναδεικνυω και πουλαω και τοτε ολοι οι αρδ την χρησιμοποιυουσαν σαν παραδειγμα επιτυχιας για τους δικους μας.
4. Εκεινο το καλοκαιρι ηταν το πιο hot ποδοσφαιρικο ονομα μετα τον Βιλας-Μποας, απο τον οποιο εχασε 1-0 τον τελικο ( με Φαλκαο νομιζω).

Αυτα. Γενικα συμφωνω με moican. Με αυτον η θα δουμε φοβερα πραγματα η θα φυγει τον Νοεμβρη. Παντως μετρια επιλογη δεν τη λες. Ειναι ονομα γνωστο στην Ευρωπη. Ο μονος ενδοιασμος ειναι αυτη η μιρλα που μας διακατεχει ( δηλ δεν ειναι το τοσο μεγαλο ονομα που να βγαλουμε το σκασμο ολοι, οπαδοι, ΜΜΕ, παικτες, Σαββιδης)
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

πω πω τι μιρλα ειναι αυτη που εχουμε!σαν 50αρα γεροντοκορη που εχει 30 χρονια να δει χαρα στα σκελια της!αν γινει διαγωνισμος θα παρουμε τον χρυσο φοινικα στη μιρλα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο ακριβως ρε παλικαρια ειναι το μεγαλο ονομα στο ακουσμα του οποιου θα το βουλωναν ολοι;Η ρεαλ σκεφτεται την προπονηταρα Χαινκες λιγο πριν την συνταξη,η γιουναιτεντ πηρε τον μογες που στα πρωτα του χρονια στην Εβερτον παραλιγο να φαε σουτια,στην ιταλια δεν το συζητω κυκλοφορουν κατι απιθανοι,και στην ρωσια ο πετρεσκου που σε μια χρονια απεκτησε κασε εκατομμυριων θεωρειται αποτυχημενος στην Δυναμο.Δεν υπαρχει προπονητης με εγγυημενη την επιτυχια,ολα ειναι θεμα συγκυριων.Αν ειναι δυνατον μεσα σε ενα χρονο απο εκει που παρακαλαγαμε τον Δωνη και τον Κουμαλο,περνουμε προπονητη με κασε εκατομμυριου και θα αρχισουμε να μιλαμε για Μπαρμποσα,Βιανα και καποιοι τολμουν να παραπονιουνται.Ημαρτον...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

λοιπόν να πω και εγώ τη μαλακία μου.....αυτό που γίνεται με την αρνηση κάποιων για τον ναρκαλιευτή είναι ευθύνη της παε και των δημοσιογράφων.όταν αφήνεις να διαρρέονται ονόματα τύπου αγκιρε στεφενς κλπ... και νομίζεις πως έχεις και την υπόσταση να τους φέρεις όταν τελικά έρχεται ο ναρκαλιευτής αισθάνεσαι ότι είναι και λίγος...μια χαρά είναι πιστεύω. το αν θα κουμπώσει με την ομάδα αν θα του δώσουν τα κλειδιά είναι ένα άλλο ζήτημα.δεν είμαστε έτοιμοι για προπονητή τύπου αγκιρε κλπ κλπ. δεν τους ελκύει το πρωτάθλημα δεν τους ελκύει η ελλάδα της κρίσης δεν τους ελκύει το λαικό δικαστήριο μετά την ηττα και αντίθετα τους ελκύει το πρωτάθλημα ισπανίας πορτογαλίας γερμανίας ακομα και σε δευτεροτρίτες ομάδες...κλείνωντας να πω και πάλι ότι μια χαρα σαν επιλογή δείχνει. αν θα κουμπώσει θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τζόσουα, τι σχέση έχει η Ελλάδα με την Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία σε παιδεία και νοοτροπία, ποδοσφαιρική εννοώ....
Ξεχνάς επίσης ότι αυτές οι τεράστιες ομάδες είναι δουλεμένες χρόνιαααα τώρα σε μια συγκεκριμένη νοοτροπία, αυτή του νικητή.
Εμείς μέχρι πρότινος είχαμε τον γιδοβοσκό που μιλούσε για ..."μεγάλες νίκες"...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Από οτι βλέπω η επιλογή του Ντομιγκος δεν λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελε η διοίκηση. Ο κόσμος παραμένει απογοητευμένος και επιφιλακτικός. Το γεγονός οτι διάλεξαν έναν προπονητή "κοπι πειστ" του Σαντος δεν σημαίνει οτι θα δέσει με τον ΠΑΟΚ όπως τότε Σαντος

Ολο αυτό μου κάνει ως κίνηση πανικού, κάτι που δεν σημαίνει οτι ο Ντομιγκος δεν έχει τα φόντα ή τις πιθανότητες να πετύχει στον ΠΑΟΚ, απλά δείχνει οτι στη διοίκηση έχουν χάσει τη μπάλα για τα καλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα αποτι καταλαβαινω αυτο που μας χαλαει ειναι οτι ο Ντομινγκος ειναι πορτογαλλος,βλεπουμε φαντασματα παντου...εξαρτηση απο τους γερμανους εχουμε παθει μου φαινεται,αυτους και τα γυρω τσιρακια τους.1000 φορες pigs παρα αυτοι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ντομινγκος Πασιενσα , και πολυ μας ειναι.
Ξαφνικα την ειδαμε μεγαλη ομαδα και θελουμε εναν μεγαλο προπονητη ?
Καταλαβετε το , δεν εχουμε ομαδα να πρωταγωνιστησει . Ουτε ομιλους Γιουροπα Λιγκ δεν εχουμε δυναμεις να μπουμε.
Εκτος αν γινει το θαυμα της Κανα και μεσα σε 1-2 μηνες γινουμε ομαδαρα αποκτώντας 15 παικταραδες και φυγουν ολα τα λιμά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγώ για να το κλείσω και να αποχωρήσω από το τόπικ, λέω πως η επιλογή είναι καλή αν και δεν ήταν η πρώτη επιλογή, δεν έχει σημασία.
Το κλειδί για εμένα είναι και το τονίζω, η θέση της δίοικησης και η στήριξή της στον προπονητή στις στραβές και στις δύσκολες γιατί και σαν Λαός είμαστε ισοπεδωτικός και των άκρων...
Να ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι αυτός θα είναι ο προπονητής για 2 χρόνια και ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Νομίζω καταλάβατε τοι σκεπτικό μου, δεν έχει να κάνει με τον Πασιέντζα σαν προπονητή...
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Το καλο ειναι οτι παιρνουμε τον μοναδικο πορτογαλο κοουτς που δεν παιζει ρομβο αλλα ΚΑΡΟ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

moican4 έγραψε:Απαντάω και στους 2 για να μην κάνω παραθέσεις.
Δεν απαξίωσα κανέναν Πασιέντζα, και αυτό που είπα για τα bold προκύπτει από το γεγονός της στήριξης που θα έχει από την δίοικηση.
Αν αρχίσουν μουρμούρες στις στραβές και ΔΕΝ πάρει θέση η δίοικηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τα πράγματα, τότε δεν θα αντέξει.
Προσωπικά είπα ότι η θα κολλήσει με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει καλή ομάδα η δεν θα κολλήσει καθόλου.
Είναι και θέμα χημείας.
Πιστεύω το πρώτο αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, είμαι επιφυλακτικός.

Φυσικά θα έχει σύμμαχος τον Σάντος όπως και το δικό του επιτελείο που με Πορτογάλο γυμναστή είχαμε την καλύτερη φυσ.κατάσταση.

Γι αυτό στο τέλος κατέληξα ότι όλα θα κριθούν στο χορτάρι, έτσι δεν γίνεται κάθε φορά, αλλιώς μόνο με τα βιογραφικά θα είχαμε εξασφαλισμένη επιτυχία όχι μόνο εμείς αλλά κάθε ομάδα.
ΟΚ παρανοησα, συμφωνω απολυτα μ αυτο που λες. Φερε λοιπον τον Παμπλο διπλα του κ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Θα το σκεφτούν αυτό οι "φωστήρες" της δίοικησης?
Πόσο μυαλό θέλει?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

νομιζω ειναι θεμα εγωισμου περισσοτερο. αυτο τους εχει τυφλωσει εδω και καιρο..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Mα, αν φέρουν τον Γκαρσία δίπλα στον Πασιέντζα θα "ενισχύσουν" και "προστατεύσουν" ακόμα πιο πολύ την επιλογή τους...

Αλλά είμαι σίγουρος πως όυτε από το μυαλό τους έχει περάσει....ακόμα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”