Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Ήταν ο Γιωρίκας και ο Καραμήτρος στον στρατό. Ε μια μέρα ο διοικητής φωνάζει τον Γιωρίκα .
- Γιωρίκα πέθανε ο πατέρας του Καραμήτρου .Θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και λέει : "Καραμήτρο πέθανε ο πατέρας σου."
Λυποθυμάει ο Καραμήτρος .
Μετά από ένα μήνα ξανά φωνάζει ο διοικητής τον Γιωρίκα και του λέει :
- Γιωρίκα πέθανε ο αδερφός του Καραμήτρου και θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει:
- ΛΟOOΧΟΣ , ΠΡΟΣΧΗ . ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ. (λυποθυμάει πάλι ο Kαραμήτρος)
Μετά από 1 μήνα ξανά λέει ο διοικητής στoν Γιωρίκα :
- Γιωρίκα πέθανε η μητέρα του Καραμήτρου. Να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί όπως τις άλλες φορές. Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει :
- ΛΟOOΧΟΣ ΠΡΟΣΧΗ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .
Ε , πανε ολοι ενα βημα μπροστα και φωναζει ο Γιωρικας.
- Που πάάάς βρε Καραμήτρο ... ?

- Γιωρίκα πέθανε ο πατέρας του Καραμήτρου .Θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και λέει : "Καραμήτρο πέθανε ο πατέρας σου."
Λυποθυμάει ο Καραμήτρος .
Μετά από ένα μήνα ξανά φωνάζει ο διοικητής τον Γιωρίκα και του λέει :
- Γιωρίκα πέθανε ο αδερφός του Καραμήτρου και θέλω να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί.
Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει:
- ΛΟOOΧΟΣ , ΠΡΟΣΧΗ . ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ. (λυποθυμάει πάλι ο Kαραμήτρος)
Μετά από 1 μήνα ξανά λέει ο διοικητής στoν Γιωρίκα :
- Γιωρίκα πέθανε η μητέρα του Καραμήτρου. Να του το πεις με τρόπο ώστε να μην πάθει κάτι το παιδί όπως τις άλλες φορές. Πάει ο Γιωρίκας και φωνάζει :
- ΛΟOOΧΟΣ ΠΡΟΣΧΗ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .
Ε , πανε ολοι ενα βημα μπροστα και φωναζει ο Γιωρικας.
- Που πάάάς βρε Καραμήτρο ... ?
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω πατήσει τόσες φορές την «αναβολή αφύπνισης» στο ξυπνητήρι του κινητού που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει «γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου».
Ηλικιωμένος κύριος στο γυμναστήριο ρωτάει τον γυμναστή:
-Ποιο μηχάνημα να χρησιμοποιήσω για να εντυπωσιάσω εκείνη την μικρούλα;
-Το ΑΤΜ

-Το ΑΤΜ
- ΑποστόληςΑ
Στάθη δεν σχολιάζεις καθόλου τα εκπληκτκά εκδομένα μου. Εννοείς ότι δεν έχω καθόλου χιούμορ;
- kataramenos5
stathis73 έγραψε:Ηλικιωμένος κύριος στο γυμναστήριο ρωτάει τον γυμναστή:
-Το ΑΤΜ![]()
- ΑποστόληςΑ
Τελικά οι μόνοι που αναγνωρίζουν ότι έχω πλάκα είναι οι οδοντίατροι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στάθη δεν σχολιάζεις καθόλου τα εκπληκτκά εκδομένα μου. Εννοείς ότι δεν έχω καθόλου χιούμορ;
- desperando
- Επικοινωνία:
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά οι μόνοι που αναγνωρίζουν ότι έχω πλάκα είναι οι οδοντίατροι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στάθη δεν σχολιάζεις καθόλου τα εκπληκτκά εκδομένα μου. Εννοείς ότι δεν έχω καθόλου χιούμορ;
Aposal με έχεις ξαφνιάσει θετικά,ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά οι μόνοι που αναγνωρίζουν ότι έχω πλάκα είναι οι οδοντίατροι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στάθη δεν σχολιάζεις καθόλου τα εκπληκτκά εκδομένα μου. Εννοείς ότι δεν έχω καθόλου χιούμορ;
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι κάτι που συνδυάζει γέλιο ( ανέκδοτο ) και κλάμα ( τραγωδία ) με μοναδικό τρόπο.
Για τέτοιου είδους έργα, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν επινοήσει τον όρο "κλαυσίγελος".
Πιστεύω ότι περιγράφει μονολεκτικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που βιώσαμε φέτος.
Για τέτοιου είδους έργα, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν επινοήσει τον όρο "κλαυσίγελος".
Πιστεύω ότι περιγράφει μονολεκτικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που βιώσαμε φέτος.
kataramenos5 έγραψε:Αυτό δεν είναι ανέκδοτο.Είναι τραγωδία.desperando έγραψε:ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ 2012-2013
το ανεκδοτο ειναι οτι ο απο μηχανης θεος θα ειναι ο τσιωλης