Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 14/9 21.15 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
15
3%
Μ.Αντόνιο
1
0%
Π.Κοντρέρας
63
13%
Μ.Σνάουτσνερ
8
2%
Φ.Δάρλας
5
1%
Β.Ίβιτς
4
1%
Σ.Κονσε'ι'σάο
6
1%
Σ.Μπαλάφας
2
0%
Α.Βιε'ι'ρίνια
24
5%
Ρ.Βερόν
50
10%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
300
63%
Χ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Β.Λάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ι.Μπακαγιόκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 478

Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Ο καλός δημοσιογράφος Γκίνας γιατί δεν μας λέει για τη ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ που έκανε "πλάκα και στο β' ημίχρονο έπαιζε μόνος του στο κέντρο"???!!!
neida

Δημοσίευση από neida »

παμποριδης που πηρε και καλο βαθμο........
σα δεν ντρεπονται λιγακι

Κυριε Πιλαδακη αν τα εκανε στην Λαρισσα αυτα τι θα λεγατε?
Κυριε Δωνη εσυ?

Συγγνωμη ρε μαγκες που ξεφυγα καλητερος για μενα ηταν ο ZLatan......
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη φλεγόμενη Τούμπα, χαρακτηρίζοντας άσχημο το αποτέλεσμα για το Δικέφαλο του Βορρά. «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του πρέπει να κερδίζει τους 3 βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και δικαιούταν τη νίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός.

Ο Κοντρέρας, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η γεύση που μας άφησε η ισοπαλία, ήταν μη ικανοποίησης. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του πρέπει να κερδίζει τους 3 βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και δικαιούταν τη νίκη. Η βασικότερη αιτία του άσχημου αποτελέσματος ήταν η κακή απόδοση της ομάδας στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Αν κρατούσαμε το 1-0 στο ημίχρονο, η ΑΕΚ θα έβγαινε πιο μπροστά στο β’ μέρος και ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε πιο εύκολα διαδρόμους για ένα δεύτερο γκολ. Υπάρχει άσχημη γεύση όταν ο αντίπαλος με μια ευκαιρία σε κόβει δύο βαθμούς. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και η τακτική. Παραμένω ήρεμος γιατί έχω πίστη σε αυτήν ομάδα. Έχουμε την τύχη να παίζουμε μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό, το οποίο αξίζει πολλά. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χαρές και να το ικανοποιήσουμε, για να ξανάρθει στο γήπεδο. Αυτό που έζησα στην Τούμπα ήταν μια απίστευτη εμπειρία, έχοντας παίξει και στο εξωτερικό, το έχω συναντήσει μόνο στη Χιλή στην έδρα της δημοφιλέστερης ομάδας της πατρίδας μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω μπροστά σε έναν τέτοιο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σάντος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Ανεξαρτήτου της κούρασης και του μεγάλου ταξιδιού, είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται ζήτημα κούρασης».

μπραβο ρε παμπλο...ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ :D

http://www.metropolisradio.gr/8261
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

αυτος οσο παει και ποιο πολυ μ'αρεσει.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

οκ ισως το παρακαναμε λιγο με τη διαιτησια...Άλλωστε τοσες και τοσες σφαγες εχουμε δεχθει στην Τουμπα.
Νομιζω το καλυτερο για την ηρεμια και τη δικια μας και της ομαδας ειναι να σκεφτουμε το επομενο ματς που ειναι πολυ δυσκολο αφου δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια ομαδα να εχει 0 βαθμους στις 3 πρωτες αγωνιστικες.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

14/9 21.15 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ44 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από mi8rio »

διαβάστε να γελάτε βδομάδες :

Οι βαθμολογίες των διαιτητών για την 2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Διαιτητής: Παμπορίδης Β. (Κιλκις) Βαθμολογία: 7,88
Α' Βοηθός: Μπερσής Δ. (Αρκαδίας) Βαθμολογία: 8,00
Β' Βοηθός: Τρύφων Π. (Δράμας) Βαθμολογία: 8,10
4ος Διαιτητής: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας) Βαθμολογία: 8,10
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πολλοί μου άρεσαν, ψήφισα Βερόν γιατί απλά έπαιζε για 2
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Η Τούμπα κατάμεστη και καυτή, η ΑΕΚ ξεκινά νωθρή, η ΠΑΟΚΑΡΑ μπουκάρει δυναμικά και με το σπρώξιμο του λαού κυριαρχεί και πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 15' θέτοντας τις βάσεις για μια σαρωτική νίκη. Ο λαός παραληρεί κ οι παίχτες ξεσπούν τρέχοντας στην 4. Καθηλωμένος μπροστά στην οθόνη, λόγω του ότι ζω πλέον στην ΚΩ, αισθάνομαι ένα φόβο. Έρχονται στο νου μου μνήμες από το περσινό ματς με το γαύρο, η ίδια κόλαση στην κερκίδα, το ίδιο δυνατό ξεκίνημα, το ίδιο γρήγορο γκολ, η ίδια ελπίδα να πατήσω τον -και καλά- μεγάλο αντίπαλο πριν καλά καλά καταλάβει τι έγινε. Και με πιάνει μια ανυσηχία. Ρε λες να την πατήσουμε όπως πέρσι; Λες ρε πούστη μου; Μπα, δε νομίζω, φετος έχουμε καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη, πιο δυνατή. Δυστυχώς όμως έχουμε τον ίδιο προπονητή. Πέρυσι ελεγα ευθαρσώς οτι ο άνθρωπος έιναι άσχετος, αλλά καλύτερα να του δώσουμε όλοι μια ευκαιρία να χτίσει μια ομάδα από την αρχή. Φέτος λοιπόν θα περιμενω να τον κρίνω αργότερα συνολικά. Αλλά το γεγονός ότι είναι χέστης δε νομίζω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πια! Ξύπνα Σάντος, τους μεγάλους θέλω να τους πατάω το κεφάλι στο χωμα μέσα έξω, πόσο μάλλον μέσα στην Τούμπα θέλω να τους λιώνω ρεεε!!! Ξεκινάς το ματς ιδανικά, με λαό, με πόρωση, με ομάδα, με γρήγορο γκολ, με Πλιάτσικα κ Ρίκα στα χαμένα, με κέντρο δικό σου παρά τον καρκ...ε, τον Μπαλάφα. Ε πάτησε τους ρε γμτ!!! Και στην τελική νομίζω οτι ο Παοκτσής προτιμά μια ομάδα που τρώει σίδερα κ πιέζει κ ψάχνει τη νίκη, ακόμα κ αν χάσει το ντέρμπυ τελικά απο ένα λάθος ή μια αντεπίθεση. Ο Σάντος γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι στα ντέρμπι είναι ικανοποιημένος κ με την ισοπαλία;; Δε το μπορώ αυτό ρε γμτ... Μπορεί να μην έδωσε αυτός εντολή να κάτσουν πίσω ή να ρίξουν το ρυθμό, αλλά σίγουρα δε μου φαίνεται ικανος να κάνει το αντίθετο, εκεί δηλ που πάνε να πέσουν μόνοι τους να τους κάνει να αφηνιάσουν. Για τις υπόλοιπες επιλογές του επιλέγω να μη μιλήσω... Ο Δώνης όμως τα γατάκια Πλιάτσικα κ Ρίκα τα έβγαλε, την τράπουλα την ανακάτεψε, τη νίκη την επιδίωξε ολοφάνερα...
Paokypros

Δημοσίευση από Paokypros »

Φιλε Kaminia 4 έχεις απόλυτο δίκαιο. Έγω είμαι κύπριος και τρελλαμένος μ'αύτη την ομάδα και αυτό τον υπέροχο κόσμο. έτσι όταν έβαζα επιλογές για σπουδές όλες ήταν για Σαλονίκη. και ευτιχώς ήρθα επάνω και το μόνο πράγμα που περιμένω είναι να έρθει εκείνη η κυριακή να πάω τούμπα.

ΠΑΟΚ η τρέλλα φτάνει μακριά !
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Επειδη ακουω οτι δεν καταφεραμε να κερδισουμε τη χειροτερη ΑΕΚ των τελευταιων ετων, να πω κι'εγω τη γνωνμη μου. Ναι μεν δημιουργικα ηταν μηδεν, αμυντικα ομως ηταν απο τις καλυτερες ΑΕΚ των τελευταίων ετων. Οτι και να λεμε, ο Κυργιακος ειναι μεγαλη προσωπικοτητα στην αμυνα. Απο κει και περα το οτι πηραμε χ με την ΑΕΚ δεν ειναι και τοσο μεγαλη αποτυχια. Θυμηθητε που εομασταν περυσι. Δεν γιναμε με τη μια Manchester UTD. Σιγα σιγα και ολα θα γινουν. Ασ μην αρχισουμε μουρμουρες απο τωρα. Το μονο που με στεναχωρησε λιγακι ειναι οτι γυρισαμε πισω μετα το γκολ. Εκει η ΑΕΚ τα ειχε χαμενα εντελως και θα μπορουσαμε να ειχαμε καθαρισει το ματσακι. Αλλα τωρα εγινε. Παμε για το επομενο
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚG4

Καλά τα είπε ο Δάρλας

Δημοσίευση από ΠΑΟΚG4 »

Παιδιά καλά τα είπε ο Φίλιππος ο Δάρλας για το ματς με το ΑΕΚΑΚΙ ότι αξίζαμε την νίκη. Βέβαια το σημαντικότερο ήταν αυτό που είπε για εμάς: Όταν ακούγεται από το στόμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σχόλιο για τον κόσμο, ακούγεται σαν κολακεία... Όμως ο ΠΑΟΚ για δεκαετίες στηρίζεται σ αυτούς και δεν είναι τυχαίο ότι και οι αντίπαλοι μας δίνουν συγχαρητήρια για τον κόσμο μας!
Αυτό είναι το λινκ τησ συνέντευξης του: http://www.derby.gr/main.php?categ_id=7&art_id=3447 :twisted:
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Χθες απο το ματς οσο μπορεσα να δω γιατι ημουν στην 4 ξεχωριζω μουσλι,κονσεισαο, και δαρλα.Χειροτεροι παικτες του ΠΑΟΚ ηταν ο μπαλαφας που δν υπαρχει καν,και αυτος ο μπακαγιοκο που πρεπει να παρει ποδι απο τις μεταγραφες των χριστουγεννων.Απορω γιατι δν πηρε αθανασιαδη και γεωργιου?
Ο λαος ηταν απιστευτος γιατι οι περισσοτεροι ηταν στο γηπεδο απο τις 5 ή και νωριτερα και οσοι ηταν στην 4 ειχαν μπει απο τις 7 και δυο ωρες ημασταν στιβαγμενοι σαν τις σαρδελες.Καλο θα ειναι να ανοιγουν λιγο πιο αργα οι θυρες στους αγωνες με μεγαλη προσελευση γιατι αλλιως θα γινεται παντα το ιδιο θα μπαινουν τζαμπατζηδες στην 4 και ολοι οι αλλοι απο τις αλλες θυρες θα γεμιζει η 4 και μετα θα ψαχνομαστε.Μια φορα αντεξαμε αλλα και το γηπεδο ειναι παλιο και εμεις δεν μπορουμε ουτε να κατσουμε στο καρεκλακι πριν το ματς ή στο ημιχρονο.
Μια χαρα ηταν το αποτελεσμα μπορουσαμε και παραπανω...παμε τωρα για το διπλο στην κομοτηνη και να σκισουμε την ρουλα μεσα στον ΝΑΟ.Αυτο θα ειναι το ιδανικο για να ξεφυγουμε εντελως απο την περσινη εικονα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

χα χα χα ρε νοβιτο ολα τα blog

απο εξω τα ξερεις
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τελικα μερικοι δεν παιζονται...αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολλοι περιμενουν στη γωνια για να κραξουν με την πρωτη ευκαιρια. Κραζεται ο Μπαλαφας αλλα οχι ο Βερον, που εκανε και περισσοτερα λαθη χτες. Ακουσα και καποιους να λενε για Σαντος, οι απαλευτοι. Λες και ενας προπονητης κρινεται μονο απο τις αλλαγες. Η προετοιμασια, η νοοτροπια που εμφυσει στοους παικτες, οι προπονησεις κτλ ξεχνιουνται με μια "κακη" αλλαγη. Ο Δωνης δλδ καλος ηταν οταν εβγαλε τον καλυτερο τους παικτη, τον Εντινιο? Ο Σαντος εστησε την ομαδα υποδειγματικα και αν δεν πιεσαμε μετα το 1-0 δεν ειναι δικο του φταιξιμο. Για μενα το καθοριστικοτερο σημειιο ηταν το χρονικο σημειο που φαγαμε το γκολ, εριξε τους παντες. Και δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τους παικτες, γιατι και η κερκιδα επεσε.

Και εγω τη νικη ηθελα και απογοητευτηκα απο το αποτελεσμα, αλλα η ισοπαλια δεν ειναι καταστροφικη. Ντερμπι ηταν, και για οσους λενε οτι το αεκακι ηταν κακο, μια χαρα ηταν: πιεσε πολυ στο κεντρο και δεν αφησε να κανουμε το παιχνιδι μας. Αν μαζεψουμε 10 βαθμους στα 4 πρωτα ματς ειμαστε μια χαρα.

MVP ο Μουσλιμοβιτς. Κακοι, οι Κονσεισαο, Μπαλαφας, Βερον, Αντονιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”