Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Τα δυο ζ και οι λοιποι λυπαμαι που το λεω αλλα το μονο που ξερουν ειναι ποσα 20€ χωραει η τσεπη τους.
Υπαρχουν ικανοι ανθρωποι για αυτην την δουλεια,δεν χρειαζεται να ειναι αυτοι που αρρωστησαν τον ΠΑΟΚ...και οι τυφλοι ειδαν...
Υπαρχουν ικανοι ανθρωποι για αυτην την δουλεια,δεν χρειαζεται να ειναι αυτοι που αρρωστησαν τον ΠΑΟΚ...και οι τυφλοι ειδαν...
-
elvetos giatros
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να λειτουργησει χωρις τους Ζηση Βρυζα-Θεοδωρο Ζαγορακη-Αλκη Μαυροφρυδη-Ηλια Βιολιδη-Βασιλη και υιο Γκαγκατση-Ποικιλιδη και λοιπους?
Δεν μπορεις να φανταστεις τον ΠΑΟΚ να λειτουργει χωρις αυτους?Ιδιως οταν εχει μεγαλομετοχο λεφτα?
Ειναι αντικαταστατοι?
Να κλωνοποιηθουν γιατι ο ΠΑΟΚ δεν θα πεθανει ποτε οι ανθρωποι καποια στιγμη πεθαινουν
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να λειτουργησει χωρις τους Ζηση Βρυζα-Θεοδωρο Ζαγορακη-Αλκη Μαυροφρυδη-Ηλια Βιολιδη-Βασιλη και υιο Γκαγκατση-Ποικιλιδη και λοιπους?
Δεν μπορεις να φανταστεις τον ΠΑΟΚ να λειτουργει χωρις αυτους?Ιδιως οταν εχει μεγαλομετοχο λεφτα?
Ειναι αντικαταστατοι?
Να κλωνοποιηθουν γιατι ο ΠΑΟΚ δεν θα πεθανει ποτε οι ανθρωποι καποια στιγμη πεθαινουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος toumpiotis35 την Πέμ 30 Μάιος 2013, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είσαι σίγουρος;elvetos giatros έγραψε:Καλά, και ποιους θα έχεις ως διοικητικό προσωπικό μεταξύ προπονητή και προέδρου;shark4 έγραψε:Απαραιτητη προυποθεση να ξεκουμπιστουν οι εγχωριες μπαλαδοφατσες ....Ο Ζησης του Δωνη και ο Θοδωρης του Δερμιτζακη... Δεν το βλεπει οτι με τριανδριες και αλλες @ρχιδιες καμαρωτες δεν περπαταει το πραγμα ... ?
Ελεος πια ...Ο ΠΑΟΚ δεν αρχιζει και τελειωνει σε αυτους τους δυο... Εκαναν τον κυκλο τους ..Προσεφεραν αυτα που μπορουσαν , εκαναν τις μ@λακιες τους ( απολυτως θεμιτο ) αλλα φτανει....
Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν πληρωνει αυτες τις επιλογες σε εμμισθες θεσεις ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ που βαλλεται απο την οικονομικη ανεχεια των τελευταιων χρονων....
Δε χρειάζονται άνθρωποι που και μπάλα ξέρουν και τον ΠΑΟΚ ξέρουν;
Μήπως να βάλουμε το Λεοντιαδη....
Η να αφήσουμε τον Τσιστιακωφ μόνο του...;
Tον Γκαρσία μόνο, αρκεί..elvetos giatros έγραψε: Καλά, και ποιους θα έχεις ως διοικητικό προσωπικό μεταξύ προπονητή και προέδρου;
-
Αυτος δεν ηταν μπαλαδοφατσα
Δεν ηταν Τσελσι
Ηταν ανεργος
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 013_500892
Δεν ηταν Τσελσι
Ηταν ανεργος
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 013_500892
-
Ποτέ τον φέρνουμε;moican4 έγραψε:Tον Γκαρσία μόνο, αρκεί..elvetos giatros έγραψε: Καλά, και ποιους θα έχεις ως διοικητικό προσωπικό μεταξύ προπονητή και προέδρου;

elvetos giatros έγραψε:Καλά, και ποιους θα έχεις ως διοικητικό προσωπικό μεταξύ προπονητή και προέδρου;
Μια καλη λυση ειναι αυτος ...

Αλλα σιγουρα ο πιο κατω

Ασε που θα μας βγαλει και Τσ.Λ....

εχει μεγαλο κασε φιλος δυσκολα να πεισεισ κολκα να αναλαβει
Μετά από όλη αυτή την καταραμένη χρονιά νιώθω πιο άδειος από ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Νιώθω ξενερωμένος. Απογοητευμένος. Προδομένος. Λές και με έχεις απατήσει η γυναίκα μου. Λες και με έκλεψαν οι συγγενείς μου. Οι γονείς μου. Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με την ομάδα. Να την δω να παίζει, να πάω στο γήπεδο. Δεν έχω δύναμη να φωνάξω σύνθημα, έστω και στο σπίτι μόνος μου όπως πάντα έκανα. Δουλεύω και το μυαλό μου πονάει. Σε κάθε διάλειμμα τρέχω στον υπολογιστή να δω κάποιο νέο. Κάτι αισιόδοξο. Αλλά τίποτα. Και νιώθω ακόμη πιο χαμένος. Γυρνάω σπίτι και μην έχοντας τι να κάνω τρελαίνομαι και βλέπω ότι βίντεο του ΠΑΟΚ μπορεί να με κάνει χαρούμενο. Δακρύζω όταν βλέπω τις προκρίσεις μας. Τους οπαδούς μας να τρελαίνονται. Την υπερηφάνια που νιώθουμε όλοι στα πρόσωπα μας. Και όταν τελειώνω με τα βίντεο σκέφτομαι: γιατί με έκαναν έτσι? Γιατί μας έχουν κάνει όλους έτσι? Γιατί τους αφήσαμε? Ποιός είναι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας ή οποιοσδήποτε είναι μέσα στην ΠΑΕ και κάνει τέτοιο κουμάντο εξυπηρετώντας τους φίλους τους τις δημόσιες σχέσεις τους τα λεφτά τους? ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ! Δεν αντέχω άλλο! Επί Βουλινό ξέραμε ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Είχαμε αισιοδοξία. Έπρεπε να αγωνιστούμε να το ξεπεράσουμε.Τα ίδια επί Γούμενο. Τώρα είμαι θολωμένος. Είναι πρωτόγνωρα αυτά τα συναισθήματα που νιώθω. Και δε θέλω να τα νιώθω.
Από τα αποτελέσματα κρίνονται όλοι, είτε με αθλητικά κριτήρια είτε με οικονομικά και σ αυτά οι κκ ΖΒ και ΘΖ απέτυχαν ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
Εκαναν τον κύκλο τους και η φθορά τους είναι μη αναστρέψιμη.
Οσο συνεχίζουν να παίζουν ρόλο στην ΠΑΕ ο ΠΑΟΚ δεν θα ξεφύγει από εκεί που είναι σήμερα.
Εκαναν τον κύκλο τους και η φθορά τους είναι μη αναστρέψιμη.
Οσο συνεχίζουν να παίζουν ρόλο στην ΠΑΕ ο ΠΑΟΚ δεν θα ξεφύγει από εκεί που είναι σήμερα.
- kataramenos5
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ .Άλλοι πέσαν κατηγορία φέτος .Όχι εμείς.Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.
Όνομα και πράμα.kataramenos5 έγραψε:Ενώ εμείς το θέλουμε εδώ και τώρα.Προφανώς ξεχνάμε που θα βρεθεί αυτόματα ο ΠΑΟΚ αν πεί ο Ιβάν "Γειά σας"Sick Bastard έγραψε: Εδώ είναι η λάθος οπτική γωνία πολλών συνοπαδών. Πρωτάθλημα με αυτόν τον τύπο δεν θα δεις, άντε να δεις ένα μετά από 4 ή 5 χρόνια.
Ασέβεια εγκληματική να αποκαλείς τύπο αυτόν που εξαιτίας του δεν κάνεις παρέα στην ΑΕΚ και τον αρη.
Ακραία έλλειψη επαφής με το περιβάλλον.
Επιεικώς μόνο αυτά.
- Sick Bastard
Την οποία επιδεικνύεις εσύ, μιας κι εξήγησα τι ακριβώς εννοώ.
Το να πάρω ένα τυχαίο πρωτάθλημα όπως ο Βάζελος με τον Σισέ και μετά να βολοδέρνω στις θέσεις 8-6 και ν αμη μπορώ να πάρω άδεια, δε μου λέει τίποτα.
Αν εσένα σε λέει, πάσο.
Το να πάρω ένα τυχαίο πρωτάθλημα όπως ο Βάζελος με τον Σισέ και μετά να βολοδέρνω στις θέσεις 8-6 και ν αμη μπορώ να πάρω άδεια, δε μου λέει τίποτα.
Αν εσένα σε λέει, πάσο.
Ε;toumpiotis35 έγραψε:
Εχει λεφτά ; Επέτρεψεμε τουμπιωτη να είμαι πολύ καχύποπτος για τον κύριο αυτο ,και να συμφωνήσω με παλαιότερα σχόλια σου

(Πλάκα κάνω για να ξεχαστουμε λίγο )
- kataramenos5