Δεν ξέρω από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτή. Αν μιλάς για ηλικία και ο Huub Stevens 60 είναι και είναι προπονητάρα. Άρα το συγχρονος οπαδός συγνώμη αλλά δεν κολλάει. Δλδ όποιος προπονητής έχει περάσει από μια ομάδα δε μπορεί να ξαναπεράσει? Τελείωσε? Πάλιωσε? Έγινε πρώην προπονητής? Sorry αλλά διαφωνώ κάθετα. Ίσα ίσα που αποκτάν εμπειρία και ξαναγυρνάνε καλύτεροι. Δες Ανσελότι η Χαινκες αν πάνε στην Ρεαλ. Εκτός αν εννοείς τίποτα άλλο. Δε λέω Άγγελος η τίποτα άλλο. Αλλά αν δε μπορείς να φέρεις Μπιέλσα- Καπαρός- Stevens , να μου φέρεις προπονητή 2 διαλογής και να μην προτιμήσεις τον Άγγελο?Photis έγραψε:Ο κάθε φυσιολογικός σύγχρονος οπαδός ή φίλαθλος δε θα ήθελε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην ομάδα του, άκουσε με που σου λέω...paoki1985 έγραψε:Kαλά μιλάμε έχουν τρομερή απέχθεια με τον Άγγελο έτσι? ή τρομερό φόβο??
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
γενικεύεις χωρίς λόγο , απλά για να εκφράσεις την άποψή σου.Photis έγραψε:Ο κάθε φυσιολογικός σύγχρονος οπαδός ή φίλαθλος δε θα ήθελε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην ομάδα του, άκουσε με που σου λέω...paoki1985 έγραψε:Kαλά μιλάμε έχουν τρομερή απέχθεια με τον Άγγελο έτσι? ή τρομερό φόβο??
Δεν έχεις κάνει γκάλοπ , ούτε υπάρχει αντικειμενικός τρόπος που να μετράει τους προσδιορισμούς "φυσιολογικός" + "σύγχρονος".
φιλικά
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θεωρεί πετυχημένο προπονητή αυτόν που θα πάρει τίτλο αυτό ξέρω εγώ...
Σου λέει καλός χρυσός ο Σάντος π.χ , τίτλο πήρε?
Αυτό μένει...
Ποιος θυμάται τον Σάντος η τον Μπόλονι..
Ακόμα και ο Δώνης πετυχημένος λέει είναι και στην ψύχρα αν το δεις δίκιο έχει.
Έβγαλε 2ο τον ΠΑΟΚ αφού γάβρο δεν μπορείς να χτυπήσεις και πρώτο στα πλεί οφ με προκριματικά Τσουλου..
Ο Σάντος δεν έκανε το ίδιο?
Ο Μπόλονι 5ο είχε τον στα πλει οφ...
Θα παίξουμε προκριματικά κεκλεισμένων, το πιο πιθανό είναι να αποκλειστούμε.
Εκεί θα ακουστούν και πολλά γιατί ΠΑΟΚ είσαι, θα είναι ο προπονητής προσωπικότητα να αντέξει την μουρμούρα και τα σχετικά που θα ακολουθήσει όλη την χρονιά, θα αντέξει να βγει να μιλήσει στον κόσμο και να αναλάβει το βάρος?
Αυτό μένει...
Έβγαλε 2ο τον ΠΑΟΚ αφού γάβρο δεν μπορείς να χτυπήσεις και πρώτο στα πλεί οφ με προκριματικά Τσουλου..
Εκεί θα ακουστούν και πολλά γιατί ΠΑΟΚ είσαι, θα είναι ο προπονητής προσωπικότητα να αντέξει την μουρμούρα και τα σχετικά που θα ακολουθήσει όλη την χρονιά, θα αντέξει να βγει να μιλήσει στον κόσμο και να αναλάβει το βάρος?
- ΑποστόληςΑ
Ναι αν όλα τα παραπάνω τα εύρισκα σε καλύτερη συσκευασία...RoMaN έγραψε: Αποστόλη, θα σ'το θέσω αλλιώς:
Αν ήσουν κοπέλα, θα άφηνες έναν Πόντιο, ΠΑΟΚτσή, όμορφο, με humor, με ποιητικό ταλέντο, να σε φύγει;
Δεν είναι έτσι όμως. Πετυχημένος πέρα από τους τίτλους είναι και ο προπονητής που η ομάδα του παίζει μπάλα ανεξάρτητα από το υλικό, βγάζει παίχτες και γενικά έχει μια σταθερή πορεία.moican4 έγραψε:Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θεωρεί πετυχημένο προπονητή αυτόν που θα πάρει τίτλο αυτό ξέρω εγώ...
Αυτό μένει...
Όσο για το προσωπικότητα που είπες, αν είναι τόσο ανίκανοι και πάρουν πάλι προπονητή τύπου Μπερέτα..τι να πω.
Τότε ο Δώνης είναι πετυχημένος.
Κατάλαβες τι θέλω να πω, άλλο τι είναι και άλλο τι θεωρεί η πλειοψηφία του κόσμου..
Κατάλαβες τι θέλω να πω, άλλο τι είναι και άλλο τι θεωρεί η πλειοψηφία του κόσμου..
- ΑποστόληςΑ
Ολλανδικά προφέρεται Στέφενς. Μου το είπε φίλος που γνωρίζει τη γλώσσα.karl έγραψε: Το επίθετο του δε προφέρεται με φ αλλα με β: λέμε δηλ. Στίβενς. Πως λέμε Steven Gerrard.
Ναι οκ, σωστά. Από την άλλη Moican ξέρεις γιατί άλλο πράγμα απορώ? Πώς και δε σκέφτονται να προτείνουν τον Άγγελο να αναλάβει για να του φορτώσουν την αποτυχία πάλι του αποκλεισμού( που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει) και να τον κάψουν μια και καλή να μην ασχοληθεί κάνεις ποτέ ξανά μαζί του? Η μήπως φοβούνται σε πιθανή επιτυχία?moican4 έγραψε:Τότε ο Δώνης είναι πετυχημένος.
paoki1985 έγραψε:Πετυχημένος πέρα από τους τίτλους είναι και ο προπονητής που η ομάδα του παίζει μπάλα ανεξάρτητα από το υλικό, βγάζει παίχτες και γενικά έχει μια σταθερή πορεία.
Σωστο αυτο που γραφεις πιο πανω ...Αν ηταν ετσι πρεπει να φερουμε πισω ή τον Ντουσκο ή τον Αγγελο και τον προεδρο των τιτλων, τον Μπατμαν....
Αναφορικα τωρα με το θεμα προπονητη ....Μακαρι να ειναι σταχτη στα ματια των ΑΡΔ ολη αυτη η ιστορια με τον Ολλλανδο και να κανει την υπερβαση ο Ιβαν.... Για τους ισπανους ειμαι λιγο επιφυλακτικος ....Το παραδειγμα των ισπανων προπονητων στον γαυρο , δεν ειναι ασφαλες , καθοτι αλλες παραμετροι εξασφαλιζουν την καλη πορεια σε αυτη την κ@ολοομαδα...
Εκεινο παντως που ειναι εξοργιστικο ειναι η κοινη συνισταμενη της περιβοητης τριανδριας .... Και ειναι το μονο θεμα στο οποιο δεν μπορει να πει κανεις κατι για τον Ιβαν... Θα μπορουσαμε να του σουρουμε τα εξ΄αμαξης αν το επαιζε ειδημων και εφερνε τον " καλυτερο Δωνη της Ρωσιας" ή τον "ανερχομενο Δερμιτζακη της Αυστριας "....
Παρολα αυτα το εχει αναθεσει το θεμα στον Γκερμαν και στις 2 ντοπιες μπαλαδοφατσες ....
Τελος παντων ....Εν αναμονει των εξελιξεων....
Υ.Γ. Καλα οι δημοσιογραφικες αμοιβαδες του ΠΑΟΚ και τα ρεπορταζ τους ειναι επιεικως για τον " π@υτσο καβαλα"...
- ΑποστόληςΑ
Και πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών θα αποκλειστεί; Στο κύπελλο δεν περάσαμε τον δυσκολότερο εν Ελλάδι αντίπαλο (με έτοιμο το κοράκι να μας κάψει στην πρώτη ευκαιρία) κεκλεισμένων των θυρών; Ή μήπως οι παίκτες φοβούνται να παίξουν αν δεν έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους;
paoki1985 έγραψε:Ναι οκ, σωστά. Από την άλλη Moican ξέρεις γιατί άλλο πράγμα απορώ? Πώς και δε σκέφτονται να προτείνουν τον Άγγελο να αναλάβει για να του φορτώσουν την αποτυχία πάλι του αποκλεισμού( που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει) και να τον κάψουν μια και καλή να μην ασχοληθεί κάνεις ποτέ ξανά μαζί του? Η μήπως φοβούνται σε πιθανή επιτυχία?moican4 έγραψε:Τότε ο Δώνης είναι πετυχημένος.
Δεν τον θέλουν αν και ο Ζαγορ μπορεί να έκανε μια κουβέντα μαζί του.
Το να βγαζουμε προπονητες που εφτασαν σε τελικο γιουροπα η αντιστοιχα στους 16 και 6η θεση στην πριμερα με παικτες οπως ο καραμπελας για χαρη του Αγγελου που εδω και 10 χρονια προπονει στο χαμηλοτερο επιπεδο δεν ειναι λιγακι υπερβολικο;
Εγώ λέω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει. Έτσι λέω εγώ τώρα...moican4 έγραψε:paoki1985 έγραψε:Ναι οκ, σωστά. Από την άλλη Moican ξέρεις γιατί άλλο πράγμα απορώ? Πώς και δε σκέφτονται να προτείνουν τον Άγγελο να αναλάβει για να του φορτώσουν την αποτυχία πάλι του αποκλεισμού( που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει) και να τον κάψουν μια και καλή να μην ασχοληθεί κάνεις ποτέ ξανά μαζί του? Η μήπως φοβούνται σε πιθανή επιτυχία?moican4 έγραψε:Τότε ο Δώνης είναι πετυχημένος.
Δεν τον θέλουν αν και ο Ζαγορ μπορεί να έκανε μια κουβέντα μαζί του.
Αν δεν μπορούν να φέρουν έναν προπονητή επιπέδου Στέφενς, ας μην πειραματιστούν με κάτι περίεργους Ισπανούς και Γάλλους που ακούστηκαν.
Αυτοί και αμφίβολης ικανότητας είναι και θα κοστίσουν τουλάχιστον όσο ο πρώην κι αν τους ρίξεις κανένα σουτ θα ζητούν και αποζημιώσεις, γιατί κανένας δεν θα έρθει με συμβόλαιο 1+1 χρόνο.
Ας πάμε στα σίγουρα με Άγγελο, και του χρόνου που λέει ο λόγος παίρνουμε τον Σάντος ελεύθερο.
Είναι μια λύση και πιο σίγουρη και απείρως πιο οικονομική, γιατί κατά 90% του χρόνου δεν θα είμαστε στο 0 ξανά όπως φέτος.
Αυτοί και αμφίβολης ικανότητας είναι και θα κοστίσουν τουλάχιστον όσο ο πρώην κι αν τους ρίξεις κανένα σουτ θα ζητούν και αποζημιώσεις, γιατί κανένας δεν θα έρθει με συμβόλαιο 1+1 χρόνο.
Ας πάμε στα σίγουρα με Άγγελο, και του χρόνου που λέει ο λόγος παίρνουμε τον Σάντος ελεύθερο.
Είναι μια λύση και πιο σίγουρη και απείρως πιο οικονομική, γιατί κατά 90% του χρόνου δεν θα είμαστε στο 0 ξανά όπως φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Μα είναι δυνατόν να συζητάς με Στέφενς και ξαφνικά να αποφασίζεις ότι είναι πολύ ακριβός; Αυτά είναι δικαιολογίες των ΑΡΔ