Νέος προπονητής
- navigator11
Re: Νέος προπονητής
Εξ Αργεντινής;hitman έγραψε:Εγώ δε λέω τι προαισθάνομαι...για να μην το γκαντεμιάσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ είμαι λάτρης της Μαρίας Σολωμού, πού καταθέτω βιογραφικό;;hitman έγραψε:Πέρα από το ότι ακούγονται για όλους τα ίδια κάθε φορά, ακόμη και η διατύπωση είναι άστοχη.
Τί πάει να πει "είναι λάτρης" και "του αρέσει";;;
Και εγώ είμαι λάτρης της πειθαρχίας και του επιθετικού ποδοσφαίρου, των ταλαντούχων νεαρών κλπ.
Και εμένα μου αρέσει το πρέσσινγκ και το κλέψιμο της μπάλας ψηλά.
Είμαι και εγώ στη λίστα προπονητών;;![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο πρώην έλεγε ότι του αρέσουν οι αυτοματισμοί. Είδαμε τίποτα αυτοματισμούς 10 μήνες;;\
Και ο πρώην ήταν λάτρης του παιχνιδιού κατοχής και πρωτοβουλίας, αλλά αυτό το βλέπαμε μόνο όταν το ήθελε ο αντίπαλος.
Το θέμα δεν είναι για τον κάθε προπονητή τι "του αρέσει", αλλά τι "έχει δείξει" στις προηγούμενες ομάδες του και άρα τι "μπορεί να δείξει" και τον ΠΑΟΚ.
Σαφώς και δεν αναφέρομαι στον Στέφενς, αλλά στον πανηλίθιο τρόπο παρουσίασης του προφίλ ενός προπονητή, που καταντά να είναι ο ίδιος είτε πρόκειται για το Δώνη και τον Τσιώλη, είτε για τον Στέφενς.
- ΑποστόληςΑ
Μήπως ετοιμάζουν άλλον Μαρτίνεθ;
Soccer-Martinez asks to leave Wigan
28 May 2013 - 13:56
LONDON, May 28 (Reuters) - Roberto Martinez has asked to leave Wigan Athletic having guided the club to FA Cup glory days before being relegated from the Premier League, owner Dave Whelan said on Tuesday. "He wanted permission to move so I've given that. He has 12 months left on his contract, so whoever comes in for him must pay the remainder of his contract," Whelan told the BBC. Media reports have linked Martinez with Everton, who have lost manager David Moyes to Manchester United. Stoke City are another top flight club without a coach after Tony Pulis parted company.
Soccer-Martinez asks to leave Wigan
28 May 2013 - 13:56
LONDON, May 28 (Reuters) - Roberto Martinez has asked to leave Wigan Athletic having guided the club to FA Cup glory days before being relegated from the Premier League, owner Dave Whelan said on Tuesday. "He wanted permission to move so I've given that. He has 12 months left on his contract, so whoever comes in for him must pay the remainder of his contract," Whelan told the BBC. Media reports have linked Martinez with Everton, who have lost manager David Moyes to Manchester United. Stoke City are another top flight club without a coach after Tony Pulis parted company.
- ΑποστόληςΑ
- Paok_eisai_4
παντως με τον ολλανδο ειναι σε προχωρημενες συζητησεις απ οτι ακουγεται(οχι οτι ειναι καμια σοβαρη πηγη αλλα εχει βουηξει ο τοπος)και υπαρχει μια αρχικη συμφωνια...ελπιζω να μας ικανοποιει το συγκεκριμενο ονομα μην αρχισουμε παλι τις γκρινιες..προσωπικα νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη απ αυτες που ακουσαμε!εννοειται οτι θα φανει στο γηπεδο αν κανει η οχι...1.5 προπονηση χρειαζεται συγκεκριμενος δημοσιογραφος για να καταλαβει τι θα δουμε!!! 
Ποια μαρια σολωμου ρε ρομαν.τοσες γυναικες..τζιζας
Ειναι μεχρι να τη δεις απο κοντα.
Μακαρι για στεφενς,πολυ καλος.Δεν ξερω ομως κατα ποσο μπορει και θελει να φυγει απο τα σαλονια και να ερθει στα αλωνια.Στα 60 του δεν ξερω ποσο ορεξη και ενθουσιασμο μπορει να εχει,για να παρει μια ομαδα που την καταντησαν μικρη και να την κανει μεγαλη στην Ευρωπη.Και παλι μακαρι.
-
Armagedonas
Λάτρης της πειθαρχίας!!!!φοβερό κλισέ!hitman έγραψε:Πέρα από το ότι ακούγονται για όλους τα ίδια κάθε φορά, ακόμη και η διατύπωση είναι άστοχη.
Τί πάει να πει "είναι λάτρης" και "του αρέσει";;;
Και εγώ είμαι λάτρης της πειθαρχίας και του επιθετικού ποδοσφαίρου, των ταλαντούχων νεαρών κλπ.
Και εμένα μου αρέσει το πρέσσινγκ και το κλέψιμο της μπάλας ψηλά.
Είμαι και εγώ στη λίστα προπονητών;;![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο πρώην έλεγε ότι του αρέσουν οι αυτοματισμοί. Είδαμε τίποτα αυτοματισμούς 10 μήνες;;\
Και ο πρώην ήταν λάτρης του παιχνιδιού κατοχής και πρωτοβουλίας, αλλά αυτό το βλέπαμε μόνο όταν το ήθελε ο αντίπαλος.
Το θέμα δεν είναι για τον κάθε προπονητή τι "του αρέσει", αλλά τι "έχει δείξει" στις προηγούμενες ομάδες του και άρα τι "μπορεί να δείξει" και τον ΠΑΟΚ.
Σαφώς και δεν αναφέρομαι στον Στέφενς, αλλά στον πανηλίθιο τρόπο παρουσίασης του προφίλ ενός προπονητή, που καταντά να είναι ο ίδιος είτε πρόκειται για το Δώνη και τον Τσιώλη, είτε για τον Στέφενς.
Πεθαίνω να βρω έναν προπονητή για τον οποίον να λέγεται ότι "είναι λάτρης του μπουρδέλου στα αποδυτήρια"
Αυτα τα ρεπορτάζ το γ@μησαν και ψοφησε...στο γκαζετα λέει οτι εχει πεθάνει η γυναίκα του και σήμερα ο πετρουλακης λέει οτι μίλησε με Γερμανία και έμαθε οτι ο στεφενς δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ γιατι η γυναίκα του ειναι άρρωστη και δεν θέλει να την αφήσει μονη!!!
Ο καθένας τα δικά του...έλεος δλδ!
Sent from my mind using boobs power
Ο καθένας τα δικά του...έλεος δλδ!
Sent from my mind using boobs power
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω ότι ο ΓΔ έχει πρόταση από Dubai
Στα υπερχλιδατα ξενοδοχεια θελουν καταξιωμενους ανθρωπους με διπλωμα για τους παιδοτοπους ...
Παντως αυτο που λεγεται περι πειθαρχιας ο Sick , πιο πισω εχει δικιο .... Δεν νομιζω να υπαρχει προπονητης στον κοσμο που να ειναι λατρης του καραπ@υτσαριου και της πλακας ....
Παντως μακαρι να τον φερουν , γιατι προκειται για καλο και καταξιωμενο προπονητη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 28 Μάιος 2013, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Την έχεις δει από κοντά;barlow4 έγραψε:Ποια μαρια σολωμου ρε ρομαν.τοσες γυναικες..τζιζας
Τα σέβη μου! Έχεις δει πολλά πράγματα στη ζωή σου..!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ψήνεσαι για νέα χυλοπίτα;
Γιατί, υπήρξε και παλιά;
Αποστόλη, θα σ'το θέσω αλλιώς:
Αν ήσουν κοπέλα, θα άφηνες έναν Πόντιο, ΠΑΟΚτσή, όμορφο, με humor, με ποιητικό ταλέντο, να σε φύγει;