Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
koseco

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από koseco »

Sick Bastard αν το θεωρείς εκνευριστικό το ''λάτρης της πειθαρχίας'' είναι δικό σου θέμα...Δεν νομίζω να μπορούν να επιβάλλουν όλοι οι προπονητές του κόσμου το ίδιο την πειθαρχία όπως την έχουν ή την φαντάζονται στο μυαλό τους....

ΑποστόληςΑ είναι αστείο να μιλάμε για Δώνη και πειθαρχία...Άλλο γουστάρω κι άλλο επιβάλλω...Ρώτα και κάποιον που τον έζησε μερικά χρόνια στον κάμπο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κανένα θέμα δεν είναι δικό μου, είναι η κοινή λογική, δηλαδή κάτι κοινά αποδεκτό απ όλους όσους τέλος πάντων δεν έχουν IQ ατόμου με δυσκολίες στη νόηση.

Δεν υπάρχει ρεπορτάζ παρουσίασης νέου προπονητή που να μην αναφέρει σε μία ή και σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι ''λάτρης της πειθαρχίας''. Ε, ευχαριστώ πολύ, δεν περίμενα να διαβάσω ότι είναι λάτρης της απειθαρχίας ή της αναρχίας σε μια ομάδα.

ib4 ''αστείο'' ποστ Roman.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολλη καλη επιλογη ο στεφενς αλλα αν με το καλο κλεισει στην ομαδα η διοικηση πρεπει να τον βοηθησει και να τον στηριξει με καποιον γνωστη της ελληνικης πραγματικοτητας διπλα του. επισης και οι παικτες που επαιζαν στο ελληνικο πρωταθλημα θα κανουν κολπα κατα του προπονητη γιατι θα ειναι μεγαλη η αλλαγη στις προπονησεις και θα κοπουν πολλα γελακια. αυτα ολα θα πρεπει να τα γνωριζει η διοικηση και να βοηθησει για να μπορει να κανει σωστα την δουλεια του ο στεφενς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

koseco έγραψε:ΑποστόληςΑ είναι αστείο να μιλάμε για Δώνη και πειθαρχία...Άλλο γουστάρω κι άλλο επιβάλλω...Ρώτα και κάποιον που τον έζησε μερικά χρόνια στον κάμπο...
Ακριβώς εκεί είναι το ζήτημα. Να μην την επιβάλλεις, αλλά να την κερδίζεις.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σκέφτομαι να αρχίσω πάλι ν'ακούω αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης.

Θέλω ν'ακούσω τον Νικόλα να λέει "Stevens; Ο Γερμανός; Μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ.! Αυτός είναι πρώην μέλος της Stasi και νυν πράκτορας της Merkel! Θέλει η σκατόγρια, μέσω του Stevens, να πάρει τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. με το μέρος της, να αγαπήσουν τους Γερμανούς και να ψηφίσουν πάλι Σαμαρά! Οι Γερμανοί ξανάρχονται! Ο Βρύζας είναι γαύρος, σας τα 'λεγα!"
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Exactly as i said. 8-)
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Sick Bastard έγραψε:Κανένα θέμα δεν είναι δικό μου, είναι η κοινή λογική, δηλαδή κάτι κοινά αποδεκτό απ όλους όσους τέλος πάντων δεν έχουν IQ ατόμου με δυσκολίες στη νόηση.

Δεν υπάρχει ρεπορτάζ παρουσίασης νέου προπονητή που να μην αναφέρει σε μία ή και σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι ''λάτρης της πειθαρχίας''. Ε, ευχαριστώ πολύ, δεν περίμενα να διαβάσω ότι είναι λάτρης της απειθαρχίας ή της αναρχίας σε μια ομάδα.

ib4 ''αστείο'' ποστ Roman.
Ούτε δημοσιογράφος είμαι ούτε ρεπορτάζ κάνω...απλά παραθέτω την άποψη μου για έναν προπονητή που γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια επειδή ασχολούμαι με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πέρα από τον ΠΑΟΚ...Αυτή είναι η διαφορα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μα εγώ δε μιλάω για σένα. Μιλάω γενικά για την παρουσίαση κάθε νέου προπονητή, το έγραψα κιόλας νομίζω.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Ναι σ αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Και όχι μόνο στην παρουσίαση προπονητή αλλά και παικτών...Θα γελάμε πάλι το καλοκαίρι με μια συγκεκριμένη αθηναικη φυλλαδα (δεν θυμάμαι ποια είναι) η οποία, όταν είναι να έρθει παίχτης για κάποια ομάδα, βάζει βαθμολογίες σε τεχνική, ταχυτητα, δεξί πόδι, αριστερό φρυδι κλπ...
Μακάρι πάντως να κλείσει ο συγκεκριμένος προπονητης γιατί τον θεωρώ ιδανική επιλογή...Ιδωμεν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά , είναι γνωστές οι φράσεις κλισέ που χρησιμοποιούνται πάντα στους νέους προπονητές.
Όλοι είναι λατρεις πειθαρχίας, όλοι τους αρέσει να πιέζουν τον αντίπαλο και να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση, σε όλους αρέσει να παίζουν τη μπάλα με τη μία κ.ο.κ

Κάθε φορά νομίζεις ότι παίρνεις το Μουρίνιο.

Εγώ δε ξέρω κανένα όνομα, κανένα βιογραφικό, κανένα χαρακτηριστικό προπονητή.
Άμα δεν έρθει , να δούμε δείγματα γραφής .... άμα δε διαπιστώσουμε από κοντά κατά πόσο έχει "δέσει" με την ομάδα και θέλει να της δώσει κάποια στοιχεία και όχι απλά μια αρπαχτή για ένα καλό συμβόλαιο...

καλός φαίνεται αυτός που λένε και μην απορείτε για την "πρόταση" που δημοσιεύτηκε και σε άρθρο μέσα εδώ. Εδώ προτείνει ο κάθε πικραμένος μάνατζερ , γιατί να μην ακουστεί και μια άποψη που προφανώς έχει δουλευτεί και είναι ψαγμένη. Η μόνη ένσταση μου, είναι η ηλικία. Ήθελα πολύ έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για το ποδόσφαιρο και με δίψα για προσωπικές ( άρα και ομαδικές ) διακρίσεις....... αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είναι άλλο πράγμα τι ονειρεύεται να δημιουργήσει ο κάθε προπονητής και άλλο τι καταφέρνει να φτιάξει, τελικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στέφενς και μετά... Ισπανός

Πηγή: paokrevolution

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει δώσει διορία μέχρι την Πέμπτη στον Στέφενς για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ! Ο Ολλανδός τεχνικός που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη ήταν στην Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, έχει συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έχει δεσμευτεί απέναντι τους για απάντηση μέχρι την Πέμπτη!
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν, ενώ στη συνέχεια ανάλαβε τη Ρόντα. Επίσης, έχει εργαστεί στην Κολωνία και στη Σάλτσμπουργκ. Σαφώς και πρόκειται για ένα "βαρύ" όνομα και αν η ΠΑΕ καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του θα ειναι τεράστια επιτυχία. Αν ο Στέφενς αρνηθεί ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη λύση από την Ισπανία που δεν είναι άλλη από τον Μαρτίνεθ (σ.σ. διορθωμένο)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πέρα από το ότι ακούγονται για όλους τα ίδια κάθε φορά, ακόμη και η διατύπωση είναι άστοχη.

Τί πάει να πει "είναι λάτρης" και "του αρέσει";;;

Και εγώ είμαι λάτρης της πειθαρχίας και του επιθετικού ποδοσφαίρου, των ταλαντούχων νεαρών κλπ.
Και εμένα μου αρέσει το πρέσσινγκ και το κλέψιμο της μπάλας ψηλά.
Είμαι και εγώ στη λίστα προπονητών;; :!: :!: :!: :!:

Και ο πρώην έλεγε ότι του αρέσουν οι αυτοματισμοί. Είδαμε τίποτα αυτοματισμούς 10 μήνες;;\
Και ο πρώην ήταν λάτρης του παιχνιδιού κατοχής και πρωτοβουλίας, αλλά αυτό το βλέπαμε μόνο όταν το ήθελε ο αντίπαλος.

Το θέμα δεν είναι για τον κάθε προπονητή τι "του αρέσει", αλλά τι "έχει δείξει" στις προηγούμενες ομάδες του και άρα τι "μπορεί να δείξει" και τον ΠΑΟΚ.

Σαφώς και δεν αναφέρομαι στον Στέφενς, αλλά στον πανηλίθιο τρόπο παρουσίασης του προφίλ ενός προπονητή, που καταντά να είναι ο ίδιος είτε πρόκειται για το Δώνη και τον Τσιώλη, είτε για τον Στέφενς.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

χωρις να ξερω ουσιωδη πραγματα για τον Στεφενς,με προιδεαζει θετικα....προπονητης που επιβαλει πειθαρχεια και σκληρες προπονησεις αν ξερει και λιγη μπαλα ειναι κομπλε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ολα αυτα για ενα δημοσιευμα του γρηγοριαδη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”