Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
πειράζει που πιστευω οτι η άδεια του πας θα εξαρτηθεί απο το αν θα ειναι απο πανω μας;;;;
σημερα χανει ο πας(ηδη 1-0) οποτε με νικη την τεταρτη κ μη νικης των ιωαννινων(λογικοτατο),καθαρισαμε!
Αρα πρέπει με μισή ομάδα χωρίς κάτσε σιφο λαζαρ πτώμα να μη χάσουμε απ τον ξεκουραστο Ατρόμητο που σήμερα κάνει περίπατο με τα αδιάφορα Γιάννενα
Προτείνω έξω το γλυκό μπορεί να έχει αέρα με Ατρόμητο
Προτείνω έξω το γλυκό μπορεί να έχει αέρα με Ατρόμητο
να δουμε ποιος θα παιξει κεντρο την επομενη αγωνιστικη ...ενας ο λωρενς και μετα.. φωτακης? βοηθα παναγια. κατσουρ?και ποιος θα παιξει πισω? προβλημα! μαλλον τον ολισε βλεπω εκτος αν παιξει ο ιντζιδης(χλωμο!)
γ@μω τα χωρια τους κορακες και τις γειτονιες που εχουμε μπλεξει..
αν ειναι καλα ο κατσικας αλλιως ιντζιδης
παμε με 3 φωτακη-λορενς-κατσουρ στο κεντρο
δεν βγαινει με 2 στο κεντρο θα εχουμε μεγαλο προβλημα
1 ματς εμεινε παιρνεις νικη και περιμενεις λυον
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αν ειναι καλα ο κατσικας αλλιως ιντζιδης
παμε με 3 φωτακη-λορενς-κατσουρ στο κεντρο
δεν βγαινει με 2 στο κεντρο θα εχουμε μεγαλο προβλημα
1 ματς εμεινε παιρνεις νικη και περιμενεις λυον
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σήμερα παίζει η Λυόν και κερδίζει την αδιάφορη Ρεν..
ΠΑΟΚ είσαι.. θα περάσεις στην επόμενη του CL από Αιντχόφεν σπάζοντας την κολοπαράδοση...
ΠΑΟΚ είσαι.. θα περάσεις στην επόμενη του CL από Αιντχόφεν σπάζοντας την κολοπαράδοση...
- Kostomanolis
Μπράβο στα παιδιά, που παρ'ότι δείξανε κουρασμένοι, παίξαν και πάλι με πάθος και το πήραν το ματσάκιον.
Πολύ καλοί Κουμαλό, Ολίσε και Γλύκος. Νομίζω καθαρίσαν την μπυγάδα σήμερα, με μοναδική παραφωνία τον Λαζάρ και τον Αποστολό του Α' ημιχρόνου κυρίως... Ο Βούκιτς έπαιζε τραυματίας, γιαυτό νομίζω υπέπεσε σε αρκετά λάθη σήμερα.
Στο άλλο μάτς ένα χηνάρι μας βολεύει, αλλά θέλω νίκη με ατρόμητο, για να μην εξαρτιόμαστε από άδεια του ΠΑΣ και ίστορίες. ΠΑΟΚ είσαι, κερδίζεις στο χορτάρι όχι στα χαρτιά
Πολύ καλοί Κουμαλό, Ολίσε και Γλύκος. Νομίζω καθαρίσαν την μπυγάδα σήμερα, με μοναδική παραφωνία τον Λαζάρ και τον Αποστολό του Α' ημιχρόνου κυρίως... Ο Βούκιτς έπαιζε τραυματίας, γιαυτό νομίζω υπέπεσε σε αρκετά λάθη σήμερα.
Στο άλλο μάτς ένα χηνάρι μας βολεύει, αλλά θέλω νίκη με ατρόμητο, για να μην εξαρτιόμαστε από άδεια του ΠΑΣ και ίστορίες. ΠΑΟΚ είσαι, κερδίζεις στο χορτάρι όχι στα χαρτιά
οχι ρε εννοω με λυον 8α κληρωθουμε
εχουμε και παρελθον καλο
μακρια απο ολλανδικες λεμε μακρια
εχουμε και παρελθον καλο
μακρια απο ολλανδικες λεμε μακρια
- trel@menos
Ψ-ΟΛΙΣΕ Μ@ΛΑΚΑ ΤΣΙΩΛΗ.
κακο γ@μιεται η μανα σου κομπλεξικε.
δεν υπαρχουν σεναρια, κερδιζεις τον ατρομητο την τεταρτη και εισαι στο τσ λ και αντε γεια με τα χωρια που βγαλαν και γλωσσα φετος.
κακο γ@μιεται η μανα σου κομπλεξικε.
δεν υπαρχουν σεναρια, κερδιζεις τον ατρομητο την τεταρτη και εισαι στο τσ λ και αντε γεια με τα χωρια που βγαλαν και γλωσσα φετος.
Aθλιοι,αγευστοι,αχρωμοι,αμπαλοι,και ολα τα στερητικα α,δεν υπαρχουν λογια για να χαρακτηρισεις αυτον τον θιασο που ειδαμε (και) σημερα.
Βεβαια στο ποδοσφαιρο σημασια εχει το αποτελεσμα και μονο απο αυτο πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι.
Μvp δεν υπηρξε.Πως γινεται μεσα σε 3 μερες να αλλαζει ετσι η εικονα της ομαδας ειναι αποριας αξιο.
Κερδιζουμε και τον Ατρομητο και βγαινουμε πρωτοι,αν και δεν βλεπω τον λογο...
Βεβαια στο ποδοσφαιρο σημασια εχει το αποτελεσμα και μονο απο αυτο πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι.
Μvp δεν υπηρξε.Πως γινεται μεσα σε 3 μερες να αλλαζει ετσι η εικονα της ομαδας ειναι αποριας αξιο.
Κερδιζουμε και τον Ατρομητο και βγαινουμε πρωτοι,αν και δεν βλεπω τον λογο...

Μπραβο για το παθος των παικτων...Ολισε,Ρομπερ και Κουμαλο ξεχωρισαν...απο τον Αστερα ο ΚΑΚΟΣ με τον οποιο ο Μποροβηλος επαιξε το τελευταιο του χαρτι ηταν με διαφορα ο καλυτερος παικτης...
ΕΝΑ παιχνιδι εμεινε ...κερδιζουμε και τελος...
ΕΝΑ παιχνιδι εμεινε ...κερδιζουμε και τελος...
Εμεις δε φύγαμε πότε.... ΠΑΟΚ ειναι ο μάγκας ο λαος του... Και η Τούμπα θα ναι καζάνι.... Η δυναμη σου εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου... ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα...
Τουλαχιστον,σημερα ειδα προσπαθεια και παθος!Οι παικτες ειναι σκασμενοι και αυτο φανηκε οταν,με το που εληξε το ματς,ορισμενοι παικτες μας....σοριαστηκαν απο την κουραση.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.....κερδιζουμε την Τεταρτη.....και την Κυριακη παμε για βατραχοποδαρα στα Γιαννενα.....
Η ομαδα θελει εναν προπονητη με προσωπικοτητα...και 5-6 καλους παικτες.Τα υπολοιπα για κληρωσεις και μεγαθηρια..δεν τα φοβαμαι....αλλωστε στην ευρωπη μεγαλυτερο προβλημα εχω με τις ομαδες του επιπεδου μου παρα με τις μεγαλες!!!
Αντε......ακομα ενα κουραγιο την Τεταρτη....και μετα ....απεξαρτηση!!!...
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.....κερδιζουμε την Τεταρτη.....και την Κυριακη παμε για βατραχοποδαρα στα Γιαννενα.....
Η ομαδα θελει εναν προπονητη με προσωπικοτητα...και 5-6 καλους παικτες.Τα υπολοιπα για κληρωσεις και μεγαθηρια..δεν τα φοβαμαι....αλλωστε στην ευρωπη μεγαλυτερο προβλημα εχω με τις ομαδες του επιπεδου μου παρα με τις μεγαλες!!!
Η πιο αντικειμενική από όσες διάβασα....mpafos4 έγραψε:Τουλαχιστον,σημερα ειδα προσπαθεια και παθος!Οι παικτες ειναι σκασμενοι και αυτο φανηκε οταν,με το που εληξε το ματς,ορισμενοι παικτες μας....σοριαστηκαν απο την κουραση.
Δεν άλλαξε τιπτ από την Τετάρτη... Ελλλειψη σωστής προετοιμασίας λέγεται.... Την Τετάρτη υπερέβαλαν εαυτόν
Μια πιο καλά δουλεμένη ομάδα θα κουραζόταν λιγότερο και θα ήταν πιο ισορροπημένη σήμερα!!!!
Μια ομάδα του ακατανόμαστου δεν μπορεί να πάιξει τέλεια σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια.... Κάνει υποχρεωτικά κοιλιά!!!
Οι παίκτες πάλι τα έδωσαν όλα αλλά υπήρξε η φυσιολογική φθορά όπως εξήγησα παραπάνω!!
Μπράβω στον Κουμάλο... έκλεισε στόματα!!!!
Βούκιτσ ήρεμα το γκολ θα έρθει μήν το εκβιάζεις και θα έρθει σε κρίσιμη στιγμή και θα γίνεις και ήρωας... Ετσι συμβαίνει πάντα!!!!!!!!!!!!!!
Ρομπερ.... έκπληξη!!!

Διαιτησία .... ΑΣΕ ΜΗΝ ΦΑΩ ΜΠΑΝ @#@#$@@$%%$$#$#@@$#$@@$@$$@$@$%$#@

ΥΓ. Για την συνέχεια ..... Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.......

- john4serres
ψηφισα Ολισε για την ορεξη που εδειξε για μπαλα , για 2ο συνεχομενο ματς.
Αλλα και ο Κουμαλο εκανε μια πολυ καλη εμφανιση .
Μπραβο στην ομαδα για την νικη
Αλλα και ο Κουμαλο εκανε μια πολυ καλη εμφανιση .
Μπραβο στην ομαδα για την νικη