Πες "Roman", δεν θα θιχτώ Καταραμένε, οι συμπάθειες δεν κρύβονται..kataramenos5 έγραψε:Το ποστ μου δε πήγαινε σε σενα psykoman αναφέρεται σε πιτσιρικάδες που το πιθανότερο δεν έχουν πατήσει ποτέ χορτάρι στη ζωή τους(με βάση αυτά που λένε).
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Ξεκόλα roman ,σε μερικά χρονάκια 50ρίζω .Οι κάτω των 30 για μενα είναι πιτσιρικάδες.
ΥΓ.Το ξές οτι είσαι συμπάθεια απ πέρσι προ εκλογών.Οσο κι αν διαφωνούμε για τον Κλάους η γνώμη μου για το χαρακτήρα σου δεν αλλαξε.Αρκεί να μη αλλάξει ο χαρακτήρας σου.
ΥΓ.Το ξές οτι είσαι συμπάθεια απ πέρσι προ εκλογών.Οσο κι αν διαφωνούμε για τον Κλάους η γνώμη μου για το χαρακτήρα σου δεν αλλαξε.Αρκεί να μη αλλάξει ο χαρακτήρας σου.
- Μπαρκαρούτσος
Το ξέρω, δεν ξεχνάω..
Και φυσικά καταλαβαίνω ότι μια διαφωνία δεν χαλάει τις συμπάθειες, είπαμε!
Αλλά δεν είναι και δεδομένο, γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι.. Στην 4 πέφτει ξύλο επειδή η σημαία κρύβει τη θέα και "δε μπορούμε να βγάλουμε καλό video"!
Αλλά δεν είναι και δεδομένο, γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι.. Στην 4 πέφτει ξύλο επειδή η σημαία κρύβει τη θέα και "δε μπορούμε να βγάλουμε καλό video"!
ρόμαν προσπάθησε να μη βάζεις φυτίλια για την 4
με το ζόρι κρατιέμαι να μην απαντήσω με κατεβατό
είναι και ότι διαβάζεις πολλά κατεβατά τελευταία λόγω των εξετάσεων και δε θα έχεις κουράγιο να διαβάσεις και το δικό μου
με το ζόρι κρατιέμαι να μην απαντήσω με κατεβατό
είναι και ότι διαβάζεις πολλά κατεβατά τελευταία λόγω των εξετάσεων και δε θα έχεις κουράγιο να διαβάσεις και το δικό μου
-
dimitris1408
το προβλημα με την 4 ειναι οτι οι ελληνικες σημαιες και τα αστερια της βεργινες γινανε πιο πολλα απο σημαιες του ΠΑΟΚ
Οι ελληνικές σημαίες και τα αστέρια της Βεργίνας είναι ταυτόσημα με το καμάρι του απανταχού ελληνισμού, τον ΠΑΟΚ.-
- evripidis4
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Νομιζω πως αν το παστελωσει δεν θα κοιταξει καν την 4..
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Και θα πέσουμε σε βαρια κατάθλιψη αν το κάνει αυτο...άλλωστε συνηθίσαμε πλέον...ο ένας παλια έκανε σσσσσσσς και πλέον κοιτάει απο την 5 μέχρι την 3...ο κλαους πλέον κάνει ναζακια γτ ο άλλος του είπε οτι αν φάει καμία γεμάτη στο ρολόι και του φύγουν οι μπαταρίες θα ξυπνήσει απότομα...
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Εγώ λέω σαν το χοτζα με το παιδί που το έδερνε προκαταβολικά για να μην κάνει την ζημιά έτσι και εμείς ξύλο προκαταβολικα να τους δινουμε ,σε τέτοιες καταστάσεις κάποιος μπορεί να ξεφύγει εύκολα και άντε να τα μαζέψεις μετά που θα θέλεις και παικταραδες να έρθουν σε μια ομάδα που όταν δεν παίζουν καλα ο παίκτες θα τις τρώνε
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:
[youtube]1nWvZaTBuwQ[/youtube]
Για πάμε ν'ανεβούμε! Για πάμε να παίξουμε λίγη μπάλα!
Μακάρι να μετράει για το β' ημίχρονο..! Στο α' ξεχάστηκα..φάνηκε άλλωστε!
- Paok_eisai_4
παταει τη μπαλα και πεφτει...εκλαψα οτν το ειδα...δεν μπορεσε να κανει πασα με το εξωτερικο στα 10 μετρα την εστειλε σε αντιπαλο...απορω πως εχει τοσα γκολ με τετοια τραγικη επαφη που εχει με την μπαλα!!!παντως μπραβο του θελει μεγαλη μαγκια να ασχολουνται μαζι σου για το τιποτα!