Νέος προπονητής
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Νέος προπονητής
Έγκυρες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έχω εγώ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε., λένε ότι θα ανακοινωθεί μέσα στο 2013...!
Αλλά μην το πείτε παραέξω, θα με κράξει το φιλαράκι μου στην Π.Α.Ε. και δεν θα με ξαναδώσει αποκλειστικότητα...
Αλλά μην το πείτε παραέξω, θα με κράξει το φιλαράκι μου στην Π.Α.Ε. και δεν θα με ξαναδώσει αποκλειστικότητα...
Ο ΤΙΤΑΝΙΟΣ Γ. Μίνος δήλωσε επίσης στη νετ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν θα κινηθεί για παίκτες τύπου Βιεϊρίνια, αλλά θα κάνει μεταγραφές που θα φτάσουν τα 25-30 εκ. ευρώ!!!
Εκτός από τον Μαρτίνεθ, κι άλλος προσιτότατος Ισπανός προπονητής με θητεία λίγων μηνών στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε τη Ρεάλ 0-1 στο Μπερναμπέου. Φέτος.
Εκτός από τον Μαρτίνεθ, κι άλλος προσιτότατος Ισπανός προπονητής με θητεία λίγων μηνών στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε τη Ρεάλ 0-1 στο Μπερναμπέου. Φέτος.
- pagotatzis
εμένα το κονέ μου, μου ειπΕ όχι μόνο θα ανακοινωθεί στο 13 μέσα αλλά
ότι κατά 99,99 % ο νέος κόουτς θα είναι
άντρας
άντρας
αν ειναι ετσι, ας φερει τον Μπολονι. Ε Ζηση;moican4 έγραψε:Για να ξεκαθαρίσω αυτό που έγραψα για Άγγελο.
Εγώ είπα ότι αίσθησή μου είναι ότι ο Σαββίδης θέλει να τον συναντήσει (χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αυτός προπονητής) και οι "εισηγητές" να τον αποτρέπουν πως δεν έχει νοήμα μια τέτοια συνάντηση.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Τώρα για τον προπονητή, το έχω πει ποιους θεωρώ κατάλληλους.
Σάντος- Μπόλονι, ειδικά Μπόλονι την συγκεκριμένη εποχή.
Και για να πω 2 λόγια παραπάνω, ο Σαββίδης προσπαθεί να βρει έναν προπονητή που θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο για να μην πάει πάλι η χρονιά στράφι και να πεταχτούν τα λεφτά των μεταγραφών, γιατί αν έρθει κανένας "τυχαίος" και στραβώσει μέσα στην χρονιά, τότε σίγουρα ο Άγγελος θα έρθει για να μπαλώσει (αν δεν είναι πουθενά).
Το ποιος θα είναι ο προπονητής τώρα, θα δούμε υπομονή..
- ΑποστόληςΑ
ΙΣΧΥΕΙ.hitman έγραψε:Ο ΤΙΤΑΝΙΟΣ Γ. Μίνος δήλωσε επίσης στη νετ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν θα κινηθεί για παίκτες τύπου Βιεϊρίνια, αλλά θα κάνει μεταγραφές που θα φτάσουν τα 25-30 εκ. ευρώ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Μπαρκαρούτσος
Ε καλά, τι κάνεις τώρα... Το έκανες πολύ εύκολο, σχεδόν μας είπες το όνομα.. Θα σε κόψει τη τροφοδοσία των ειδήσεων το κονέ σου...pagotatzis έγραψε:εμένα το κονέ μου, μου ειπΕ όχι μόνο θα ανακοινωθεί στο 13 μέσα αλλά
άντρας
Έχω κι εγώ μια πληροφορία, αλλά μη με πιέζετε να το πω..
Ο νέος προπονητής θα είναι...
ΜΗ ΜΕ ΠΙΕΖΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
- pagotatzis
- tera12tera
Σωστός !!!moican4 έγραψε:Για να ξεκαθαρίσω αυτό που έγραψα για Άγγελο.
Εγώ είπα ότι αίσθησή μου είναι ότι ο Σαββίδης θέλει να τον συναντήσει (χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αυτός προπονητής) και οι "εισηγητές" να τον αποτρέπουν πως δεν έχει νοήμα μια τέτοια συνάντηση.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Τώρα για τον προπονητή, το έχω πει ποιους θεωρώ κατάλληλους.
Σάντος- Μπόλονι, ειδικά Μπόλονι την συγκεκριμένη εποχή.
Και για να πω 2 λόγια παραπάνω, ο Σαββίδης προσπαθεί να βρει έναν προπονητή που θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο για να μην πάει πάλι η χρονιά στράφι και να πεταχτούν τα λεφτά των μεταγραφών, γιατί αν έρθει κανένας "τυχαίος" και στραβώσει μέσα στην χρονιά, τότε σίγουρα ο Άγγελος θα έρθει για να μπαλώσει (αν δεν είναι πουθενά).
Το ποιος θα είναι ο προπονητής τώρα, θα δούμε υπομονή..
Ο Άγγελος μοιάζει (αυτή την εποχή ) η ορθότερη λύση ...Βέβαια απο χλωμό έως χλωμότατο να έρθει ...Πουρλ , Ζαγ...ξέρουν αυτοί ...
Παντως το απιστευτο που συμβαινει στον ΠΑΟΚ ειναι οτι εχει αναλαβει ο Ιβαν , πληρωνει κανονικα τις τρεχουσες υποχρεωσεις , εχει φερει - και καλα- τον Τσιτσι που ειναι ειδικος και εχει εμπειρια στην Ανζι και για το θεμα του προπονητη κρεμομαστε στον αν θα συμφωνησει ο Ζησης με τον Ζαγορ ....
Οι οποιοι περαν του Σαντος δεν εχουν συμφωνησει στο συγκεκριμενο θεμα ποτε....Απο κοντα πεταγονται σαν την ψ@λη και κατι πουρλιοτοπουλοι και λοιποι μαιντανοι....
Τι ωραια που θα ηταν να ξυπνησω αυριο το πρωι και πριν την αναληψη της νεας τεχνικης ηγεσιας να ακουσω οτι ξεκουμπιστηκαν οι " εγχωριοι ειδημονες "...
Υ.Γ. Φερτε πισω το Μπολονι....
Οι οποιοι περαν του Σαντος δεν εχουν συμφωνησει στο συγκεκριμενο θεμα ποτε....Απο κοντα πεταγονται σαν την ψ@λη και κατι πουρλιοτοπουλοι και λοιποι μαιντανοι....
Τι ωραια που θα ηταν να ξυπνησω αυριο το πρωι και πριν την αναληψη της νεας τεχνικης ηγεσιας να ακουσω οτι ξεκουμπιστηκαν οι " εγχωριοι ειδημονες "...
Υ.Γ. Φερτε πισω το Μπολονι....
Αραγε οι φιλοι που επιθυμουν Αγγελο και οχι μονο τι θα ελεγαν για την περιπτωση Κουπερ;
Προσωπικά ανέκαθεν τη θεωρούσα πάρα πολύ καλή περίπτωση για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα που είναι σε θέση να του προσφέρει ένα κάπως ενδιαφέρον προτζεκτ
άλλα τα χαρακτηριστικά του ενός , άλλα του άλλου.
άλλα τα χαρακτηριστικά του ενός , άλλα του άλλου.
Κούπερ;; Μέσα.
Βιογραφικό αξιόλογο, παρά την πτωτική πορεία ( χωρίς την οποία δεν υπήρχε πιθανότητα να συζητάμε ), εργατικός και επίμονος με επιτυχημένο πέρασμα από τη γειτονιά.
Νομίζω όμως ότι φέτος έριξε την Ορντουσπόρ.
Παρόλα αυτά τον θεωρώ καλή λύση.
Βιογραφικό αξιόλογο, παρά την πτωτική πορεία ( χωρίς την οποία δεν υπήρχε πιθανότητα να συζητάμε ), εργατικός και επίμονος με επιτυχημένο πέρασμα από τη γειτονιά.
Νομίζω όμως ότι φέτος έριξε την Ορντουσπόρ.
Παρόλα αυτά τον θεωρώ καλή λύση.