Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από jibbie »

η λογικη του λογου σου, το τσουβαλιασμα δλδ των αποψεων στου κολπους των φιλαθλων και ο διαχωρισμος τους σε στρατοπεδα, μου ειναι παντελως ξενη και αδιαφορη.
Άβαταρ μέλους
agamemnwnas

Δημοσίευση από agamemnwnas »

2 προπονητες μπορουν να σταθουν στον παοκ.Αγγελος και Cosmi.-
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αν ειναι δυνατον εν ετη 2013.. ορισμενοι ακομα να πιστευουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα κουμπι που το γυρναει η παναγια και ενας πνευματικος που σου λεει τι αλλαγες θα κανεις και τι συστημα θα παιξεις.

Ελεος.. ΜΑΚΡΙΑ.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

jibbie έγραψε:η λογικη του λογου σου, το τσουβαλιασμα δλδ των αποψεων στου κολπους των φιλαθλων και ο διαχωρισμος τους σε στρατοπεδα, μου ειναι παντελως ξενη και αδιαφορη.
Ο διαχωρισμός των ανθρώπων-οπαδών σε διαφορετικά στρατόπεδα απόψεων φίλε είναι αναπόφευκτος. Δε γίνεται όλοι να έχουν την ίδια άποψη μαζί σου ή μαζί μου. Αυτο που λες εσύ είναι το ιδανικό..πράγμα που δεν υπήρχε δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει ποτέ.
paoki1985

slidar έγραψε:Αν ειναι δυνατον εν ετη 2013.. ορισμενοι ακομα να πιστευουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα κουμπι που το γυρναει η παναγια και ενας πνευματικος που σου λεει τι αλλαγες θα κανεις και τι συστημα θα παιξεις.

Ελεος.. ΜΑΚΡΙΑ.
Δε χρειάζεται να σου σχολιάσω τίποτα γιατί πολύ απλά είναι ανώφελο και μπορεί να σε ταράξω αν σου πω ότι έχει και ικανότητες που αποδίδουν. Οι ομάδες του παίζουν μπάλα πέρα απο τι υλικό διαθέτει. Που ξέρεις εν έτη 2013 μπορεί να πιάνουν και οι προσευεχές.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειδικά γι αυτό το τελευταίο περί προσευχών ρώτα και τον shark4 να σου πεί..Πώς νομίζεις οτι τη βγάλαμε τη χρονιά?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki1985 έγραψε: Και να ξέρεις πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν να έρθει. Απλά δεν ασχολούνται. Περιμένουν.
συγνωμη κι ολας ολα που το ξερεις, μηπως εχεις κανει και εξιτ πολ εξω απο την Τουμπα?
paoki1985

desperando έγραψε:
paoki1985 έγραψε: Και να ξέρεις πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν να έρθει. Απλά δεν ασχολούνται. Περιμένουν.
συγνωμη κι ολας ολα που το ξερεις, μηπως εχεις κανει και εξιτ πολ εξω απο την Τουμπα?
Δεν το λέω εγώ φίλε. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και κάποιος από τους διαχειριστές που είχαν την απορία πέρυσι που έγινε το γκάλοπ μεταξύ δονι- Άγγελου-άλλου κ πήρε 72% πώς γίνεται να διαλέγουν δονι(η διοικηση). Το γκάλοπ το είχε κάνει το Κολκας24. Επίσης να σε ενημερώσω ότι και πριν 2 βδομάδες η σελίδα fatgames είχε poll για το ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ στα επαγγελματικά χρόνια δλδ απο το 79' νομίζω και μετά και ο Άγγελος πήρε 48% και ο Santos 18%. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

και μια και το εφερε η κουβεντα και αφου καταλαβαινω paoki1985 οτι εισαι ενας απο αυτους που πιστευουν πολυ στον Αγγελο, μπορεις να μου λυσεις μια απορεια? γιατι εφοσον ειναι τοσο μεγαλος προπονητης,ποτε δεν πηγε σε μια ομαδα στο εξωτερικο? γιατι ολη του η προπονητηκη καριερα σε υψηλο επιπεδο ειναι μια χρονια στον βαζελο και οι περιπετειες του με εναν προβληματικο ΠΑΟΚ? γιατι ειναι δεκα χρονια στα αζητητα και βολοδερνει σε κατι κυπρους και σε ομαδες που μοναδικος τους στοχος ειναι η σωτηρια?
υγ δεν ειμαι απο αυτους που εχουν προσωπικα εναντιον του και μπορω να πω οτι το περασμενο καλοκαιρι και μετα το τελος του μπολονι τον θεωρουσα ως την καλυτερη λυση λογο συνθηκων.
αλλα προσπαθω να καταλαβω αυτους που σε εναν ΠΑΟΚ οικονομικα ισχυρο, με μοναδικο στοχο το πρωταθλημα πως μπορουν να εμπιστευτουν τις τυχες της ομαδες σε εναν προπονητη που για δεκα χρονια τουλαχιστον δεν ειναι σε επιπεδο πρωταθλητισμου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ανεξάρτητα απο όλα τα αλλα ,αυτά τα πήγαινε έλα κάθε 5 χρόνια του Αγγελου δεν κούρασαν ; Πάντα θα κάνουμε αυτήν την συζήτηση όταν ειναι να έρθει κάποιος καινούριος προπονητής ; Είχε τις ευκαιρίες του πέτυχε πολλά είχε και αποτυχίες τα συν φυσικά ειναι περισοτερα αλλα θα γίνει 80 χρόνων ο άγγελος και πάλι θα τον λέμε έλα να αναλαβεις τον ΠΑΟΚ ....ξένος όνομα με ΟΡΕΞΗ να δουλέψει αυτο θελουμε μακάρι να πετύχουμε στην επιλογή
paoki1985

desperando έγραψε:και μια και το εφερε η κουβεντα και αφου καταλαβαινω paoki1985 οτι εισαι ενας απο αυτους που πιστευουν πολυ στον Αγγελο, μπορεις να μου λυσεις μια απορεια? γιατι εφοσον ειναι τοσο μεγαλος προπονητης,ποτε δεν πηγε σε μια ομαδα στο εξωτερικο? γιατι ολη του η προπονητηκη καριερα σε υψηλο επιπεδο ειναι μια χρονια στον βαζελο και οι περιπετειες του με εναν προβληματικο ΠΑΟΚ? γιατι ειναι δεκα χρονια στα αζητητα και βολοδερνει σε κατι κυπρους και σε ομαδες που μοναδικος τους στοχος ειναι η σωτηρια?
υγ δεν ειμαι απο αυτους που εχουν προσωπικα εναντιον του και μπορω να πω οτι το περασμενο καλοκαιρι και μετα το τελος του μπολονι τον θεωρουσα ως την καλυτερη λυση λογο συνθηκων.
αλλα προσπαθω να καταλαβω αυτους που σε εναν ΠΑΟΚ οικονομικα ισχυρο, με μοναδικο στοχο το πρωταθλημα πως μπορουν να εμπιστευτουν τις τυχες της ομαδες σε εναν προπονητη που για δεκα χρονια τουλαχιστον δεν ειναι σε επιπεδο πρωταθλητισμου
Πρώτον θα σου πώ ότι ο Άγγελος δεν έχει manager.Δλδ ότι δουλειές κλείνει τις κλείνει μόνος του. Manager και γραφεία τέτοιου είδους πολύ σημαντικά για να σε προτείνουν σε άλλη χώρα. και γενικά. Είναι θεωρώ καθαρά επιλογή του να μη ψαχτεί για έξω. Και μην ξεχνας και τη γλώσσα έτσι.Σημαντικό κι αυτό. Επίσης να ξέρεις ότι ο Άγγελος όπου πάει θέλει να δουλεύει καθαρά χωρίς βρωμιές χωρίς μίζες σε manager χωρίς να του φορτώνουν παιχτες και πολλά άλλα που γίνονται στις περισσότερες ομάδες ειδικά της Ελλάδας-μιλάω για Παναθηναικό -Αεκ . Αλλά και έξω φυσικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paoki1985 έγραψε:
desperando έγραψε:
Δεν το λέω εγώ φίλε. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και κάποιος από τους διαχειριστές που είχαν την απορία πέρυσι που έγινε το γκάλοπ μεταξύ δονι- Άγγελου-άλλου κ πήρε 72% πώς γίνεται να διαλέγουν δονι(η διοικηση). Το γκάλοπ το είχε κάνει το Κολκας24. Επίσης να σε ενημερώσω ότι και πριν 2 βδομάδες η σελίδα fatgames είχε poll για το ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ στα επαγγελματικά χρόνια δλδ απο το 79' νομίζω και μετά και ο Άγγελος πήρε 48% και ο Santos 18%. Αυτά.
φιλε μου η στατιστικη ειναι μια περιεργη επιστημη,για παραδειγμα αν θελω μπορω να σου βγαλω δημοσκοπηση οτι πρωτο κομμα στην ελλαδα ειναι το κκε, ομως δεν παει να πει οτι η ερευνα μου και το αποτελεσμα της ειναι εγκυρο.
και οπως προειπα παραπανω και γω περυσι ημουν ενας απο αυτους που πιστευαν οτι καταλληλοτερη λυση ηταν ο αγγελος,αλλα τα δεδομενα απο περυσι εως φετος εχουν αλλαξει δραματικα προς το καλυτερο εννοειται.
οσο για το ποιος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης, να σημειωσω οτι επιτυχια συνηθως ειναι η κατακτηση τιτλων, αν υποθεσουμε οτι το μεγαλυτερο μερος των οπαδων που ψήφισαν εχουν ζησει μονο τα κυπελα του 2001 και 2003 λογο ηλικιας τοτε ειναι λογικο να ειναι πρωτος ο αγγελος καθως ο ντουσαν ειναι ολίγον μισητο πρόσωπο. αν βεβαια η ελλαδα δεν ηταν μπανανια και ηταν μια ευρωπαικη χωρα οπως οι αλλες, θα ειχα και ενα πρωταθλημα το 2010 και τοτε τα αποτελεσματα για το ποιος ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης θα ηταν λιγο διαφορετικα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paoki1985 έγραψε:
Πρώτον θα σου πώ ότι ο Άγγελος δεν έχει manager.Δλδ ότι δουλειές κλείνει τις κλείνει μόνος του. Manager και γραφεία τέτοιου είδους πολύ σημαντικά για να σε προτείνουν σε άλλη χώρα. και γενικά. Είναι θεωρώ καθαρά επιλογή του να μη ψαχτεί για έξω. Και μην ξεχνας και τη γλώσσα έτσι.Σημαντικό κι αυτό. Επίσης να ξέρεις ότι ο Άγγελος όπου πάει θέλει να δουλεύει καθαρά χωρίς βρωμιές χωρίς μίζες σε manager χωρίς να του φορτώνουν παιχτες και πολλά άλλα που γίνονται στις περισσότερες ομάδες ειδικά της Ελλάδας-μιλάω για Παναθηναικό -Αεκ . Αλλά και έξω φυσικά.
πολλοι ειναι αυτοι που δεν εχουν μανατζερ αλλα τελος παντων το προσπερναω αυτο.
μου λες οτι θελει να δουλευει καθαρα και χωρις μιζες και μανατζεριστικα κολπα ενω οι τελευταιες του ομαδες ηταν τα γιαννενα και ο πλατανιας?
σορρυ φιλε αλλα δεν ξερεις τιποτα για τον αγγελο,απλα υποθετεις. μπορω αν θες να σου φερω να μιλησεις με ποδοσφαιριστες του αγγελου να σου πουν μερικες αληθειες, γιατι τουλαχιστον αγιος οπως εσυ νομιζεις οτι ειναι δεν ειναι
paoki1985

desperando έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
πολλοι ειναι αυτοι που δεν εχουν μανατζερ αλλα τελος παντων το προσπερναω αυτο.
μου λες οτι θελει να δουλευει καθαρα και χωρις μιζες και μανατζεριστικα κολπα ενω οι τελευταιες του ομαδες ηταν τα γιαννενα και ο πλατανιας?
σορρυ φιλε αλλα δεν ξερεις τιποτα για τον αγγελο,απλα υποθετεις. μπορω αν θες να σου φερω να μιλησεις με ποδοσφαιριστες του αγγελου να σου πουν μερικες αληθειες, γιατι τουλαχιστον αγιος οπως εσυ νομιζεις οτι ειναι δεν ειναι
Πρώτον δε ξέρεις ποιός είμαι. Δεν ξέρεις καν τη σχέση έχω με τον Άγγελο. Ειλικρινά θέλω να μου τους φέρεις αυτούς τους παίχτες να τους γνωρίσω. Όποτε θα είσαι έτοιμος να ανταλλάξουμε mail και μετα κινητά. Να βρεθούμε όποτε θέλεις μαζί τους να δω τι θα μου πούνε. Θα καλέσουμε και τον Άγγελο να είναι και αυτός παρών. Γιατί του αρέσουν οι ντομπρες συζητήσεις. Οι @ρχιδ@τες. Όσο για το πως δούλεψε στον πλατανια και στον πας ρώτα να μάθεις καλά και μετά ξαναμιλάμε. Ρώτα λίγο και για την Εθνική Κύπρου τι έγινε και έφυγε. Τι πρσοσπαθούσαν να κάνουν. Πληροφορήσου λοιπόν καλά πάρε και έναν πρώην παίχτη του και πες μου να το κανονίσω να συναντηθούμε όλοι μαζι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δηλαδη εισαι της οικογενιας. τελος παντων σκοπος μου δεν ειναι να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε , αυτα που ηταν να καταλαβω τα καταλαβα και ισως και συ να καταλαβες αυτα που ηταν να καταλαβεις. ας το τελειωσουμε εδω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”