Νέος προπονητής

DAMANAKIS

Re: Απ: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

karlat85 έγραψε:Δεν απάντησε κανείς, γιατί καλές οι ίντριγκες, αλλά ας μιλήσουμε και λίγο για μπάλα, ποιος έλληνας είναι καλύτερος τακτικά του αγγέλου;

απαντησα πιο πανω!μαλον δεν το ειδες!ειπα οτι σαν κοουτς ειναι ο καλυτερος ελληνας!αλλο το ενα ομως κι αλλο το αλλο!
ariskatiforos

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ναι φιλε ημουν στο γηπεδο..απο 1-0 ανατροπη 1-2..αλλα συγχωρεσε με ποτε δε μπαινω σε θεωριες συνομωσιας...
ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει..και οι γιουχες δε μου λενε κατι..
σε παρακαλω αν εχεις να πεις κατι πες επι του πρακτεου και αγωνιστικου..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εφυγε ο δωνης(τον εδιωξαν κυριως οι οπαδοι) για να ερθει ο θρησκευομενος! :roll: την 11αδα ποιος θα την κανει αυτος ή ο πνευματικος :lol: :lol:
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

ariskatiforos έγραψε:ναι φιλε ημουν στο γηπεδο..απο 1-0 ανατροπη 1-2..αλλα συγχωρεσε με ποτε δε μπαινω σε θεωριες συνομωσιας...
ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει..και οι γιουχες δε μου λενε κατι..
σε παρακαλω αν εχεις να πεις κατι πες επι του πρακτεου και αγωνιστικου..

αγωνιστικα αν και πιστευω οτι ειναι καλος προπονητης,η τελευταια του φορα στην ομαδα ηταν απογοητευτικη!παντα την τελευταια εικονα δεν κραταμε?το πιο αχαρο αεροπλανικο ποδοσφαιρο με βοκολο να κανει παιχνιδι!δεν εχω και τις καλυτερες αναμνησεις!φυσικα εχει δικαιολογια τον γουμενο,αλλα θυμαμαι και κατι αλλα του στυλ,οποιος δεν ειναι με μενα δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.και εγω ειμαι ο Π.Α.Ο.Κ. και τετοια!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Τζαμπα συζηταμε,δεν έρχεται ο Άγγελος
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Αυτο που ο καθενας θελει να φερει ο ΠΑΟΚ τον προπονητη που γουσταρει αυτος και δεν θελει ουτε να ακουει για καποιον αλλον δεν συμβενει πιστευω σε καμοια αλλη σοβαρη ομαδα...Ειπαμε να εχουμε αποψη για καποια θεματα της ομαδας αυτος ειναι κ ενας λογος υπαρξης αυτου του site...Αλλα σταματηστε αυτο το στυλ "αυτος ειναι ο καλητερος γιατι το λεω εγω και εκεινος εκανε αυτο και ο αλλος το αλλο μπροστα στην 4 και αλλα τετοια" και οποιος θελει να γινεται παντα το δικο του ας βαλει στο κατω κατω 25 εκ. και ας παει να διοικησει...οποιον νομιζει καταλληλοτερο ο Σαββιδης ας προσλαβει και θα κριθει κ αυτος στην ωρα του οπως κριθηκε και ο προκατωχος του ο δωνης...Δεν νομιζω με αυτην την νοοτροποια μας πως κανουμε καλο στην ομαδα...

Παντα φιλικα κ Παοκτσιδικα!
:pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εάν εν έτη 2013 και ενώ έχει τεθεί ως στόχος το πρωτάθλημα εμείς μιλάμε για αγγελο στον ΠΑΟΚ τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εμενα παλι γιατι μαρεσει ο χαμηλων τονων γχ :?: :?: :?: :?: :?:

υ.γ. μπιελσα κτλ δεν ερχονται ελλαδα οποτε η λιμο τυπου ζαρντιμ και θα τον πληρωνεις και ενα μυριο το χρονο η ελληνα και εφοσον ο αγγελος με παυλαρα διπλα του διχαζει που δεν το καταλαβαινω αυτο βεβαια ..... μαλλον ο γχ μας κανει
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λοιπόν εγώ όντας μέγα και δηλωμένο Αγγελόσκυλο,δηλώνω πως ο προπονητής πρέπει να είναι ξένος με πολύ καλό βιογραφικό και δυνατό όνομα.

Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό (γιατί καλά είναι όλα στην θεωρία,αλλά στην πράξη ποιος θα έρθει στην Σουπερ κλίκα;;),τότε φέρτε τον Αγγελάρα να δούμε μπάλα και όλα τα χωριά να γονατίζουν στην Τούμπα στο 15.

Εάν τώρα φέρουμε κάναν άλλο σαλιάρη,δημοσιοσχετίστα,ντεμέρ προπονητή-κουράδα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Όσο για εσάς που δεν θέλετε Αγγελο έχω να σας ρωτήσω το εξής:

Ποιος προπονητής έφερε μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες και τίτλους στον ΠΑΟΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχουν μείνει δύο εντός έδρας αγώνες, θα έρθει άραγε ο Di Matteo...;

karlat85 έγραψε:Δεν απάντησε κανείς, γιατί καλές οι ίντριγκες, αλλά ας μιλήσουμε και λίγο για μπάλα, ποιος έλληνας είναι καλύτερος τακτικά του αγγέλου;
Γιατί, χάθηκαν οι ξένοι προπονητές;
Δεν είμαι ούτε φαν του Άγγελου, ούτε εκφέρω καμιά άποψη, διότι δεν έχω παρακολουθήσει ούτε ένα εννενηντάλεπτο ομάδας του Αναστασιάδη. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "κόλλησαν" μερικοί στον Άγγελο...

Αφήστε τη κουβέντα για τον Άγγελο διότι δύσκολα θα έρθει, και αγοράστε κρέμες..τα γόνατά σας θα *αμηθούν στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο για να υποδεχτείτε τον Bielsa! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ελατε ρε παιδια που θα ριξουμε λασπη στον Αγγελο.Αντρας με αρχ..... ουτε δημοσιεσ σχεσεις ουτε γλυψιματα.Και μπαλλα θα παιξουμε και αποδυτηρια θα εχουμε.Ποιος θα ερθει ο Μουρινιο η ο Αντσελοτι η ο Χιντιγκ;Αν ειναι να ερθει κανα παλτο καλυτερα ο ΑΓΓΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Για να ηρεμήσουν αυτοί που περιμένουν το Μουρίνιο και φρικάρουν στο άκουσμα του ονόματος του Άγγελου:

ΑΓΓΕΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΟΚ"
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν αναφέρεστε σε εμένα, να ξεκαθαρίσω πως για εμένα το

ξένος προπονητής = Mourinho

είναι άτοπη εξίσωση. Δεν ονειροπολώ.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

hitman έγραψε:Για να ηρεμήσουν αυτοί που περιμένουν το Μουρίνιο και φρικάρουν στο άκουσμα του ονόματος του Άγγελου:

ΑΓΓΕΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΟΚ"

Μέχρι τώρα είπε! Και μιλάει για επίσημη ενόχληση. Από αύριο μπορεί να "ενοχληθεί " από την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Roman σε παραπάνω ποστ αναφέρω ότι με τον άγγελο δεν κανείς το παραπάνω βήμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”