33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Eιναι αλλο πραγμα το να κατσει παγκο και αλλο το "φυγε χθες , αμπαλε "... :ugeek:
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα είμαι συνεπής.RoMaN έγραψε:
[youtube]1nWvZaTBuwQ[/youtube]
Για πάμε ν'ανεβούμε! Για πάμε να παίξουμε λίγη μπάλα!
- desperando
- Επικοινωνία:
Μερικοι πιανεστε απο μια κουβεντα που ειπε καποιος καποια στιγμη και επιχειρηματολογειτε πανω της...
κανεις δν ειπε σοβαρα...να φυγει επειδη εχει τατου η επειδη γραφει στο τουιτερ...ΚΑΝΕΙΣ δν το ειπε σοβαρα...
και καποιοι αυτην την κουβεντα την κανατε ευαγγελιο και το χρησιμοποιειτε σαν βαση να την πειτε στην αλλη πλευρα...
εν ολιγης...
Για τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου που σε 2-3 χρονια θα παιρνει πρωταθλημα(καλος εχοντων των πραγματων παντα) και ιδιος σε δυσκολα ευρωπαικα ματς με αρκετα δυνατους αντιπαλους πιστευω οτι ο Κλαους δν χωραει σε αυτην την 11αδα...καποιοι συμφωνουν με αυτο καποιοι οχι...τι να κανουμε τωρα...δν θα σφαχτουμε ΚΑΙ γι αυτο...
υ.γ. Και για να μην λεω μονο τι κακο εχει ο Κλαους αλλα και τι θελω εγω προσωπικα σαν φορ στον ΠΑΟΚ...θα ηθελα εναν παικτη στο στυλ του Μιετσελ...
κανεις δν ειπε σοβαρα...να φυγει επειδη εχει τατου η επειδη γραφει στο τουιτερ...ΚΑΝΕΙΣ δν το ειπε σοβαρα...
και καποιοι αυτην την κουβεντα την κανατε ευαγγελιο και το χρησιμοποιειτε σαν βαση να την πειτε στην αλλη πλευρα...
εν ολιγης...
Για τον ΠΑΟΚ που εχω στο μυαλο μου που σε 2-3 χρονια θα παιρνει πρωταθλημα(καλος εχοντων των πραγματων παντα) και ιδιος σε δυσκολα ευρωπαικα ματς με αρκετα δυνατους αντιπαλους πιστευω οτι ο Κλαους δν χωραει σε αυτην την 11αδα...καποιοι συμφωνουν με αυτο καποιοι οχι...τι να κανουμε τωρα...δν θα σφαχτουμε ΚΑΙ γι αυτο...
υ.γ. Και για να μην λεω μονο τι κακο εχει ο Κλαους αλλα και τι θελω εγω προσωπικα σαν φορ στον ΠΑΟΚ...θα ηθελα εναν παικτη στο στυλ του Μιετσελ...
Ετσι στυλ Μιετσελ....Με αυτα τα χαρακτηριστικα....Τοσο απλο....psykoman έγραψε:Μερικοι πιανεστε απο μια κουβεντα που ειπε καποιος καποια στιγμη και επιχειρηματολογειτε πανω της...
εν ολιγης...
- PAPA TSIBIKOS
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Για να παινέψουμε τα γένια μας (έχω ρε), θα πω ένα: το post μου πιάνει τόπο...
Θα επαναληφθεί!
ΔΕΝ θα κάνω τουμπεκί, για τους εξής λόγους:
1. Αν δεν postαρα τα clubάδικα, σιγά μη σκόραρε.
2. Πέρα από το γκολ και τις διαμαρτυρίες πριν το πέναλτυ και τη κίτρινή του, δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ άλλο από αυτόν! Ούτε συμμετοχή στην ανάπτυξη, ούτε τρίπλα.. Απλά το κλασσικό του με-τη-μία γκολ..
ΔΕΝ θα κάνω τουμπεκί, για τους εξής λόγους:
1. Αν δεν postαρα τα clubάδικα, σιγά μη σκόραρε.
2. Πέρα από το γκολ και τις διαμαρτυρίες πριν το πέναλτυ και τη κίτρινή του, δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ άλλο από αυτόν! Ούτε συμμετοχή στην ανάπτυξη, ούτε τρίπλα.. Απλά το κλασσικό του με-τη-μία γκολ..
RoMaN έγραψε:Για να παινέψουμε τα γένια μας (έχω ρε), θα πω ένα: το post μου πιάνει τόπο...Θα επαναληφθεί!
Συμφωνω..........Τουμπεκι δεν θα κανω ποτε και για κανεναν................
- teo4giannitsa
Μπα... ακολούθησε τη συμβουλή του TSIBIKOS μαλλον
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Ξυπνααααα!!!!!!!
Φαντάσου την εστία σαν να είναι μ##νί
Η διαφορά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι σήμερα ήταν ο Βούκιτς και όχι αυτός. Παίκτης που συμμετέχει στο παιχνίδι και όχι όπως τον Κλάους που είναι αόρατος. Εντάξει έβαλε το παστέλι αλλά μην τα παραλέτε.

-
vlachodeutsch