Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από shark4 »

Aυτο ακριβως εχω σκεφτει και εγω...Λες και ο ΠΑΟΚ αρχιζει και τελειωνει στα 2 αυτα ονοματα.... Και τα δειγματα γραφης που εχουν δωσει στο προσφατο παρελθον μονο συμπνοια και ομονοια δεν βγαζουν....

Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι η ενασχοληση του ( απο την εποχη της πρωτης προσεγγισης ) ξεκινησε με την παρουσια αυτων των 2 στην ΠΑΕ .... :?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εχουν το benefit of a doubt. ελπιζω να θελει συμπνοια για να παρουν μετα μαζι ποδι, οχι ενας ενας :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

shark4 έγραψε:Aυτο ακριβως εχω σκεφτει και εγω...Λες και ο ΠΑΟΚ αρχιζει και τελειωνει στα 2 αυτα ονοματα.... Και τα δειγματα γραφης που εχουν δωσει στο προσφατο παρελθον μονο συμπνοια και ομονοια δεν βγαζουν....

Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι η ενασχοληση του ( απο την εποχη της πρωτης προσεγγισης ) ξεκινησε με την παρουσια αυτων των 2 στην ΠΑΕ .... :?
καλα που δεν ξεκινησε με γουμενο και παγωνη
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Προφανώς ο Ιβάν στέκεται στο γεγονός ότι με αυτούς τους 2 ο ΠΑΟΚ πήγε για την υπέρβαση στο κοντινό παρελθόν.

Σε συνδυασμό με το ότι υπήρξαν και στελέχη της Εθνικής του 2004.

Και σε αυτά προσθέστε και τη λογική του "θα σας ενώσω όλους υπό τη σκέπη μου", από την οποία προφανώς και διακατέχεται ο Ιβάν.
mitsogrande

Δημοσίευση από mitsogrande »

Ο ΠΑΟΚ για «el Loco»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, παίρνει σοβαρό προβάδισμα έναντι όλων των άλλων υποψηφίων, στην κούρσα για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημάνει πανηγυρική επιβεβαίωση της ειδησεογραφίας μας! Το www.fatgames.gr σας είχε ενημερώσει από τις 6 Μαΐου πως ο «el Loco» του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, ο ιδιόμορφος χαρακτήρας αλλά και η μεγάλη προσωπικότητα, προτάθηκε και αρέσει. Αυτό το ενδιαφέρον λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εξελίχθηκε.

Το γεγονός της παραμονής του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι άσχετο ούτε συμπτωματικό. Ο στρατηγικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου, αναμένεται να ταξιδέψει (αν δεν το έχει ήδη κάνει…) τις επόμενες ώρες για να προχωρήσει και αν είναι δυνατόν, να «τελειώσει» την ιστορία. Ο Μπιέλσα δεν είναι φυσικά εύκολη περίπτωση. Ομάδες από την Ευρώπη (Παρί, Νάπολι κλπ), από την Λατινική Αμερική (Κόλο Κόλο και μια σειρά από εθνικές ομάδες), θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, μιας και λήγει η συνεργασία του με την Μπιλμπάο.

Είναι βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ επιδιώξει να ολοκληρώσει την υπόθεση του προπονητή μέσα στην εβδομάδα. Μένει η οριστική εξέλιξη που θα επιβεβαιώσει ή όχι τον ερχομό ενός τεράστιου ονόματος στη Θεσσαλονίκη.

http://www.fatgames.gr/ArticlesThema.asp?strCodeID=660
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καποιος μου κανει πλακα για Μπιελσα ετσι.. :lol: :lol: :lol:

Θρασο εσυ;
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ε ναί ρε, πολύ μυαλό θέλει;; Για ποιό λόγο έτρεχε στην Ιβηρική ο Σιστιακόφ;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

hitman έγραψε:
Και σε αυτά προσθέστε και τη λογική του "θα σας ενώσω όλους υπό τη σκέπη μου", από την οποία προφανώς και διακατέχεται ο Ιβάν.
θα σας ενωσω ολους υπο την τσεπη μου..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ετρεχε;γιατι απ οτι διαβαζουμε εμεινε θεσσαλονικη μεχρι να τελειωσουν τα καναπεδακια που ετοιμαζε για τους παικτες μετα το ματς με το γιαννενο..του χουν μεινει καμια 50ρια απ οτι λεγεται, εχει μπουκωσει ο ανθρωπας :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με τα νεύρα μας παίζουν , όσοι βγάζουν στη φόρα τέτοια δημοσιεύματα .

Τον θέλουν η Νάπολι , η Παρι αλλά παρόλαυτα θα τον πείσει ο Γκερμαν ...

με το πόνο μας παίζουν , δεν εξηγείται αλλιώς
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

στανταρ κατι παιζουν μαν :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

To fatgames μεταφράζεται και "Παιχνίδια χοντρών" ? :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τζαντζαράς speaking.Από άποψη σοβαρότητας, ειδικά για δεδομένα αθλητ(ηρ)ι(α)κής δημοσιογραφίας - ενημέρωσης, σε σχέση με τη συντριπτική πλειονότητα εκεί όξω, τον θεωρώ αξιοπρεπή. Το συγκεκριμένο πάντως ομολογώ πως διστάζω να αρχίσω έστω να το σκέφτομαι σαν πιθανότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 22 Μάιος 2013, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Ναπολι κ Παρι θελουν κ τον Ραφα Μπενιτεθ....Υπαρχει ελπις....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”