Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:δεν περιμενα να πω ποτε κατι τετοιο καθως θεωρω οτι με αγγελο δεν πας και πολυ μπροστα.αλλα αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ σοφτ.αναθεμα αν υπαρχει εστω ενας που να νοιωθει ΠΑΟΚ εκει μεσα.
χαρακτηρας μηδεν.παθος μηδεν.κινητρο μηδεν.ηρεμια μηδεν.
βεβαια τι δουλεια θα κανει ενας προπονητης που ακομα αρνειται να εχει γυμναστες και βοηθους στο 2013 δεν ξερω.
αλλα μαλλον χρειαζεται καποιος να προσδωσει δυναμισμο και παθος.
υγ. α ρε δονι τι μας εκανες..
υγ2.οφτοπικ λιγο αλλα νοιωθω οτι γιναμε βλαχονεοπλουτοι με το καλημερα.ο ΠΑΟΚ δεν εβαζε παικτες στο ψυγειο.θες γιατι δεν ειχε ποτε λεφτα να τους διωξει.θες γιατι ειχε εναν σεβασμο.θες γιατι ολοι εφευγαν απληρωτοι αλλα ελεγαν σχεδον παντα τα καλυτερα ακομα και ετσι.τωρα απο τοτε που ηρθε το δονι και τα λεφτα(με τις πλατες ολης της διοικησης) η μιση ομαδα ειναι στο ψυγειο.πως να ξαναγινει ομαδα αυτο το πραμα.ουτε ο αγγελος μας σωζει.παλι θα διχαστουμε.ισως μονο ο κοπερφιλντ.
Ενίσταμαι επί των εντόνων γραμμάτων, συμφωνώ δε με τα υπόλοιπα.
"Ο Π.Α.Ο.Κ." δεν βάζει στο ψυγείο παίχτες, αλλά ο Σαββίδης...
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

xrisitsapa έγραψε:
jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.

τον Αγγελο τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και γνωσιακα και συμπεριφορικα. ας ερθει στην Κ20. στη πρωτη ομαδα θεωρω αστειο να μιλαμε ακομη γι αυτον.
Παντως δεν φανηκε κατι τετοιο ουτε στα Γιαννενα, ουτε στον Πλατανια. Και μιλωντας με ανθρωπους στα Γιαννενα, εχουν να λενε και για την δουλεια του και για την προπονηση του.
Ειναι ασχημο να κρινουμε καποιον απο την εμφανιση του και οχι απο το εργο του. Ο Αγγελος ειναι απο αυτους που εχει αφησει εργο οπου κι αν πηγε, σε μικρες και μεγαλες ομαδες. Δεν εχει καμια σημασια αν ειναι ΠΑΟΚτσης ή οχι, σημασια εχει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης.
Αν ειναι να φερουν καποιον αγνωστο Χ, καλυτερα τον Αγγελο που δεν θελει και 1εκ. , και ας το δωσει το εκατομμυριο ο Ιβαν για παικτες.
δηλαδη εχεις γνωσεις προπονητη και συγκρινεις ποιος ειναι ξεπερασμενος η απλα εισαι ειδικος του fm και οταν καποιος σου λεει τι γνωμη του μαγκια σου ειναι να απαντας με επιχειρηματα και οχι με μαζεψου , ακομα και αν εχεις δικιο το χανεις για μεναειναι λαθος να ερθει τωρα ο αγγελος ,επρεπε να ερθει με το που εφυγε ο δωνης τωρα ειναι αργα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αν ειχαμε τον αγγελο το μονο που ξερω ειναι οτι τωρα θα ειχαμε 10 βαθμους και θα κουνουσαμε σεντονι....

αλλα γιναμε σαν τους λαρισαιους με τα καγιεν...που πας ρε που θες και μπιελσα και ντι ματεο και και και....ξυπνατε μονο δυο προπονητες υπαρχουν για τον ΠΑΟΚ του σημερα ο ενας ειναι στην εθνικη και ο αλλος ειναι θεσνικη για διακοπες αλλα ξεχασα εκτος απο θρησκος εχει και κολητηλικια με τον ΓΚΑΡΣΙΑ και αυτο ενοχλει τους οδηγους καγιεν....

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οταν γραφεις κατι για καποιον, οφειλεις να χεις παρακολοηθησει τι εχει ειπωθει (αν θες να σε παρει στα σοβαρα).επειδη δεν μπηκες στον κοπο, το κανω για σενα.
Τα άσχημα του Άγγελου ποια είναι ρε φίλε για πες μου? Συγνώμη αλλά αστεία είναι αυτά που λες. Εσύ ποιός είσαι που λες ότι τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο και γνωσιακά και συμπεριφορικά(????κάτι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοείς)? Είσαι προπονητής? Αυτή η καραμέλα που σας έχουν μάθει τα παπαγαλάκια να λέτε ότι είναι πρώην προπονητής. Από που και ως πού ρε? Έχεις ακόυσει κανέναν προπονητή να λέει τέτοια λαλακία? Μάθατε κάτι να λέτε και το λέτε. Σε πληροφορώ φίλε μου λοιπόν ότι δυστυχώς για σένα ο Άγγελος ενημερώνετε συνεχώς για καινούργιες τακτικές προπόνησης και καινούργιους τρόπος προπόνησης. Και να ξέρεις ότι προπονητές μπορούν να γίνουν πολλοί. Αυτό που έχει ο Άγγελος το έχουν λίγοι προπονητές μέσα στο παιχνίδι. Συν την ψυχολογία των παιχτών. Αυτό δεν παλιώνει ούτε μαθαίνεται σε σεμινάρια.
οταν καποιος μου απευθυνει τον λογο σε τετοιο υφος λες και ειμαι κανα παιδακι 5 χρονων που σχηματιζω αποψη απο τα παπαγαλακια, αποκαλυπτοντας μου παραλληλα την "πραγματικη αληθεια" για το ποιος ειναι ο Αγγελος, δεν αξιζει τιποτα παραπανω απο ενα "μαζεψου".

για να μαι ειλικρινης και το δικο σου υφος δεν αξιζε κατι παραπανω.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

jibbie έγραψε:οταν γραφεις κατι για καποιον, οφειλεις να χεις παρακολοηθησει τι εχει ειπωθει (αν θες να σε παρει στα σοβαρα).επειδη δεν μπηκες στον κοπο, το κανω για σενα.
Τα άσχημα του Άγγελου ποια είναι ρε φίλε για πες μου? Συγνώμη αλλά αστεία είναι αυτά που λες. Εσύ ποιός είσαι που λες ότι τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο και γνωσιακά και συμπεριφορικά(????κάτι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοείς)? Είσαι προπονητής? Αυτή η καραμέλα που σας έχουν μάθει τα παπαγαλάκια να λέτε ότι είναι πρώην προπονητής. Από που και ως πού ρε? Έχεις ακόυσει κανέναν προπονητή να λέει τέτοια λαλακία? Μάθατε κάτι να λέτε και το λέτε. Σε πληροφορώ φίλε μου λοιπόν ότι δυστυχώς για σένα ο Άγγελος ενημερώνετε συνεχώς για καινούργιες τακτικές προπόνησης και καινούργιους τρόπος προπόνησης. Και να ξέρεις ότι προπονητές μπορούν να γίνουν πολλοί. Αυτό που έχει ο Άγγελος το έχουν λίγοι προπονητές μέσα στο παιχνίδι. Συν την ψυχολογία των παιχτών. Αυτό δεν παλιώνει ούτε μαθαίνεται σε σεμινάρια.
οταν καποιος μου απευθυνει τον λογο σε τετοιο υφος λες και ειμαι κανα παιδακι 5 χρονων που σχηματιζω αποψη απο τα παπαγαλακια, αποκαλυπτοντας μου παραλληλα την "πραγματικη αληθεια" για το ποιος ειναι ο Αγγελος, δεν αξιζει τιποτα παραπανω απο ενα "μαζεψου".

δεκτο οτι ο αγγελος για σενα δεν κανει ποιος σου κανει δε μας λες για να γινει κουβεντα αλλωστε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε μην τρωγεστε ετσι παλι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει παρα μονο στα πλαισια μιας φιλολογικης συζητησης με πολλες παραμετρους αγνωστες σε μας, οπως π.χ. το μπατζετ για προπονητη, το συνολικο μπατζετ για το ποδοσφαιρικο τμημα, το τι ποδοσφαιρο θελουμε να παιξουμε (και δεν εννοω αν θα ναι 3-10-4 η 1-1-1 προφανως), το πλανο για τις ακαδημιες, ακομη και ενδεχομενες σκεψεις για ανακατασκευη της Τουμπας και μετακομιση σε αλλο γηπεδο καθως και το ποιο γηπεδο θα ειναι αυτο, η σχεση που θελει να χει η ΠΑΕ με τον Τυπο, τους μανατζερ κτλ.

ολα αυτα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι πληροφορια προσβασιμη στο μεσο φιλαθλο και ως εκ τουτου ελαχιστα πραγματα μπορει κανεις να προτεινει σε οτι αφορα συγκεκριμενα ονοματα. μπορει ομως καποιος με καποια σχετικη ασφαλεια να εκφερει μια -προσωπικη παντα- αποψη για το αν ενας προπονητης που εχει περασει απ τον παγκο της ομαδας κ ξερουμε πανω κατω ποιος ειναι, ειναι ο καταλληλοτερος για ν αναλαβει την ομαδα οχι για τα πλεηοφ, αλλα για να τρεξει το καινουριο προτζεκτ.

ελπιζω να σε καλυψα αν και ξερω οτι ηθελες ονομα (η καψουρα μου ωστοσο ειναι γνωστη) ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σαντοσκυλο?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol: οχι μαν, αλλα τον συγκεκριμενο τον αγαπησα οπως κ να χει :(

ασχετο, che4 το ποστ μου ετυχε να ναι κατω απ το δικο σου χωρις παραθεση στο ποστ του don pablo, στον οποιον αναφερομουν. μετα διαβασα για τις καγιεν :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω παλι σπαω το κεφαλι μου κ αλλο δε βρισκω..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Σαντος εχει πολλα check στα κουτακια με τις απαντησεις που δινω στις πιο πανω ερωτησεις που θετω για το τι προτζεκτ ψαχνουμε για τον ΠΑΟΚ που ερχεται. στην παρουσα φαση ομως -ισως και για καλο-δεν ειναι διαθεσιμος.

δεν εχω καταλαβει ομως τι ΠΑΟΚ ψαχνει ο Ιβαν. Με προπονητικο Μπαγερν, γηπεδο Γιουβε, προπονητη που παιρνει χαρτακι και παικτες αναλωσιμους ανα πασα στιγμη; :twisted:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

jibbie έγραψε::lol: οχι μαν, αλλα τον συγκεκριμενο τον αγαπησα οπως κ να χει :(

ασχετο, che4 το ποστ μου ετυχε να ναι κατω απ το δικο σου χωρις παραθεση στο ποστ του don pablo, στον οποιον αναφερομουν. μετα διαβασα για τις καγιεν :lol:
ε ναι ρε αδερφε δεν το βλεπω να ερχεται ο ντι ματεο πως να το κανουμε ας προσγειωθουμε και σωστο ειναι αυτο που λες για το μπατζετ κτλ. αυτο εννοω και γω για αγγελο τζαμπα ο γχ τζαμπα και ο αγγελος απλα ειναι προπονητης ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

jibbie έγραψε:ο Σαντος εχει πολλα check στα κουτακια με τις απαντησεις που δινω στις πιο πανω ερωτησεις που θετω για το τι προτζεκτ ψαχνουμε για τον ΠΑΟΚ που ερχεται. στην παρουσα φαση ομως -ισως και για καλο-δεν ειναι διαθεσιμος.

δεν εχω καταλαβει ομως τι ΠΑΟΚ ψαχνει ο Ιβαν. Με προπονητικο Μπαγερν, γηπεδο Γιουβε, προπονητη που παιρνει χαρτακι και παικτες αναλωσιμους ανα πασα στιγμη; :twisted:
μαλλον
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι μαλλον ρε barlow? Επηρεασε κανεις ολη τη χρονια το Δωνη στο σχηματισμο ενδεκαδας; το ΓΧ μηπως; Επιτελους .
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

rain, το "δινει χαρτακι" (η χρηση του εκ μερους μου τουλαχιστον) αναφερεται γενικοτερα στον επηρεασμο του εργου του προπονητη, οχι απαραιτητα στο να του πει ποιον παικτη θα βαλει να παιξει. αν φτασουμε σ αυτο το σημειο επεμβατικοτητας τοτε καληνυχτα..

σε οτι αφορα τον επηρεασμο του εργου του προπονητη νομιζω οτι τελευταια εχει δωσει δειγματα ο Σαββιδης οτι ειναι επιρρεπης στον "παλαιοπαραγοντισμο" :twisted:

ελπιζω να μαι υπερβολικος :lol:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

jibbie έγραψε:οταν γραφεις κατι για καποιον, οφειλεις να χεις παρακολοηθησει τι εχει ειπωθει (αν θες να σε παρει στα σοβαρα).επειδη δεν μπηκες στον κοπο, το κανω για σενα.

α καταλαβα ,μαγκας απο πληκτρολογιο ,εγιιινννεεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”