Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Φίλε jibbie δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι θυμάσαι από τον Άγγελο. Δε ξερω και τι κριτήρια έχεις για το ποιός είναι κατάλληλος προπονητής για τον ΠΑΟΚ και γενικά τι κριτήρια έχεις για τον ποιος είναι καλός προπονητής. Δε ξέρω τι αντιπάθεια έχεις όπως και κάποιοι άλλοι απέναντι στον Άγγελο. Δε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Μπορώ να σου πω πάρα πολλά επιχειρήματα σε ότι μου πεις και για τον Άνθρωπο και για τον Προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη! Απλά δεν αντέχω αυτά τα γελάκια και αυτές τις ειρωνείες. Και να ξέρεις ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από όσο φαντάζεσαι! Πολύ περισσότερο από μένα από σένα και από πολλούς άλλους.
don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
τον Αγγελο τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και γνωσιακα και συμπεριφορικα. ας ερθει στην Κ20. στη πρωτη ομαδα θεωρω αστειο να μιλαμε ακομη γι αυτον.
τον Αγγελο τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και γνωσιακα και συμπεριφορικα. ας ερθει στην Κ20. στη πρωτη ομαδα θεωρω αστειο να μιλαμε ακομη γι αυτον.
-
Τον Άγγελο τον συνοδεύει το ηλίθιο-ψευδές-παραπλανητικό "θα διχάσει"
Λες και ο Παράσχος,ο Σάντος,ο Μπόλονι,ο Δ'ωνης δεν δίχασαν....
Λες και ο Παράσχος,ο Σάντος,ο Μπόλονι,ο Δ'ωνης δεν δίχασαν....
jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
+100
- PAPA TSIBIKOS
+1000jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
Φερτε πισω τον Αγγελο,ηρθε ηδη ο Ζαγορακης,το παλεψαμε για Σαντος,μην ξεχασουμε φυσικα τον Γκαρσια και να το παλεψουμε για Σορλεν,Βιτολο, Κοντρερας και και και.Αυτη η πρωτοφανης ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΠΑΟΚ να επενδυσει στο καινουριο οταν μαλιστα για πρωτη φορα υπαρχει αυτο που ελειπε παντα,το χρημα,εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ.Μια ζωη το ακουω αλλα με την πρωτη ευκαιρια πολλοι το ξεχνανε.ΟΧΙ αλλο ξαναζεσταμενο φαγητο,Ημαρτον πια.Δεν θελω αλλους παοκτσιδες,δεν θελω αλλους βετερανους ουτε στην διοικηση,ουτε στην ομαδα,δωστε οραμα στον κοσμο για κατι πραγματικα καινουριο.Νεος ξενος προπονητης,νεοι παικτες και νεοι διοικουντες,ανατριχιαζω και μονο οταν ακουω οτι παιρνει πανω του το αγωνιστηκο ποιος;;; Ο Ζαγορακης για να συνεχισει το θεαρεστο εργο του που μας εφτασε ενα βημα απο την διαλυση,α ναι ξεχασα,ειχαμε ευρωπαικες επιτυχιες,τετοιες ειχε και ο ρουλης...
jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
Τα άσχημα του Άγγελου ποια είναι ρε φίλε για πες μου? Συγνώμη αλλά αστεία είναι αυτά που λες. Εσύ ποιός είσαι που λες ότι τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο και γνωσιακά και συμπεριφορικά(????κάτι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοείς)? Είσαι προπονητής? Αυτή η καραμέλα που σας έχουν μάθει τα παπαγαλάκια να λέτε ότι είναι πρώην προπονητής. Από που και ως πού ρε? Έχεις ακόυσει κανέναν προπονητή να λέει τέτοια λαλακία? Μάθατε κάτι να λέτε και το λέτε. Σε πληροφορώ φίλε μου λοιπόν ότι δυστυχώς για σένα ο Άγγελος ενημερώνετε συνεχώς για καινούργιες τακτικές προπόνησης και καινούργιους τρόπος προπόνησης. Και να ξέρεις ότι προπονητές μπορούν να γίνουν πολλοί. Αυτό που έχει ο Άγγελος το έχουν λίγοι προπονητές μέσα στο παιχνίδι. Συν την ψυχολογία των παιχτών. Αυτό δεν παλιώνει ούτε μαθαίνεται σε σεμινάρια.
Πάντως αυτή η εμμονή του στις συνεντεύξεις τύπου στην Παναγία και στο πνευματικό του καταντάει κουραστική νομίζω ότι παλιότερα δεν τα έλεγε αυτά τόσο συχνά
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος "παραξενεύει" περισσότερο λένε και ισχύει. Πόσο μάλλον για τον Άγγελο που ήταν από τη νιότη του ιδιαίτερος χαρακτήρας και ειλικρινής μέχρι παρεξηγήσεως.
E ναι έχει υπερβολική αγάπη για ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ και ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Που είναι το κακό? Κ που ενοχλεί αυτό?eorptol έγραψε:Πάντως αυτή η εμμονή του στις συνεντεύξεις τύπου στην Παναγία και στο πνευματικό του καταντάει κουραστική νομίζω ότι παλιότερα δεν τα έλεγε αυτά τόσο συχνά
Πάντως φίλε μου αυτός έχει πάντα τα κάκαλα να αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη( φταίει δε φταίει) και όχι να την ρίχνει στους παίχτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki1985 την Τρί 21 Μάιος 2013, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαζεψου.paoki1985 έγραψε:jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
Τα άσχημα του Άγγελου ποια είναι ρε φίλε για πες μου? Συγνώμη αλλά αστεία είναι αυτά που λες. Εσύ ποιός είσαι που λες ότι τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο και γνωσιακά και συμπεριφορικά(????κάτι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοείς)? Είσαι προπονητής? Αυτή η καραμέλα που σας έχουν μάθει τα παπαγαλάκια να λέτε ότι είναι πρώην προπονητής. Από που και ως πού ρε? Έχεις ακόυσει κανέναν προπονητή να λέει τέτοια λαλακία? Μάθατε κάτι να λέτε και το λέτε. Σε πληροφορώ φίλε μου λοιπόν ότι δυστυχώς για σένα ο Άγγελος ενημερώνετε συνεχώς για καινούργιες τακτικές προπόνησης και καινούργιους τρόπος προπόνησης. Και να ξέρεις ότι προπονητές μπορούν να γίνουν πολλοί. Αυτό που έχει ο Άγγελος το έχουν λίγοι προπονητές μέσα στο παιχνίδι. Συν την ψυχολογία των παιχτών. Αυτό δεν παλιώνει ούτε μαθαίνεται σε σεμινάρια.
Αυτή είναι η απάντηση σου σε όλα αυτά που σε ρώτησα? Οκ.jibbie έγραψε:μαζεψου.paoki1985 έγραψε:jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
δεν περιμενα να πω ποτε κατι τετοιο καθως θεωρω οτι με αγγελο δεν πας και πολυ μπροστα.αλλα αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ σοφτ.αναθεμα αν υπαρχει εστω ενας που να νοιωθει ΠΑΟΚ εκει μεσα.
χαρακτηρας μηδεν.παθος μηδεν.κινητρο μηδεν.ηρεμια μηδεν.
βεβαια τι δουλεια θα κανει ενας προπονητης που ακομα αρνειται να εχει γυμναστες και βοηθους στο 2013 δεν ξερω.
αλλα μαλλον χρειαζεται καποιος να προσδωσει δυναμισμο και παθος.
υγ. α ρε δονι τι μας εκανες..
υγ2.οφτοπικ λιγο αλλα νοιωθω οτι γιναμε βλαχονεοπλουτοι με το καλημερα.ο ΠΑΟΚ δεν εβαζε παικτες στο ψυγειο.θες γιατι δεν ειχε ποτε λεφτα να τους διωξει.θες γιατι ειχε εναν σεβασμο.θες γιατι ολοι εφευγαν απληρωτοι αλλα ελεγαν σχεδον παντα τα καλυτερα ακομα και ετσι.τωρα απο τοτε που ηρθε το δονι και τα λεφτα(με τις πλατες ολης της διοικησης) η μιση ομαδα ειναι στο ψυγειο.πως να ξαναγινει ομαδα αυτο το πραμα.ουτε ο αγγελος μας σωζει.παλι θα διχαστουμε.ισως μονο ο κοπερφιλντ.
χαρακτηρας μηδεν.παθος μηδεν.κινητρο μηδεν.ηρεμια μηδεν.
βεβαια τι δουλεια θα κανει ενας προπονητης που ακομα αρνειται να εχει γυμναστες και βοηθους στο 2013 δεν ξερω.
αλλα μαλλον χρειαζεται καποιος να προσδωσει δυναμισμο και παθος.
υγ. α ρε δονι τι μας εκανες..
υγ2.οφτοπικ λιγο αλλα νοιωθω οτι γιναμε βλαχονεοπλουτοι με το καλημερα.ο ΠΑΟΚ δεν εβαζε παικτες στο ψυγειο.θες γιατι δεν ειχε ποτε λεφτα να τους διωξει.θες γιατι ειχε εναν σεβασμο.θες γιατι ολοι εφευγαν απληρωτοι αλλα ελεγαν σχεδον παντα τα καλυτερα ακομα και ετσι.τωρα απο τοτε που ηρθε το δονι και τα λεφτα(με τις πλατες ολης της διοικησης) η μιση ομαδα ειναι στο ψυγειο.πως να ξαναγινει ομαδα αυτο το πραμα.ουτε ο αγγελος μας σωζει.παλι θα διχαστουμε.ισως μονο ο κοπερφιλντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 21 Μάιος 2013, 20:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Και εγώ δεν το περίμενα αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!
Ο πνιγμένος από τα μυαλά του πίανεται!!!!
Ο πνιγμένος από τα μυαλά του πίανεται!!!!
-
Παντως δεν φανηκε κατι τετοιο ουτε στα Γιαννενα, ουτε στον Πλατανια. Και μιλωντας με ανθρωπους στα Γιαννενα, εχουν να λενε και για την δουλεια του και για την προπονηση του.jibbie έγραψε:don't worry, τον εζησα τον Αγγελο και στα καλα και στα ασχημα.
Ειναι ασχημο να κρινουμε καποιον απο την εμφανιση του και οχι απο το εργο του. Ο Αγγελος ειναι απο αυτους που εχει αφησει εργο οπου κι αν πηγε, σε μικρες και μεγαλες ομαδες. Δεν εχει καμια σημασια αν ειναι ΠΑΟΚτσης ή οχι, σημασια εχει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης.
Αν ειναι να φερουν καποιον αγνωστο Χ, καλυτερα τον Αγγελο που δεν θελει και 1εκ. , και ας το δωσει το εκατομμυριο ο Ιβαν για παικτες.