Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Πάντως τα σπορ άρχισαν να αβανταρουν Άγγελο και κάποιοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ,ξένο προπονητή με όνομα και όρεξη για δουλειά θελουμε ο άγγελος ήταν πολύ καλός για μας κάποτε όχι τώρα
Παντως εντυπωση προκαλει το γεγονος οτι απο πλευρας ΠΑΕ , δεν ακουγεται το παραμικρο για τον νεο προπονητη.... Και να το ανακοινωναν ποιος θα ηταν την επομενη χρονια , δεν νομιζω οτι θα δημιουργουσε προβληματα....
Ισως μαλιστα να αποτελουσε και ενα περαιτερω κινητρο για τους παικτες , ωστε να αποδειξουν την αξια τους , να ισχυροποιησουν την θεση τους και τα λοιπα....
Ουτε παλι η ανακοινωση ενος ονοματος θα μπορουσε να διαταραξει τις ισορροπιες απο την στιγμη που δεν υπαρχει πια προπονητης στην ομαδα...
Τελος παντων ...Ειδωμεν...
Ισως μαλιστα να αποτελουσε και ενα περαιτερω κινητρο για τους παικτες , ωστε να αποδειξουν την αξια τους , να ισχυροποιησουν την θεση τους και τα λοιπα....
Ουτε παλι η ανακοινωση ενος ονοματος θα μπορουσε να διαταραξει τις ισορροπιες απο την στιγμη που δεν υπαρχει πια προπονητης στην ομαδα...

Άποψη σου. Λανθασμένη όμως.eorptol έγραψε:Πάντως τα σπορ άρχισαν να αβανταρουν Άγγελο και κάποιοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ,ξένο προπονητή με όνομα και όρεξη για δουλειά θελουμε ο άγγελος ήταν πολύ καλός για μας κάποτε όχι τώρα
και αυτο που λες ομως ειναι αποψη σου. δεν σημαινει οτι ειναι σωστη και του αλλουνου λαθος.για σενα μπορει να ειναι λαθος για αλλον οχι
Ετσι ειναι παράξενο που δεν ακούγετε τίποτεshark4 έγραψε:Παντως εντυπωση προκαλει το γεγονος οτι απο πλευρας ΠΑΕ , δεν ακουγεται το παραμικρο για τον νεο προπονητη.... Και να το ανακοινωναν ποιος θα ηταν την επομενη χρονια , δεν νομιζω οτι θα δημιουργουσε προβληματα....
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς δεν έχουν βρει κάποιον, ή κάνουν το λάθος και περιμένουν μήπως πάμε Ch.L. για να έχουν ένα επιπλέον διαπραγματευτικό ατού στα χέρια τους πριν κάνουν τις επίσημες επαφές...
[quote="jibbie"]21/05/2013 κ μιλαμε για τον Αγγελο;
[/quote
Θα σχολίαζα για το γέλιο σου αλλά δεν υπάρχει λόγος

Θα σχολίαζα για το γέλιο σου αλλά δεν υπάρχει λόγος
σχόλιο έκανες ήδη, αν θες να κανεις κ επι του θεματος ελευθερα, δε θα παρεξηγηθω..ακου εκει Αναστασιαδης 

Ο καθένας έχει την άποψη του, μην χαλιέστε άδικα.
Ο Άγγελος έρχεται σαν τρελός χωρίς χρήματα, χωρίς τίποτα.
Γιατί έχει κάποιες αξίες που τις σέβεται εν αντιθέση με άλλους.
Ο Αναστασιάδης αν έρθει θα ζητήσει ένα πράγμα, την παρουσία Γκαρσία δίπλα του...αλλά δεν θα πω άλλα για να μην πει κανείς ότι λαϊκίζω..
Ο Αναστασιάδης αν έρθει θα ζητήσει ένα πράγμα, την παρουσία Γκαρσία δίπλα του...αλλά δεν θα πω άλλα για να μην πει κανείς ότι λαϊκίζω..
Μοικαν ασφαλώς και δεν είναι θέμα λαικισμού.... εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό αυτό που αναφέρεις.
Προσωπικά θα ήθελα να μη δώσουν και πολλή σημασία στο κόσμο και στις προτιμήσεις του. Αν πιστεύουν ότι ο Αγγελός είναι οκ , ας τον φέρουν. Αν νομίζουν ότι ο γδ είναι καλός, ας τον φέρουν. Αν νομίζουν ότι ο Μπιέλσα είναι ο κατάλληλος ας τον φέρουν. Η ο Σάντος , ή ο Σουλης Παπαδοπουλος
Για να μη παρεξηγηθώ , η έννοια του καλού-καλύτερου προπονητή είναι αρκετά αντικειμενική και δε χωρά ιδιαίτερης παρερμηνείας. Αυτό όμως που σηκώνει ατέλειωτη συζήτηση είναι το προτζεκτ για το οποίο είναι κατάλληλος ο κάθε προπονητής , το value for money , η αποδοχή από το κόσμο κλπ.
Εμένα προσωπικά ο Άγγελος πάντα μου έκανε και πάντα θα μου κάνει μόνο και μόνο επειδή νιώθει από ΠΑΟΚ και γιατί είναι γνήσιος . Αν είχε μυαλό - δημόσιες σχέσεις - διπλωματία , θα είχε εντελώς διαφορετική καριέρα.
Προσωπικά θα ήθελα να μη δώσουν και πολλή σημασία στο κόσμο και στις προτιμήσεις του. Αν πιστεύουν ότι ο Αγγελός είναι οκ , ας τον φέρουν. Αν νομίζουν ότι ο γδ είναι καλός, ας τον φέρουν. Αν νομίζουν ότι ο Μπιέλσα είναι ο κατάλληλος ας τον φέρουν. Η ο Σάντος , ή ο Σουλης Παπαδοπουλος
Για να μη παρεξηγηθώ , η έννοια του καλού-καλύτερου προπονητή είναι αρκετά αντικειμενική και δε χωρά ιδιαίτερης παρερμηνείας. Αυτό όμως που σηκώνει ατέλειωτη συζήτηση είναι το προτζεκτ για το οποίο είναι κατάλληλος ο κάθε προπονητής , το value for money , η αποδοχή από το κόσμο κλπ.
Εμένα προσωπικά ο Άγγελος πάντα μου έκανε και πάντα θα μου κάνει μόνο και μόνο επειδή νιώθει από ΠΑΟΚ και γιατί είναι γνήσιος . Αν είχε μυαλό - δημόσιες σχέσεις - διπλωματία , θα είχε εντελώς διαφορετική καριέρα.
- ΑποστόληςΑ
moican4 έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του, μην χαλιέστε άδικα.
ελπιζω να μην προετοιμαζεις το εδαφος για αφιξη του..δε θα τ αντεξω