27.Charles Itandje
Re: 27.Charles Itandje
Εδωσες 200 για να τον παρεις.. του κανεις συμβολαιο 2 χρονια και τωρα ξαφνικα μετα απο 3 μηνες ειναι απειθαρχος και τον βγαζεις εκτος ομαδας?
Περιεργα πραγματα.
Περιεργα πραγματα.
Το διάβασα κάπου στο τόπικ του Σαββίδη και εδώ..
Μέθοδος σκουληκιών ή βάζελων να προσθέσω εγώ..
Ο παίκτης έμεινε την Τετάρτη στην Αθήνα με άδεια, η ΠΑΕ λέει δεν είχε άδεια, τώρα τα μήλα και τις π@@ τα ακούω βερεσέ...
Προφανώς θέλουν να τον "τελειώσουν" ..
Ο μανατζέρ του ενημερώθηκε,ήρθε και θα χαιρετήσει λογικά..
ΥΓ. Αν ήθελαν να τον διώξουν για την απόδοση του και με αγωνιστικά κριτήρια θα ανακοίνωναν μία λύση συμβολαίου, παίρνει την αποζημίωση του και δρόμο...
Σοβαρά πράγματα αυτά πάντως δεν είναι...
Μέθοδος σκουληκιών ή βάζελων να προσθέσω εγώ..
Ο παίκτης έμεινε την Τετάρτη στην Αθήνα με άδεια, η ΠΑΕ λέει δεν είχε άδεια, τώρα τα μήλα και τις π@@ τα ακούω βερεσέ...
Προφανώς θέλουν να τον "τελειώσουν" ..
Ο μανατζέρ του ενημερώθηκε,ήρθε και θα χαιρετήσει λογικά..
ΥΓ. Αν ήθελαν να τον διώξουν για την απόδοση του και με αγωνιστικά κριτήρια θα ανακοίνωναν μία λύση συμβολαίου, παίρνει την αποζημίωση του και δρόμο...
Σοβαρά πράγματα αυτά πάντως δεν είναι...
δε πολυκατάλαβα τι έχει γίνει , αλλά μου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση και το σουτάρισμα του παίκτη.
Φάουλ
Φάουλ
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω τι παιζει αλλα ενω τον θεωρουσα και καλο τερματοφυλακα,απο τοτε που ηρθε εχει φαει παρα πολλα τεμαχια,και συμπαθητικο η προχθεσινη του εμφανιση στον ατρομητο με εξοργισε.Δε θυμαμαι αν το ειχα γραψει αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα.
Εδωσε καποια σιγουρια γενικως με τις εξοδους του αλλα γενικως τοσα γκολ ουτε ο γλυκος δεν εφαγε.Το τι αδεια δοθηκε και τι συνεβη δεν το ξερω.
Εδωσε καποια σιγουρια γενικως με τις εξοδους του αλλα γενικως τοσα γκολ ουτε ο γλυκος δεν εφαγε.Το τι αδεια δοθηκε και τι συνεβη δεν το ξερω.
- sourmenetes
- Moderator
Τι μηνυση να χτυπησει???danirifle έγραψε:με βάση αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα στη δημοσιότητα
εγώ γιατί βλέπω φάγωμα του ιτάνζ? τενχιέντως?
δειώξαμε τον πρώην και διώχνουμε και τα κατάλοιπά του τώρα?
μήπως να διώξουμε και τον κάτσε του χρόνου?
και ανακαλύπτουμε "πειθαρχικά παραπτώματα" για να πείσουμε τον κόσμο?
σκουληκίστικες μεθόδους μου θυμίζουν αυτά...
κύριοι διοικούντες αν σας χτυπήσει μηνυσάρες τώρα αυτός θα φταίει γιατί θα φερθεί κωλοπαιδίστικα?
στραβά αρμενίζουμε απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
κι ας μας παρουσιάζουνε κορδελάκια και καθρεφτάκια
Ότι να 'ναι η αποπομπή του...
Ερασιτεχνικό σωματείο θυμίζουμε πρώτα στη διοίκηση και μετά στο χορτάρι.
Ερασιτεχνικό σωματείο θυμίζουμε πρώτα στη διοίκηση και μετά στο χορτάρι.
- sourmenetes
- Moderator
Γνωριζεις ακριβως τι εχει συμβει???
Αμα γνωριζεις πες μας να μαθουμε για να δουμε και αν ειναι "οτι να ναι" η αποπομπη.
Αμα γνωριζεις πες μας να μαθουμε για να δουμε και αν ειναι "οτι να ναι" η αποπομπη.
σούρμε, αν του κάνουν διακοπή συμβολαίου, λογικά θα πρέπει ή να αποδείξουν το όποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αν υπάρχει τέτοια ρήτρα, ή να τον αποζημιώσουν
αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορεί να "τραβήξει" στα δικαστήρια...
εύχομαι να μη γίνει
αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορεί να "τραβήξει" στα δικαστήρια...
εύχομαι να μη γίνει
- sourmenetes
- Moderator
Αμα του κανουν διακοπη θα αποζημιωθει...
Δε νομιζω οτι δεν το ξερει αυτο ο Σαββιδης.Το παραπτωμα μπορει να λειτουργησει ως στοιχειο υπερ της παε αλλα και παλι θα αποζημιωθει.
Εκτος και αν εχει συμβει τιποτα αλλο..

Δε νομιζω οτι δεν το ξερει αυτο ο Σαββιδης.Το παραπτωμα μπορει να λειτουργησει ως στοιχειο υπερ της παε αλλα και παλι θα αποζημιωθει.
Εκτος και αν εχει συμβει τιποτα αλλο..

Όχι. Και δεν πρόκειται να μάθω όυτε εγώ ούτε και εσύ τι πραγματικά συνέβη. Άλλα η διακοπή συμβολαίου 4 ματς πριν τη λήξη της σεζόν δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο σε σοβαρές ομάδες. Μπορείς απλά να τον βάλεις να προπονείται μόνος του αν έχει κάνει τέτοια χοντράδα. Αλλά τι να περιμένεις από διοίκηση που στερείται ποδοσφαιρικής λογικής εδώ και καιρό και πρόεδρο κυκλοθυμικό όσο δεν πάει...
Ελπιζω να μην αποδειχθει ενας ΄΄τρελος΄΄ ρωσσος προεδρος ο Σαββιδης με σπασμωδικες κινησεις...ως τωρα αυτο δειχνει....
Ο ιταζ ειναι καλος τερματας οσο και να μην το δειξε τοσο...
Ο ιταζ ειναι καλος τερματας οσο και να μην το δειξε τοσο...
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη το μυαλο του καθενος παει σε πολλα δεν ξερω κατα ποσον αδικειται το παληκαρακι που ηρθε με φανελα βασικου,εφαγε ενα καρο γκολ και εχει και τουπε επειδη δεν παιζει.
Και σταματηστε επιτελους την καραμελα με τον προεδρο...Και να κλασει καποιος φταιει ο προεδρος..
Και σταματηστε επιτελους την καραμελα με τον προεδρο...Και να κλασει καποιος φταιει ο προεδρος..
ο προεδρος πρεπει να ναι ψυχραιμος σουρμεν,, και να μην κανει σπασμωδικες κινησεις ειδικα οταν δεν ειανι του ποδοσφαιρου....
- sourmenetes
- Moderator