Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
καθαρα δικη του ευθυνη το θεμα δωνη, οι χειρισμοι για Γκαρσια το πλουσιοπαροχο συμβολαιο εν μεσω κακων οικονομικων μας συνθηκων...
+φωνω ΜΑΝΙΑΚΕ μαζι σου., ειδικα το θεμα συμβολαιου,
εχω μια απορια ομως ρε μαμωτο....
πως μπορουν μερικοι ανθρωποι (ειναι αρκετοι) να χαλανε ενα καλο ονομα που εχουν φτιαξει σε μερικα αρκετα χρονια, κανοντας 1 αντε 2 αντε 3 μακακιες.
βεβαια οταν υπαρχει κυριως οικονομικο συμφερον ολα γινονται!!
εχω μια απορια ομως ρε μαμωτο....
πως μπορουν μερικοι ανθρωποι (ειναι αρκετοι) να χαλανε ενα καλο ονομα που εχουν φτιαξει σε μερικα αρκετα χρονια, κανοντας 1 αντε 2 αντε 3 μακακιες.
βεβαια οταν υπαρχει κυριως οικονομικο συμφερον ολα γινονται!!
Παντα δυστυχως Dini εχουμε την αναγκη να πιστεψουμε σε ηρωες αλλα παντοτε καταληγουμε στο γνωστο οτι ΠΑΟΚ ειναι μονο ο κοσμος κανεις αλλος...με τα καλα του και με τα στραβα του..
- kataramenos5
Παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν.Ο ΠΑΟΚ διασύρεται και σπαράζεται αλλα δε μαμείς οι μανατζαραίοι να κονομάνε και το χρήμα να κινείται .10 μεταγραφές λεει θέλει η ομάδα για του χρόνου.Χα .Στην υγειά του κοροϊδόπουλου.
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:28-04-13 Κάποτε πρέπει να εξηγήσεις με ποιο σκεπτικό έφυγαν παίκτες όπως ο Τσιρίλο κι ο Μαλεζάς για να έρθουν Βιβιάν και Κουμάλο με 250 δανεικός.Αν ήταν το οικονομικό τοτε πρέπει να εξηγήσεις με ποιο σκεπτικό έφυγε ο Μπόλονι για να έρθει ο Δώνης με πολύ μεγαλύτερο κόστος (μαζί με αποζημίωση) σε μια εποχή που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ο ΠΑΟΚ δεν είχε μαντίλι να κλάψει.Είναι δυνατό ένας ποδοσφαιράνθρωπος όπως εσύ να έκανε ΤΟΣΟ λάθος εκτίμηση στο θέμα προπονητή?Και τέλος καλό θα ήταν να πείς πότε έμαθες αρχικά οτι ο Σαββίδης σκοπεύει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ.Πρίν το Μαη ή μετά?
Αρα Ζήση ήξερες απο πριν ποιος έρχεται κι ολες αυτές οι δικαιολογίες περι έλλειψης χρημάτων ηταν να χαμε να λέγαμε.Οφείλεις κάποιες απαντήσεις για όλα αυτά που έγιναν περσι και μας γύρισαν κατι χρόνια πίσω σε αγωνιστικό κυρίως επίπεδο αλλα κυρίως μας εξευτέλισαν στα μάτια σοβαρών ανθρώπων.Ivan Savvidis έγραψε:Τον Δώνη τον έκανε πρόσληψη ο κ. Βρύζας. Ρωτήστε αυτόν. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας έπρεπε να τους απολύσω όλους και να ξανακάνω προσλήψεις. Να τους τεστάρω, να δω αν μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίσω να δουλεύω. Λειτούργησα όχι σαν μεγαλομέτοχος, αλλά ως άνθρωπος. Του είπα: κύριε Βρύζα, σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Δεν ήταν σωστή η επιλογή. Πήρε προπονητή τη στιγμή που ήξερε ότι θα ερχόμουν στην ομάδα.
Κάποιοι μας κατηγόρησαν γι αυτα που γράψαμε ,κάποιοι είπαν οτι έπρεπε να ζητήσουμε και συγνώμη. Προφανώς κάποιος άλλος πρέπει να το κάνει αυτό.
PUZZLE SOLVED....
βέβαια ο σαββιδης είπε και αυτά ....
Για το έργο των Ζαγοράκη-Βρύζα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής εξαιτίας του ότι δεν είχε βασικό ιδιοκτήτη. Θέλω να σας πω ένα άλλο μυστικό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να ευχαριστήσουν τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, γιατί σήκωσαν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν πείστηκα ποτέ ότι έκλεψαν λεφτά από τον ΠΑΟΚ και αυτοί με έπεισαν να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αυτοί μου είπαν ότι αν δεν έρθω στον ΠΑΟΚ τώρα, ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί. Σέβομαι τους ανθρώπους που με πήραν από το χέρι και με έφεραν στον ΠΑΟΚ. Αν έπαιξαν καλά το ποδόσφαιρο και δεν έγιναν και καλοί μάνατζερ, δεν φταίνε γι' αυτό. Ο Ζαγοράκης μου είπε ότι φορούσε βερμούδα όταν τον κάλεσαν να αναλάβει πρόεδρος στην ομάδα. Το ότι δεν του βγήκε τίποτε δε σημαίνει ότι έκαναν έγκλημα. Αν καταφέρουν να με βοηθήσουν είναι καλό αν όχι θα τους κρατήσω δίπλα μου. Δεν έκαναν ζημιά στον ΠΑΟΚ. Αν τα είχαν κάνει σωστά πριν από χρόνια δεν θα ήμουν εγώ εδώ... Όλους θα τους σέβομαι και θέλω να δημιουργήσω μια λέσχη πρώην μετόχων της ΠΑΕ. Πιστεύω ότι δεν ήθελαν να κάνουν ζημιά στην ομάδα. Δεν μπορείς να κόψεις τον εαυτό σου από την ιστορία του ΠΑΟΚ και να νομίσεις ότι το παρελθόν είναι παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πριν από μένα και υποστήριζα την ομάδα ακόμη και όταν στην ΕΣΣΔ δεν μας άφηναν να φύγουμε από το εξωτερικό. Με ενδιέφερε μόνο ο ΠΑΟΚ και ίσως ίσως να έπαιρνα την ΑΕΚ. Αλλά νιώθω ότι πάντα ήμουν ΠΑΟΚ. Και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δε θα με αφήσουν να κάνω λάθος».
Για το έργο των Ζαγοράκη-Βρύζα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής εξαιτίας του ότι δεν είχε βασικό ιδιοκτήτη. Θέλω να σας πω ένα άλλο μυστικό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να ευχαριστήσουν τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα, γιατί σήκωσαν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν πείστηκα ποτέ ότι έκλεψαν λεφτά από τον ΠΑΟΚ και αυτοί με έπεισαν να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αυτοί μου είπαν ότι αν δεν έρθω στον ΠΑΟΚ τώρα, ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί. Σέβομαι τους ανθρώπους που με πήραν από το χέρι και με έφεραν στον ΠΑΟΚ. Αν έπαιξαν καλά το ποδόσφαιρο και δεν έγιναν και καλοί μάνατζερ, δεν φταίνε γι' αυτό. Ο Ζαγοράκης μου είπε ότι φορούσε βερμούδα όταν τον κάλεσαν να αναλάβει πρόεδρος στην ομάδα. Το ότι δεν του βγήκε τίποτε δε σημαίνει ότι έκαναν έγκλημα. Αν καταφέρουν να με βοηθήσουν είναι καλό αν όχι θα τους κρατήσω δίπλα μου. Δεν έκαναν ζημιά στον ΠΑΟΚ. Αν τα είχαν κάνει σωστά πριν από χρόνια δεν θα ήμουν εγώ εδώ... Όλους θα τους σέβομαι και θέλω να δημιουργήσω μια λέσχη πρώην μετόχων της ΠΑΕ. Πιστεύω ότι δεν ήθελαν να κάνουν ζημιά στην ομάδα. Δεν μπορείς να κόψεις τον εαυτό σου από την ιστορία του ΠΑΟΚ και να νομίσεις ότι το παρελθόν είναι παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πριν από μένα και υποστήριζα την ομάδα ακόμη και όταν στην ΕΣΣΔ δεν μας άφηναν να φύγουμε από το εξωτερικό. Με ενδιέφερε μόνο ο ΠΑΟΚ και ίσως ίσως να έπαιρνα την ΑΕΚ. Αλλά νιώθω ότι πάντα ήμουν ΠΑΟΚ. Και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δε θα με αφήσουν να κάνω λάθος».
- PAPA TSIBIKOS
Αυτό που κατάλαβα μετά το σημερινό στεγνό κάρφωμα του Ιβάν είναι ότι σε λίγο καιρό
ο Ζήσης θα πάει να κάνει παρέα με τον Δώνη.
ο Ζήσης θα πάει να κάνει παρέα με τον Δώνη.
- navigator11
lefis έγραψε:βέβαια ο σαββιδης είπε και αυτά ....
Tρίχες

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης,για ΖΒ πρώτα και πιο μετά Θοδωράκη,έχει ανοίξει αγκάλες ...
Λάθη έκαναν.Σαφώς.Μέσα σε αρκετά άλλα θετικά.Αν συνέβαλαν ωστόσο,κατά τα δηλούμενα πάντοτε,στον ελάχιστο βαθμό,που πιθανώς το κατάφεραν,να αναλάβει ο Ρώσσος,προσωπικά τους ευχαριστώ και τους δύο.
Ο Σαββίδης έχει καρφώσει συνεργάτες για λάθη, αυτό δεν σημαίνει απόλυση. Και είναι καλό να υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις τέτοιου είδους για να μην νομιζουν μερικοί οτι δεν γνωρίζει ο Ιβαν τι συμβαινει σε μια επιχειρηση του, οταν εχει συνολο υπαλληλων 17.000 σιγουρα θα ξερει τροπους ελεγχου τους.
- kataramenos5
Δεν έχει σημασια αν ο ιβάν είπε καλά η όχι λόγια (σίγουρα έχει τους λόγους του),σημασία έχει η αλληλουχία των γεγονότων lefi απο Φεβρουάριο (το πιθανότερο) και μετά.Γιατί ο ΠΑΟΚ πήγε με "τελειωμένο" τον Μπόλονι στα πλει οφ και τι συνέπειες είχε αυτό?Γιατί δώσαμε το Μαλεζά ?Γιατί ήρθε ο Δώνης ?Γιατί ήρθε ο Κουμάλο μ αυτά τα λεφτά ,ο Βιβιάν κλπ κλπ.lefis έγραψε:βέβαια ο σαββιδης είπε και αυτά ....
Για το έργο των Ζαγοράκη-Βρύζα στον
........
Και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δε θα με αφήσουν να κάνω λάθος».
Tι στο πούτσο μάγια τους έχεις κάνει εκεί μέσα ρε απίθανε?
Αλλά ναι...ξέρω οι ''ειδικοί'' γνωρίζουν !!!
Αλλά ναι...ξέρω οι ''ειδικοί'' γνωρίζουν !!!
- kataramenos5
Μου φαίνεται οτι προσπαθείς με κάθε τρόπο να σε διώξει ο Ιβάν αλλα δυστυχώς υπάρχουν τα χρέη.
Ναι ρε, τον Βρύζα τον εχει για τα χρέη που η μορφή διοίκησης που είχε ο ΠΑΟΚ απο το 2007 και μετά δεν δίνει ευθύνες στους προέδρους.
Αν ήθελε ο Ιβαν να εχει αυτοφορακια Προεδρο δεν θα είχε τον Ζηση, θα είχε εναν εκπαιδευμένο Ρώσο.
Αν ήθελε ο Ιβαν να εχει αυτοφορακια Προεδρο δεν θα είχε τον Ζηση, θα είχε εναν εκπαιδευμένο Ρώσο.
τουλαχιστον πριν γραψεις ψαξε.η νομοθεσια εχει αλλαξει απο προπερσι.οχι απλα εχουν ευθυνες ποινικες οι προεδροι αλλα ειναι και κακουργηματικες για πολυ μικρα ποσα.
τι αυτοφορακιας.δε δουλευει σε φρουτακια.ακου αυτοφορακιας..καφενειακες σιγουριες.
σιγα σιγα θα δεις να μπαινουν και μεσα ορισμενοι.με πρωτο τον αδαμιδη της αεκ.
χεστηκα προσωπικα για το βρυζα.αλλα αυτο που ειπες ειναι κλασσικη νοοτροπια νεοελληνα που τα ξερει ολα χωρις καν να εχει ρωτησει κανεναν.
τι αυτοφορακιας.δε δουλευει σε φρουτακια.ακου αυτοφορακιας..καφενειακες σιγουριες.
σιγα σιγα θα δεις να μπαινουν και μεσα ορισμενοι.με πρωτο τον αδαμιδη της αεκ.
χεστηκα προσωπικα για το βρυζα.αλλα αυτο που ειπες ειναι κλασσικη νοοτροπια νεοελληνα που τα ξερει ολα χωρις καν να εχει ρωτησει κανεναν.