Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από lefis »

επειδή το κραξιμο γενικα και αοριστα το εγραψα εγω να διευκρινισω οτι το εγραψα μεν εδω αλλα εννοώ όλο το περιβάλλον γύρω απο τον ΠΑΟΚ αγωνιστικό διοικητικό κλπ κλπ και όχι μονο τώρα. είναι στο dna του ΠΑΟΚτση αυτός που κράζει (οποιοδήποτε ασχολείται με τον ΠΑΟΚ) να είναι ο ψαγμένος και ο άλλος που παει βλέπει οτι βλέπει στεναχωριέται ή χαίρεται με το αποτέλεσμα ή την εμφάνιση άλλα δεν παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα τα φειςμπουκ τα λαικά δικαστηρια να βρίσει καμια μάνα αυτός είναι το πρόβατο. και αν υπάρχουν και εξαιρέσεις θα είναι για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τότε σου ζητώ συγνώμη γιατί νόμιζα ότι συμφωνούσες με τον sourmentes που αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη κριτική του zissos (και που δεν ήθελε να την σχολιάσει αλλά την σχολίασε).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε αυτο εχεις δικιο...Στην αρχη δεν ηθελα να το σχολιασω ειναι η αληθεια..Βεβαια προσθεσα οτι λεει και πολλα σωστα πραγματα.Αλλα δεν μπορω να παραβλεπω ή να θυμαμαι οσα θελω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

dimbar έγραψε:Αν στο τόπικ

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

κάνεις κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και χαρακτηρίζεται ''κράξιμο κι αναθεμάτισμα γενικά κι αόριστα'',
ε τότε ...... :nairepaok:
Το κανω κριτικη σημαινει οτι αξιολογω ολα τα στοιχεια και οχι οσα μου ερχονται στο μυαλο,ειδικα σε ωρα εκνευρισμου...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Καλά ρε αδερφέ εσύ έβαλες στην ζυγαρια την τιμή των εισητηρείων (ο zissos ανέφερε την άποψη του), την υποστήριξη στο παλληκάρι με το πρόβλημα και το facebook και το tweeter.
Ετσι φαντάζομαι ολοκληρώνεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (όπως ζητάς), η κριτική στον νέο ιδιοκτήτη.
Ο άνθρωπος πλήρωσε κάποια εκκατομύρια για να είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και σαν τέτοιος κρίνεται και θα κρίνεται θετικά και αρνητικά.

Είτε αντέκρουσε την κριτική είτε πές ότι διαφωνείς με την έννοια κριτική να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Δεν είναι καθόλου "εν θερμώ" η άποψη μου.Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τώρα αυτά είναι τα συμπεράσματα μου. Σε διοικητικό, αγωνιστικό και επικοινωνιακό επίπεδο.
Τώρα πρέπει να έρθει προπονητής, να φύγουν παίχτες (10-15), να έρθουν παίχτες (10-15 τουλάχιστον), να φτιαχτεί κορμός για του χρόνου, να περιμένουμε μέχρι τα χριστούγεννα για να δούμε που πονάει η ομάδα για να κάνει προσθήκες, να διαβάζουμε στις χαμουτζήδικες φυλλάδες ότι είμαστε μπαουγκτζίδες, να ακούμε στα ράδια ότι είμαστε ορκ, να μας φοβούνται οι γκόμενες επειδή πάμε στην Τούμπα, άρα είμαστε κάφροι, να μας λένε μακεδονομάχους και να τρώμε και παγωμένη φασολάδα από το μπουκάλι της κοακόλας, με αυτήν την ομάδα που έχουμε.
Συγχρόνως να ασχολούμαστε με το πόσο φίλος είναι ο Τσιστιακόφ με τον Ρομπέρτο Κάρλος, αν τα βρήκαν ή αν τα χαλάσανε οι Βρύζας- Ζαγοράκης, Αν ο Σαββίδης πάρει τα τρένα και τις ζάχαρες και αν ο γιος του Δώνη βρίζει τον Γκαρσία μέσω φέιςμπουκ.
Να ψάχνουμε σοβαρή είδηση με το σταγονόμετρο. Να μας πει κάποιος ρε παιδιά ότι "ΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ" ή "ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β'" ή "ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ". 50 άτομα είναι μέσα στην ΠΑΕ. Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω. Ποιός είναι υπέυθυνος τύπου στον ΠΑΟΚ? Η Καιλή? ο άλλος από το ΜΕΓΚΑ? ο Κόλκας?
Φέτος η χρονιά για μένα είναι απόλυτα αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Ούτε επί Γούμενου και Μπατατούδη δεν έχω αηδιάσει τόσο και ας ήμασταν με τον Κουκιέλκα και τον Κουτσόπουλο. Φέτος δεν είχαμε ούτε νεύρο, ούτε τσαμπουκά, ούτε μπάλα παίξαμε, ούτε τίποτα. Δεν ήταν ΠΑΟΚ αυτό το φετινό και αν πρόκειται από εδώ και πέρα να είναι έτσι θα μιλάμε για πολύ χοντρή ζημιά.
Δεν είναι κακό κάποιος να μην ξέρει ένα αντικείμενο. Κάποιοι άλλοι το ξέρουν και φαίνεται ποιοί είναι αυτοί από τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει στην δουλειά τους αλλού και από το όραμα που έχουν σχετικά με την εξέλιξη του. Μπορεί π.χ. να συγκριθεί αυτός που κάνει τον σκάουτερ στον ΠΑΟΚ με αυτόν που είναι στην Τρίπολη ή στην Ξάνθη? Είναι δυνατόν ο ένας να κάνει ΜΟΝΟ λάθος ακριβές επιλογές και ο άλλος ΜΟΝΟ φθηνές και σωστές?
Από την στιγμή λοιπόν που ο Σαββίδης είναι μεγαλομέτοχος και όπως έχει πει και ο ίδιος "Εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είμαι εγώ" και κάτι τέτοια, ακόμα και για τις ούλιες του Κάτσε αυτός θα τα ακούει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δε στεινεται ετσι ομαδα και διοικηση και οτιδηποτε. Φευγουν 15 ατομα τωρα και ερχονται αλλα 15..
Εγω δε λεω οτι δε θες αλλα η λογικη σου ειναι λιγο τραβηγμενη.

Επιπλεον μου ανακατεψες ολες τις αντιληψεις των κομπλεξοφυλλαδων και καφρων οπαδων σε μια παραγραφο.Τι θα αλλαξει???Οσο ισχυρος και να εισαι οι αλλοι σα μ@λ@κες θα συμπεριφερονται.Σηκωσανε το κυπελλο και χαρηκανε, εστω και καποιοι.Με αυτους θα ασχοληθεις ή με το μετεριζι σου??

Φτιαξε το σπιτακι σου,βαλε τον κοσμο μεσα και ασε τους αλλους να λενε μπαοκ και οτι θελουνε.Σημερα καμοια φυλλαδα δε μιλησε για το ανυπαρκτο κορνερ,ενω την πεμπτη σκιστηκανε για το γκολ του σαλπι.Ο πολεμος ειναι μεγαλος και εμεις τρωγομαστε με τα ρουχα μας.Ας σοβαρευτουμε ολοι απο τον πρωτο ως τον τελευταιο και να καταλαβουμε πως απο λογια και παοκτσηδιλικι χορτασαμε.Εργα απο τους μεν εργα και απο τους δε.
Και δικαιολογιες εμεις δεν παμε στο γηπεδο γιατι εφυγε η σημαια ή ο ιστος ή το προιον ειναι κακο ειναι για αλλους.

Οσο για τους σκαουτερ με τους παιχταραδες του γιαννενου και του αστερα τα εχουμε φαει στη μαπα.
Κανα 5-6 περασανε απο την Τουμπα...Μιλαμε για παιχταραδες..Σηκωθηκε η Τουμπα σο γονατον..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά υπάρχει περίπτωση σε ότι κατάσταση και να είσαι να μην σε ειρωνευονται οι αλλοθρησκοι ,οι εφημερίδες τους κλπ. ; Ισα ίσα ειδικά οι γαβροι όσο περισσότερο ασχολούνται τόσο περισσότερο σε φοβούνται και προς το παρόν ασχολούνται αλλα λίγο θελουμε περισσότερο γιατί θα σημαίνει ότι πάμε καλά .......
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

zissos έγραψε:Δεν είναι καθόλου "εν θερμώ" η άποψη μου.
zissos έγραψε:να διαβάζουμε στις χαμουτζήδικες φυλλάδες ότι είμαστε μπαουγκτζίδες, να ακούμε στα ράδια ότι είμαστε ορκ, να μας φοβούνται οι γκόμενες επειδή πάμε στην Τούμπα, άρα είμαστε κάφροι, να μας λένε μακεδονομάχους και να τρώμε και παγωμένη φασολάδα από το μπουκάλι της κοακόλας, με αυτήν την ομάδα που έχουμε.
Συγνώμη αδερφέ, αλλά για όλα τα παραπάνω πού φταίει ο Σαββίδης; ΜΠΑΟΥΓΚ, ορκ και λοιπές μαλακίες ακούγονται και γράφονται χρόοοονια τώρα από τους «πολιτισμένους» (μή χέσω) οπαδούς-γραφιάδες-σπίκερ του ΠΟΚ. Και όσο υπάρχουν άνθρωποι που τους ακούν και τους δίνουν σημασία, τόσο θα συνεχίζουν την προπαγάνδα τους.
zissos έγραψε:Να ψάχνουμε σοβαρή είδηση με το σταγονόμετρο. Να μας πει κάποιος ρε παιδιά ότι "ΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ" ή "ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β'" ή "ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ". 50 άτομα είναι μέσα στην ΠΑΕ. Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω. Ποιός είναι υπέυθυνος τύπου στον ΠΑΟΚ? Η Καιλή? ο άλλος από το ΜΕΓΚΑ? ο Κόλκας?
Στόχοι για φέτος ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Στόχοι εκφρασμένοι από τον μεγαλομέτοχο. Επίσημη ενημέρωση σε όλες τις ομάδες-εταιρίες του κόσμου δίνει το σάιτ της ΠΑΕ. Ούτε ο Κόλκας, ούτε ο Βασιλόπουλος, ούτε το paokmania. Αυτοί (κι εμείς) γράφουν την άποψή τους, αν κάποιος την παίρνει στα σοβαρά είναι δικό του θέμα.
zissos έγραψε:Φέτος η χρονιά για μένα είναι απόλυτα αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Ούτε επί Γούμενου και Μπατατούδη δεν έχω αηδιάσει τόσο
Ασφαλώς αστειεύεσαι.
zissos έγραψε:Δεν είναι κακό κάποιος να μην ξέρει ένα αντικείμενο. Κάποιοι άλλοι το ξέρουν και φαίνεται ποιοί είναι αυτοί από τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει στην δουλειά τους αλλού και από το όραμα που έχουν σχετικά με την εξέλιξη του. Μπορεί π.χ. να συγκριθεί αυτός που κάνει τον σκάουτερ στον ΠΑΟΚ με αυτόν που είναι στην Τρίπολη ή στην Ξάνθη? Είναι δυνατόν ο ένας να κάνει ΜΟΝΟ λάθος ακριβές επιλογές και ο άλλος ΜΟΝΟ φθηνές και σωστές?
Για μένα αυτό είναι ένα όμορφο παραμύθι που στηρίζεται στο γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ οπαδός δεν ασχολείται σοβαρά με τις άλλες ομάδες. Τα τελευταία πέντε (5) χρόνια έφυγαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από την Skoda Ξάνθη ΕΞΗΝΤΑ (60) ποδοσφαιριστές! Σχεδόν μια ενδεκάδα κάθε χρόνο. Πολλοί δέ από αυτούς έβγαλαν-δεν έβγαλαν χρόνο. Ομάδα που κάνει ΜΟΝΟ φθηνές και σωστές επιλογές, δεν υπάρχει όχι στην Ελλάδα, σε όλο τον πλανήτη. 10 παίκτες κάθε χρόνο αν παίρνεις, ένας-δύο κάπου, κάπως, θα σου βγουν.
Η Τρίπολη είναι τελείως διαφορετική περίπτωση για 100 λόγους. Υποβιβασμός, μάνατζερ, διαιτησίες, τύχη είναι μόνο μπροστά από το σεντόνι, πίσω μπορεί να το μάθουμε σε τριάντα χρόνια.
Δεν υποστηρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τμήμα σκάουτινγκ, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Φυσικά πρέπει να οργανωθεί σ' αυτόν τον τομέα, αλλά το παράδειγμα του Αστέρα, μάλλον αντι-παράδειγμα είναι.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σωστος. Ολοι μενουμε στις επιτυχιες του Αστερα και της Ξανθης, και οχι στις καραβιες που ερχονται και φευγουν.
Οσο για το πραγματικο επιπεδο τους, ασε να δουμε στο μελλον, ποσοι θα παιξουν σε μεγαλες ομαδες. Προς το παρον, λιγοι.
Υ.Γ. Ασε που για τον τιτανοτεραστιο υπερπροπονητη Τσιωλη και τις μεθοδους του εχω πολλες αμφιβολιες. Και μονο η εικονα του Σανκαρε που ηταν ογκολιθος στο Βολο- βασιλιας του ζειμπεκικου στο ληκι - και μετα ξανα ογκολιθος στον Αστερα, αρκει για να με κανει να αμφιβαλω. Εβλεπα τον τελικο κυπελλου και τους παικτες του Αστερα να τρεχουν πανω-κατω και μου ερχοταν στο μυαλο ο αειμνηστος Μπρεσκα με τις πλατες αρσιβαριστα, την ταχυτητα σπριντερ και την αντοχη του Γκεμπρεσελασιε στα καλυτερα του. Καλυτερα μακρια απο τετοια λαβρακια...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Η πιο σοβαρη περιοδος για να κρινεις τον Ιβαν ειναι οι επομενοι 3 μηνες...
Το δειγμα που εχουμε ως τωρα δν ειναι αντιπροσωπευτικο του τι μπορει να κανει και το ποσο τον κοφτει...
Ουσιαστικα ειχε ενα Γεναρη να κανει καποιες κινησεις σε παικτες και στην διαχειρηση του προπονητη... και ολα αυτα μεσα σε ενα περιβαλλον τελειος αγνωστο σε αυτον...οπου αναγκαστικα θελοντας και μη επρεπε να εμπιστευτει καποια προσωπα και να πορευτει μ αυτα...
Εχω την εντυπωση οτι ο Ιβαν ολη την χρονια ''αγοραζε'' συμπεριφορες και αντιδρασεις...και πληρωνει για να μαθει...
Απλος θα παρακαλεσω πολλους συνοπαδους μας εδω μεσα...μεσα στην γενικη μπορα να μην τους παιρνουμε ολους σβαρνα και να τα ισοπεδωνουμε ολα...

υ.γ.Οποιος δν θελει λυσεις τυπου Σαββιδη στην ομαδα ας υποστηριζε περισσοτερο τις κινησεις λαικης βασης και ας αγοραζε μετοχες....με το γουσταρουμε ο ΠΑΟΚ στον λαο του και με παχεια λογια...αλλα απο κινησεις τιποτα χορτασαμε...και αυτο το αποδυκνειουν ολες οι Α.Μ.Κ. που εγιναν στην ΠΑΕ(και δν ειναι λιγες) με το τι αποτελεσμα ειχαν και κατα ποσο ασχολειθηκε ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Κριτικη που φερνει ως επιχειρημα οτι ο Ιβαν ''καθε 3 και λιγο μπουκαρει στα αποδυτηρια'' ενω το εχει κανει ΜΙΑ φορα και οτι εφερε εναν μπασκετικο μετα τα μεγαλα κλαρινα ενω ο Τσιτσι ηρθε σχεδον μαζι με τον Ιβαν με αφηνει παγερα αδιαφορο και δν λαμβανετε καθολου υπ οψιν...

Τελειος αστοχο το παραδειγμα της ξανθης για να συγκριθει με τον Ιβαν οταν βαζεις σε συγκριση εναν παραγοντα που ειναι 15 χρονια σε μια ομαδα με εναν που ειναι 10 μηνες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

xrisitsapa έγραψε:Σωστος. Ολοι μενουμε στις επιτυχιες του Αστερα και της Ξανθης, και οχι στις καραβιες που ερχονται και φευγουν.
Οσο για το πραγματικο επιπεδο τους, ασε να δουμε στο μελλον, ποσοι θα παιξουν σε μεγαλες ομαδες. Προς το παρον, λιγοι.
Υ.Γ. Ασε που για τον τιτανοτεραστιο υπερπροπονητη Τσιωλη και τις μεθοδους του εχω πολλες αμφιβολιες. Και μονο η εικονα του Σανκαρε που ηταν ογκολιθος στο Βολο- βασιλιας του ζειμπεκικου στο ληκι - και μετα ξανα ογκολιθος στον Αστερα, αρκει για να με κανει να αμφιβαλω. Εβλεπα τον τελικο κυπελλου και τους παικτες του Αστερα να τρεχουν πανω-κατω και μου ερχοταν στο μυαλο ο αειμνηστος Μπρεσκα με τις πλατες αρσιβαριστα, την ταχυτητα σπριντερ και την αντοχη του Γκεμπρεσελασιε στα καλυτερα του. Καλυτερα μακρια απο τετοια λαβρακια...
Ποιοι παίκτες πέρα απο Αστέρα και Βόλο πήγαν σε μεγάλη ομάδα και πιάσανε ;
Ο φιλόμενο σε μας ο μονχε στο γαβρο ; Ο σανκαρε στο Άρη ;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ενδεχομένως η τακτική των υψηλών τόνων δε συμβάδιζε με την αγωνιστική και διοικητική δυναμική της ομάδας.

Εκ των υστέρων κρίνοντας , ίσως δεν είναι αποδοτικό το πολυπρόσωπο σχήμα με θολές αρμοδιότητες στο καθένα. Δε γίνεται να χωρέσουν όλα τα καλά παιδιά , ούτε και όλα τα φανταχτερά ονόματα.

Θεωρώ ότι το διοικητικό ξεκαθάρισμα πρέπει να προηγηθεί του αγωνιστικού και ψιλο-αγχώνομαι γιατί δε βλέπω τέτοια πρόθεση.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

psykoman έγραψε:Η πιο σοβαρη περιοδος για να κρινεις τον Ιβαν ειναι οι επομενοι 3 μηνες

Ενω συμφωνω σε ολα οσα γραφεις , στο συγκεκριμενο διαφωνω.... Για εναν και μονο λογο....Ο ιδιοκτητης μιας ΠΑΕ κρινεται συνολικα για το εργο του και για οσο χρονικο διαστημα βρισκεται στο τιμονι της ομαδας ....

Ειναι πολυ διαφορετικο να κρινεις εναν ποδοσφαιριστη που το μονο του μελημα ειναι να ασχοληθει με την μπαλα και το πλανο και πολυ διαφορετικο εναν ιδιοκτητη που εχει υπο την διοικηση του ολες αυτες τις παραμετρους που διπεπουν μια ομαδα και την λειτουργια της ....

Γι΄αυτο και ολοι οι προεδροι - σε ολες τις ομαδες - κρινονται συνολικα για το εργο τους και οχι αποσπασματικα ...

Απο εκει και περα - το εχω ξαναγραψει- ο Ιβαν δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ γιατι ειδε την προηγουμενη στον υπνο του την Παναγια του Σουμελα και του ειπε " παρε την ομαδα της προσφυγιας "....

Γι' αυτο και δεν τον εχω και για τοσο μ@λακα να πεταει δεξια και αριστερα το χρημα .... Προσωπικα πιστευω οτι απο την ημερα που ανελαβε τις τυχες της ομαδας , βολιδοσκοπει προσωπα και καταστασεις ....Αλλοτε μεσα απο σωστες ενεργεις και αλλοτε μεσα απο λανθασμενες επιλογες .... Απο το καλοκαιρι και μετα περιμενω να δω τις πραγματικες του διαθεσεις αλλα κυριως τις πραξεις ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”