che4 έγραψε:αγορασα διαρκειας στη θυρα 1 θελει κανεις να του το στειλω εγω ετσι κι αλλιως δε μπορω να παω γιατι ειμαι μακρια
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί??? για να βλέπουμε τον Ιβάν να βγάζει καπνούς από τα μάτια???

che4 έγραψε:αγορασα διαρκειας στη θυρα 1 θελει κανεις να του το στειλω εγω ετσι κι αλλιως δε μπορω να παω γιατι ειμαι μακρια
![]()
![]()
![]()
![]()
paoki1985 έγραψε:Τα μάθατε? Σκέψεις Γ.Χ για την ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης πρόκειται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, με τον Κατσουράνη να επιστρέφει στην άμυνα και να αγωνίζεται δίπλα στον Σίντελφέλντ. Αραούχο Έτο (δεξιά) και Άλβες Λίνο (αριστερά) θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της άμυνας.
Κάτσε και Λάζαρ επιστρέφουν στο χώρο του κέντρου και για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι αυτοί που θα οργανώσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά και θα προσπαθήσουν να... χαλάσουν το παιχνίδι του αντιπάλου.
Ο Λίαμ Λόρενς θα μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Σέκου Ολίσε θα επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου", αγωνιζόμενος στην αριστερή πτέρυγα. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των "ασπρόμαυρων".
Δλδ ότι να 'ναι! Μετά από φοβερή σκέψη θεώρησε ότι το σύστημα έφταιγε? Τι σοι προπονητής είναι αυτός ρε? Πηγαίνει στην περπατημένη του Γ.Δ για μεγαλύτερη ασφάλεια? Ρε παιδιά ειλικρινά δε ξέρουν τι τους γίνεται? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΠΑΟΚ ? ΚΑΝΕΝΑ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΕΛΕΤΕ?
kataramenos5 έγραψε:Καταρχήν μπήκε με το ζόρι... .
eorptol έγραψε:Εννοείται ότι τα γερόντια θα είμαστε εκεί....
50 Γιαννιωτες μην μας πάρουν την κερκίδα θα ειναι ντροπη
kataramenos5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ παίζει πλει οφφ και διεκδικεί την έξοδό του για τριτη φορά στο CL κι εμείς εδώ καθόμαστε και κάνουμε σαν τις δυσκοίλιες γκόμενες που ο ένας τις ξινίζει κι ο άλλος τις βρωμάει.Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μεγάλη,αν τα καταφέρουμε ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο ανεξαρτήτως Σαββίδη.Για να περάσουμε στους ομίλους όμως πρώτα πρέπει να προκριθούμε βγαίνοντας πρώτοι στα πλει.Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν τη μεγαλύτερη ευθήνη, έχουμε ομως κι εμείς το δικό μας μερίδιο σ αυτό.Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες και τους εγωισμούς κι ελάτε γήπεδο.Καντε αυτό που αρμόζει στην ιστορία αυτού του συλόγου κι αυτού του λαού.Στηρίξτε την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.![]()
ΥΓ Τα "γερόντια" θα ναι εκεί.