33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

RoMaN έγραψε:Ο Παπάζογλου τουλάχιστον προσπαθούσε.
Πιο άμπαλος, αλλά με καλύτερα σωματικά προσόντα και κυρίως με περισσότερο πάθος. Αυτός ο παίκτης με σωστό προπονητή θα γινόταν καλός φορ, γιατί είχε διάθεση. Ο Στέφανος ΔΕΝ έχει.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μια χαρά είναι ρε...δέστε και τα κοντρόλ του. Αφού βάζει και τα παστέλια..Μην τρελλαθούμε..φοράκλα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Verba volant, scripta manent :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

*αμώ τα Λατινικά μου ΦΤΑΝΕΙ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

Photis έγραψε:Μια χαρά είναι ρε...δέστε και τα κοντρόλ του. Αφού βάζει και τα παστέλια..Μην τρελλαθούμε..φοράκλα.
:pano:
μα μιλαμε για ολοκληρωμενο φορ...δεν του λειπει τιποτα..αφου τα παστελωνει...τον ασχετο τον σαντος που τον ειχε στειλει και δανεικο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΑποστόληςΑ έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ο Παπάζογλου τουλάχιστον προσπαθούσε.
Πιο άμπαλος, αλλά με καλύτερα σωματικά προσόντα και κυρίως με περισσότερο πάθος. Αυτός ο παίκτης με σωστό προπονητή θα γινόταν καλός φορ, γιατί είχε διάθεση. Ο Στέφανος ΔΕΝ έχει.
10 -08-12
Επιτέλους ένα ολοκληρωμένο φορ. Σκοράρει δις (τη μία με τακουνάκι), βγάζει ασίστ, πιέζει. Είναι πάντοτε εκεί, μέσα στην περιοχή για να γράψει γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή εξελιχθεί μια σωστή επίθεση. Μπορεί να φαίνεται ανύπαρκτος για μεγάλο διάστημα, αλλά ένα δευτερόλεπτο αν τον αφήσει ο αμυντικός, ΤΕΛΟΣ!
A real Killer
Είμαστε ή του ύψους ή του βάθους .Χαλαρώστε λίγο (και οχι μονο) με τον Κλάους που σίγουρα περνάει κι αυτός κάμψη(δε νομίζω οτι ειναι και κανείς σε φόρμα) μετά απο μια άσχημη όπως εξελίχθηκε χρονιά.Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι ξέχασε (-αν) τη μπάλα που ξέρει(-ουν). Ψυχραιμία..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Φαίνεται δεν είναι καλά.
Ωστόσο ποιος είναι στην ομάδα;
Έχει χαζέψει όλη η ομάδα μετά τη λαίλαπα δώνη.

Εγώ πάντως είδα και πολλά χαμένα κοντρόλ των παικτών της Μπενφίκα και μέσα στην περιοχή και ας πήραν περισσότερες μπάλες από ότι παίρνει ο Κλάους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καταραμένε δεν είμαι εγώ του ύψους ή του βάθους, αλλά ο Στέφανος. Οι δύο διαφοροποιημένες κριτικές μου δεν αφορούν τον ίδιο αγώνα, όπως σωστά κατάλαβες.
Δεν είμαι τυφλός, βλέπω έναν Στέφανο που δεν ενδιαφέρεται, που παίζει νωχελικά, καιρό τώρα, σχεδόν σ' ολόκληρο τον δεύτερο γύρο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αποστόλη έβαλα και ημερομηνίες, φυσικά και δεν είναι ο ίδιος αγώνας.Στον καλοκαιρινό όμως βλέπεις ένα "ολοκληρωμένο φορ" "A real Killer"όπως λές ενω τώρα λες "θα γινόταν καλό φόρ".Σαφώς και δε παίζει το ίδιο καλά με το καλοκαίρι αλλα τα συμπεράσματα που βγαινουν απ το ένα ποστ και το άλλο είναι η μέρα με τη νύχτα.
Ο Κλάους ακολουθεί τις άσχημες εμφανίσεις όλης της ομάδας, κακώς βέβαια.Αλήθεια ποσο ευκολο θα ήταν για σας να τρέχετε πανω κάτω(σύμφωνα με vis track τρεχει πολύ) 90' για να πάρετε 0-1 πάσα επι 10 μήνες και ολοι να χουν την απαίτηση να την κάνεις και γκόλ.Ναι ξέρω, πληρώνεται επαγγελματίας κλπ.Είναι κι άνθρωπος όμως.Μας ξελάσπωσε ένα γύρο και μετά μπούχτησε κι αυτός (αποψή μου) να "κάνει το Μ@λάκα" που θα δικαιώσει "ΤΟ ΠΛΑΝΟ".Ηρθε και η "καλη " εξωγηπεδική ζωή κι έδεσε το γλυκό.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι για μένα αυτό το τελευταίο και δυστυχώς όπως μαθαίνω ισχύει για πολλούς.Μεγάλωσε πλέον δεν είναι παιδάκι, όσο του κόβει θα πράξει κι ανάλογα.Εγω πάντως προτίμησα να του τα πω όταν ακούγονταν τα "Μπραβο παικταρά" ,"εξαιρετικός κλπ"
26-09-11 Τώρα που καταξιώθηκες Στέφανε κράτα χαμηλά τη μπάλα.
Πρόσεξε μη γίνεις Κούτσιανικούλης.Η διάρκεια είναι το ζητούμενο απο
εδώ και πέρα.
ΥΓ Αποστόλη τα περι ύψους και βάθους είναι γνώρισμα της Ελληνικής φυλής και δη της ΠΑΟΚτσίδικης.Σε όλους ΜΑΣ παει ,όχι σε σενα προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Στην φάση που χάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή μου θύμισε τον Τόργκελε, αν και ο Μαγυάρος θα έτρεχε να το διορθώσει, έστω και αν τραυματίζοταν στο δοκάρι ή τραυμάτιζε τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Προφανώς και αυτό δεν οφείλεται σε αμπαλοσύνη. Οφείλεται στο ότι το μυαλό του ήταν αλλού. Και γενικά σου δίνει μια αίσθηση αυτό το παιδί ότι μοιάζει μονίμως με μαστουρωμένος. Λέτε όπως παρήγαγε ο Ζαγοράκης τεστοστερόνη από φυσικού του, αυτός να παράγει τετρακανναβινόλη?
Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις χαΐρι δεν υπάρχει. Ούτε κουβέντα για εξωτερικό, αλλά ούτε και για 11άδα την νέα σαιζόν. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και αν δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος τώρα, δεν θα είναι ποτέ..
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

++++++++++++++++++++

Δ9-τετραΥΔΡΟκανναβινολη... ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Nα πω την αμαρτία μου?

Δε τον θέλω στην ομάδα.

Μετα απο πολύ σκέψη.......δε τον θέλω.Δεν ειναι συμπεριφορά ΠΑΟΚτσή και παίκτη που πληρωνετε στην ώρα του πλέον.

Να γαμάει όποια θέλει αλλά προέχει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:++++++++++++++++++++

Δ9-τετραΥΔΡΟκανναβινολη... ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EEμ, ο καθένας στην δουλειά του :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ιβάν πούλα τον τώρα!
jojario

Δημοσίευση από jojario »

Argonaut4 έγραψε:Nα πω την αμαρτία μου?

Δε τον θέλω στην ομάδα.

Μετα απο πολύ σκέψη.......δε τον θέλω.Δεν ειναι συμπεριφορά ΠΑΟΚτσή και παίκτη που πληρωνετε στην ώρα του πλέον.

Να γαμάει όποια θέλει αλλά προέχει η δουλειά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”