Πιο άμπαλος, αλλά με καλύτερα σωματικά προσόντα και κυρίως με περισσότερο πάθος. Αυτός ο παίκτης με σωστό προπονητή θα γινόταν καλός φορ, γιατί είχε διάθεση. Ο Στέφανος ΔΕΝ έχει.RoMaN έγραψε:Ο Παπάζογλου τουλάχιστον προσπαθούσε.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Μια χαρά είναι ρε...δέστε και τα κοντρόλ του. Αφού βάζει και τα παστέλια..Μην τρελλαθούμε..φοράκλα.

- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- Paok_eisai_4
μα μιλαμε για ολοκληρωμενο φορ...δεν του λειπει τιποτα..αφου τα παστελωνει...τον ασχετο τον σαντος που τον ειχε στειλει και δανεικο...Photis έγραψε:Μια χαρά είναι ρε...δέστε και τα κοντρόλ του. Αφού βάζει και τα παστέλια..Μην τρελλαθούμε..φοράκλα.
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιο άμπαλος, αλλά με καλύτερα σωματικά προσόντα και κυρίως με περισσότερο πάθος. Αυτός ο παίκτης με σωστό προπονητή θα γινόταν καλός φορ, γιατί είχε διάθεση. Ο Στέφανος ΔΕΝ έχει.RoMaN έγραψε:Ο Παπάζογλου τουλάχιστον προσπαθούσε.
Είμαστε ή του ύψους ή του βάθους .Χαλαρώστε λίγο (και οχι μονο) με τον Κλάους που σίγουρα περνάει κι αυτός κάμψη(δε νομίζω οτι ειναι και κανείς σε φόρμα) μετά απο μια άσχημη όπως εξελίχθηκε χρονιά.Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι ξέχασε (-αν) τη μπάλα που ξέρει(-ουν). Ψυχραιμία..10 -08-12
Επιτέλους ένα ολοκληρωμένο φορ. Σκοράρει δις (τη μία με τακουνάκι), βγάζει ασίστ, πιέζει. Είναι πάντοτε εκεί, μέσα στην περιοχή για να γράψει γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή εξελιχθεί μια σωστή επίθεση. Μπορεί να φαίνεται ανύπαρκτος για μεγάλο διάστημα, αλλά ένα δευτερόλεπτο αν τον αφήσει ο αμυντικός, ΤΕΛΟΣ!
A real Killer
Φαίνεται δεν είναι καλά.
Ωστόσο ποιος είναι στην ομάδα;
Έχει χαζέψει όλη η ομάδα μετά τη λαίλαπα δώνη.
Εγώ πάντως είδα και πολλά χαμένα κοντρόλ των παικτών της Μπενφίκα και μέσα στην περιοχή και ας πήραν περισσότερες μπάλες από ότι παίρνει ο Κλάους.
Ωστόσο ποιος είναι στην ομάδα;
Έχει χαζέψει όλη η ομάδα μετά τη λαίλαπα δώνη.
Εγώ πάντως είδα και πολλά χαμένα κοντρόλ των παικτών της Μπενφίκα και μέσα στην περιοχή και ας πήραν περισσότερες μπάλες από ότι παίρνει ο Κλάους.
- ΑποστόληςΑ
Καταραμένε δεν είμαι εγώ του ύψους ή του βάθους, αλλά ο Στέφανος. Οι δύο διαφοροποιημένες κριτικές μου δεν αφορούν τον ίδιο αγώνα, όπως σωστά κατάλαβες.
Δεν είμαι τυφλός, βλέπω έναν Στέφανο που δεν ενδιαφέρεται, που παίζει νωχελικά, καιρό τώρα, σχεδόν σ' ολόκληρο τον δεύτερο γύρο.
Δεν είμαι τυφλός, βλέπω έναν Στέφανο που δεν ενδιαφέρεται, που παίζει νωχελικά, καιρό τώρα, σχεδόν σ' ολόκληρο τον δεύτερο γύρο.
- kataramenos5
Αποστόλη έβαλα και ημερομηνίες, φυσικά και δεν είναι ο ίδιος αγώνας.Στον καλοκαιρινό όμως βλέπεις ένα "ολοκληρωμένο φορ" "A real Killer"όπως λές ενω τώρα λες "θα γινόταν καλό φόρ".Σαφώς και δε παίζει το ίδιο καλά με το καλοκαίρι αλλα τα συμπεράσματα που βγαινουν απ το ένα ποστ και το άλλο είναι η μέρα με τη νύχτα.
Ο Κλάους ακολουθεί τις άσχημες εμφανίσεις όλης της ομάδας, κακώς βέβαια.Αλήθεια ποσο ευκολο θα ήταν για σας να τρέχετε πανω κάτω(σύμφωνα με vis track τρεχει πολύ) 90' για να πάρετε 0-1 πάσα επι 10 μήνες και ολοι να χουν την απαίτηση να την κάνεις και γκόλ.Ναι ξέρω, πληρώνεται επαγγελματίας κλπ.Είναι κι άνθρωπος όμως.Μας ξελάσπωσε ένα γύρο και μετά μπούχτησε κι αυτός (αποψή μου) να "κάνει το Μ@λάκα" που θα δικαιώσει "ΤΟ ΠΛΑΝΟ".Ηρθε και η "καλη " εξωγηπεδική ζωή κι έδεσε το γλυκό.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι για μένα αυτό το τελευταίο και δυστυχώς όπως μαθαίνω ισχύει για πολλούς.Μεγάλωσε πλέον δεν είναι παιδάκι, όσο του κόβει θα πράξει κι ανάλογα.Εγω πάντως προτίμησα να του τα πω όταν ακούγονταν τα "Μπραβο παικταρά" ,"εξαιρετικός κλπ"
Ο Κλάους ακολουθεί τις άσχημες εμφανίσεις όλης της ομάδας, κακώς βέβαια.Αλήθεια ποσο ευκολο θα ήταν για σας να τρέχετε πανω κάτω(σύμφωνα με vis track τρεχει πολύ) 90' για να πάρετε 0-1 πάσα επι 10 μήνες και ολοι να χουν την απαίτηση να την κάνεις και γκόλ.Ναι ξέρω, πληρώνεται επαγγελματίας κλπ.Είναι κι άνθρωπος όμως.Μας ξελάσπωσε ένα γύρο και μετά μπούχτησε κι αυτός (αποψή μου) να "κάνει το Μ@λάκα" που θα δικαιώσει "ΤΟ ΠΛΑΝΟ".Ηρθε και η "καλη " εξωγηπεδική ζωή κι έδεσε το γλυκό.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι για μένα αυτό το τελευταίο και δυστυχώς όπως μαθαίνω ισχύει για πολλούς.Μεγάλωσε πλέον δεν είναι παιδάκι, όσο του κόβει θα πράξει κι ανάλογα.Εγω πάντως προτίμησα να του τα πω όταν ακούγονταν τα "Μπραβο παικταρά" ,"εξαιρετικός κλπ"
ΥΓ Αποστόλη τα περι ύψους και βάθους είναι γνώρισμα της Ελληνικής φυλής και δη της ΠΑΟΚτσίδικης.Σε όλους ΜΑΣ παει ,όχι σε σενα προσωπικά.26-09-11 Τώρα που καταξιώθηκες Στέφανε κράτα χαμηλά τη μπάλα.
Πρόσεξε μη γίνεις Κούτσιανικούλης.Η διάρκεια είναι το ζητούμενο απο
εδώ και πέρα.
Στην φάση που χάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή μου θύμισε τον Τόργκελε, αν και ο Μαγυάρος θα έτρεχε να το διορθώσει, έστω και αν τραυματίζοταν στο δοκάρι ή τραυμάτιζε τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Προφανώς και αυτό δεν οφείλεται σε αμπαλοσύνη. Οφείλεται στο ότι το μυαλό του ήταν αλλού. Και γενικά σου δίνει μια αίσθηση αυτό το παιδί ότι μοιάζει μονίμως με μαστουρωμένος. Λέτε όπως παρήγαγε ο Ζαγοράκης τεστοστερόνη από φυσικού του, αυτός να παράγει τετρακανναβινόλη?
Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις χαΐρι δεν υπάρχει. Ούτε κουβέντα για εξωτερικό, αλλά ούτε και για 11άδα την νέα σαιζόν. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και αν δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος τώρα, δεν θα είναι ποτέ..
Προφανώς και αυτό δεν οφείλεται σε αμπαλοσύνη. Οφείλεται στο ότι το μυαλό του ήταν αλλού. Και γενικά σου δίνει μια αίσθηση αυτό το παιδί ότι μοιάζει μονίμως με μαστουρωμένος. Λέτε όπως παρήγαγε ο Ζαγοράκης τεστοστερόνη από φυσικού του, αυτός να παράγει τετρακανναβινόλη?
Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις χαΐρι δεν υπάρχει. Ούτε κουβέντα για εξωτερικό, αλλά ούτε και για 11άδα την νέα σαιζόν. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και αν δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος τώρα, δεν θα είναι ποτέ..
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Nα πω την αμαρτία μου?
Δε τον θέλω στην ομάδα.
Μετα απο πολύ σκέψη.......δε τον θέλω.Δεν ειναι συμπεριφορά ΠΑΟΚτσή και παίκτη που πληρωνετε στην ώρα του πλέον.
Να γαμάει όποια θέλει αλλά προέχει η δουλειά.
Δε τον θέλω στην ομάδα.
Μετα απο πολύ σκέψη.......δε τον θέλω.Δεν ειναι συμπεριφορά ΠΑΟΚτσή και παίκτη που πληρωνετε στην ώρα του πλέον.
EEμ, ο καθένας στην δουλειά τουΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:++++++++++++++++++++
Δ9-τετραΥΔΡΟκανναβινολη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Kostomanolis
Argonaut4 έγραψε:Nα πω την αμαρτία μου?
Δε τον θέλω στην ομάδα.