Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 Σχολια & παραλειπομενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από gergeo4 »

κερδιζουμε κ οι αλλοι γυρναν πισω!ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ακομη ειμαστε πρωτοι το μονο θετικο , αν κερδισουμε τα γιαννενα στην τουμπα μενουμε μπροστα ματς με ματς πρεπει να βλεπουμε και ας ειναι οτι να ναι η ομαδα
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε όλοι που τα έχετε βάλει με τους παίχτες ρε( εκτός από Φωτάκη που πραγματικά δεν κάνει).?
Δε βλέπεται ότι η ομάδα είναι αδούλευτη? τι να σου κάνει ο παίχτης? Εδώ η παιχτούρα ο Κατσουράνης και φαίνεται απλά ένας μέτριος παίχτης. Δε βλέπεται ότι οι προπονητές έχουν κάνει εγκλήματα? ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! Ξύπνα Ιβάν.. Θα χαθεί και ο τελευταίος στόχος!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GI4NNEN4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Σιγα ρε το εβγαλες το πορισμα ακου το κλιμα εχει χειροτερευσει.

"ρε" να πεις στην...

Να μην συνεχίσω, το ξέρεις το παρακάτω. Εξυπνάκια.
Σιγα που σε προσβαλαμε κουλαρε γιαννιωτη μαζεψε το ζωναρι σου δεν σου ειπα τιποτα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑΥΡΙΟ ΜΠΙΕΛΣΑ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

che4 έγραψε:ακομη ειμαστε πρωτοι το μονο θετικο , αν κερδισουμε τα γιαννενα στην τουμπα μενουμε μπροστα ματς με ματς πρεπει να βλεπουμε και ας ειναι οτι να ναι η ομαδα
Αληθές μεν αλλά η ομάδα δείχνει να'ναι ηττοπαθής, αυτό σκιάζει. Ελπίζουμε, τι άλλο έμεινε;;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έχω κάμποσο καιρό να γράψω, αλλά δεν άντεξα και θέλω να τα πω! Πρώτα απ' όλα να πω, πως ποτέ δεν το έπαιξα προπονητής της κερκίδας, ΑΛΛΑ αυτό που είδα σήμερα ήταν απλά τραγικό!! Ένας ΠΑΟΚ μικρός, σαν ομαδίτσα γ Εθνικής, χωρίς ψυχή, χωρίς σχέδιο, χωρίς οργάνωση, χωρίς ...@ρχίδια!! Λες και παίζαμε με την Μπάρτσα κάτι, κάπως έτσι χεσμένοι ήταν όλοι τους!!
Δεν θέλω ν' αρχίσω να λέω λεπτομέρειες για την λάθος τακτική και τα συστήματα, αλλά θα σταθώ μόνο στα στημένα μας!! Αυτό βασικά ήθελα να γράψω μόνο!! Θέλω να μάθω ποιος είναι υπεύθυνος στην προπόνηση που τους λέει τι να κάνουν! Πρέπει ν απολυθεί χθες!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε παιδιά?? Και δε μιλάω μόνο για τον τελευταίο αγώνα!! Λες και το κάνουν επίτηδες! Φάουλ? Σέντρα? Κόρνερ? Πλαϊνή σέντρα? ΌΛΕΣ στον τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή!!!
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο και ας βγουν πολλοί να που τα δικά τους!! Εγώ αυτά είδα, αυτά είπα....
Κρίμα πάντως για τον Ιβάν, που πιστεύω πως σιγά σιγά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως παρέλαβε ένα καφενείο!!
ΕΛΠΙΖΩ ν' αλλάξουμε πρόσωπο και να πάμε καλύτερα στην συνέχεια..! ΠΑΟΚ και ας μας στεναχωρεί.... :pano:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ρε τα παιδιά είναι κουρασμένα, μη τα κατηγορείτε. Μας βγάλανε δεύτερους στην κανονική διάρκεια του υπερπρωταθλήματος της Σούπερλίγκα, μην έχετε τρελές απαιτήσεις. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, έχουνε τα γκομενικά τους, τα στυλιστικά τους, τον τύπο να τους κυνηγάει για συνεντεύξεις. Όλο μπάλα μπάλα μπάλα μπουχτίσανε κι αυτά. Τους έπεσε και βαρύ το κοκορέτσι. Χαλαρά, και το Ιντερτότο καλό είναι.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

gergeo4 έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΜΠΙΕΛΣΑ!
ναι ρε φιλε...φερ τον μπας και ριξει καμια σφλιαρα και ξυπνησουνε μερικοι...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

φιλε simba καλα τα λες.
simba έγραψε:Καλα ο μιστερ 1 επαφη γκολ, το ξεραμε οτι δε συμμετεχει μια στο παιχνιδι..Αλλα μια μαμημενη καθετη δεν πηρε..Συνεχεια σεντρες...
πηρε μια απο τον κατσουρ που τον εβγαλε φατσα με το τερμα αλλα την πεταξε στα σκουπιδια γιατι δεν εκανε καλο κοντρολ...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κούλαρα obanebane. Της στιγμής ήταν. Να 'σαι καλά :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κανενα προβλημα ολοι τσιτωμενοι ειμαστε. :nairepaok:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Έχω κάμποσο καιρό να γράψω, αλλά δεν άντεξα και θέλω να τα πω! Με νικη ρε ΠΑΟΚ τελειωνεις τα Play-off απο σημερα.. και εσυ τι κανεις?? προηγησε στο σκορ..και καταφερνεις και χανεις το ματς.. μετα το κλαρινο απ την τριπολη ειχα πει δε θα ασχοληθω μεχρι να τελειωσουν τα Playoff..αλλα ειναι αυτη η γαμημενη η αρρωστια που δεν μπορω να ξερω οτι παιζει ο ΠΑΟΚ και να μη βλεπω το ματς.. Μετα και το σημερινο.. ΤΕΛΟΣ για φετος ας βγουμε και 4οι δε θα με νοιαξει ουτε θα μου φανει περιεργο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

επιμενω δε χαθηκε απολυτως τιποτα με νικη και χι στο αλλο ματς την κυριακη θα γελαμε παλι....απλα ειναι τα πραγματα...και ενταξει καηκε ο φωτακης και ελπιζουμε στο βουκιτς ρε ζαγορ οηγαινε μια βολτα στο γχ να του εξηγησεις τι να κανει λαμω την τρελα μου...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Δυο πράγματα θα πω για να παω να δω τον τελικό.
1)Ευτυχώς που δουλεύαμε 2 εβδομάδες τα στημένα...
2)Θυμάμαι αυτον το γιαννούλη(που μας έκανε πουτάνα στο 1 ημίχρονο) όταν έπαιζε στο βάζελο,είχε ρίξει ο Σάντος το Βιερίνια πάνω του και έγινε πάρτυ στην Τούμπα...
Όταν στη Νάπολι αποφάσισαν να χτυπήσουν το κατεστημένο Μιλάνο-Τορίνου πήγαν και πήραν DIEGO ALEMAO CARECA SENCINI και το κατάφεραν.Εμείς με δανεικούς και φωτάκηδες και μαθητευόμενους προπονητές...με πορδές δε βαφονται αυγά.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΜΑΣ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”