Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Μια χαρα παικτης για τον ΠΑΟΚ ο Pinto μη κοροιδευομαστε.. μακαρι να εχει γινει η μεταγραφη 

- Μπαρκαρούτσος
Είμαι πολύ foul που δεν τον έχω ακουστά τον Pinto; 

- ilovegame27
Εγώ πάντως θέλω τον Φούντα!!Τσογλάνι είναι και πολυ θρασύς (ποδοσφαιρικά ενοείται)!!Πάντως και ο Πίτι που ακούγεται είναι παίχτης που ξέρει μπάλα αλλα με χαλάει λίγο η ηλικία!
- ΑποστόληςΑ
Pinto? Διαβάζω ότι είναι 33 χρόνων, χαφ (λίγο μεγάλος μου φαίνεται), θεωρείται καλός τεχνίτης και παίζει 8άρι, ή 6άρι, εκτός κι αν τον μπερδεύω με άλλον (διόλου απίθανο).
φουντας ,γιαννιωτας κατι σε κουτσιανικουληjohn4serres έγραψε:ωραια λιστα φιλε.gergeo4 έγραψε:Απο Ελλαδα πρεπει να χτυπησουμε κ να παρουμε οσους μπορουμε απο τους(δεν βαζω απο γαυροβαζελο):
1ο)φουντα 17 χρονων
2ο)γιαννιωτα 20 χρονων
3ο)μανταλο 21 χρονων
4ο)διουδης 20 χρονων
5ο)βλαχο βαλ. 21 χρονων
6ο)μπουγαιδη 20 χρ
7ο)ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΓΙΟΥΡΙ 23 χρ.
8ο)ΓΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19χρ.
9ο)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 22χρ.
10)ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20χρ.
11ο)ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 21χρ
12ο) ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21χρ
13) ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 23χρ
14)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 21χρ
15)ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 20χρ
16)ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗς 19χρ
Φουντας και Σκονδρας πιστευω θα ειναι πολυ καλες κινησεις.
Ειδικα ο Σκονδρας πιστευω αν θελει μπορει να γινει πολυ καλος παικτης ( στο Ελληνικο επιπεδο )
μανταλος θα γινει παικταρας
διουδης καλος μεχρι εκει
βλαχος δεν περναει ουτε εξω απο την τουμπα
μπουγαιδης για γελια
λοντιγιν γουτας δεν εχω αποψη οι οιπολοιποι μεχρι τον σκονδρα μετριοι παικτες
σκονδρας το εχω πει εκατο φορες επειδη ειμαι περιστεριωτης γελανε και οι πετρες μαζι του ο σπανος θα κανει παρτυ αν βρει κοροιδο να τον αγορασει οι υπολοιποι τρεις καλοι για μεχρι εκει πουειναι .
συνολικα μονο στον μανταλο πιστευω ο φουντας εχει στοιχεια αλλα .... οι υπολοιποι τιποτα ιδιαιτερο και οχι και νεοι αν το εχεις στα εικοσι σε αυτες τις ομαδες εισαι ηγετης
αυτος ειναι αποστολε! Επισης εχει και γω τα ποδια τραβαει σουτ και με τα δυο στη κινηση και τα παστελωνει.. Βλεπε βιειρινιαΑποστόληςΑ έγραψε:Pinto? Διαβάζω ότι είναι 33 χρόνων, χαφ (λίγο μεγάλος μου φαίνεται), θεωρείται καλός τεχνίτης και παίζει 8άρι, ή 6άρι, εκτός κι αν τον μπερδεύω με άλλον (διόλου απίθανο).
-
από όσο ακούω και διαβάζω,ο κλάδος της οικοδομής βρίσκεται σε βαθιά ύφεσηdon pablo έγραψε:φουντας ,γιαννιωτας κατι σε κουτσιανικουληjohn4serres έγραψε:ωραια λιστα φιλε.gergeo4 έγραψε:Απο Ελλαδα πρεπει να χτυπησουμε κ να παρουμε οσους μπορουμε απο τους(δεν βαζω απο γαυροβαζελο):
1ο)φουντα 17 χρονων
2ο)γιαννιωτα 20 χρονων
3ο)μανταλο 21 χρονων
4ο)διουδης 20 χρονων
5ο)βλαχο βαλ. 21 χρονων
6ο)μπουγαιδη 20 χρ
7ο)ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΓΙΟΥΡΙ 23 χρ.
8ο)ΓΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19χρ.
9ο)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 22χρ.
10)ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20χρ.
11ο)ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 21χρ
12ο) ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21χρ
13) ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 23χρ
14)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 21χρ
15)ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 20χρ
16)ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗς 19χρ
Φουντας και Σκονδρας πιστευω θα ειναι πολυ καλες κινησεις.
Ειδικα ο Σκονδρας πιστευω αν θελει μπορει να γινει πολυ καλος παικτης ( στο Ελληνικο επιπεδο )
μανταλος θα γινει παικταρας
διουδης καλος μεχρι εκει
βλαχος δεν περναει ουτε εξω απο την τουμπα
μπουγαιδης για γελια
λοντιγιν γουτας δεν εχω αποψη οι οιπολοιποι μεχρι τον σκονδρα μετριοι παικτες
σκονδρας το εχω πει εκατο φορες επειδη ειμαι περιστεριωτης γελανε και οι πετρες μαζι του ο σπανος θα κανει παρτυ αν βρει κοροιδο να τον αγορασει οι υπολοιποι τρεις καλοι για μεχρι εκει πουειναι .
συνολικα μονο στον μανταλο πιστευω ο φουντας εχει στοιχεια αλλα .... οι υπολοιποι τιποτα ιδιαιτερο και οχι και νεοι αν το εχεις στα εικοσι σε αυτες τις ομαδες εισαι ηγετης
- pagotatzis
να πούμε επίσης ότι ο pinto δεν είναι κλασικός πορτογάλος!
Δεν έχει παίξει ποτέ στην Πορτογαλία, μεγάλωσε στην Γερμανία και άρχισε από τις μικρές ομάδες της Schalke!
έχει την γερμανική υπηκοότητα!
το καλό το πόδι είναι το δεξί, παίζει πιο πολύ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής!
έχει καλό σουτ στα στημένα!
Στην Schalke τον θεωρούσαν ταλέντο μεγάλο, του έδωσαν και ευκαιρίες αλλά δεν το κράτησαν και έτσι πήγε στην Alemannia του Aachen δανεικός.εκεί έκανε καλά παιχνίδια (και στην Β) και έπειτα πήγε στον επόμενο σταθμό του το Ανόβερο!
Είναι καλός παίχτης γενικά έχει την γερμανική ποδοσφαιρική νοοτροπία, έχει γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια
και είναι μακριά από τραυματισμούς!
Δεν έχει παίξει ποτέ στην Πορτογαλία, μεγάλωσε στην Γερμανία και άρχισε από τις μικρές ομάδες της Schalke!
έχει την γερμανική υπηκοότητα!
το καλό το πόδι είναι το δεξί, παίζει πιο πολύ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής!
έχει καλό σουτ στα στημένα!
Στην Schalke τον θεωρούσαν ταλέντο μεγάλο, του έδωσαν και ευκαιρίες αλλά δεν το κράτησαν και έτσι πήγε στην Alemannia του Aachen δανεικός.εκεί έκανε καλά παιχνίδια (και στην Β) και έπειτα πήγε στον επόμενο σταθμό του το Ανόβερο!
Είναι καλός παίχτης γενικά έχει την γερμανική ποδοσφαιρική νοοτροπία, έχει γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια
Καποιοι στο ακουσμα του ονοματος Πιντο μπορει και να ενθουσιαζονται...ο Πιντο ο γνωστος ομως ειναι ο Ζοάο Πιντο...
Παντως απ οτι φαινετε και αυτος που παιζει για μας δν ειναι ασχημος...
Παντως απ οτι φαινετε και αυτος που παιζει για μας δν ειναι ασχημος...
Off-topic παιδια πως μπορω να επικοινωνησω με εναν διαχειριστη απο το site? Ηθελα να στειλω ενα pm αλλα βλεπω πλεον εχουν απενεργοποιηθει. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω.
Στείλε email.
Angelheart
Στείλε email.
Angelheart
Μπορω να βρω καπου τα email των διαχειριστων ή των moderators? Εψαξα στην επικοινωνια και βρηκα email μονο απο τον stallion αν δεν κανω λαθος.
articles@paokmania.gr
articles@paokmania.gr
Έχει κανέναν αξιόλογο η Μαγιόρκα;; Σήμερα βούτηξε..
- evripidis4
pagotatzis έγραψε: Είναι καλός παίχτης γενικά έχει την γερμανική ποδοσφαιρική νοοτροπία, έχει γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια

κατσε να ερθει στον ΠΑΟΚ και τα λεμε...