Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από hitman »

Ο παίκτης αυτός έπρεπε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα κι αυτό που προβληματίζει όποια ομάδα σκέφτεται να επενδύσει πάνω του είναι η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του που αποτελούν ερωτηματικά.

Γιατί έφτασε 27 και δεν χρειάστηκε να πειθαρχήσει ποτέ.

Πολύ περίεργη φάση ο Σικαμπάλα. Θα είναι ρίσκο γιατί πρέπει να δώσεις πολλά για να τον πάρεις.

Αλλά είναι ΜΑΓΟΣ από τους ελάχιστους.

Μακάρι να μην αποδειχθεί Denilson νο. 2.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gergeo4 έγραψε:Απο Ελλαδα πρεπει να χτυπησουμε κ να παρουμε οσους μπορουμε απο τους(δεν βαζω απο γαυροβαζελο):

1ο)φουντα 17 χρονων
2ο)γιαννιωτα 20 χρονων
3ο)μανταλο 21 χρονων
4ο)διουδης 20 χρονων
5ο)βλαχο βαλ. 21 χρονων
6ο)μπουγαιδη 20 χρ
7ο)ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΓΙΟΥΡΙ 23 χρ.
8ο)ΓΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19χρ.
9ο)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 22χρ.
10)ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20χρ.
11ο)ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 21χρ
12ο) ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 21χρ
13) ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 23χρ
14)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 21χρ
15)ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 20χρ
16)ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗς 19χρ
ωραια λιστα φιλε.
Φουντας και Σκονδρας πιστευω θα ειναι πολυ καλες κινησεις.
Ειδικα ο Σκονδρας πιστευω αν θελει μπορει να γινει πολυ καλος παικτης ( στο Ελληνικο επιπεδο )
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

hitman έγραψε:Ο παίκτης αυτός έπρεπε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα κι αυτό που προβληματίζει όποια ομάδα σκέφτεται να επενδύσει πάνω του είναι η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του που αποτελούν ερωτηματικά.

Γιατί έφτασε 27 και δεν χρειάστηκε να πειθαρχήσει ποτέ.

Πολύ περίεργη φάση ο Σικαμπάλα. Θα είναι ρίσκο γιατί πρέπει να δώσεις πολλά για να τον πάρεις.

Αλλά είναι ΜΑΓΟΣ από τους ελάχιστους.

Μακάρι να μην αποδειχθεί Denilson νο. 2.

Ειναι 27 χρονων και το μονο που εχει σοβαρο στην καριερα του ειναι οι 27 συμμετοχες με τον ΠΑΟΚ....
και σε τετοια ηλικια εχει μονο 169 συμμετοχες...μαζι με την εθνικη ομαδα...
Τα νουμερα ειναι λιγο περιεργα δν συμφωνειτε;
Dip Myalo

Δημοσίευση από Dip Myalo »

Είπα να έρθω κόντρα στον νεοπλουτισμό και να προτείνω μερικούς βατούς παίχτες που παρακολουθώ και θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. (οκ ξέρω χρειαζόμαστε παίχτες ακριβούς και με όνομα και εμπειρία στο τσου λου, για να σκάσουν κάποιοι απ΄τη ζήλια τους).

1. Jorge Enríquez García της Guadalajara. Ηγετικός παίχτης στο κέντρο παρά τα 22 του χρόνια. Η μεγάλη μεταγραφή για Ευρώπη δεν αργεί.
2. Alejandro Pozuelo της Betis. Μεγάλο πουλέν και μεγάλο μέλλον. All around μεσοεπιθετικός. Ελευθερος το καλοκαίρι.
3. Álex Fernández. Από τα β της Real. Ελεύθερος το καλοκαίρι. Πολύ καλός-εργατικός μέσος και πολύ εξελίξιμος.
4. Yuri de Souza της Ponferradina. Μεγαλύτερος σε ηλικία από τους άλλους. Καλή εναλλακτική λύση στην επίθεση. Παραγωγικός φέτος. Ελεύθερος το καλοκαίρι.

Α! Κι επίσης η Barcelona αφήνει ελεύθερο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της, τον Cristian Lobato, ο οποίος παίζει και σε θέση που θα πονέσουμε.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Φίλε μου απλά respect για το post. Μερικές παρατηρήσεις.

1 (υποτίθεται ότι) έχουμε τμήμα scouting ΠΛΕΟΝ. Συνεπώς κάποιους τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να κάνουν εισηγήσεις. Και για να μην είμαστε και άδικοι, αυτές οι εισηγήσεις γίνονται (λογικά) βάση κάποιου πλάνου. Πχ θέλω "έτοιμους" παίκτες, ή θέλω "εξελίξιμους" παίκτες κτλ.

2 ΕΦΟΣΟΝ ισχύει το πρώτο, τότε από το στυλ παικτών που θα έρθουν το καλοκαίρι θα φανεί ξεκάθαρα τι έχουν κατά νου όσον αφορά την πρώτη ομάδα. Είναι φυσικά αυτονόητο οτι και ο προπονητής που θα έρθει θα παίξει κάποιο ρόλο στο τελευταίο, αλλά η αλήθεια είναι οτι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ κάτι που να μας δείχνει προς ποια κατεύθυνση πορευόμαστε δεν έχει φανεί. Όταν λοιπόν φανεί, ΤΟΤΕ θα έχει νόημα και να κάνουμε κριτική (εντός ή εκτός "").

ΥΓ : ξέρω οτι είναι πολλά τα αν και τα εφόσον, αλλά καλώς ή κακώς η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έτσι λειτουργεί. Και στο τελευταίο συμπέρασμά μου δεν έχω αμφιβολίες.
ΥΓ2 : αν όντως μένεις στο Alicante είσαι ωραίος. Πάντως μένεις δε μένεις εκεί, από Ισπανικό ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dip Myalo έγραψε:Είπα να έρθω κόντρα στον νεοπλουτισμό και να προτείνω μερικούς βατούς παίχτες που παρακολουθώ και θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. (οκ ξέρω χρειαζόμαστε παίχτες ακριβούς και με όνομα και εμπειρία στο τσου λου, για να σκάσουν κάποιοι απ΄τη ζήλια τους).

1. Jorge Enríquez García της Guadalajara. Ηγετικός παίχτης στο κέντρο παρά τα 22 του χρόνια. Η μεγάλη μεταγραφή για Ευρώπη δεν αργεί.
2. Alejandro Pozuelo της Betis. Μεγάλο πουλέν και μεγάλο μέλλον. All around μεσοεπιθετικός. Ελευθερος το καλοκαίρι.
3. Álex Fernández. Από τα β της Real. Ελεύθερος το καλοκαίρι. Πολύ καλός-εργατικός μέσος και πολύ εξελίξιμος.
4. Yuri de Souza της Ponferradina. Μεγαλύτερος σε ηλικία από τους άλλους. Καλή εναλλακτική λύση στην επίθεση. Παραγωγικός φέτος. Ελεύθερος το καλοκαίρι.

Α! Κι επίσης η Barcelona αφήνει ελεύθερο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της, τον Cristian Lobato, ο οποίος παίζει και σε θέση που θα πονέσουμε.
Αλλαξε το nick σε Τσιπ Μυαλό :D .Ωραίος.Τέτοιους παίκτες νομίζω κι εγώ οτι πρέπει να κυνηγάμε.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Κοροβέσης :?:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εμένα μου αρέσει ο Κοροβέσης. Είναι ταχύς, είναι τεχνίτης και μπαίνει μέσα στις φάσεις ενώ δεν έχει πρόβλημα να παίξει οπουδήποτε στο γήπεδο. Στο χέρι της κάθε ομάδας είναι αν θα εκμεταλλεύεται τέτοιους παίχτες.
Γενικά ότι καλό κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες θα πρέπει να το κοιτάει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

πολυ καλος παικτης !
καλοδεχουμενος !
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κοροβεσης κτλ ειναι κινησεις τυπου ρομπερ μακρια ελπιζω να ειναι αρδια
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Υπαρχει και αλλη λογικη πισω απο τετοιες κινησεις, λογικη στυλ γαυρου.
Παιρνεις τον παικτη, κανεις κονε με τον ΠΑΣ, τον δινεις δανεικο αλλου ( αρα και αλλο κονε) και αν τυχον σου βγει, καλως. Αν δε σου βγει, κανεις το ιδιο και του χρονου η τον χρησιμοποιεις σαν ανταλλαγμα για την επομενη μεταγραφη.
ΚΑλως η κακως, αν δε ριξεις χρημα ΚΑΙ στην ελληνικη αγορα μεσω μεταγραφων, δεν κανεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Να κανουμε συμφωνια με πορτο ουντινεζε και χερεφρεν για ταλεντα και κλεισαμε με αυτο το θεμα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

xrisitsapa έγραψε:Υπαρχει και αλλη λογικη πισω απο τετοιες κινησεις, λογικη στυλ γαυρου.
Παιρνεις τον παικτη, κανεις κονε με τον ΠΑΣ, τον δινεις δανεικο αλλου ( αρα και αλλο κονε) και αν τυχον σου βγει, καλως. Αν δε σου βγει, κανεις το ιδιο και του χρονου η τον χρησιμοποιεις σαν ανταλλαγμα για την επομενη μεταγραφη.
ΚΑλως η κακως, αν δε ριξεις χρημα ΚΑΙ στην ελληνικη αγορα μεσω μεταγραφων, δεν κανεις τιποτα.

Εγω απλα να θυμισω οτι πριν λιγες εβδομαδες ο εκπροσωπος του ΠΑΣ ηταν φιλοξενουμενος στη σουιτα του Σαββιδη. Κατι το οποιο εχει πολλες ΠΙΘΑΝΕΣ προεκτασεις σε επιπεδο ποδοσφαιρικο κ οχι παρασκηνιακο. Αν ειχα χρονο θα εβρισκα και το δημοσιευμα
Άβαταρ μέλους
john4serres

gergeo4 έγραψε:pinto is the first sign.

http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9rgi ... rn_1980%29
μην βλεπεις ποτε wiki.
ειναι free register , Κι αν θελεις κανεις αλλαγες.
πχ Μπαλοτελι στον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”