poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή
Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ
οχι τον loew
τρωει τις μυξες του.
http://www.youtube.com/watch?v=HMsHJdeDVBc
βεβαια στη γερμανια με αυτα που τρωνε μπορει να ειναι και μεζεδακι..
τρωει τις μυξες του.
http://www.youtube.com/watch?v=HMsHJdeDVBc
βεβαια στη γερμανια με αυτα που τρωνε μπορει να ειναι και μεζεδακι..
- PaOkArAsIrAkLiO
Γιουπ Χάινκες μένει και ελεύθερος από τη Μπάγερν!

- ΑποστόληςΑ
ρε Ιβάν, ο Φέργκιουσαν για πάρτυ μας παραιτήθηκε. Ακόμα να τον ανακοινώσεις;
Martin O' Neill ...το budget το διαθετουμε , τον ψηνει ο ζαγορ ....ΕΓΓΥΗΣΗ
Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε ανακοινώσει ήδη τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη καθώς ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να πείσει τον Σαρρή να του επιτρέψει να εργαστεί στον Δικέφαλο του Βορρά παράλληλα με την Εθνική Ομάδα.rainmaker έγραψε:?
Ο Σάντος γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δε θα του επιτραπεί και έτσι βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποχωρήσει με άκομψο τρόπο από την Εθνική και ειδικά τώρα που κορυφώνεται η προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Πως έχουν τα πράγματα; Είναι δεδομένο και το έχουμε γράψει από τις 3 Μάη, ότι ο Σάντος είναι ο διακαής πόθος του Ζαγοράκη και ο Σαββίδης έχει δεχθεί την εισήγηση του. Όσο ο Σάντος δε διαψεύδει τα σενάρια και όσο η ΕΠΟ δε βγάζει ανακοίνωση, το θέμα όχι μόνο θα είναι υπαρκτό αλλά οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Σάντος θα αυξάνονται. Η Εθνική αρχές Ιούνη παίζει με το Λίχνεστάιν και στη συνέχεια ξαναπαίζει τον Σεπτέμβρη. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Σάντος να ανακοινώσει την αποχώρηση του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και να δώσει έτσι χρόνο στην ΕΠΟ να βρει τον αντικαταστάτη του. Πάντως ένα είναι σίγουρο: ο Σάντος είναι στην κορυφή της λίστας και αυτό δεν αλλάζει.
Γράφτηκε από paokrevolution.blogspot.gr
ΤΟ θέμα του Σάντος είναι πράγματι υπαρκτό.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι πιθανό να έρθει. Κυρίως ο ίδιος έχει ενδοιασμούς και δεν θέλει να φύγει απο εθνική. Θα φανεί τι θα γίνει. Προσωπικά είμαι υπέρ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι πιθανό να έρθει. Κυρίως ο ίδιος έχει ενδοιασμούς και δεν θέλει να φύγει απο εθνική. Θα φανεί τι θα γίνει. Προσωπικά είμαι υπέρ.
Αναστασιαδη απλα ποναει την ομαδα και ξερει απο μπαλα! Αυτο το διχνει σε καθε ομαδα που παει.
Κυπρος ... επαιρνε χ με την πρωταθλητρια Ιταλία
ΠΛατανιας... τον εσωσε στο χαλαρο
ΠΑΣ... τον εσωσε στο χαλαρο και ΤΩΡΑ με ΙΔΙΑ ομαδα οπως την δουλεψε εγινε 5τη
ΠΑΟ... στους 4 του τσουλου (για οσους λενε δεν εχει εμπιριες σε Ευρωπη)
ΠΑΟΚΑΡΑ κυπελλο/αρσεναλ κλπ κλπ
-
Μπόλονι ψήφισα γιατί παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Σάντος!
έπειτα ο Βρύζας του φέρθηκε πούστηκα!
Η νίκη μέσα στη Τοτεναμ δεν ξεχνιέται και μάλιστα χωρίς Βιερίνια!
θέλω να δω στην ομάδα μας, ποδόσφαιρο επιθετικό! Μέσα έξω να ρίχνουμε 2 και 3 γκολ!!
Επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο το έπαιξε ο Αναστασιάδης και ο Μπόλονι!
ΥΓ: πιστεύω ο σπυριά με πόδια Δώνης ήταν χειρότερος και από τον Μπερέτα!
έπειτα ο Βρύζας του φέρθηκε πούστηκα!
Η νίκη μέσα στη Τοτεναμ δεν ξεχνιέται και μάλιστα χωρίς Βιερίνια!
θέλω να δω στην ομάδα μας, ποδόσφαιρο επιθετικό! Μέσα έξω να ρίχνουμε 2 και 3 γκολ!!
Επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο το έπαιξε ο Αναστασιάδης και ο Μπόλονι!
ΥΓ: πιστεύω ο σπυριά με πόδια Δώνης ήταν χειρότερος και από τον Μπερέτα!
- Kostomanolis
wassilis έγραψε:Αναστασιαδη απλα ποναει την ομαδα και ξερει απο μπαλα! Αυτο το διχνει σε καθε ομαδα που παει.
Ο πνευματικός του τι λέει;
Εγω λεω Σαντος(θα μας χρειαστει η τακτικη του ενοψη ΠΟΛΥ δυσκολων αγωνων νοκ αουτ στα προκριματικα τσ.λ).
Σκεφτομαι το ποδοσφαιρο που παιζαμε την τελευταια χρονια του αλλα σε πιο ποιοτικο και εξεληγμενο.
Μου φανταζει ονειρο να δω παικταραδες που θα φερει ο Σαντος με τα λεφτα του Ιβαν και εχω μεγαλη ανυπομονησια να δω τι θα φτιαξει.
Σκεφτομαι το ποδοσφαιρο που παιζαμε την τελευταια χρονια του αλλα σε πιο ποιοτικο και εξεληγμενο.
Μου φανταζει ονειρο να δω παικταραδες που θα φερει ο Σαντος με τα λεφτα του Ιβαν και εχω μεγαλη ανυπομονησια να δω τι θα φτιαξει.
Τους είδαμε πιστεύω και τους 3... Ο καθένας με τα καλά του και τα άσχημά του.. Περσινά ξυνά σταφύλια... Καλύτερα ένας άλλος..
Εγώ σκέφτομαι και κάτι άλλο:
Εάν ο Σάντος θέλει χρόνο να σκεφτεί κλπ και υποτίθεται οτι θα περιμένει να δώσει η εθνική τα παιχνίδια τον Ιούνιο κλπ, μην την πατήσουμε 2η φορά και περιμένουμε μέχρι τότε και μετά τρέχουμε να βρούμε προπονητή να ξεκινήσει προετοιμασία...
Γιατί δεν νομίζω οτι προπονητής στο βεληνεκές που θέλουμε θα κάτσει να περιμένει ως δεύτερη λύση να ενεργοποιηθεί συμφωνία εάν δεν κάτσει αυτή με την πρώτη σου επιλογή...
Εάν ο Σάντος θέλει χρόνο να σκεφτεί κλπ και υποτίθεται οτι θα περιμένει να δώσει η εθνική τα παιχνίδια τον Ιούνιο κλπ, μην την πατήσουμε 2η φορά και περιμένουμε μέχρι τότε και μετά τρέχουμε να βρούμε προπονητή να ξεκινήσει προετοιμασία...
Γιατί δεν νομίζω οτι προπονητής στο βεληνεκές που θέλουμε θα κάτσει να περιμένει ως δεύτερη λύση να ενεργοποιηθεί συμφωνία εάν δεν κάτσει αυτή με την πρώτη σου επιλογή...