poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή
- paoki_sweden
Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ
As I wrote before Aggelos or BIELSA!!!!
Πονάνε τα μάτια μας αλλά παίρνουμε αποτελέσματα.
Παίζουμε μπαλίτσα αλλά τρώμε φάπες.
Σούπερ στην Ευρώπη , χάλια στην Ελλάδα.
Δεύτεροι στην Ελλάδα , διακοπές από Ευρώπη.
Καλός ο ''ξερωγώ coach'' αλλά ακριβός.
Θα πιάσει σε μας για τζάμπα τα λεφτά του πρόεδρα ;
Αποτελέσματα ή τόπι ;
Ξέρω , και τα δυο.
Λέω να μην ψηφίσω τίποτα γιατί πάνω στον πανικό μου μπορεί
να κάνω καμια τρέλα.
Θέλω έναν προπονητή που να παίρνει ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ τους αντίπαλοι.
Αρκεί να μπορούν ν' ακολουθήσουν και οι παίχτιδοί μας.
Παίζουμε μπαλίτσα αλλά τρώμε φάπες.
Σούπερ στην Ευρώπη , χάλια στην Ελλάδα.
Δεύτεροι στην Ελλάδα , διακοπές από Ευρώπη.
Καλός ο ''ξερωγώ coach'' αλλά ακριβός.
Θα πιάσει σε μας για τζάμπα τα λεφτά του πρόεδρα ;
Αποτελέσματα ή τόπι ;
Ξέρω , και τα δυο.
Λέω να μην ψηφίσω τίποτα γιατί πάνω στον πανικό μου μπορεί
να κάνω καμια τρέλα.
Θέλω έναν προπονητή που να παίρνει ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ τους αντίπαλοι.
Αρκεί να μπορούν ν' ακολουθήσουν και οι παίχτιδοί μας.
- tera12tera
Dip Myalo έγραψε:Joaquín Caparrós

Για μένα , δεν θα πρέπει να είναι Ισπανός ή Πορτογάλος , αλλά Ολλανδός ή Ολλανδός .....
- Μπαρκαρούτσος
Στον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να έρθει προπονητής με βάση τους νέους και την πειθαρχία. Επίσης, να έχει τίτλους (όχι απλά περάσματα από πάγκους μικρομεγάλων ομάδων) και πειθαρχία. Να 'ναι έμπειρος, πειθαρχημένος και να βγάζει ταλέντα. Και να ελέγχει τα αποδυτήρια με την πειθαρχία του. Και να εμπνέει σεβασμό προς όλες τις κατευθύνσεις...
Και η πειθαρχία να αποτελεί ένα από τα κύρια προσόντα του. Όχι να μιλάει στον Πόποβιτς στον πληθυντικό και να τρέμει..
Και η πειθαρχία να αποτελεί ένα από τα κύρια προσόντα του. Όχι να μιλάει στον Πόποβιτς στον πληθυντικό και να τρέμει..
tera12tera έγραψε:Dip Myalo έγραψε:Joaquín Caparrós![]()
![]()
![]()
Τα τελευταία χρόνια σε πολύ χάλια πορεία ...Τον έδιωξαν γτ ήταν δεύτερος από το τέλος και είχε χάσει παντελώς τα αποδυτήρια ....
Για μένα , δεν θα πρέπει να είναι Ισπανός ή Πορτογάλος , αλλά Ολλανδός ή Ολλανδός .....
Τα τελευταια χρονια σε πολύ χαλια πορεία???? Αυτό από που προκύπτει? Αποκλειστικά από την πορεία της διαλυμμένης Μαγιόρκα? Είχε χάσει τ'αποδυτήρια????? Απο που κι ως που???
Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει και τόση σημασία η εθνικότητα του προπονητή (εκτός κι αν στηρίζουμε σουρεάλ απόψεις ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι της ισπανικής ή αγγλικης σχολής), όσο η ικανότητά του να δημιουργεί ομάδες και όχι απλά να διαχειρίζεται ροστερ.
- tera12tera
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκανε τα τελευταία χρόνιαDip Myalo έγραψε: Τα τελευταια χρονια σε πολύ χαλια πορεία???? Αυτό από που προκύπτει? Αποκλειστικά από την πορεία της διαλυμμένης Μαγιόρκα? Είχε χάσει τ'αποδυτήρια????? Απο που κι ως που???
Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει και τόση σημασία η εθνικότητα του προπονητή (εκτός κι αν στηρίζουμε σουρεάλ απόψεις ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι της ισπανικής ή αγγλικης σχολής), όσο η ικανότητά του να δημιουργεί ομάδες και όχι απλά να διαχειρίζεται ροστερ.
2007/08 : 11η θέση με Ατλέτικο Μπιλπάο...δεν το λες και επιτυχία
2008/09 : 13η θέση με Ατλέτικο Μπιλπάο ...δεν το λες και επιτυχία (στο τσακ σώθηκε...)
2009/10 : 8η θέση με Ατλέτικο Μπιλπάο (καλή θέση , είχε όμως καλύτερο budget) ...σχετική επιτυχία
2010/11 : 6η θέση με Ατλέτικο Μπιλπάο ....αυτό είναι επιτυχία ...
Στη συνέχεια λόγο ΜΕΓΑΛΩΝ διαφωνιών με τον νέο πρόεδρο της Μπιλπάο αποχωρεί και υπογράφει στην Ξαμάξ όπου μένει για μόλις 5(!!!!)αγώνες, έχοντας την ιστορική ομάδα 10 !!! ,υπογράφει τον Οκτώβρη με την Μαγιόρκα με την οποία τερματίζει 8ος , ενώ απολύεται ένα χρόνο μετά έχοντας την ομάδα ,στην μέση της σεζόν, προτελευταία ....
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω σε κάνουν να τον θέλεις στον ΠΑΟΚ αλλά εγώ θέλω κάτι πολύ πολύ καλύτερο ....
Σύμφωνω για την εθνικότητα του προπονητή ...απλά ήθελα να γράψω Ολλανδός ή "Ολλανδός"

....
Το μεγαλυτερο μπατζετ που εγραψες για την Μπιλμπαο το εννοεις η κανεις πλακα?
Η ΑΘΛΕΤΙΚ μπιλμπαο και οχι ατλετικο εχει ροστερ απο βασκους...οποτε οταν εστρωσε η ομαδα απλα ειχε καλυτερη φουρνια...και οχι καλυτερες μεταγγραφες!
ΥΓ δεν υποστηριζω τον προπονητη με αυτο αλλα ετσι οπως τα εγραψες δεν ειναι στοιχεια προς μελετη
Η ΑΘΛΕΤΙΚ μπιλμπαο και οχι ατλετικο εχει ροστερ απο βασκους...οποτε οταν εστρωσε η ομαδα απλα ειχε καλυτερη φουρνια...και οχι καλυτερες μεταγγραφες!
ΥΓ δεν υποστηριζω τον προπονητη με αυτο αλλα ετσι οπως τα εγραψες δεν ειναι στοιχεια προς μελετη
- pagotatzis
Ο Daum θα είναι ο νέος!
λέω εγώ τώρα!
μακάρι
λέω εγώ τώρα!
μακάρι
- tera12tera
Φέτος το budget της είναι 66,004,000 € ...δεν το λες και λίγο και , ναι την χρονιά εκείνη το budget είχε σχεδόν διπλασιαστεί ....Thanix έγραψε:Το μεγαλυτερο μπατζετ που εγραψες για την Μπιλμπαο το εννοεις η κανεις πλακα?
Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα λες ....
Και για να είμαι ον toppic ....

Δεν λέω, ενδιαφέρουσες προτάσεις, άλλα πώς ακριβώς τους πείθεις να σπάσουν τα συμβόλαιά τους? Είναι και αυτό το ζήτημα.tera12tera έγραψε:Φέτος το budget της είναι 66,004,000 € ...δεν το λες και λίγο και , ναι την χρονιά εκείνη το budget είχε σχεδόν διπλασιαστεί ....Thanix έγραψε:Το μεγαλυτερο μπατζετ που εγραψες για την Μπιλμπαο το εννοεις η κανεις πλακα?
Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα λες ....
Και για να είμαι ον toppic ....![]()
![]()
Armin Vehκαι ακόμη καλύτερα Sascha Lewandowski (Νέος και με όρεξη για δουλειά και από ότι φαίνεται το έχει) .....Όποιος βλέπει budesliga καταλαβαίνει γτ....
![]()
Daum? Nein, danke (με όλο το σεβασμό προς τον αδελφό παγωτατζή)pagotatzis έγραψε:Ο Daum θα είναι ο νέος!
λέω εγώ τώρα!
μακάρι
Eκτος από τα ελαττώματα του σαν άνθρωπος είναι προπονητής παλιάς σχολης. Στις τελευταίες γερμανικές του ομάδες τα έκανε θάλασσα - όπως με την Eintracht Frankfurt που έπεσε μαζί του B Εθνική.
Γενικά έχουν βγει τα τελευταία χρονια εξαιρετικοί νέοι γερμανοί προπονητές. Και κάποιοι παλαιοί κατάφεραν να εναρμονιστούν με τα νέα προπονητικά δεδομένα.
Όμως όλοι τους δουλεύουν με ένα υλικό που είναι προϊόν μιας εντελώς διαφορετικής ποδοσφαιρική εκπαίδευσης, υλικό που προέκυψε ως αποτέλεσμα ενός συστηματικού και πολυχρονίου σχεδιασμού έχοντας ως αφετηρία τα εξάχρονα πιτσιρίκια. Τέτοιο υλικό όμως στην Ελλάδα δεν υπάρχει.
Άντε να στείλεις τώρα ψαρά από τη Γαύδο να σου πιάσει μελανούρια στη Βόρεια Θάλασσα.
Μόλις διάβασα και για ονόματα τύπου Brehme και Μatthäus. Μακριά από αυτούς! ειδικά από το δεύτερο. Δεν είναι σοβαρά πράγμτα αυτά!
Αντιθέτως η περίπτωση Huub Stevens μου φαίνεται αρκετά ελκυστική. Θα κλάψουν όμως μανούλες!
- Μπαρκαρούτσος
Καλά εντάξει, μιλάμε ξέρω ελάχιστα ονόματα..! Ειδικά τους γερμανο-ολλανδούς που πιάσατε τώρα!
Οι μόνοι Γερμανοί coaches που ξέρω είναι ο Joachim Loew (αλήθεια, καλός είναι; ) και ο (μας κακομαθαίνετε, πρέσβη μου!) Otto Rehhagel!
Οι μόνοι Γερμανοί coaches που ξέρω είναι ο Joachim Loew (αλήθεια, καλός είναι; ) και ο (μας κακομαθαίνετε, πρέσβη μου!) Otto Rehhagel!