90.Abdoul Razzagui Camara
- evripidis4
Re: 90.Abdoul Razzagui Camara
Εγω θα ηθελα να τον δω και ως αριστερο εξτρεμ για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη...
Εγω θα ηθελα να τον δω παγκο και τον βιερινια στη θεση του. Η τριπλα του δεν ειναι αρκετα καλη για το στυλ παγχνιδιου που παιζει.
Μόνο ως δεξί χαφ είδα κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από Αριστερά δεν μ άρεσε γενικότερα
Από Αριστερά δεν μ άρεσε γενικότερα
Δεν ειναι ετοιμος παικτης αν μπορουμε να κατεβασουμε την τιμη κοντα στα 500 600 να παρθει για μενα...
ΣωστοςOdi έγραψε:Εγώ θα ήθελα να τον δω με σοβαρό προπονητή για να έχω άποψη.
- Μπαρκαρούτσος
Ισχύει επίσης για: Kace, Αποστολόπουλο, Κωνσταντινίδη, Πόποβιτς, Oliseh, Κατσικά..Odi έγραψε:Εγώ θα ήθελα να τον δω με σοβαρό προπονητή για να έχω άποψη.
- Μπαρκαρούτσος
Οκ, δεν πολυείδα τον αγώνα χθες (είδα το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκανα "τράκα" από μαγαζιά στη πλατεία που είχαν οθόνες έξω), οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος:
Δεν χρειάζεσαι σοβαρό προπονητή για να περάσεις έναν παίχτη. "Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία αμπαλία" είσαι!
Υποτίθεται ότι είσαι το εξτρέμ που θα ανέβαζε την επιθετική γραμμή της ομάδας ένα και δύο σκαλοπάτια.
Σέντρα 0. Τρίπλες 0. Ταχύτητα έχεις, αλλά δεν φτάνει. Και ο Κουτσιανικούλης ταχύτητα είχε.. και τώρα παίζει στον Ο.Φ.Η...
Κάνε κάτι μαγικό και άλλαξε την εικόνα σου στους επόμενους αγώνες, αν θέλεις να μείνεις!
Δεν χρειάζεσαι σοβαρό προπονητή για να περάσεις έναν παίχτη. "Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία αμπαλία" είσαι!
Υποτίθεται ότι είσαι το εξτρέμ που θα ανέβαζε την επιθετική γραμμή της ομάδας ένα και δύο σκαλοπάτια.
Σέντρα 0. Τρίπλες 0. Ταχύτητα έχεις, αλλά δεν φτάνει. Και ο Κουτσιανικούλης ταχύτητα είχε.. και τώρα παίζει στον Ο.Φ.Η...
Κάνε κάτι μαγικό και άλλαξε την εικόνα σου στους επόμενους αγώνες, αν θέλεις να μείνεις!
- tera12tera
Μπα επίτηδες το κάνετε ....Συμφωνώ απόλυτα με ROMAN νομίζω πως πρώτη φορά ...Πρόσθεσε και Voucitc....RoMaN έγραψε:Ισχύει επίσης για: Kace, Αποστολόπουλο, Κωνσταντινίδη, Πόποβιτς, Oliseh, Κατσικά..Odi έγραψε:Εγώ θα ήθελα να τον δω με σοβαρό προπονητή για να έχω άποψη.

μετα απο τοσες συμμετοχες εχει κριθει..
Ειναι ανερπακης για σοβαρη ομαδα..ας παει στον ολυμπιακο η οπου στο διαολο θελει....παικτης με υψηλη ρητρα που δεν εχει τελικη μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να φερει...
Ειναι ανερπακης για σοβαρη ομαδα..ας παει στον ολυμπιακο η οπου στο διαολο θελει....παικτης με υψηλη ρητρα που δεν εχει τελικη μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να φερει...
Ένα τυπικό εξτρέμ με κύριο προσόν την ταχύτητα.
Χθες πολλές φορές δεν τόλμησε να πάρει πρωτοβουλία διείσδυσης στο "ένας με έναν". Πολύ αρνητικό αυτό. Δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται την τεχνική του ικανότητα ( αν έχει ), ίσως είναι και έλλειψη απαραίτητου θράσους, αλλά κι αυτό είναι πολύ αρνητικό επίσης.
Με κανένα κατοστάρικο αγορά και άλλο ένα κατοστάρικο συμβόλαιο αξίζει να μείνει, νεαρός είναι, μπορεί να να δείξει βελτίωση.
Χθες πολλές φορές δεν τόλμησε να πάρει πρωτοβουλία διείσδυσης στο "ένας με έναν". Πολύ αρνητικό αυτό. Δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται την τεχνική του ικανότητα ( αν έχει ), ίσως είναι και έλλειψη απαραίτητου θράσους, αλλά κι αυτό είναι πολύ αρνητικό επίσης.
Με κανένα κατοστάρικο αγορά και άλλο ένα κατοστάρικο συμβόλαιο αξίζει να μείνει, νεαρός είναι, μπορεί να να δείξει βελτίωση.
-
Εγώ πάλι θα ήθελα να μην τον δώ στις 5+ το χάραμα σε γνωστό clubaki της πόλης να κερνάει αβέρτα την γκαρσόνα Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να φευγω για να πάω για ύπνο εγώ ο τιποτάς και να μένει για να συνεχίσει μέχρι τις 6 την διασκέδαση του ο ''επαγγελματιας'' ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ.
ΑΛΛΑ αφου βρήκατε και κάνετε..............συνεχίστε έτσι και εσύ και ο πρώην παίκτης μας ο σταφυ,ο άλλος ο παικταράς ο ποποβιτς,ο τατουμαν που τραβιέται αθήνα και αλλοι λογικα που δεν εχουν πέσει στην αντίληψη μου
Ουτε με 500 χαρτιά αξίζει να μείνει αν θέλουμε το κάτι παραπάνω
καλοκαίρι έχουμε,ελευθεροι εεεεεενα σωρο υπάρχουν
με 1 χαρτί φέρνεις παικταρα
ΑΛΛΑ αφου βρήκατε και κάνετε..............συνεχίστε έτσι και εσύ και ο πρώην παίκτης μας ο σταφυ,ο άλλος ο παικταράς ο ποποβιτς,ο τατουμαν που τραβιέται αθήνα και αλλοι λογικα που δεν εχουν πέσει στην αντίληψη μου
Ουτε με 500 χαρτιά αξίζει να μείνει αν θέλουμε το κάτι παραπάνω
καλοκαίρι έχουμε,ελευθεροι εεεεεενα σωρο υπάρχουν
με 1 χαρτί φέρνεις παικταρα
Πάλι δηλώσεις σήμερα..Μπορείτε να κλείσετε το γαμημένο το στόμα σας και να παίξετε λίγο μπάλα;Τελειώνει η υπομονή του κόσμου ρε καταλάβετε το..
Με τον Νιμανί πέρισυ είδαμε και τρίπλα και τρέξιμο και συμμετοχή αλλά δεν είχαμε λεφτά να τον ανανεώσουμε και διώξαμε τον προπονητή που θα μπορούσε να τον μεταμορφώσει (τον είχαμε δανειστεί σαν τελειωμένο, αλήθεια που είναι τώρα;;). Φέτος έχουμε λεφτά αλλά δεν είχαμε προπονητή να τον δουλέψει. Τι βασανιστικά ζεστό-κρύο-ζεστό-κρύο οι 12 τελευταίοι μήνες για τον ΠΑΟΚ!