Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από moican4 »

Βλέπω επανήλθε το "νούμερο" με νέο κείμενο.
Άραγε 1 ευρώ δίνει ποτέ στην Τούμπα για ένα νερό, κάνει κριτική για την απόφαση Σαββίδη να πάμε το"κολλητάρι" του στα δικαστήρια.
Ανησυχεί που χαλάμε το όνομά μας, αλλά έτσι είναι όταν δίνεις αξία στο καθε ανύπαρκτο μετατρέπεται σε ψώνιο, νομίζει ότι κάποιος είναι..

ΥΓ. Μιας και μας συγκρίνεις με τον ρούλη, στο μόνο που μοιάζετε οι ΑΡΔ είστε στην ρουφιανιά..
Ίσα ρε από κει..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΑΡΔ :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πώς φάινεται ο πειραγμένος κος;;;; κοκλας
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είναι γελοίο να καθόμαστε να συζητάμε άρθρα του κόλκα στο σάιτ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Εμένα γιατί με έχει "καρφωθεί" στο μυαλό ότι από την αποζημίωση του δωδώνη
θα γέμιζαν πολλές τσέπες ατόμων που έχουν έμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ??? ;)
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ρε κόλκα γ!#@# το θράσος σου πασχαλιάτικα!

Ποιος σου έδωσε ρε το δικαίωμα να μιλάς για εμάς στο πρώτο πληθυντικό? Ποιος σου είπε πως ανέχομαι τύπους σαν και σένα να χαρακτηρίζουν εμένα και τους συνοπαδούς μου πως είμαστε γεμάτοι «ψέμα, ίντριγκα και μίσος»? Βέβαια καταλαβαίνω, πως εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Ναι ρε, αλλότρια είναι για σένα η έννοια του παοκτσή, η μπέσα, η ντομπροσύνη, η πραγματική μαγκιά, η αυθόρμητη και ανιδιοτελής αντίσταση στο ψεύτικο, το διεφθαρμένο και το άδικο και όλα όσα μας εκφράζουν και μας οδήγησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου συλλόγου. Εμείς ρε τόσα χρόνια μόνον δίνουμε στην ομάδα, ενώ εσύ εξαργύρωσες και με το παραπάνω κάποια fake και επιτηδευμένη συμμετοχή σου σε ορισμένες εκδηλώσεις των παοκτσήδων, χωρίς ποτέ να νοιώσεις. Τράβα τώρα να κλάψεις πλάι στον πλέον αποτυχημένο και μισητό προπονητή που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, σκουπίζοντας τα σάλια σου που τρέχουν αηδιαστικά επάνω σου από τη στιγμή που οσμίστηκες ή ονειρεύτηκες αποζημίωση για τον κολλητό σου και κατ΄ επέκταση το ξεροκόμματό σου. ΟΥΣΤ!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πολύ δεν ασχολείστε; Ειλικρινά..
Αξία τους δίνετε.
Εγώ ούτε εφημερίδες διαβάζω, ούτε ραδιόφωνο (αθλητικό) ακούω, μόνο Paokmania και paokfc.gr μπαίνω για να ενημερώνομαι περί Π.Α.Ο.Κ., πουθενά αλλού!

Όσο τους διαβάζετε, τόσο θα συνεχίσουν να γράφουν.
Αν συνεχίσουν να γράφουν ενώ δεν τους διαβάζετε, σημαίνει ότι αγαπούν το επάγγελμα. Αν σταματήσουν, αγαπούν το χρήμα. Και θα σταματήσουν να γράφουν...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Όσο θα μπορούν να μας ασκούν επιρροή, θα συνεχίζουν να γράφουν τις π@π@ριές τους...!
Στο χέρι μας είναι!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

RoMaN έγραψε:Πολύ δεν ασχολείστε; Ειλικρινά..
Αξία τους δίνετε.
Εγώ ούτε εφημερίδες διαβάζω, ούτε ραδιόφωνο (αθλητικό) ακούω, μόνο Paokmania και paokfc.gr μπαίνω για να ενημερώνομαι περί Π.Α.Ο.Κ., πουθενά αλλού!

Αν συνεχίσουν να γράφουν ενώ δεν τους διαβάζετε, σημαίνει ότι αγαπούν το επάγγελμα. Αν σταματήσουν, αγαπούν το χρήμα. Και θα σταματήσουν να γράφουν...
Μονο Paokmania, τα εχει ολα: και τις ειδησεις και τα σχολια :grin:
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Αξία τους δίνετε.
χρήμα. Και θα σταματήσουν να γράφουν...

Mα το paokmania δεν εχει ρεπορταζ.Τα ρεπορταζ που αποφευγεις στα αλλα sites διαβαζεις εδω
Boomerang!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Kourdos έγραψε:
Αξία τους δίνετε.

Μονο Paokmania, τα εχει ολα: και τις ειδησεις και τα σχολια :grin:
Κι αυτό, πιστέψτε με, δεν είναι καλό...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 05 Μάιος 2013, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
toumpiotis35

Roman
Φαντασου να συναντησεις κανεναν που διαβαζει μονο εφημεριδα super3
Εχετε να πειτε ιστοριες....
Θα σου πει αυτος για την Ατλετικο,θα του πεις εσυ για την Τοττεναμ θα ανταλασσετε αγνωστες πληροφοριες για κανα χρονο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

toumpiotis35 έγραψε:
Αξία τους δίνετε.
χρήμα. Και θα σταματήσουν να γράφουν...

Mα το paokmania δεν εχει ρεπορταζ.Τα ρεπορταζ που αποφευγεις στα αλλα sites διαβαζεις εδω
Boomerang!!
Εικόνα
Δεν διαβάζω όλα τα άρθρα των ΜΜΕ που ανεβαίνουν στο Paokmania, είπαμε.. Κυρίως ειδήσεις διαβάζω, άρθρα του τύπου "Έλα να σε πω, καημένε άμπαλε, πώς έπαιξε ο Π.Α.Ο.Κ. στον προηγούμενο αγώνα" δεν θα τα διαβάσω..!
Ειδικά δεν θα διαβάσω τα "Στο μνυαλό του Σαββίδη (vol. 24829)", "Ο Π.Α.Ο.Κ. χτυπάει (1) τον Κουτσομήτρα από την Δόξα Γιδοβοσκών / (2) το τρελοΠΑΟΚι Silva Neymar"!

toumpiotis35 έγραψε:Roman
Θα σου πει αυτος για την Ατλετικο,θα του πεις εσυ για την Τοττεναμ θα ανταλασσετε αγνωστες πληροφοριες για κανα χρονο
Εδώ έχει και Moican, πλάκα με κάνεις; Μιλάμε *αμώ την ενημέρωση! Εμείς μάθαμε πρώτοι για Oliseh κτλ.. :mrgreen:
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

toumpiotis35 έγραψε:Roman
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φοβερός φίλε,να σαι καλά!!!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ακριβως το κερδος της επιλογης να διαβαζει κανεις τη στηλη ΜΜΕ απ το paokmania ειναι οτι τα χει ολα συγκεντρωμενα κ επιλεγει.
Απο κει κ περα αν καποιος ενοχλειται ξυδακι. Το λεω γιατι διακρινω καποιες ειρωνιες
toumpiotis35

Ο Roman προετρεψε εμας τους υπολοιπους να μην διαβαζουν τους ΑΡΔ οπως κανει αυτος που διαβαζει μονο paokmania και paokfc
Eιναι δικαιωμα του να διαβαζει αυτο που επιλεγει αλλα και δικο μου δικαιωμα να κριτικαρω την επιλογη αυτη κυριως επειδη προτρεπει και εμας τους υπολοιπους να την ακολουθησουμε
Την κατερριψα λοιπον κατα την γνωμη μου σε δυο επιπεδα καθως εγω θεωρω πως η λυση δεν ειναι ο περιορισμος στην ενημερωση αλλα η οσο το δυνατον απο περισσσοτερα μεσα ενημερωση αλλα με προσωπικο φιλτραρισμα της πληροφοριας αλλα και με αναγνωση σχολιων αλλων αναγνωστων που βαζουν το λιθαρακι τους στην αναγνωση /επεξηγηση της πληροφοριας.To τελευταιο ειναι και ο λογος που διαβαζω εγω paokmania για να ακουσω πως αφουγκραζεται ο διπλανος μου την οποιαδηποτε πληροφορια και πως την επεξεργαζεται

Τα δυο επειχηρηματα μου ηταν
1.Πως ο ROMAN προσθετει κλικ στις αναρτησεις των ΑΡΔ και τους "στηριζει" κατα την δικη του παντα λογικη ακομη και οταν διαβαζει μονο paokmania καθως εδω(σωστα) φιλοξενουνται οι περισσοτερες αρθρογραφιες που καλυπτουν ΠΑΟΚ
2.Πως εδω καλυπτονται μονο θεματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ αλλα η ομαδα ανηκει σε ενα πρωταθλημα και γεγονοτα που λαμβανουν χωρα διπλα η στην Αθηνα η σε αλλες ομαδες εχουν εμμεσα/ αμμεσα σχεση με τον ΠΑΟΚ και τα οποια δεν μπορει να διαβαζει απο τις πηγες που επελεξε

Θεωρω λοιπον πως μου/μας προτεινε κατι που στην ουσια ουτε ο ιδιος δεν πετυχαινει και πως το εθιξα με καυστικο-χιουμοριστικο τροπο και οχι ειρωνικο
Δεν εξισωσα το paokamania με την εφημεριδα του super3 αλλα εφερα ενα ακραιο παραδειγμα καποιων που ενημερωνονται μονοπλευρα για να δειξω αυτο που εννοω
Φανταστετε πχ εναν οπαδο του γαβρου και εναν οπαδο του ΠΑΟΚ που αποσυρονται σε δυο ορεινα χωρια για μια δεκαετια και ο ενας εχει συνδρομη και ενημερωνεται μονο απο τον πρωταθλητη και ο αλλος μονο απο τα σπορ του Βορρα
Οταν συναντηθουν μετα απο 10 χρονια για καφε το μονο που θα γνωριζουν ο ενας για την ομαδα του αλλου θα ειναι απο πλευρας ειδησεων ΜΟΝΟ οι αρνητικες ειδησεις
Δεν καταλαβαινω λοιπον που ειναι η ειρωνια
Θα μπορουσα να στησω και σκετσακι διαλογου απο την συναντηση των δυο οπαδων μετα απο δεκα χρονια οπαδικης και μονο ενημερωσης το οποιο θα ειχε τρελο γελιο αλλα δεν το κανω αφενος γιατι μπορει να ξαναθεωρηθει ειρωνικο και αφετερου γιατι δεν εχω πιει καφε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”