gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο![]()
![]()
ε ρε δωνης που σας χρειαζεται

τολμάς και λες εσύ ποιος μας χρειάζεται???

gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα μακάρι να πάρουμε προπονητή της ολλανδικής σχολήςSantana4 έγραψε:Εγω θα ηθελα εναν κοουτς που να μην εχει ξαναδουλεψει εδω.. Τετοιοι ελευθεροι ειναι αρκετοι που τους εχω αναφερει αλλου οποτε ας μη το ξανακανω κ κουραζω.. Θα ηθελα λιγο ολλανδικη σχολη στον ΠΑΟΚ μας!!
ασε μας ρε που θ μου πεις να μην μιλω..οτι θελω θα λεω(κ ουτε βριζω ουτε τιποτα..)αν δεν μπορεις βΑλε με ignore.Αντε με τις μαγκές του πληκτρολογιου..PAPA TSIBIKOS έγραψε:gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο![]()
![]()
![]()
![]()
ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας διαφωτίσεις στο θέματα τεχνικού τιμ.
τολμάς και λες εσύ ποιος μας χρειάζεται???![]()
![]()
ΠΑΟΚτσακι τρελόοοοΟ Σλάβεν Μπίλιτς δήλωσε λάτρης των συνθημάτων που ακούγονται από τους φίλους της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ.
"Μου αρέσει να ακούω τραγούδια της Παρτιζάν, του ΠΑΟΚ, της Μπεσίκτας και φυσικά της Χάιντουκ. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια μπάσκετ της Παρτιζάν", είπε συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, ενώ συνεχίζοντας ανέφερε:
"Έχω την συνήθεια στον ελεύθερο μου χρόνο να βλέπω στο YouTube την ατμόσφαιρα από τα παιχνίδια μπάσκετ της Παρτιζάν. Το κάνω για χαλάρωση".
Keep trolling!barlow4 έγραψε:εμενα δε με νοιαζει ποιος θα ειναι ο προπονητης.στηριζω το θεσμο.
Νομίζω πλάκα έκανε ο TSIBIKOS...gergeo4 έγραψε:ασε μας ρε που θ μου πεις να μην μιλω..οτι θελω θα λεω(κ ουτε βριζω ουτε τιποτα..)αν δεν μπορεις βΑλε με ignore.Αντε με τις μαγκές του πληκτρολογιου..PAPA TSIBIKOS έγραψε:gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο![]()
![]()
![]()
![]()
ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας διαφωτίσεις στο θέματα τεχνικού τιμ.
τολμάς και λες εσύ ποιος μας χρειάζεται???![]()
![]()
MANIAKOS έγραψε:τον χισφελντ θα θελα ή τετοιο στυλ...πειθαρχια πειθαρχια πειθαρχια