poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

1) Μπολονι
58
28%
2) Σαντος
56
27%
3 )Αναστασιάδης
24
11%
4) Άλλος
72
34%

Σύνολο ψήφων: 210

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο :lol: :lol: :lol: ε ρε δωνης που σας χρειαζεται :twisted:
:lol: :lol: :lol: ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας διαφωτίσεις στο θέματα τεχνικού τιμ.

τολμάς και λες εσύ ποιος μας χρειάζεται??? :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Santana4 έγραψε:Εγω θα ηθελα εναν κοουτς που να μην εχει ξαναδουλεψει εδω.. Τετοιοι ελευθεροι ειναι αρκετοι που τους εχω αναφερει αλλου οποτε ας μη το ξανακανω κ κουραζω.. Θα ηθελα λιγο ολλανδικη σχολη στον ΠΑΟΚ μας!!
Συμφωνώ απόλυτα μακάρι να πάρουμε προπονητή της ολλανδικής σχολής
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

κι εγω ολλανδικης σχολης ειμαι,η κεντρικοευρωπαικης γενικα!αλλα εκει που ειναι να ψαχνουμε,στα οχι και πολυ σιγουρα,δεν παιρνεις ρε προεδρε το λαζλο ενα τηλεφωνο να τελειωνουμε?τον ανθρωπο τον ξερουμε και μας αρεσει!τουλαχιστον στους περισσοτερους!ριξε και 20 χαρτια για παιχτες και να γινει τσι τρελης το πανηγυρι!αντε να τελειωνουμε μ αυτα τα πραγματα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Di Matteo βοηθός του Boloni και άιντε γεια! :mrgreen:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Για Μπίλιτς έχει κανείς άποψη; Εγώ μόνο από την εθνική Κροατίας τον θυμάμαι.
Ο Ντι Ματέο συμφωνώ ότι δεν πείθει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Από bilic προτιμώ το ντι ματεο!
ο Κροατίς δεν έχει καθόλου εμπειρία σε συλλόγους.εκτός από φέτος!
Ο άλλος έκανε και μερικά χρόνια σε σε πρωταθλήματα!
άλλο Εθνική αλλο ομάδα σε πρωτάθλημα!
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις,
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον χισφελντ θα θελα ή τετοιο στυλ...πειθαρχεια πειθαρχεια πειθαρχεια
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Αγαπημένος,και τρομερός τακτικά,υπάρχεια θεμα ομως με την ταχ'υτητα σκεψης του
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εμενα δε με νοιαζει ποιος θα ειναι ο προπονητης.στηριζω το θεσμο.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ποιός Σάντος ρε παιδιά. Είπαμε να αφήσουμε τα κολλύρια του Γ.Δ. και θα πάμε για εγχείριση laser; Καλώς ή κακώς ο Σάντος τελείωσε από τον Π.Α.Ο.Κ. Στην τελική ούτε τίτλο μας έφερε, ούτε μπάλα - θέαμα παίξαμε. Μην τον κάνουμε θεό. Αν κρίνω δε από τους αγώνες της Εθνικής, θα στήσω πάγκο έξω απ' το γήπεδο με γυαλιά, κολλύρια και καρπούζια να τα 'κονομήσω! Go village λέμε!
Ομοίως και για τον Άγγελο. Τον εκτιμώ για όσα προσέφερε αλλά μέχρι εκεί. Άλλαξαν οι εποχές, άλλαξε το ποδόσφαιρο και η Παναγία έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί.
Όσο δε για τον Μπόλονι, θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία ακόμα γιατί πιστεύω ότι δεν πρόλαβε να δείξει το έργο του.
Παρ' όλα αυτά ψήφισα "άλλος".
Δεν τελείωσαν οι προπονητές του πλανήτη. Ας φέρουν όποιον θέλουν, φτάνει να τον αφήσουμε να δουλέψει για κανα δυο χρόνια πριν αρχίσουμε να γνωστά μας. 28 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είμαστε, δεν μας χαλάει να το πάρουμε στα 30, φτάνει να παίζουμε μπάλα να ευχαριστιέται ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο λαος μιλησε μαικοπουλε.
43 ΠΑΟΚτσηδες συνιστουν σαντος.αυτοι ξερουν.και εγω μαζι τους.
καταλληλοτερος για προπονητης βεβαια ως συνηθως ειναι "ο αλλος".
υγ.αν εισαι κατα του διπροπονητισμου κανε πορεια με τους αγανακτισμενους.αν δε θελεις σαντος παντως ας ψηφιζες μπολονι.δε σου φταιει κανεις.βλεπω να προτεινεται κανενας αλλος προπονητης και να κατεβαζουν μαζι προταση μπολονι και σαντος.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Άγγελος, κατόπιν συνομιλίας με τον πνευματικό του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμπράξει με κανέναν άλλο υποψήφιο προς σχηματισμό αυτοδύναμης προπονητικής ηγεσίας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Ο αλλος πηρε τσου-λου κ fa cup κ καποιοι τον θεωρουν λιγο :lol: :lol: :lol: ε ρε δωνης που σας χρειαζεται :twisted:
:lol: :lol: :lol: ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας διαφωτίσεις στο θέματα τεχνικού τιμ.

ασε μας ρε που θ μου πεις να μην μιλω..οτι θελω θα λεω(κ ουτε βριζω ουτε τιποτα..)αν δεν μπορεις βΑλε με ignore.Αντε με τις μαγκές του πληκτρολογιου..
VAGGOS4

Δημοσίευση από VAGGOS4 »

Ο Σλάβεν Μπίλιτς δήλωσε λάτρης των συνθημάτων που ακούγονται από τους φίλους της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ.
"Μου αρέσει να ακούω τραγούδια της Παρτιζάν, του ΠΑΟΚ, της Μπεσίκτας και φυσικά της Χάιντουκ. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια μπάσκετ της Παρτιζάν", είπε συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, ενώ συνεχίζοντας ανέφερε:
"Έχω την συνήθεια στον ελεύθερο μου χρόνο να βλέπω στο YouTube την ατμόσφαιρα από τα παιχνίδια μπάσκετ της Παρτιζάν. Το κάνω για χαλάρωση".
ΠΑΟΚτσακι τρελόοοο :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Στο δια ταύτα , κάνετε λάθος όσοι υποστηρίζεται ότι ο Di Matteo δεν έχει βιογραφικό.Σκεφτείτε ότι είναι μόλις 42 ετών και έχει προλάβει σίγουρα να κερδίσει την εκτίμηση όλων.Πάτε μία βόλτα στο youtube να δείτε τι γράφουν οι της Chelsea για αυτόν! Στάζουν μέλι ( όπως άλλωστε και οι της west brom ) !

Να θυμίσω ότι ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε τεράστια club ( Lazio στα καλά της και 8 χρόνια στην Chelsea ).Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό λέει κάτι ( βλέπε περίπτωση Mitchell.. )

Τώρα την προπονητική ξεκίνησε το 2008 με την MK Dons , η οποία τότε ήταν μία ομάδα σχετικά έτοιμη! Την έφερε 3η στην πρώτη της χρονιά στην League One ( στα αρνητικά , ότι την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε ανέβει κατηγορία κερδίζοντας την δεύτερη λίγκα - τέταρτη κατηγορία Αγγλίας. Ήταν μία δεμένη και δουλεμένη ομάδα. Όμως την πήγε κατευθείαν στην κορυφή..! )

Εκεί που πραγματικά δούλεψε ήταν στην west brom.Μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να την ανεβάσει ( είχε πέσει στην championship την προηγούμενη χρονιά ως 20η από την premier ) από την championship ( 2η ) πίσω από την newcastle που τότε πετούσε φωτιές ( και μέχρι φέτος πετούσε και στο europa ).

Το 2011 τον έδιωξε η ομάδα ( μετά από κάτι γκέλες τον Δεκέμβρη του 2010 ).Στα αρνητικά του το ότι χάνει ( ή τουλάχιστον έχανε ) με μεγάλα τρίμπαλα-ντόρτια ( και παραπάνω ) από μεγάλες ομάδες.Η ομάδα το 2011 τερμάτισε 11η , το 2012 10η , και φέτoς είναι 8η με ματς λιγότερο.Τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει σε αυτό ο Di Matteo , ο οποίος έφτιαξε τον κορμό της ομάδας.

Κατ'εμέ το ταλέντο του φάνηκε στην Chelsea , όπου κακώς τον διώξανε.Τώρα βέβαια τον ζητάνε πίσω.Να θυμήσω την ματσάρα και την ανατροπή με την Νάπολι? ( 3-1 στην Ιταλία το έκανε 4-1 στο Stamford Bridge ).Κάτι 5αρες στην Totthenam ? Την αναγέννηση του Torres ? Του Drogba ? Του Terry ? Του Lampard ?

Εγώ τον πάω με χίλια κυρίως γιατί μέχρι τώρα μόνο θετικά έχει δείξει και μου κάνει εντύπωση πως είναι ακόμα ελεύθερος. Ποιός Σάντος μου λέτε ? Να βλέπω πάλι κάθε μέρα την ξενέρα του και το καφέ δερμάτινο?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:εμενα δε με νοιαζει ποιος θα ειναι ο προπονητης.στηριζω το θεσμο.
Keep trolling! :mrgreen:
gergeo4 έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε:

ασε μας ρε που θ μου πεις να μην μιλω..οτι θελω θα λεω(κ ουτε βριζω ουτε τιποτα..)αν δεν μπορεις βΑλε με ignore.Αντε με τις μαγκές του πληκτρολογιου..
Νομίζω πλάκα έκανε ο TSIBIKOS... :?
MANIAKOS έγραψε:τον χισφελντ θα θελα ή τετοιο στυλ...πειθαρχια πειθαρχια πειθαρχια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”