ΠΑΟΚ-αεκακι

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Βρε ας μπούμε δυνατά και ποιός Μπαλάφας μου λέτε τώρα;
Το θέμα είναι να μπούνε όλοι για να φάνε το Αεκάκι .. εμείς στην κερκίδα να ουρλιάζουμε και η ΑΕΚ να καταλάβει τι γίνεται μετά το 30' όπου θα είναι 2-0!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Οριακά τα βλέπω τα πράματα με τον καιρό
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1 Το πιθανότερο είναι να κρατήσει
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Βρέξει - Χιονίσει, ο ΠΑΟΚ θα γαμήσει!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μετα απο 6 μερες και 33 σελιδες, τα εχουμε πει ολα νομιζω...

Οποτε απομενει να μιλησουν στο γηπεδο και οι κυριοι πρωταγωνιστες του εργου, δηλαδη οι παικτες μας και ο προπονητης μας!!!

Να ευχηθω μοναχα να πανε ολα καλα, να μην εχουμε επεισοδια που θα μας λυπησουν και θα στεναχωρεσουν!!! Να ευχηθω να εχουμε μια εμφανηση ανταξια της ιστοριας και του ονοματος μας!!! Και φυσικα τη νικη!!!!

Σε ολους εσας που θα ειστε στο γηπεδο...σας ζηλευω αδερφια!!! Καλα να περασετε και ψηλα το Λαβαρο (ειμαι σιγουρος γι' αυτο)!!! Γιορταστε ΠΑΟΚ, χαρειτε ΠΑΟΚ και φωναξτε ΠΑΟΚ, ειμαι σιγουρος οτι θα ακουστει και μεχρι εδω στη Γερμανια!!!!

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
mihalis_4

Δημοσίευση από mihalis_4 »

αδερφια εδω λεει οτι στην αποστολη θα ειναι και ο γκαρσια.θα μας τρελανει;;;διαβαστε!

Με τον κόσμο για τη νίκη
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Φερνάντο Σάντος να βλέπει τους Πάμπλο Κοντρέρας και Πάμπλο Γκαρσία να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να τίθενται στη διάθεση του. Γεγονός που λύνει τα χέρια του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος ποντάρει πολλά στους δύο έμπειρους άσους για το συγκεκριμένο ματς. Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Σάντος είναι οι Χαλκιάς, Γλύκος, Αναστασάκος, Αραμπατζής, Δάρλας, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Mουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια.

Το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ είναι το 4-2-3-1 και οι παίκτες που έχουν το προβάδισμα είναι οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Δάρλας, Κοντρέρας, Μάρκος Αντόνιο, Βερόν, Γκαρσία, Βιερίνια, Κονσεϊσάο, Ιβιτς και Μουσλίμοβιτς.

http://www.gazzetta.gr/content/view/10080/3/
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δεν κοιμαμαι δεν κοιμαμαι...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με την νικη παιχταραδες
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Θυμήθηκα σήμερα κάτι που είχα γράψει στο πρώτο μου άρθρο στις αρχές του 2008. Αντιγράφω ένα κομμάτι του γιατί το θεωρώ επίκαιρο...

Τα συνεχόμενα sold out, τα 12.200 διαρκείας (πέρυσι) , η συνεχής υποστήριξη αυτής της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια υπόσχεση αδέρφια. Την επόμενη χρονιά όλα θα είναι καλύτερα. ¨Ηρθε η στιγμή οι καινούριες γενιές των Παοκτσήδων να γνωρίσουν από κοντά αυτό που λέμε « κυνήγι της κορυφής». Πρέπει να συνωμοτήσει το σύμπαν σε βάρος μας , για να μη συμβεί αυτό . Δεν είμαι υπεραισιόδοξος ούτε αιθεροβάμων . Απλά πιστεύω ακράδαντα ότι τώρα αρχίζει ο ΠΑΟΚ να αλλάζει πορεία και να μπαίνει σε ένα κανάλι που οδηγεί στην κορυφή. Εκεί που πραγματικά ανήκει.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΙΚΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:shock:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αντε τα έχωσα και εδω http://4paok.blogspot.com/2008/09/blog-post_14.html γιατι ΠΑΟΚ παντου.

Ορμάτε.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

gate4mitsos έγραψε:Falegko το site που δινεις απο το justintv δν ανταποκρινεται...
:?
Φιλε δεν ξέρω μέχρι εχθές εμπενε.
Ισος ανοίξει πιο μετα...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

καλημερα!το σαιτ αυτο τι antivirus θελει?

ρωταω γτ εβλεπα χθες τη λιβερπουλ και με γαμησε στους ιους...(το myp2p)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

κ εγω φιλε απο εκει το ειδα(με media player)και δεν ειχα κανενα προβλημα..κ να φανταστεις οτι εδω και 3 μηνες δεν εχω antivirus
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”