poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή
Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ
Καλώς συζητάμε όλοι για τους 2 παλιούς γνωστούς μας, που τους γουστάρουμε, αλλά εκτός από το Σάντος, για τον οποίο έχει γραφεί ότι προτάθηκε από Ζαγόρ και έχει προσεγγιστεί, για τον Μπόλονι υπάρχει πιθανότητα;
Είναι ο Ρουμάνος στο μυαλό των διοικούντων;; Υπάρχει κάποια σκέψη γι' αυτόν;;
Ή μήπως η κουβέντα για Μπόλονι ( και λοιπούς ) γίνεται μόνο στη βάση της καταλληλότητας ή μη;;
Ή μήπως η κουβέντα για Μπόλονι ( και λοιπούς ) γίνεται μόνο στη βάση της καταλληλότητας ή μη;;
- ΑποστόληςΑ
Ψήφισα Santos, που έκανε και τις καλύτερες προπονήσεις από όλους, αλλά μάλλον η ψηφοφορία δεν έχει νόημα. Αφού η ΕΠΟ διαμηνύει πως ο προπονητής της ανήκει για έναν ακόμη χρόνο, τι συζητάμε;
Ειμαστε μπροστα!!!
Παμε και οι αλλοι στον αλλον...αντε να ανεβενουμε καμια 30 ψηφουλακια και βγαζομε κυβερνηση ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΥΓ:Ο Αγγελος μου θυμιζει το ΚΚΕ

Παμε και οι αλλοι στον αλλον...αντε να ανεβενουμε καμια 30 ψηφουλακια και βγαζομε κυβερνηση ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΥΓ:Ο Αγγελος μου θυμιζει το ΚΚΕ

- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε (λέω εγώ), δεν πρέπει να παίζει LB ούτε για πλάκα. Πιο εύκολα πιστεύω οτι η Δήμητρα Ματσούκα είναι καψούρα με τον Digitalfan, παρά το οτι συζητήσανε με Laslo. Αλλά έτσι και αλλιώς ακόμα νωρίς είναι.hitman έγραψε:Καλώς συζητάμε όλοι για τους 2 παλιούς γνωστούς μας, που τους γουστάρουμε, αλλά εκτός από το Σάντος, για τον οποίο έχει γραφεί ότι προτάθηκε από Ζαγόρ και έχει προσεγγιστεί, για τον Μπόλονι υπάρχει πιθανότητα;
- PAPA TSIBIKOS
angelheart διαφωνώ ότι είναι νωρίς ακόμα.
Πιστεύω ότι κάθε μέρα που χάνεται είναι επιζήμια για την ομάδα.
Το σωστό θα ήταν ο νέος κόουτς να μπορεί να δει την ομάδα σε κάποιους αγώνες των πλέυ ωφ
ώστε να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το υλικό.
Πιστεύω ότι κάθε μέρα που χάνεται είναι επιζήμια για την ομάδα.
Το σωστό θα ήταν ο νέος κόουτς να μπορεί να δει την ομάδα σε κάποιους αγώνες των πλέυ ωφ
ώστε να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το υλικό.
Γιατι το λες ετσι, ο digitalfan ειναι ωραιο παιδιangelheart έγραψε:Αυτή τη στιγμή που μιλάμε (λέω εγώ), δεν πρέπει να παίζει LB ούτε για πλάκα. Πιο εύκολα πιστεύω οτι η Δήμητρα Ματσούκα είναι καψούρα με τον Digitalfan, παρά το οτι συζητήσανε με Laslo. Αλλά έτσι και αλλιώς ακόμα νωρίς είναι.hitman έγραψε:Καλώς συζητάμε όλοι για τους 2 παλιούς γνωστούς μας, που τους γουστάρουμε, αλλά εκτός από το Σάντος, για τον οποίο έχει γραφεί ότι προτάθηκε από Ζαγόρ και έχει προσεγγιστεί, για τον Μπόλονι υπάρχει πιθανότητα;

Παντως και εγω θεωρω οτι θεμα με Μπολονι δεν παιζει, πιθανο να μην παιξει και ποτε ξανα. Αλλα ναχαμεναλεγαμε μωρε.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Λέω οτι είναι νωρίς διότι όπως φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν υπήρχε σχέδιο "σε περίπτωση που". Συνεπώς τώρα έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν. Βάλτε και όλες τις παπαριές των μανατζαρέων που πρέπει να ...αποκρούσουν, οπότε το βγάλατε το συμπέρασμα. ΔΕΝ λέω οτι έχουμε χρόνο. Σόρρυ διότι έτσι φάνηκε όπως το έγραψα.
Εγω παντως αν ημουν ο Μπολονι..και μου εκαναν προταση να επιστρεψω.. δε θα επεστρεφα για κανεναν λογο..μετα την πουστια που εκαναν και τον εδιωξαν
- Μπαρκαρούτσος
- GREATANASTASIOS
ο κοσμος εχει ξενερωσει ακομη και τον μουρινιο να φερουνε δεν τρεχει τιποτε μωρε και οι παικτες ενα χερακι ξυλο θελουνε πολλυ τους εχουμε καλομαθει να φυγουνε βρυζας τσιτσιακωφ και αυτη η γκοντσαρεβα αφου απο ποδοσφαιρο δεν χαμπαριαζουν.
Jupp Heynckes
Πέρα από τα λεφτά του πουλάς όλο το πακέτο που ψάχνει ένας Γερμανός συνταξιούχος . Ελληνικό ήλιο, θάλασσα και καλό μεζέ και έκλεισε...

Πέρα από τα λεφτά του πουλάς όλο το πακέτο που ψάχνει ένας Γερμανός συνταξιούχος . Ελληνικό ήλιο, θάλασσα και καλό μεζέ και έκλεισε...

- paoki_sweden
Εγω λεω Σαντος(θα μας χρειαστει η τακτικη του ενοψη ΠΟΛΥ δυσκολων αγωνων νοκ αουτ στα προκριματικα τσ.λ).
Μου φανταζει ονειρο να δω παικταραδες που θα φερει ο Σαντος με τα λεφτα του Ιβαν και εχω μεγαλη ανυπομονησια να δω τι θα φτιαξει.
Απο κει και περα στο ματς που βλεπα τωρα ειπαν οτι ο προπονητης της Bayern μενει ελευθερος το καλοκαιρι οποτε έχουμε και εναλλακτικη.
Μου φανταζει ονειρο να δω παικταραδες που θα φερει ο Σαντος με τα λεφτα του Ιβαν και εχω μεγαλη ανυπομονησια να δω τι θα φτιαξει.
Απο κει και περα στο ματς που βλεπα τωρα ειπαν οτι ο προπονητης της Bayern μενει ελευθερος το καλοκαιρι οποτε έχουμε και εναλλακτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 01 Μάιος 2013, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.