Εγώ πάντως λέγοντας G.K. εννοούσα αυτόν:

Oxi mpre αυτος ειναι το δεκαρι που ψαχνουμαι εδω και 15 χρονια...hitman έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως λέγοντας G.K. εννοούσα αυτόν:
RoMaN έγραψε:O Santos πάντως έχει το γνωστό κόλλημα με Αθανασιάδη.
Οπότε δεν αποκλείεται να αποκτήσει και κόλλημα με άλλον εξελίξιμο παίχτη (πχ Kace, Πόποβιτς)...![]()
Φυσικά δεν αμφισβητώ τις πολλές ποδοσφαιρικές του γνώσεις και προπονητικές ικανότητες.
Είναι ένας καλός Προπονητής. Εντός κι εκτός γηπέδου!
Επί τη ευκαιρία, δεν ψήφισα κανέναν...
ο δώνης δεν είναι καν στην επιλογή "προπονητής".karlat85 έγραψε:O δωνης ειναι στην επιλογή "Αλλος"?????![]()
![]()
![]()
Rizla έγραψε:RoMaN έγραψε:O Santos πάντως έχει το γνωστό κόλλημα με Αθανασιάδη.
Οπότε δεν αποκλείεται να αποκτήσει και κόλλημα με άλλον εξελίξιμο παίχτη (πχ Kace, Πόποβιτς)...![]()
Φυσικά δεν αμφισβητώ τις πολλές ποδοσφαιρικές του γνώσεις και προπονητικές ικανότητες.
Είναι ένας καλός Προπονητής. Εντός κι εκτός γηπέδου!
Επί τη ευκαιρία, δεν ψήφισα κανέναν...
Να ψηφισεις αλλος...στο οριο ειμαστε...
moican4 έγραψε:Ρε χιτμαν, ο καραβούτας είναι παίκτης παγκοσμίου φήμης?
Αν το μάθει ο πραγματικός παγκοσμίου φήμης, θα μας ζητήσει να σε μπανάρουμε οριστικά..![]()
![]()
Μόικαν, εκείνη δλδ τη φωτογραφία που με έβγαλες στο ματς με τον Πάνθραξ δεν την ήθελες για το σάιτ ;moican4 έγραψε:Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες..![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους εκβιασμους και τη συμπεριφορα προς το προσωπο του δεν το αμφισβητω. Ρωταω αν μπορεις να μου επιβεβαιωσεις τα εξης:moican4 έγραψε:Συμφωνώ με όσα λες εκτός του κομματιού του Μπόλονι.
Ο Μπόλονι δέχοταν ανελέητο "πόλεμο" από διοίκηση και ΑΡΔ σε ένα συντονισμένο σχέδιο, ενώ πολλές φορές γινόταν αντικείμενο φθηνού εκβιασμού για το αποτέλεσμα της ομάδας και την θέση του σαν προπονητή.
Η συμπεριφορά του δεν ήταν και τόσο αλλόκοτη, κάποιους από τους εκβιασμούς της εποχής τα έγραψα στο κλειδωμένο τόπικ του υποψήφιου προπονητή του Ατρομήτου.