Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Εγώ το παραδέχομαι, δεν ξέρω πολλά από ονόματα, οπότε, για να μην φανώ και προσωπολάτρης, θέλω Μπόλονι ή κάποιον σαν το Μπόλονι. Δηλαδή να κόβει το μάτι σε μικρούς, να θέλει να δουλέψει μοντέλο ακαδημιών μαζί με κάποιους πρωτοκλασάτους, να ξέρει από Ευρώπη, ενδεχομένως για το μεταβατικό στάδιο να ξέρει και από Ελλάδα (για αυτό και καλοβλέπω και Βαλβέρδε + τρύπημα), ξέρει που έρχεται και έχει και το κίνητρο το επιπλέον να πετύχει για να δείξει οτι κακώς τον έδιωξαν και οτι δεν έφταιγε αυτός. Όσο για το δημοσιοσχετίστας, γιατί; επειδή δούλευε τα αρδ κάθε μέρα;
Με αυτόν ξέρω οτι ήμασταν τρένο Ευρώπη, ενώ ΟΛΑ δούλευαν εναντίον του. Για εμένα δεν έχει κάνει τον κύκλο του.
Καλό το να πούμε ποιοι θέλουμε να έρθουν, αλλά το θέμα είναι να δούμε και ποιοι θα δέχονταν να έρθουν, ιδίως εάν παίζεις κανα ΕΛ, και όχι ΤΣ.Λ.
Επίσης, θέλουμε προπονητή που να μπορεί να χτίσει ομάδα με τους 7-10 νέους παίκτες που θα έχουμε.
Κοινώς. Μπόλονι ή κάποιον που να Μπολονίζει. Σχολή; Ολλανδική ή Πορτογαλική/Ισπανική για εμένα.
Με αυτόν ξέρω οτι ήμασταν τρένο Ευρώπη, ενώ ΟΛΑ δούλευαν εναντίον του. Για εμένα δεν έχει κάνει τον κύκλο του.
Καλό το να πούμε ποιοι θέλουμε να έρθουν, αλλά το θέμα είναι να δούμε και ποιοι θα δέχονταν να έρθουν, ιδίως εάν παίζεις κανα ΕΛ, και όχι ΤΣ.Λ.
Επίσης, θέλουμε προπονητή που να μπορεί να χτίσει ομάδα με τους 7-10 νέους παίκτες που θα έχουμε.
Κοινώς. Μπόλονι ή κάποιον που να Μπολονίζει. Σχολή; Ολλανδική ή Πορτογαλική/Ισπανική για εμένα.
- trel@menos
μονο και μονο επειδη γουσταρω την κωλοφατσα του, ντι ματεο.pagotatzis έγραψε:![]()
νομιζω φυσιογνωμικα ειναι αυτο που θελουμε ακριβως.
αλλιως ιβαν ειπαμε, μανουελ.

- pagotatzis
.... μάλιστα...RoMaN έγραψε:Έχει παίξει μπάλα Αγγλία;
Οι παίκτες μας αφομοιώνουν συστήματα σαν το δικό του;
Έχει αγγλική νοοτροπία;
West side ΠΑΟΚι είναι;
Τον γουστάρουν οι σύνδεσμοι και ο Βρύζας;
Πώς τα πάει με τα Μ.Μ.Ε.;
κάτι τέτοια να μην είχαμε..
Επειδη θελω πειθαρχια στην ομαδα.. και επειδη ειναι αλητακος και δεν σηκωνει πολλα πολλα...

- pagotatzis
Εγώ λέω οι μοντς να ανοίξουν νέο θέμα με Ιβάν Γιοβανοβιτς!
Αυτός θα είναι.
moican διέψευσε με
Αυτός θα είναι.
moican διέψευσε με

- Μπαρκαρούτσος
Ρε γράφ'τε και κανένα όνομα κάτω από τις φωτογραφίες, δεν τους ξέρουμε όλους πια! 

Roman, έχουν εμφανιστεί στο topic οι:
Μπόλονι, Βαλβέρδε, Γιοβάνοβιτς, Μαραντόνα, Ντάουμ, Πελεγκρίνι, Ντομενέκ, Γκρος, Ζόρζε Κόστα, Ντι Ματέο, Αντιράανσε, Ράικαρντ και ο Αουμπαμεγιάνγκ (που δεν είναι προπονητής).
Ποιός είναι ποιός, βρες τα μόνος σου, να έχεις και κάτι να κάνεις. Ελπίζω να μήν ξέχασα κανένα.
Μπόλονι, Βαλβέρδε, Γιοβάνοβιτς, Μαραντόνα, Ντάουμ, Πελεγκρίνι, Ντομενέκ, Γκρος, Ζόρζε Κόστα, Ντι Ματέο, Αντιράανσε, Ράικαρντ και ο Αουμπαμεγιάνγκ (που δεν είναι προπονητής).
Ποιός είναι ποιός, βρες τα μόνος σου, να έχεις και κάτι να κάνεις. Ελπίζω να μήν ξέχασα κανένα.
-
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ, τους περισσότερους από αυτούς που λες τους κατάλαβα..stephanos έγραψε:Roman, έχουν εμφανιστεί στο topic οι:

Alberto Malesani;Armagedonas έγραψε:Eίναι ΝΤΡΟΠΉ να μην έχετε αναφέρει
τον ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ ΦΑΜΠΡΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ταλιρο εριξε και ο ΣΟΥΛΗΣτον Πιερικο σημερα με 3 πεναλτυ υπερ της ομαδας της καρδιας μας

- kataramenos5
Θα γούσταρα τρελά μιας και έπαθα πλάκα με Μπιλμπάο αλλα Α)πόσα θα θέλει βρε Odi Β) έρχονται τέτοια ονόματα στην Ελλάδα?Odi έγραψε:Μαρσέλο Μπιέλσα και τα μυαλά στα μπλέντερ.